Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlar hemen yazayım kilomu karışıklık olmasın yine 70.3. şimdi denize gidiyorum geç kalmayayım dedim güzel bir cuma olsun hepiimize.öptüm kızlar

günaydınlar hemen yazayım kilomu karışıklık olmasın yine 70.3. şimdi denize gidiyorum geç kalmayayım dedim güzel bir cuma olsun hepiimize.öptüm kızlar

saat 13 de mi nachcim.oğlan durursa girmeye çalışırım gelemzsem kusura bakmayın.

Hayatım, çok güzel kilo vermişsin :))) Umarım bu hafta bireysel birinci olursun :)))
Canım, eğer gelebilirse n sevinirim, yoksa canın sağolsun :)))

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR dosbacığım bilemiyorum artık etkisi nekadar olacak ama doktor verdi 3 ay kullanacam ama ben bu stresle ne kilo veririm ne alırım mens haftam kilom 79.1 bıktım artık tatil dönüşü diyetisyenede başlayacam busefer eski gittiğim diyetisyenime gidecem ne varsa onda var kanında antikor çıkanlrın kilo vermesi normal insanlara göre daha zormuş öyle okudum

günaydın kızlar karın ağrısıyla uyandım sabah sabah kilom 82.4 daha fazla gider diye umuyordum ama sadece 300 gram gitmiş 2 günlük listemin dışında şeyler yemem etkiledi sanırım bir de vücudum listeye adapte olmuş olabilir belki artık alıştığı için yavaşlamıştır o yüzden spora başlama kararı aldım bugün en az yarım saat yürüycem şu karın ağrım bi geçsin de ben kahvaltıya gidiyorum saat 1 gibi burada olmaya çalışırım nachticim görüşürüzzz

Canım mutlaka kilo vermeni engellemiştir. Çok güzel bir plan yapmışsın. Tatil sonrası moralin de çok iyi olacaktır :))))) Diyetisyeninde de karar kılmışsın :))

Canım, diyeti bir gün asmak bile hemen etkiliyor. Yürüyüş kararın da çok iyi olmuş :)) Sıkma canını :))

günaydııııınnnnn a.s.
basküle bugün çıkmadım ama dün gece 1.5 saat yürüdüm rahatım.... kilomu görmek istemiyorum bugün son hazırlıklarımı yapıp şu misafir olayından kurtulmak istiyorum
şimdi çayımı içiyorum işlerim biterse 1 gibi burda olurum inş.

Canlarım, az önce suyumu 1 lt ye tamamladım, bir bardak kiraz sapı çayımı içtim ve 10 tane kiraz yedim. Bi de mide ilacımı içtim. Bu aralar kahvaltıdan kısa zaman sonra hemen midem kötü oluyor, acıktığımı hissediyorum. Belki ilaç iyi gelir diye düşündüm.
Şimdi okula gidiyorum. 13 gibi görüşürüz :)))

slm kızlar nasılsınız özledim sizleriii cok haftaya aranıza dönmeyi düşünüyorum inş problem cıkmaz
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişş ne güzel olmuş topik haraketlenmişş kilo verenleride tebrik ediyorum şimdiden ethos cnm negüzel kilo vermişsinn nerdesin sen cnm şimdi yazlığınız nerde
nac hedefe son 500gramm süpersin cnmm güzell vermişsinn cnm midende problem varmış sanırım gecmiş olsun sabahlarımı oluyoo bebek felan deil demiii:)))
bu arada bende regle olmadım dün test yaptımnegatif ama içim içimi yiyor bu ay ilaçcok kullandım acilde iğne vurulduu vee çok erken olmaz inş bişeyyy buralardayımmm:;)

canım günaydın sana da hedefine çok az kaldı vardın belkide. Canım ben bugün dışarıda olacağım önceden yapılmış planım vardı (
başka güne erteleyebilirmiyiz? akşama da burada olurum. yoksa önemli değil tatlım siz konuşun ben uyarım.

melzeyitim teşhis konulmasına çok sevindim tedaviyle birlikte rahatlayacaksın. Kilo vermeye de başlarsın harika. öpüyorum.

kızlar herkese detaylı yazamadım kusura bakmayın çok acelen var 10.30da diyetisyen randevum var.
kilom 61.9 regl oldum bu sabah şiş ondanmış :))

günaydın güzeller. dilerim herkesler iyidir.ben ço iyiyim oğlum geldi şükürler olsun. bu sabah uyandırabilseydim beraber kahvaltı yapacaktık ama uyanmak istemedi. o kadar tatlı o kadar masum ki. öpüp koktum yedim heryerini. bu arada kilom aynı kızlar 58 .aslında birkaç gün akşam yediklerime dikkat ettim. bikaçyüz gr farkeder diye tahmin ediyordum ama olmadı.
veeeee bugünden itibaren evet canlar bugünden itibaren diyetle aranızdayım. bundan sonra kesinlikle ara öğünlerimi atlamıcam,günde 2.5 lt su içeçeğim,vede hergün 2 fincan yeşil çay. hatta kahvaltımı eskiden olduğu gibi yeşil çayla yapmayı düşünüyorum. bu ara öğünler gerçekten önemli ve ben her akşam beslenmemi hazırlayıp sabah yanıma alıp işe gidicem. bugün yanımda light sütümü (1 aydır sütler dolapta bekliyor) üzüm kurusunu ve 2 ad elmamı getirdim. inşallah çok güzel olacak,olmak zorunda zaten kendimi çok şiş hissediyorum.
neyse buralardayım geçmişe biraz bakayım hepinizi öpüyorum.

günaydın herkezee

bugün kilo bildirimi günü olduğunu unuttuğum için kahvaltıdan sonra tartılmak aklıma geldi. regl döneminde olduğum için hiç kilo veremem diye düşünmüştüm ama yarım kilo vermişim 61.5'um

bende tartıldım ( neyse ki takımda değilim
aldıklarımı vereyim bi de tatilimi yapayım geleceğim aranıza :))
gerçekten de takımdan ayrılmak bana ii gelmiyoooooo
ama bu ara bi rahatlama dönemindeyim kızlar bu nedenle kilolarımı çok takmıyorum
hayatımda bişeyler düzene girmeye başladı
pazar günü eşimin kep töreni var sanki hiç gelmeyecekmiş gibi....
eşim iş değişikliği yaptı çok rahatladık birazda borçlarımızdan kurtulsak daha ii olcak...
birbirimize zaman ayırmaya başladık( 3 yıl boyunca saolsun hiç ilgisiz bırakmadı ama onun hep zman problemi oluyordu))
yani bu ara geziyorum ve yiyorum kilo aldığımın farkındayım pişmanda olacağımı biliyorum ama tatilden sonra tekrar diyetisyene başlamaya karar verdik :))

kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum
nac canım kilo vermene ve hedefine minnacık kalmasına sevindim ama takımı bırakmazsın dimi???

kilo veren veremeyen herkesi kutluyorummm sonuçta hepimiz uğraşıyoruzzz sositososito
sabah 45 dk yürüyüş yaptım,
kahvaltım: 2 dilim kızarmış ekmek,1,5 k.k. peynir, 1 ceviz, domates, salatalık, çay içiyorum halaaa sabah biraz fazla yedim gibi oldu ama öğlen telafi ederim

Günaydın arkadaşlar,benim küçük mause ve klavyeye su döktügü için dün hiç yazamadım.Dün akşam işe başladım beklediğim kadar kötü degildi sevdim yani bakalım hayırlısı kilomu yazıp çıkıcam yarın ayrıntılı yazarım.kilom 68100

yaş ilerledikçe normal çağlacım,artık eski canlılığımız eski psikoloji gidiyor. sen bir taneyi yap o iki yaşına gelince ne çabuk büyüdü ikinciyi yapmak istiyorum dersin. eminim.bende nasipse 2011 yaz ayında çalışmalara başlıcam inşallah. :kedi: güzel haberlerini bekliyorum canım. kaydirigubbakcemile5 bu arada hamile olupta üzerine adet görenleri biliyorum. en yakınım olarak ablam 3 aylık öğrendi hamileleğini. ve sürekli midem rahatsız diyordu. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…