• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende tartıldım :(( neyse ki takımda değilim
aldıklarımı vereyim bi de tatilimi yapayım geleceğim aranıza :))
gerçekten de takımdan ayrılmak bana ii gelmiyoooooo
ama bu ara bi rahatlama dönemindeyim kızlar bu nedenle kilolarımı çok takmıyorum
hayatımda bişeyler düzene girmeye başladı
pazar günü eşimin kep töreni var sanki hiç gelmeyecekmiş gibi....
eşim iş değişikliği yaptı çok rahatladık birazda borçlarımızdan kurtulsak daha ii olcak...
birbirimize zaman ayırmaya başladık( 3 yıl boyunca saolsun hiç ilgisiz bırakmadı ama onun hep zman problemi oluyordu))
yani bu ara geziyorum ve yiyorum kilo aldığımın farkındayım pişmanda olacağımı biliyorum ama tatilden sonra tekrar diyetisyene başlamaya karar verdik :))

canım arkadaşım herşey gönlünce olsun inşallah. sen mutluysan bizim içinde sıkıntı yok.
canım eşin seninle birlikte değilmi.yani tören için başka bir yeremi gitti. duygu yoğunluğu yaşıyorsun gibi geldi bana. ayrıca önceki yazdıklarından yola çıkarsak anladığım kadarıyla sana aşık bir adamla evlisin . :nazar:
borç yiğidin kamçısıdır hayatım onlardan sıttin sene kurtulunmaz. Allah bu günlerimizden aşağı etmesin dilerim fazlasınıda verirse itiraz etmeyiz tabi.

nachticim gelmişsin ama listeyle uğraşmamı istermisin. yoğunsan ilgilenirim hayatım.

adcığım oğluşun gelmiş çok sevindim canımm
dosbacığım vallahi nekadar mutlu olduğun yazdıklarından belli oluyor senin adınada çok sevindim adcığım nekadar güzel yazmış sana aşık bir adamla evli olmak huzurun engüzel yanı bu olsa gerek kilolarınıda dert etme hayatım

kızlar ağustosta bebek düşünüyordum yani hamile kalmayı ama ilaç kullanmaya başladım ve ertelemem gerekecek
ayrıca nach canım verdiğin kilo gözümden kaçmadı

dosbacığım vallahi nekadar mutlu olduğun yazdıklarından belli oluyor senin adınada çok sevindim adcığım nekadar güzel yazmış sana aşık bir adamla evli olmak huzurun engüzel yanı bu olsa gerek kilolarınıda dert etme hayatım

kızlar ağustosta bebek düşünüyordum yani hamile kalmayı ama ilaç kullanmaya başladım ve ertelemem gerekecek

cnmm ilk kaç yaşında 2.için yaş varkı bendeb 3 yaş düşünüorumm hayırlısı olsun cnm herseyde vardır bir hayır gecmiş olsun bu arada inş önemli deildir

adcım cnmm bebek düşünmüyorum inş deildirr spralle hamile kalırsam zaten oda bi beceri sanırımmm

nac cnm sanki banada hamilesin gibi geliyo varmı öyle bir ihtimal yada istiyomusunuz cnmm

13.TAKIM 163.ETAP

Ad1 (58.0/58/0/0% )
Nachtigall ( 58.9 /58.5/0.4/0.67 % )
Nur_84 ( 68.5/ / / % )
Shopaholic ( 76 /76.5 /-0.5/-0.65% )
Uzaktandunyalı ( 78.0 /76.0/2/2.56% ) (bir önceki hafta kilo bildirimi olamadı ama o haftaki kilosu esas alındı )-geçen hafta yazan kilosu 78.5
Ethos (71.5/70.3 /1.2/1.67 %)
Melis08 (61.7 /61.9/-0.2/-0.32% )
Bhr.87 (82.7/82.4 /0.3/0.36 % )
Jailbreak (69.1/68.1/1/1.44%)
Kelebek (62/61.5/0.5/0.80 %) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KİLO (686.4 / / / % )

dosba cnmm nasılsın sende takımda deilsin cnm sanırım bu aralar hersey güzel olur inşş allah gönlüne göre versinn borç herkeste var sanırm

canım arkadaşım herşey gönlünce olsun inşallah. sen mutluysan bizim içinde sıkıntı yok.
canım eşin seninle birlikte değilmi.yani tören için başka bir yeremi gitti. duygu yoğunluğu yaşıyorsun gibi geldi bana. ayrıca önceki yazdıklarından yola çıkarsak anladığım kadarıyla sana aşık bir adamla evlisin . :nazar:
borç yiğidin kamçısıdır hayatım onlardan sıttin sene kurtulunmaz. Allah bu günlerimizden aşağı etmesin dilerim fazlasınıda verirse itiraz etmeyiz tabi.

adcım gelmeyecemiş gibi olan mezuniyetti canım cümleyi devrik kurmuşum :))
eşimle 5 yıl çıktık 3 yıldır evliyiz ve bu adam tanıdğımdan beri okuyor :))hehe
artık bu dönem bana çok ii geldi... borçları falan kafaya takmıyorum Allah sağlık versin öderiz...bende çalışmak istemiştim ama şimdi çok gerek kalmadı... nasip olursa bebek istiyorum artık...bakıyorum da takımda bebek isteyenlerin sayısı çoğaldı :))

melzeyit canım hayatın anlamı "aşk"... çok şükür sıkıntılı geçen günlerimize rağmen aşkımızı hiç yıpratmadık hiç birbirimizi kırmadık... elimizdeki en güzel şey "aşk"
bebeğimiz olur inş. ama önce bana eşim lazım... Allah herkesin yuvasına sevgi saygı sıcaklık huzur versin... hayattaki herşey hallolur...

bu arada levotiron ile hamile kalmanda sıkıntı yok hatta hamimilelilkte de kullanılması gereken bi ilaçmış
b12 iğnelerin hemen biter sanırım ama şu anti-deprasanlardan umarın en kısa zamanda kurtulursun... canım sıkıntını bilmiyorum ama ilaç kullanacak kadar mı yoksa bi psikoloğa mı gitsen hani ilaçta kullanmamış olursun...malesef hipotroid depresyona çok yaklaştırıyormuş ben ilacı kullanınca sinirliliğim ve gerginliğim gitti ...
bi süre kullan sonra belki gerek kalmaz

dosba cnmm nasılsın sende takımda deilsin cnm sanırım bu aralar hersey güzel olur inşş allah gönlüne göre versinn borç herkeste var sanırm

türkiye şartlarında herkesin borçları var sanırım :((
ama kafama takmıyorum canım öğrencilik bitti ya artık düzene gireriz...
saol canım benim Allah hepinizin gönlüne göre en güzel şeyleri nasip etsin...

kızlar merhaba doktora gittim sonunda ve kanımda tiroide karşı antikor seviyesi yüksek çıktı levitrol b12 vitamini ve antidepresan verdi bütün rahatsızlıklarımın sebebi bu meretmiş inşallah kurtulacam bundan allahın izniyle artık zayıflayacam diye umut ediyorum çünkü bu yüzden kilo veremiyormuşum

canım çok geçmiş olsun inş biran önce atlatırsın ve güzel güzel kilonu verirsin

Canlarım günaydın,
Bu sabah kendimi 58,5 de görmek çok sevindirdi :))) Artık kendimi hedefine ulaşmış sayıyorum :)))
Kızlar, birazdan okula gideceğim. Öğle saatlerinde geleceğim. O saate kadar kilo bildirimlerimizi lütfen yapalım.
Bilginiz olsun, şu anda kardeş takımımızın kaptanı ayrıldı. Bir arkadaş aptanlık görevini şu anlık üstlendi.
Kızlar, bugün öğleden sonra hepiniz buraya gelirseniz çok sevinirim. Bi konuyu görüşelim diyorum :))) Ben saat 13 gibi burada olurum
Şimdi listemizi ekleyeyim :))))

muhteşemsin canım hedefe ulaştın artık
darısı bizlere inş
ben buralardayım canım

günaydın güzeller. dilerim herkesler iyidir.ben ço iyiyim oğlum geldi şükürler olsun. bu sabah uyandırabilseydim beraber kahvaltı yapacaktık ama uyanmak istemedi. o kadar tatlı o kadar masum ki. öpüp koktum yedim heryerini. bu arada kilom aynı kızlar 58 .aslında birkaç gün akşam yediklerime dikkat ettim. bikaçyüz gr farkeder diye tahmin ediyordum ama olmadı.
veeeee bugünden itibaren evet canlar bugünden itibaren diyetle aranızdayım. bundan sonra kesinlikle ara öğünlerimi atlamıcam,günde 2.5 lt su içeçeğim,vede hergün 2 fincan yeşil çay. hatta kahvaltımı eskiden olduğu gibi yeşil çayla yapmayı düşünüyorum. bu ara öğünler gerçekten önemli ve ben her akşam beslenmemi hazırlayıp sabah yanıma alıp işe gidicem. bugün yanımda light sütümü (1 aydır sütler dolapta bekliyor) üzüm kurusunu ve 2 ad elmamı getirdim. inşallah çok güzel olacak,olmak zorunda zaten kendimi çok şiş hissediyorum.
neyse buralardayım geçmişe biraz bakayım hepinizi öpüyorum.

canım çok sevindim allah bir daha ayrılık vermesin sizlere
şişliğin nedeni birazda havaların dengesizliği olabilir canım

bende tartıldım :(( neyse ki takımda değilim
aldıklarımı vereyim bi de tatilimi yapayım geleceğim aranıza :))
gerçekten de takımdan ayrılmak bana ii gelmiyoooooo
ama bu ara bi rahatlama dönemindeyim kızlar bu nedenle kilolarımı çok takmıyorum
hayatımda bişeyler düzene girmeye başladı
pazar günü eşimin kep töreni var sanki hiç gelmeyecekmiş gibi....
eşim iş değişikliği yaptı çok rahatladık birazda borçlarımızdan kurtulsak daha ii olcak...
birbirimize zaman ayırmaya başladık( 3 yıl boyunca saolsun hiç ilgisiz bırakmadı ama onun hep zman problemi oluyordu))
yani bu ara geziyorum ve yiyorum kilo aldığımın farkındayım pişmanda olacağımı biliyorum ama tatilden sonra tekrar diyetisyene başlamaya karar verdik :))
canım gözünüz aydın
inş kurtulursunuz o borçlardan diyorum biz kurtulamıyoruz bir türlü birini bitirip birine başlıyoruz
ama önemli olan eşinle birlik olman benim aşkımda öye ne olursa olsun her zaman yanımda

13.TAKIM 163.ETAP

Ad1 (58.0/58/0/0% )
Nachtigall ( 58.9 /58.5/0.4/0.68 % )
Nur_84 ( 68.5/68/0.5/0.73 % )
Shopaholic ( 76 /76.5 /-0.5/-0.66% )
Uzaktandunyalı ( 78.0 /76.0/2/2.56% ) (bir önceki hafta kilo bildirimi olamadı ama o haftaki kilosu esas alındı )-geçen hafta yazan kilosu 78.5
Ethos (71.5/70.3 /1.2/1.68 %)
Melis08 (61.7 /61.9/-0.2/-0.32% )
Bhr.87 (82.7/82.4 /0.3/0.36 % )
Jailbreak (69.1/68.1/1/1.45%)
Kelebek (62/61.5/0.5/0.81 %) (yeni üye)

13.TAKIM TOPLAM KıLO (686.4 /681.2/5.2/0.76 % )

Son düzenleyen: Moderatör:
dosbacığım antidepresanı neden verdi bilmiyorum yani benim görünen bi sorunum yok depresyonda değilim ama genel cerrah verdi ankaraya gelince tekrar doktora gidecem o süre içinde kullanayım bakalımm

canım çok güzel bir karar bence. inşallah hakkında hayırlısı olur güzel haberlerini merakla bekliyorum.

cnmm ilk kaç yaşında 2.için yaş varkı bendeb 3 yaş düşünüorumm hayırlısı olsun cnm herseyde vardır bir hayır gecmiş olsun bu arada inş önemli deildir
adcım cnmm bebek düşünmüyorum inş deildirr spralle hamile kalırsam zaten oda bi beceri sanırımmm
nac cnm sanki banada hamilesin gibi geliyo varmı öyle bir ihtimal yada istiyomusunuz cnmm
canım büyük ihtimalle sıcaklardan etkilenmişsindir. kadın olmanın zorluklarından biri. her koşula anında değişkenlik gösteriyoruz. yakında gelir beklediğin.

adcım gelmeyecemiş gibi olan mezuniyetti canım cümleyi devrik kurmuşum :))
eşimle 5 yıl çıktık 3 yıldır evliyiz ve bu adam tanıdğımdan beri okuyor :))hehe
artık bu dönem bana çok ii geldi... borçları falan kafaya takmıyorum Allah sağlık versin öderiz...bende çalışmak istemiştim ama şimdi çok gerek kalmadı... nasip olursa bebek istiyorum artık...bakıyorum da takımda bebek isteyenlerin sayısı çoğaldı :))
melzeyit canım hayatın anlamı "aşk"... çok şükür sıkıntılı geçen günlerimize rağmen aşkımızı hiç yıpratmadık hiç birbirimizi kırmadık... elimizdeki en güzel şey "aşk"
bebeğimiz olur inş. ama önce bana eşim lazım... Allah herkesin yuvasına sevgi saygı sıcaklık huzur versin... hayattaki herşey hallolur...
bu arada levotiron ile hamile kalmanda sıkıntı yok hatta hamimilelilkte de kullanılması gereken bi ilaçmış
b12 iğnelerin hemen biter sanırım ama şu anti-deprasanlardan umarın en kısa zamanda kurtulursun... canım sıkıntını bilmiyorum ama ilaç kullanacak kadar mı yoksa bi psikoloğa mı gitsen hani ilaçta kullanmamış olursun...malesef hipotroid depresyona çok yaklaştırıyormuş ben ilacı kullanınca sinirliliğim ve gerginliğim gitti ...
bi süre kullan sonra belki gerek kalmaz
kaydirigubbakcemile3
canım benim bir arkadaşımda öyleydi onu tanıdığımdan beri okuyordu neyseki evlenmeden önce bitirdi. canım zaten 3 sene olmuş evleneli,okulda bitti. işlerde yoluna giriyor,e bebek kalmış bitek. Allah sağlıklı, hayırlı,bir evlat nasip etsin dilerim.tüm isteyen arkadaşlarıma. hadi verin artık güzel haberleri.

türkiye şartlarında herkesin borçları var sanırım :((
ama kafama takmıyorum canım öğrencilik bitti ya artık düzene gireriz...
saol canım benim Allah hepinizin gönlüne göre en güzel şeyleri nasip etsin...

amin canım seninde inşallah.

hoşgeldin nachticim.

kızlar bu arada ben neler yedim yazayım.
şimdi sabah 1 ad sandviç ekmeği ile kahvaltı ettim evde ekmeğimiz yokmuş malesef.ama tereyağ reçel yok sadece peynir yumurta yedim.
ara olarak 200 ml ligt sütümü içtim.
daha sonra 1 avuç kadar üzüm kurusu yedim. canım çok tatlı istedi.
daha sonrada baktım açım midem kazınıyor,dünden kalan 1 dilim ekmeğim vardı 1 fincan yeşil çayla onu yedim.
öğle yemeğimde salata muhakkak olacak,ekmek göndermelerini istemicem,ana yemek olarak ya çorba yada başka hafif bir yemek varsa ondan isterim bir servis kaşığı kadar.yarım lt su içebildim. yatasıya kadar 2.5 olacak söz veriyorum.

Back