kızlar merhaba,
yarın sabah erkenden yola çıkyoruz ancak fırsat bulabildim inanamazsınız nasıl koşturduğuma. Uzaktan eğitime başladı bizim üniversitemiz orada açtığımız bir programda bu sene yüksek lisans dersim var (seneye lisanslar da başlayacak), internetten ders anlatacağız çok komik olacağını düşünüyorum üzerimiz güzel altımız eşofmanlı spikerler gibi :) neyse işte onlar ders notlarını istiyorlardı, benim vardı zaten notlarım ama onları revize etmek sorular hazırlamak vs bayaa zamanımı aldı aslında vaktim vardı biraz daha ama tatilde full kızımla ilgilenmek istiyorum iş yapmak istemiyorum. Neyse bitti iyi oldu yazdığım kitap da bu konuda zaten, onun bir kısmını da verdim gelince hemen toparlarım ekim gibi basarız nasipse.
dün metebolizma hızımı ölçtürmeye gittim diyetisyenim istemişti alet bozuldu ölçemedik :)) o kadar para vermek kısmette yokmuş eşim pek sevindi gerek yok ben yavaş olmadığını biliyorum diyor beni tatilde 5 kilo verdirecekmiş ne yapacak bilmiyorum çok koşturup aç bırakacak sanırım kötü emelleri var :))
tatile babamların yazlığına gidiyoruz, melisle en rahat orası olur diye düşünüyorum, bir sürü sıkıntı var: ev 2 katlı merdivenler, bahçe her tarafta sular ve hiç durmayan bir çocuk bakalım üstesinden gelebilirim inşallah. En azından denizini biliyorum 26 yıldır aynı yere gidiyoruz risksiz bir deniz. Evi biz açacağız temizlik yapıldı neyse ki, annemler 10 gün sonra gelecekler büyük ihtimal, belki ablamlarda gelir 15 gün sonra. Belki ikisi de gelmez belli olmaz işleri ama sanırım melise dayanamazlar dün zor ayrıldılar :) Bizde ramazandan bir kaç gün önce dönüş yoluna çıkarız bir kaç arkadaşımız var uğramak istediğimiz yol üzerlerinde, ayın 30'unda Adanada asistanımızın düğünü var 2 saatlik mesafe oraya gitmek istiyorum, ramazanın ilk günü de kayınvalidemlerde oluruz 1-2 gün de orada kalır döneriz, 16 ağutos iş başı. Adcım o tarafa gelince denk gelirsem sana uğramak istiyorum.
Adcım bakayım internet durumuna falan büyük ihtimal olmaz diyorum ama eşim durmaz belki bir çaresine bakar. Sen beni izinli yaz yarın, eğer tersi bir durum olursa haftaya ben sana haber veririm. Bu arada oğluşa geçmiş olsun, umarım kısa sürede atlatır. Biz de Melisi hasta etmeden getiririz inşallah hep hasta oluyor tatillerde biliyorsun.
melzeyitim dosbacım sizler de tatildeymişsiniz umarım güzel vakit geçiriyorsunuzdur. Dosbacım sağlık problemlerini kafana takma gelince ilgilenirsin haledersin tatilin tadını çıkar.
uzaktandünyalım nachtigallin dediği gibi bir çoğumuz eskiyiz ama bir kaç kişi dışında yüz yüze bile görüşmedik hiç, konuşarak samimileşiyoruz hem sen hiç fena değilsi nadaptasyon konusunda kaydirigubbakcemile5
nachtigallcim öpücükler, sen takımdan ayrılmamak i,çin kilo almışsındır ama belki yarına kadar telafi etmişsindir bile.
ne okudum başka, bilmiyorum hepinizi çok çok öpüyorum umarım herkes çok kilo vermiş olur yarın.
ben de bilgisayaraımı toplayım artık onu da götüreceğim. Hadi bakalım hepinizi özleyeceğim.