• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım teşekkür ederim kuralları bende kendi takımımıza uyarlayıp bildirmek istiyorum sende istediğin bilgiyi istediğin gibi paylaşabilirsin sonuçta birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var aynı amaç için buradayız hepbirlikte motive olacağız inşallah çok öpüyorum sağlıklı kilo vermeler :))

DURUM ANALİZİ.

yarın melis ve nur arkadaşımız izinli yazılacaklardır.

ethos; gün aşırı uğruyor sadece yediklerini yazıyor kendisine yazılırsa cevap veriyor.diğer arkadaşlara katılım ve sohbet yok denilecek kadar az.

kelebek,gün aşırı uğruyor,yediklerini yazıyor, kendine cevap yazılırsa yazıyor. diğer arkadaşlara katılım ve sohbet yok.

shopaholic,eşinin rahatsızlığı nedeniyle uğrayamıyor diye biliyoruz ama son geldiğinde katılıma başlamıştı yediklerini yazdı çıktı son katılım tarihi. 10.07.10

jailbreak son katılım tarihi 09.07.10 işe başladığından itibaren katılım azaldı. uzun zamandır gelmedi mazeret bildirmedi.

uzaktan dünyalı, son katılım tarihi 13.07.10 bir kere uzun bir süre katılımda bulunmadı tekrar olmayacağını belirtti. kısa olarak sadece yediklerini yazıyor,diğer arkadaş yazılarına katılım ve sohbet yok.

bhr eylül kps sınavlarına hazırlandığı için katılımı az. mümkün olduğu zamanlarda yazıyor diğer arkadaş yazılarına cevap veriyor,

nachtigall emekli oluyor. ama bizi bırakmayacağını söyledi. gelmezse ceza alacak. kaydirigubbakcemile3

canım çok teşekkürediyorum anlayışın için. opuyorumnanaktan hepimiz için iyi olacak. bize destek veren oldukça geliriz buraya yoksa ondanda sıkılırız.
öğünlerin güzel olmuş canım afiyet olsun. cokacimcoook bu arada çizelgene baktımda ne kadar az kalmış hedefine tebrik ederim :nazar: ama sanırım senin 2. hedefin daha vardı yanlışmı hatırlıyorum yoksa. :lepi:

ohooo benim çoookkkk hedefim var canım 5 er 5 er azaltarak gidicem gözümde büyümesin diye 79 a inince hedef 75 sonra 69,65,59,55 ve son olarak 50 :))) bayaaaa uzun bir yol var bakalım gidiyoruz ufak ufak canım sınavdan sonra düzenli her gün spora da başlayacağım o zamana kadar da haftada 2-3 gün spor yapsam çok güzel olacak kaydirigubbakcemile2

kızlar paylaştığım bu kuralları yarın kilo bildiriminde tekrar paylaşacağım. o zaman herkes burada olacaktır.
bu arada ben bugün sabah kahvaltısı öğle yemeği arası 1 ad simit yedim. yani 1 simidi ufak ufak öğleye kadar bitirdim.
az öncede 1 ad poğaça yedim. :mymeka: berbat beslendim kabul ediyorum ne söyleseniz haklısınız. ama düzelecek inşallah. destek bekliyorum. mafoldumben

simit çok da kaçamak sayılmaz canım akşam ekmek yemezsin günlük ekmek hakkından kesersin dengelersin en kötüsü yapılan tatlı kaçamakları ve kızartmalar oluyor ben bugün küçük bir kase puding yedim regl dönemi insan engel olamıyo iradesine napim eyvahedigeldismile :kedi:

ben gldim tatildeyim bugün miğdemi bozdum gitmedinm denize bi bakayım dedimm nasılsınız kilo durumları nasıl nach sana bitürlü dönemedim kusura bakma canım
beenim tatil çok keyifli değil ama orta yollu gidiyor

Canım, hiç önemli değil, sen keyfine bak :))) Üşüttün mü acaba mideni? Dikkat et canım kendine, tatilinin tadını çıkar :)))

dosbacım sen tatiline bak canım kiloları dert etme gelince çaresine bakarsın adı üstünde tatil bu :)))
adcım ne güzel dileklerde bulunmuşsun teşekkürler canım kuralları da okudum belirteyim dedim :)))
yediklerimi yazmakla başlayım o zaman
sabah 2 dilim yağsız peynir ve 2 dilim çavdar ekmeğiyle yapılmış yağsız tost 4 tane zeytin domates salatalık
ara 20 tane baya ekşi vişne 1 çay bardağı yağsız süt
öğle fırında tavuk yaptım 3 köfte büyüklüğüne eş değerde yedim 2 dilim çavdar ekmeği bir tabak yağsız salata
birazdan ikinci aramı yapıcam akşam da 1 kase yoğurt çorbası 1 dilim ekmek 4 kaşık kabak ve salata yiycem...
şimdilik çıkıyorum görüşürüz sonra....

Canımcım, ne güzel beslenmişsin, afiyet şeker olsun :)))))

kızlar paylaştığım bu kuralları yarın kilo bildiriminde tekrar paylaşacağım. o zaman herkes burada olacaktır.
bu arada ben bugün sabah kahvaltısı öğle yemeği arası 1 ad simit yedim. yani 1 simidi ufak ufak öğleye kadar bitirdim.
az öncede 1 ad poğaça yedim. :mymeka: berbat beslendim kabul ediyorum ne söyleseniz haklısınız. ama düzelecek inşallah. destek bekliyorum. mafoldumben

Aman aman, poaça mı okudum ne? :)))) Regl falan mı olacaksın ne? Sen bu kadar karıştırmazdın hiç :)))))

DURUM ANALİZİ.

ethos; gün aşırı uğruyor sadece yediklerini yazıyor kendisine yazılırsa cevap veriyor.diğer arkadaşlara katılım ve sohbet yok denilecek kadar az.

kelebek,gün aşırı uğruyor,yediklerini yazıyor, kendine cevap yazılırsa yazıyor. diğer arkadaşlara katılım ve sohbet yok.

shopaholic,eşinin rahatsızlığı nedeniyle uğrayamıyor diye biliyoruz ama son geldiğinde katılıma başlamıştı yediklerini yazdı çıktı son katılım tarihi. 10.07.10

jailbreak son katılım tarihi 09.07.10 işe başladığından itibaren katılım azaldı. uzun zamandır gelmedi mazeret bildirmedi.

uzaktan dünyalı, son katılım tarihi 13.07.10 bir kere uzun bir süre katılımda bulunmadı tekrar olmayacağını belirtti. kısa olarak sadece yediklerini yazıyor,diğer arkadaş yazılarına katılım ve sohbet yok.

bhr eylül kps sınavlarına hazırlandığı için katılımı az. mümkün olduğu zamanlarda yazıyor diğer arkadaş yazılarına cevap veriyor,

nachtigall emekli oluyor. ama bizi bırakmayacağını söyledi. gelmezse ceza alacak. kaydirigubbakcemile3

Bırakmam ben sizi :))) Canımmmm

Canlarım, bugün kaçamak günü mü ne? Akşam yemeğinde2 dilim pizza yedim :((( Ama çok büyük dilimler değillerdi :((( Üzgünüm. Dİğer öğünlerim iyiydi :))))

DURUM ANALİZİ.

durum analizi güzel olmuş da ben dün girmeye çalıştım siteye girilmiyorduuu ayrıca ben sizinlede sohbet etmek istiyorum ama sizler hepiniz birbirinizi gayet iyi tanıyorssunuz genel olarak hep muhabbetlerinize fransız kalıyorum :umursamaz:
bugün yediklerim: kahvaltım: bir dilim ekmek, domates salatalık,
ara, 15 tane üzüm
öğle: yarım simit, salatalık domates,
ara: kahve,
akşam: bir dilim ekmek, 5 kaşık taze fasulye, bir kase cacık,
gece: bir bardak vişne suyu
opuyorumnanaktan fena sayılmaz yarın bakalım kaç çıkcamm

Kızlar, pizza mideme oturdu galiba, üstüne bi de sıcak... Uyuyamadım. Penceler iki taaflı açık ama gene de esinti çok cılız. Ortasaı olsa keşke..

durum analizi güzel olmuş da ben dün girmeye çalıştım siteye girilmiyorduuu ayrıca ben sizinlede sohbet etmek istiyorum ama sizler hepiniz birbirinizi gayet iyi tanıyorssunuz genel olarak hep muhabbetlerinize fransız kalıyorum :umursamaz:
bugün yediklerim: kahvaltım: bir dilim ekmek, domates salatalık,
ara, 15 tane üzüm
öğle: yarım simit, salatalık domates,
ara: kahve,
akşam: bir dilim ekmek, 5 kaşık taze fasulye, bir kase cacık,
gece: bir bardak vişne suyu
opuyorumnanaktan fena sayılmaz yarın bakalım kaç çıkcamm

Afiyet olsun şekerim. Ne güzel beslenmişsin :)))
CAnım, hepimiz burada aynıyız. Bazılarımız bırada birbirini daha eskiden tanıyor olabilir ama zaman içinde sohbetler ede ede biribirimizi daha iyi tanıyoruz :)) Asla franszı kaldığını düşünme :))))

kızlar merhaba,
yarın sabah erkenden yola çıkyoruz ancak fırsat bulabildim inanamazsınız nasıl koşturduğuma. Uzaktan eğitime başladı bizim üniversitemiz orada açtığımız bir programda bu sene yüksek lisans dersim var (seneye lisanslar da başlayacak), internetten ders anlatacağız çok komik olacağını düşünüyorum üzerimiz güzel altımız eşofmanlı spikerler gibi :) neyse işte onlar ders notlarını istiyorlardı, benim vardı zaten notlarım ama onları revize etmek sorular hazırlamak vs bayaa zamanımı aldı aslında vaktim vardı biraz daha ama tatilde full kızımla ilgilenmek istiyorum iş yapmak istemiyorum. Neyse bitti iyi oldu yazdığım kitap da bu konuda zaten, onun bir kısmını da verdim gelince hemen toparlarım ekim gibi basarız nasipse.

dün metebolizma hızımı ölçtürmeye gittim diyetisyenim istemişti alet bozuldu ölçemedik :)) o kadar para vermek kısmette yokmuş eşim pek sevindi gerek yok ben yavaş olmadığını biliyorum diyor beni tatilde 5 kilo verdirecekmiş ne yapacak bilmiyorum çok koşturup aç bırakacak sanırım kötü emelleri var :))

tatile babamların yazlığına gidiyoruz, melisle en rahat orası olur diye düşünüyorum, bir sürü sıkıntı var: ev 2 katlı merdivenler, bahçe her tarafta sular ve hiç durmayan bir çocuk bakalım üstesinden gelebilirim inşallah. En azından denizini biliyorum 26 yıldır aynı yere gidiyoruz risksiz bir deniz. Evi biz açacağız temizlik yapıldı neyse ki, annemler 10 gün sonra gelecekler büyük ihtimal, belki ablamlarda gelir 15 gün sonra. Belki ikisi de gelmez belli olmaz işleri ama sanırım melise dayanamazlar dün zor ayrıldılar :) Bizde ramazandan bir kaç gün önce dönüş yoluna çıkarız bir kaç arkadaşımız var uğramak istediğimiz yol üzerlerinde, ayın 30'unda Adanada asistanımızın düğünü var 2 saatlik mesafe oraya gitmek istiyorum, ramazanın ilk günü de kayınvalidemlerde oluruz 1-2 gün de orada kalır döneriz, 16 ağutos iş başı. Adcım o tarafa gelince denk gelirsem sana uğramak istiyorum.

Adcım bakayım internet durumuna falan büyük ihtimal olmaz diyorum ama eşim durmaz belki bir çaresine bakar. Sen beni izinli yaz yarın, eğer tersi bir durum olursa haftaya ben sana haber veririm. Bu arada oğluşa geçmiş olsun, umarım kısa sürede atlatır. Biz de Melisi hasta etmeden getiririz inşallah hep hasta oluyor tatillerde biliyorsun.

melzeyitim dosbacım sizler de tatildeymişsiniz umarım güzel vakit geçiriyorsunuzdur. Dosbacım sağlık problemlerini kafana takma gelince ilgilenirsin haledersin tatilin tadını çıkar.

uzaktandünyalım nachtigallin dediği gibi bir çoğumuz eskiyiz ama bir kaç kişi dışında yüz yüze bile görüşmedik hiç, konuşarak samimileşiyoruz hem sen hiç fena değilsi nadaptasyon konusunda kaydirigubbakcemile5

nachtigallcim öpücükler, sen takımdan ayrılmamak i,çin kilo almışsındır ama belki yarına kadar telafi etmişsindir bile.

ne okudum başka, bilmiyorum hepinizi çok çok öpüyorum umarım herkes çok kilo vermiş olur yarın.

ben de bilgisayaraımı toplayım artık onu da götüreceğim. Hadi bakalım hepinizi özleyeceğim.

Son düzenleme:
kızlar merhaba,
yarın sabah erkenden yola çıkyoruz ancak fırsat bulabildim inanamazsınız nasıl koşturduğuma. Uzaktan eğitime başladı bizim üniversitemiz orada açtığımız bir programda bu sene yüksek lisans dersim var (seneye lisanslar da başlayacak), internetten ders anlatacağız çok komik olacağını düşünüyorum üzerimiz güzel altımız eşofmanlı spikerler gibi :) neyse işte onlar ders notlarını istiyorlardı, benim vardı zaten notlarım ama onları revize etmek sorular hazırlamak vs bayaa zamanımı aldı aslında vaktim vardı biraz daha ama tatilde full kızımla ilgilenmek istiyorum iş yapmak istemiyorum. Neyse bitti iyi oldu yazdığım kitap da bu konuda zaten, onun bir kısmını da verdim gelince hemen toparlarım ekim gibi basarız nasipse.

dün metebolizma hızımı ölçtürmeye gittim diyetisyenim istemişti alet bozuldu ölçemedik :)) o kadar para vermek kısmette yokmuş eşim pek sevindi gerek yok ben yavaş olmadığını biliyorum diyor beni tatilde 5 kilo verdirecekmiş ne yapacak bilmiyorum çok koşturup aç bırakacak sanırım kötü emelleri var :))

tatile babamların yazlığına gidiyoruz, melisle en rahat orası olur diye düşünüyorum, bir sürü sıkıntı var: ev 2 katlı merdivenler, bahçe her tarafta sular ve hiç durmayan bir çocuk bakalım üstesinden gelebilirim inşallah. En azından denizini biliyorum 26 yıldır aynı yere gidiyoruz risksiz bir deniz. Evi biz açacağız temizlik yapıldı neyse ki, annemler 10 gün sonra gelecekler büyük ihtimal, belki ablamlarda gelir 15 gün sonra. Belki ikisi de gelmez belli olmaz işleri ama sanırım melise dayanamazlar dün zor ayrıldılar :) Bizde ramazandan bir kaç gün önce dönüş yoluna çıkarız bir kaç arkadaşımız var uğramak istediğimiz yol üzerlerinde, ayın 30'unda Adanada asistanımızın düğünü var 2 saatlik mesafe oraya gitmek istiyorum, ramazanın ilk günü de kayınvalidemlerde oluruz 1-2 gün de orada kalır döneriz, 16 ağutos iş başı. Adcım o tarafa gelince denk gelirsem sana uğramak istiyorum.

Adcım bakayım internet durumuna falan büyük ihtimal olmaz diyorum ama eşim durmaz belki bir çaresine bakar. Sen beni izinli yaz yarın, eğer tersi bir durum olursa haftaya ben sana haber veririm. Bu arada oğluşa geçmiş olsun, umarım kısa sürede atlatır. Biz de Melisi hasta etmeden getiririz inşallah hep hasta oluyor tatillerde biliyorsun.

melzeyitim dosbacım sizler de tatildeymişsiniz umarım güzel vakit geçiriyorsunuzdur. Dosbacım sağlık problemlerini kafana takma gelince ilgilenirsin haledersin tatilin tadını çıkar.

uzaktandünyalım nachtigallin dediği gibi bir çoğumuz eskiyiz ama bir kaç kişi dışında yüz yüze bile görüşmedik hiç, konuşarak samimileşiyoruz hem sen hiç fena değilsi nadaptasyon konusunda kaydirigubbakcemile5

nachtigallcim öpücükler, sen takımdan ayrılmamak i,çin kilo almışsındır ama belki yarına kadar telafi etmişsindir bile.

ne okudum başka, bilmiyorum hepinizi çok çok öpüyorum umarım herkes çok kilo vermiş olur yarın.

ben de bilgisayaraımı toplayım artık onu da götüreceğim. Hadi bakalım hepinizi özleyeceğim.

Meliscim, ne güzel, ben uzaktan eğitime çok sıcak bakıyorum. Çok başarılı uygulamalarının olduğu yerler var. Yüzyüze kadar başarılı olamaz ama bir çok ihtiyaca cevap verir :)))
İşlerini de bitirmişsin, tatile hazırsın :)))
Sana iyi tatiller, dinlenmeler :))))))

günaydınn

2 gündür pek giremedim foruma ama zaten bozdum misafirlerle beraber...

2 günlük tatil yaptım diyet tatili ((:

yalnız en son cuma gününün yazıları gözüküyor ve bazı mesajlarım silinmiş forumda bi problem mi var yoksa bnm pcde mi sorun var ://

kahvaltı
1 dilim ekmek
domates-salatalık
2 çay kaşığı reçel

slm kızlar. bugün gelemedim üzgünüm,ama yoğunum malesef,yetişmesi gereken işlerim var.
yediklerimide yazayım gelmişken
sabah 2 dilim ekmek klasik kahvaltı.
öğle çorba ve salata
ara olarak mısır ve prinç patlağı form yiyorum
su olayım sıfır .
dünde deniz kenarına gittik.mangal yaptık biraz abarttım ama 16 dan sonra sadece karpuz ve 2 ad kurabiye yedim.
kelebekcim sanırım sitemize yine saldırılar var,tek şikayetçi biz değiliz canım.
misafirlerle diyeti bozma olayın yazık olmuş,inşallah yakında toparlarsın canım.ben sana inanıyorum :1hug:

Son düzenleme:
selam kızlaar ben geldiiiimmmmm
evimdeyim sanırım sitede problemler varmış ....
çnk yazılanlar çok az benim bıraktığım gibi nerdeyse :((
meliscim de melzeyitimde tatile gitmiş... çok güzel geçsin inş.
adcım iisin canım inş.?? c.tesi yazdıklarınız yok :(( kopukluk olmuş :((
nac canım mezuniyet ne zaman
baharım sen nasılsın???
nur uğramamış izinli mi??
etos ela nerelerdesiniz??
uzaktan dünyalı ve kelebek kuzenler sizler nasılsınız??

bana gelince mükemmel bi tatil yaptım...herşey istediğim gibi keyifli huzurluydu....Rabbim hepinize daha güzellerini nasip etsin...
bugün çok mutluyum kızlar çok yorgun başladım güne ama günüm çok ii geçti.... sağlık problemlerimde çok ilerleme kaydettim değerlerim ii çıktı mutluyum...hafifledim rahatladım kısacası...
kilo olayına gelince dün gece geldiğimde tartıldım 3.600 fazla çıktım ama paniklemedim çnk şiş olduğumu biliyorum... sabah 1.200 gitmişti
öğlen 800gr daha gitti .... kaldı 1.600 :(( bi 600 daha gitse 1 kiloya razıyım :)) çnk açık büfeydi ve çok tatlı yedim sonucu biliyordum... bu cuma değil ama daha sonraki cuma dönmeyi düşünüyorum hepinizi öpüyorum

selam kızlaar ben geldiiiimmmmm
evimdeyim sanırım sitede problemler varmış ....
çnk yazılanlar çok az benim bıraktığım gibi nerdeyse :((
meliscim de melzeyitimde tatile gitmiş... çok güzel geçsin inş.
adcım iisin canım inş.?? c.tesi yazdıklarınız yok :(( kopukluk olmuş :((
nac canım mezuniyet ne zaman
baharım sen nasılsın???
nur uğramamış izinli mi??
etos ela nerelerdesiniz??
uzaktan dünyalı ve kelebek kuzenler sizler nasılsınız??

hoşgeldin canım a.s. evet canım yazılanların çoğu gitmiş ben de şaşırdım iyiyim çok şükür dosbikim sen de iyisin sanıyorum tatilinin de güzel geçmesine sevindim birkaç güne kalan kilolar da gider yolculuktan dolayı ödem yapmıştır zaten vücudun kaydirigubbakcemile5

evet kızlar kimseler yok nasılsınız herkesler iyidir umarım
ben bugün birazcık listemin dışına çıktım ama abartmadım arkadaşım geldi bugün yanıma kısır yaptık beraber çayla birlikte bir küçük tabak kısır yedim akşamüzeri de bi miktar sütlü dondurma yedim ama akşam yemeği yemedim biraz meyve ve sütle günü kapatıcam zaten bulgurdan sonra epey çay ve su içince şişirdi sanırım taaa öğlen yememe rağmen hala tokum iştahım da yok bugün böyle oldu artık yarın listeme devam ederim kaldığım yerden...
şimdi çıkıyorum sonra görüşürüzzzz

evet yaa bir sürü yazdığım yazılar gitmişş :d sabah kahvaltımı yazmıştım ama bi daha yazayım
sabah 2 gressini, salatalık, domates, 2 çatal lor,
ara: bir bardak erik suyu
öğle: bir salatalık
ara: bir şişe limonlu maden suyu,
akşam: bir közlenmiş patlıcan + bir domates+ bir biber ile yapılmış ve az tuz ekilmiş üzerinede nar ekşisi ilave edilmiş bir tabak salata kaydirigubbakcemile3 iki kepçe çorba
ara: bir küçük kase yoğurt (içine pulbiber ve ketentohumu ilaveli) :1:
iki litreye yakın su içtim bir bardak yeşil çayımıda içtim opuyorumnanaktan kendimi iyi hissediyorum galiba zayıfladıkça güzelde hissedicem hihoyyyt
gece 11 gibi de süt içicem bir su bardağı kaydirigubbakcemile5

Back