Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar ayyy bugün çok yorgunum havadan mı psikolojik mi bilmiyorum.kalkmak istemedim sabah ama oğluşum sağolsun uyandırdı 6 buçukta ama ben 8 e kadar uyutmaya çalıştım onu olmayınca pes dedim.uyuyacam ya inatla uyuması için dua ediyorum neyse mecburen kalktık ve 2 kayısı yiyip denize yüzdüm biraz tabi giderkende yürüyüş oluyor gelince de o gazla evde 3 mil yürüyüş yaptım ama öldüm ya.sonra kahvaltı:1 dilim ekmek 3-4 tatlı kaşığı lor peyniri az bal 3 zeytin çay.sonra dayanamadım 1 saat uyumuşum gerçi gözler yarı açık yarı kapalı uyku.kalkıncada 1 elma yedim şimdi de yeşil çay ve 2 kuru kayısı yiyeceğim.

Canım havalardan bende öyleyim
sen çalışıyor musun bebişin ne kadarlık

canım gerçi yazmıştın sıkıntınızın olmadığını ama acabamı dedim. aman olmasında zaten,şu yalan dünyada neyi paylaşamıyoruz ki. allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah. sıcaklarda haklısın zor olur. kolaylıklar diliyorum sana canım.
babası saat 5 gibi almaya gidecek.valla abartıyormuyum bilmiyorum ama çocuklar gibi şenim.
adcım valla herşey prensese göre gelişiyor evde
şeytan kulağına kurşun yeme sorunumuz yok şimdilik burcunun verdiği özellikte obur oluyor zaten inş ilerdede yaşamam bu sorunu
maşallah diyorum canım. yiyen çocuk iyidir. aslında canım benim oğlumda 9-10 aylıktı biz yemek yerken yürüteci ile gelir ağlayarak yemek isterdi ne yiyorsak verirdim suyundan yumuşak tanesinden falan. ağzını şapurtada şapurtada yerdi. pırasa ıspanak hepsini yemişliği vardır. ben bi yerde hata yaptım nerde olduğunu bilmiyorum malesef ogün bugün inatlaşır. gerçi çokda iştahsız değil ama çok yemek seçiyor bakalım ileride nasıl olacak.
inşallah çağlacım,oğlumda gelince herşey tamamdır.
bu arada artık olsun :CüvCüv: ama dimi ya.
beni dedi dersin ileride diceksinki keşke daha önce yapsaymışım. çok geçe kalma olsun artık. (kaynanamıyım neyim sempatiksalakcinni )

asuman dün biz birlikteydik ve yemedik öğlen yemeği
evveet çağlaa çok güzel başladı bugün olumunekankayizsmile
ara bir salatalık
ara 13 kiraz
öğle: 5 kaşık sebze yemeği
canım evet yazmıştın dün, aklıma geldi. e sen benim kusuruma bakma artık . akşama kadar bir sürü şeyle uğraşınca çıkıveriyor akıldan.

ethoş canım sen sanırım tatildesin,nerdesin yazdın ben görmedim yada gördüm unuttum.

şu an tatildeyim artık.eylülde başlıcam bende göreve tekrar.bebğim de 8 aylık oldu.sen çalışıyormuydun

Benim atamam olmadı canım bu yıl tekrar girecem sınava
geçen yıl giremedim hamileyken 6 ay dershaneye gidip KPSS günü doğum yaptım

Canım, yorguluğun ve oğluşunun uyumaması dışında beslenme açısından günün güzel geçmiş :))))

Bence de hayatım. Artık enerjimin önceki yıllara göre çok azaldığını hissediyorum. Ama kendimi geçtiğimiz yıllara göre çok daha olgun hissediyorum. Yani ikilem... Ancak daha fazla beklemek istemediğimi biliyorum :)))))

Canlarım, bugün size yazdım ama ne yediğimi yazmayı unutuşum. Neden acaba?
Kızlar bugün arada yarım simit yedim. Öğlen de küçük hamburger yedim.
Akşamüstü arkadaşımın fondüsünden otlandım.
Ayy, yarın acaba beni nasıl bir tablo bekliyor?

evet canım çok şekerli biliyorum ama ben tatlıya hiç hayır diyemem yine kendime iyi dur diyebildim yoksa o tabak bitmişti çoktan :)))

Aman aman, şöbiyet mi dedin :)))) Neyse, bi kereden bi şey olmaz :)))

dedim valla canımmm :))) hatta demekle kalmadım yedim bile :rofrol:

kolay gelsin canım arada bir tartı benim de keyfimi kaçırıyo ama pes etmek yok

misafirliğin kısa olanı makbuldür derler çok da güzel demişler insan rahat edemiyor birkaç gün sonra özellikle bu sıcak yaz günlerinde canım

güle güle kullanın oğluşunun odasını canım kaydirigubbakcemile5

canım benim de yürüyüş bandım var evde şu elektriksiz olanlardan ama o kadar yoruyo ki yarım saat kullansam bile ertesi gün bacaklarım ağrıyo onu değiştiren bi yer bulursam eliptik bisikletle takas etmeyi düşünüyorum ancak bisiklet beni paklar tv karşısında :))
sınavdan zayıf notla geçtim ama canım sonuçta yedim mi yedim :gitme:

ben de bu sabah zor kalktım ve kursa zor gittim canım sanırım havalardan ya da yorgunluktan

bugün kaçamak günün olmuş resmen canım

selam arkadaşlar bugün kurstaydım ve yorgunum neler yediğimi yazayım size de
sabah 2 dilim çavdar ekmeğiyle ve yağsız peynirle yapılmış tost
ara yok(kursta olduğum için)
öğle evde yapıp çantama koyduğum tost yine aynı şekilde yapılmış
ara 3 tane diyet bisküvi 2 tane kuru kayısı
ara 3 tane diyet bisküvi
derste hoca sınıfa nescafe ısmarladı ama üçü bir aradalardan
eve geldiğimde bi ara daha yaptım 1 tane soda ve 2 kuru kayısı
akşam 1 küçük kase çorba 4 yemek kaşığı patlıcan yemeği 1 kase cacık 1 dilim çavdar ekmeği ve yağsız salata bol limonlu
son aramda da 2 porsiyon meyvem ve 1 bardak sütüm var bugünlük böyle kızlar yarın sabah kaç çıkacağım acaba merak ediyorum eyvahedigeldismile

Canım sadece 3ü bir arada kaçamak olmuş :))) Senin canın sağolsun :)))

bugün giremedim forumu onun için anca yazabiliyorum

kahvaltı:1dilim ekmek, yumurta, 1 k.k peynir
ara:13 adet kiraz
akşam:2 kepçe çorba
yarım dilim ekmek
5 adet yaprak sarması
1 dilim karpuz

birazdanda bitki çayımı içer ardından 13 adet kirazımı yer günü böyle kapatırım inş.

kızlar merhaba doktora gittim sonunda ve kanımda tiroide karşı antikor seviyesi yüksek çıktı levitrol b12 vitamini ve antidepresan verdi bütün rahatsızlıklarımın sebebi bu meretmiş inşallah kurtulacam bundan allahın izniyle artık zayıflayacam diye umut ediyorum çünkü bu yüzden kilo veremiyormuşum

çok geçmiş olsunnn a.s. tedaviye başlar başlamaz inş. hemen kilo vermeyede başlarsın

ara: bir çay bardağı süt
akşam. bir kase cacık, 5 yemek kaşığı sebze yemeği
saati geç oldu akşam yemeğimin o yüzden birazdan yeşil çay içerim bi ara felan yapmam olumunekankayizsmile
sabahı çook merak ediyorummm opuyorumnanaktan bugün gördüklerim rüyaa değildir heralde tartıdaaa

uzaktan dünyalı teşekkür ederim kilo verfemedeiğim için takımdanda tamamen kopmuştum bir düzene bineyim hemen dönecem

uzaktan dünyalı teşekkür ederim kilo verfemedeiğim için takımdanda tamamen kopmuştum bir düzene bineyim hemen dönecem

canım geçmiş olsun ama sorunu öğrenmişsin en azından bende levotron kullanıyorum ilk ayda çok etkisi oluyor bence çok ii değerlendir :))

iyi geceler arkadaşlar..yarın nöbette olucam ve nete giremeyebilirim..şimdiden kilomu bildireyim...bu hafta kilo almış gözüküyorum..regli haftası olmanında etkisi var sanırım..76.5 kilom

Günün güzel geçmiş canım, afiyet olsun :))))

Canım sıkıntılarının sebebinin çıkmasına çok sevindim :))) Eminim sen de çok rahatlamışsındır. Seni bekliyoruz buraya da, biliyorsun zaten :)))

Gece rüyamda seni gördüm canım, bu hafta kesin birinciyiz diyordun :))) Hadi hayırlısı bakalım.....

iyi geceler arkadaşlar..yarın nöbette olucam ve nete giremeyebilirim..şimdiden kilomu bildireyim...bu hafta kilo almış gözüküyorum..regli haftası olmanında etkisi var sanırım..76.5 kilom

Canım, bu aralar çok yoğunsun ve sıkıntılısın. Gene kilo almamışsın hayatım :)))

Canlarım günaydın,
Bu sabah kendimi 58,5 de görmek çok sevindirdi :))) Artık kendimi hedefine ulaşmış sayıyorum :)))
Kızlar, birazdan okula gideceğim. Öğle saatlerinde geleceğim. O saate kadar kilo bildirimlerimizi lütfen yapalım.
Bilginiz olsun, şu anda kardeş takımımızın kaptanı ayrıldı. Bir arkadaş aptanlık görevini şu anlık üstlendi.
Kızlar, bugün öğleden sonra hepiniz buraya gelirseniz çok sevinirim. Bi konuyu görüşelim diyorum :))) Ben saat 13 gibi burada olurum
Şimdi listemizi ekleyeyim :))))

Son düzenleme:
13.TAKIM 163.ETAP

Ad1 (58.0/ / / % )
Nachtigall ( 58.9 /58.5/0.4/0.67 % )
Nur_84 ( 68.5/ / / % )
Shopaholic ( 76 /76.5 /-0.5/-0.65% )
Uzaktandunyalı ( 78.0 / / / % ) (bir önceki hafta kilo bildirimi olamadı ama o haftaki kilosu esas alındı )-geçen hafta yazan kilosu 78.5
Ethos (71.5/70.3 /1.2/1.67 %)
Melis08 (61.7 / / / % )
Bhr.87 (82.7/82.4 /0.3/0.36 % )
Jailbreak (69.1/ / / %)
Kelebek (62/ / / %) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KıLO (686.4 / / / % )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…