• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ferihan canım benim sana gönderdiğim listeyi diyorsun anladığım kadarıyla canım sıkıntı olacağını sanmıyorum.istersen bir deneme yap. birinciyi,ikinciyi yanlış veriyorsa düzeltelim ama o rakamları hücreleri biçimlendirden düzeltebilirsin canım. yani 0.80 yazdığında 0.8 veriyorsa onun üzerine gelip sağ tıkla,hücreleri biçimlendire tıkla sayı penceresinden yine sayıyı tıkla. ondalık basmak sayısını 2 yaparsan 0.80 olarak düzelcektir canım.

canım evet o listeden bahsediyorum ama ben yanlışlık yaptım yüzdelik dilimi yazmak yerine diğer rakamı yazdım en sondaki yüzdelik dilimleri yazınca sorun olmadı offf oruç vurdu sanırım başıma iyice ama şimdiilik problem yok canım kusura bakma senide meşgul etttim sorularımla halletttim teşekkürler listeyi bitirince msn den sana göndersem sende bir kontrol edebilirmisin canım müsaitsen tabiki yanlış bişey yapmak istemem teşekkürler canım .bilmiyorumkismile

dünyalı canım se çok gayret ediyorsun bence bu durumları takma...hepimiz alıp veriyoruz yoksa benim 2 yıldır ne işim var burda :)) elacım sende toparlarsın çok ii gidiyorsun
hem bana diyetisyenim dedi ki bu ay veremeyebiliriz yeterki kilo alma dedi ... ama ben vereceğime de inanıyorum

ferihan olur canım bende yapıyorum listeyi karşılaştırırız . istersen sadece ilk üçe girenleri yazarsın msnden öylede kontrol edebilirim.

adcığım kusura bakma ancak girdim, yardımcılık konusnda eğer gönüllü olan varsa çok sevinirim ama kimse çıkmazsa ben bi şekilde idare ederimm ama benimde girme oranım okadar çok azaldı ki

taylor canım ilgin için çok teşekkür ederim hayatım
şimdilik çok iyi sonuç alıyorum ayın 23ünde kontrolüm var bu konu üzerinde duracağım çok saol
senin iyi olmana sevindim daha sık gelmeye çalış özledik

Güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım. Daha sık gelmeye çalışacağım inşallah. Ben de özledim. Hem de listedeyken daha düzenliydim ve daha çok kilo veriyordum. Hayırlısı.

1 ela 22.6
2 ad 23.1
3 ethos 23.8
4 nur 24.0
5 Dosba 25.2
7 Uzaktandunyalı 29.5
8 Bahar 32.3
9 Greendreams 33.9

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Rekor: 21.26 (Kelebek)

Listeye yeniden giren arkadaşlarımız var, onun dışında sıralamada değişiklik yok.

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumm bende takıma eksileredüşürmüşümm haftaya inşş veririmmm
üzgünümm:(((

Canımcım Ramazan ayı ile birlikte hepimizde değişimler oldu. Değişim olmayan çok az arkadaşımız var. Maalesef Ramazan bu konuda olumsu zetkiledi.

kızlar listeleri hallettik neyseki.

sondan 2.yiz.
taylor canım ellerine sağlık.elacım tahtıma yerleştin kuu.çok çalışmam lazım geri almak istiyorum.

kızlar işten çıkma saatime az kaldı. biraz iş yapmalıyım. yemekte sanırım dışarıdayız. oruç tutuyorum o yüzden çok huzurluyum. inşallah devamı gelir.gerçi sağım solum belli olmaz ama devam etmek için elimden geleni yapacapım inşallah.neyse yazamadan çıkarsam şimdiden kusuruma bakmayın. hepinize iyi iftarlar diliyorum. çok öpüyorum. Allah ın izniyle yarın görüşürüz inşallah.
beni özleyin anacım. byyy

kızlar listeleri hallettik neyseki.

sondan 2.yiz.
taylor canım ellerine sağlık.elacım tahtıma yerleştin kuu.çok çalışmam lazım geri almak istiyorum.

kızlar işten çıkma saatime az kaldı. biraz iş yapmalıyım. yemekte sanırım dışarıdayız. oruç tutuyorum o yüzden çok huzurluyum. inşallah devamı gelir.gerçi sağım solum belli olmaz ama devam etmek için elimden geleni yapacapım inşallah.neyse yazamadan çıkarsam şimdiden kusuruma bakmayın. hepinize iyi iftarlar diliyorum. çok öpüyorum. Allah ın izniyle yarın görüşürüz inşallah.
beni özleyin anacım. byyy

canım iyi iftarlar
bende iftara davetliyim umarım çok kaçırmam
bi de bunların hepsini geri aldığımı düşüncükçe kilo almazsam iyi bişi :))
biraz bacağım iyi olsun hepsini geri almayı planlıyorum inş.

kızlar listemiz paylaşıma verilmiştir. hayırlı uğurlu olsun. pek iç açıcı değil durumumuz ama haftaya daha iyi olacağız inşallah. aslıcım bu bu hafta kilo veremedin ama haftaya muhakkak düzelecektir canım,olmadı bozulmasada yeter. senin gönlün hoş olsun gerisi boş. bunlar yoluna girecek şeyler üzülmeye değmez. ama sorunumuzu biranönce halledelimki ömrümüzü bu sıkıntıyla harcamayalım. canım haftayada senin sayende ilk üçe gireriz belki. sen yada ben olayımız yok. o yüzdenböyle yazmayın,üzmeyin benide. elacım yeni geldin,herşey yoluna girecektir. keyfine bak hayatım.
ben buralarda olacağım.

dünyalı canım se çok gayret ediyorsun bence bu durumları takma...hepimiz alıp veriyoruz yoksa benim 2 yıldır ne işim var burda :)) elacım sende toparlarsın çok ii gidiyorsun
hem bana diyetisyenim dedi ki bu ay veremeyebiliriz yeterki kilo alma dedi ... ama ben vereceğime de inanıyorum
bitanesiniz kızlar siz opuyorumnanaktan yazdıklarınızı düşündüm ve size hak veriyorum birgün mutlaka tam istediğim kiloda olucam... benim biraz acelem varya, o yüzden biraz geriliyorum
2 ay kaldı doktora gitmeme ve ben sadece 6 kilo verebildim senağlama bide oruçluum die heralde iyice depresyona giriorum alsanaalsanasmile sabahtan beri hep düşünüyorum demekki birşeleri eksik yapıyorum ve bu iki ay gerçekten çok güzel değerlendirmem gerek ve yarından itibaren çok daha inatçı bir çaba sarfedeceğim sabahta yapıcam spor yapabilirsem akşamda... ve iftar yemeklerine felanda gitmicem evde kendi kendime daha ii dikkat edebiliorum... biliorum başarmak isteyen birne hiç birşey engel olamaz ve iyiki siz varsınız sizin başarılarınız bana güç veriyorkaydirigubbakcemile5
iftarda yediklerimmmm : bir hurma, bir buçuk kepçe çorba, bir dilim kavun, ve 25 tane küçük sarı üzümlerden yedim (:
2 saat sonra: yarım şeftali, ve bir armut yemeği planlıyorum ;) sonrada 12de uyumaya çalışıcam düzene girsin şu uykusuzluk artık :P

Son düzenleme:
bitanesiniz kızlar siz opuyorumnanaktan yazdıklarınızı düşündüm ve size hak veriyorum birgün mutlaka tam istediğim kiloda olucam... benim biraz acelem varya, o yüzden biraz geriliyorum
2 ay kaldı doktora gitmeme ve ben sadece 6 kilo verebildim senağlama bide oruçluum die heralde iyice depresyona giriorum alsanaalsanasmile sabahtan beri hep düşünüyorum demekki birşeleri eksik yapıyorum ve bu iki ay gerçekten çok güzel değerlendirmem gerek ve yarından itibaren çok daha inatçı bir çaba sarfedeceğim sabahta yapıcam spor yapabilirsem akşamda... ve iftar yemeklerine felanda gitmicem evde kendi kendime daha ii dikkat edebiliorum... biliorum başarmak isteyen birne hiç birşey engel olamaz ve iyiki siz varsınız sizin başarılarınız bana güç veriyorkaydirigubbakcemile5
iftarda yediklerimmmm : bir hurma, bir buçuk kepçe çorba, bir dilim kavun, ve 25 tane küçük sarı üzümlerden yedim (:
2 saat sonra: yarım şeftali, ve bir armut yemeği planlıyorum ;) sonrada 12de uyumaya çalışıcam düzene girsin şu uykusuzluk artık :P

Arkadaşım hayırdır ne doktoru, kötü bir durum yok İnşallah :uhm:

günaydın kardeş takımcığım herkeze sağlıklı hafif güzel bir haftasonu diliyorum . a.s.

Günaydın Ferihancım, bizler de sana aynı dilekleri sunarız...a.s.

günaydın kızlar nasılsınız.benim biraz başım ağrıyor havalardan heralde.birde uyuzluk var üstümde.yediklerime dikkat edemiyorum suçlu hissediyorum kendimi ama canım bişi yemek istemiyor aburcuburla geçiştirmeye çalışıyorum o da kilo aldırıyor tabi.nasıl başlcam gene konsantrasyon sıfır bende.

kızlar günaydın.
işhanında elektirik tamiri yapılıyor ve anca geldi. umarım herkesler iyidir. bende idare ediyorum.dün gece sahura kalkamadım ama bu sabah kalkınca ağzımı çalkaladım. sahursuz tutacam diye inat ettim. Rabbim kabul eylesin inşallah.
buralarda olucam aksilik olmazsa ama çalışmalar alt katlarda devam ediyor heran yine kesebilirler. gelemezsem kusuruma bakmayın canlar.
bu arada bayram sonrası senelik izne ayrılıyorum nasipse ve eşimle başbaşa tatile gidip yapamadığımız balayımızı yapıcaz diye ümid ediyoruz. gerçekten psikolojik olarak fazlasıyla ihtiyacımız var bu tatile. oğlumu ananesine bırakacağız. ama benim içim rahat değil açıkçası,onsuz gitmek içime sinmiyor ama gidersemde bu bir tatil olmıcak biliyoruz. yine erken uyan,ona yemek yedirme telaşı,güneşten koru,soğuktan koru. ama büyük ihtimalle ananesinde olacak getirmicez. ne bileyim bu konuda beni rahatlatacak şeyler duymak istiyorum sanırım. hadi beni rahatlatın.

günaydın kızlar nasılsınız.benim biraz başım ağrıyor havalardan heralde.birde uyuzluk var üstümde.yediklerime dikkat edemiyorum suçlu hissediyorum kendimi ama canım bişi yemek istemiyor aburcuburla geçiştirmeye çalışıyorum o da kilo aldırıyor tabi.nasıl başlcam gene konsantrasyon sıfır bende.
canım benim sen ''saldım çayıra,mevlam kayıra'' psikolojisine girmişsin,biran önce kurtulman lazım,yoksa gidişat iyi değil. bunun için ne yapmamız gerekiyor sana seni sıkmıcak bir liste bulmamız gerekiyor.yemek yemiyorsun ama abur cuburu tüketiyorsun.öncelikle evde çikolata falan varsa onları gönder yada ye biranönce bitsin,abur cubur olarak gofret yada bu diyet çikolatalar var onlardan al.günde birtane tüketirsin. bolsu tüketmeye çalış hayatım ama tüketiyorsun sanırım ve yeşil çay iç iyi gelecektir. psikolojik olarak kendini hazırlaman çok önemli yoksa olmaz canım. ben başarabileceğine inanıyorum. sağlıksız yiyecekleri hayatından çıkar canım. hadi bi gayret başlayıver,inan gerisi gelecek bak göreceksin. :1hug:

günaydın kardeş takımcığım herkeze sağlıklı hafif güzel bir haftasonu diliyorum . a.s.
günaydın canım. a.s.

işte budur.ne kadar yanılgıya düşsende yine kendin için doğru olanı hemen tekrardan benimsiyorsun tebrik ederim canım. 2 ay çokda kısa bir süre değil hayatım. istersen değil bizi kendini bile şaşırtabilirsin. inşallah uyuyabilmişsindir.
canım iyi iftarlar
bende iftara davetliyim umarım çok kaçırmam
bi de bunların hepsini geri aldığımı düşüncükçe kilo almazsam iyi bişi :))
biraz bacağım iyi olsun hepsini geri almayı planlıyorum inş.

kesinlikle hayatım,veremesek bile almamakda yeterli şuanda. bu arada bacağın nasıl oldu hayatım,hala ağrın varmı. sanırım kontrole gidecektin, herşeyin hayıırlısını diliyorum canım.

Arkadaşım hayırdır ne doktoru, kötü bir durum yok İnşallah :uhm:
.
ortopedi doktorum bana 20 kilo ver dedide onu diyorum ayrıntıları özelden yazarım kızlar benim dertlerimi dinleye dinleye bıkmasınlar benden delikafadulden şaka yapıyorum tabiki yoksa onlar her zaman seve seve dinerler opuyorumnanaktan
günaydın dosbam a.s.

bugün yaptıklarıma gelirsek
sahur süperdi: bir dilim ekmek üzerine krem peynir sürdüm :kedi:, bir tane ceviz, bir avuç kadar çekirdeksiz yeşil üzüm,,iki tane tatlı biber, domates salatalık,
sonra uyuyamadım ve 85 dk yürüyüş, yarım saat egzersiz
akşama misafirlerimiz var ve onlara hazırlanıyoruz ama ben dietimee dikkat edicem inş.zemuszemus

asumancım canım inş. kendimi şaşırtırım opuyorumnanaktan bugün uzun oruçsun o zaman sen ama Allah bi kolaylığını verir sen eterki niyetine gir kaydirigubbakcemile5 a.s. bence kaygılancak bişey yok annene, sana baktığından daha iii bakar ;) bu konuda bence sana evli ve çocuklu arkadaşlar yorum yapsın :D

Son düzenleme:
kızlar günaydın.
işhanında elektirik tamiri yapılıyor ve anca geldi. umarım herkesler iyidir. bende idare ediyorum.dün gece sahura kalkamadım ama bu sabah kalkınca ağzımı çalkaladım. sahursuz tutacam diye inat ettim. Rabbim kabul eylesin inşallah.
buralarda olucam aksilik olmazsa ama çalışmalar alt katlarda devam ediyor heran yine kesebilirler. gelemezsem kusuruma bakmayın canlar.
bu arada bayram sonrası senelik izne ayrılıyorum nasipse ve eşimle başbaşa tatile gidip yapamadığımız balayımızı yapıcaz diye ümid ediyoruz. gerçekten psikolojik olarak fazlasıyla ihtiyacımız var bu tatile. oğlumu ananesine bırakacağız. ama benim içim rahat değil açıkçası,onsuz gitmek içime sinmiyor ama gidersemde bu bir tatil olmıcak biliyoruz. yine erken uyan,ona yemek yedirme telaşı,güneşten koru,soğuktan koru. ama büyük ihtimalle ananesinde olacak getirmicez. ne bileyim bu konuda beni rahatlatacak şeyler duymak istiyorum sanırım. hadi beni rahatlatın.

Canım seni kim büyüttü? Annen, çocuğunun anneannesi kim? Annen, Seni kim korudu sıcaktan, soğuktan? Annen, seni kim besledi büyüttü? Annen, seni kötü mü yetiştirdi, ya da ilgilenmeyerek mi büyüttü? Hiç sanmıyorum... Tüm kızlar neredeyse büyüyünce annesini örnek alır, hatta bunun pek de farkına varmazlar. Sen de bence muhakkak anne modeline yakınsındır. Sen de bir annesin tamam ama sen de bir insansın ve tüm çocuklar büyüyünce evleniyorlar, ya sen eşinle bu genç günlerini bulabilecek misin yaşlanınca yeniden?

Back