günaydınlar hemen yazayım kilomu karışıklık olmasın yine 70.3. şimdi denize gidiyorum geç kalmayayım dedim güzel bir cuma olsun hepiimize.öptüm kızlar
saat 13 de mi nachcim.oğlan durursa girmeye çalışırım gelemzsem kusura bakmayın.
Canım mutlaka kilo vermeni engellemiştir. Çok güzel bir plan yapmışsın. Tatil sonrası moralin de çok iyi olacaktır :))))) Diyetisyeninde de karar kılmışsın :))GÜNAYDIN ARKADAŞLAR dosbacığım bilemiyorum artık etkisi nekadar olacak ama doktor verdi 3 ay kullanacam ama ben bu stresle ne kilo veririm ne alırım mens haftam kilom 79.1 bıktım artık tatil dönüşü diyetisyenede başlayacam busefer eski gittiğim diyetisyenime gidecem ne varsa onda var kanında antikor çıkanlrın kilo vermesi normal insanlara göre daha zormuş öyle okudum
günaydın kızlar karın ağrısıyla uyandım sabah sabah kilom 82.4daha fazla gider diye umuyordum ama sadece 300 gram gitmiş 2 günlük listemin dışında şeyler yemem etkiledi sanırım bir de vücudum listeye adapte olmuş olabilir belki artık alıştığı için yavaşlamıştır o yüzden spora başlama kararı aldım bugün en az yarım saat yürüycem şu karın ağrım bi geçsin de ben kahvaltıya gidiyorum saat 1 gibi burada olmaya çalışırım nachticim görüşürüzzz
Canlarım günaydın,
Bu sabah kendimi 58,5 de görmek çok sevindirdi :))) Artık kendimi hedefine ulaşmış sayıyorum :)))
Kızlar, birazdan okula gideceğim. Öğle saatlerinde geleceğim. O saate kadar kilo bildirimlerimizi lütfen yapalım.
Bilginiz olsun, şu anda kardeş takımımızın kaptanı ayrıldı. Bir arkadaş aptanlık görevini şu anlık üstlendi.
Kızlar, bugün öğleden sonra hepiniz buraya gelirseniz çok sevinirim. Bi konuyu görüşelim diyorum :))) Ben saat 13 gibi burada olurum
Şimdi listemizi ekleyeyim :))))
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR dosbacığım bilemiyorum artık etkisi nekadar olacak ama doktor verdi 3 ay kullanacam ama ben bu stresle ne kilo veririm ne alırım mens haftam kilom 79.1 bıktım artık tatil dönüşü diyetisyenede başlayacam busefer eski gittiğim diyetisyenime gidecem ne varsa onda var kanında antikor çıkanlrın kilo vermesi normal insanlara göre daha zormuş öyle okudum
yaş ilerledikçe normal çağlacım,artık eski canlılığımız eski psikoloji gidiyor. sen bir taneyi yap o iki yaşına gelince ne çabuk büyüdü ikinciyi yapmak istiyorum dersin. eminim.bende nasipse 2011 yaz ayında çalışmalara başlıcam inşallah. :kedi: güzel haberlerini bekliyorum canım. kaydirigubbakcemile5 bu arada hamile olupta üzerine adet görenleri biliyorum. en yakınım olarak ablam 3 aylık öğrendi hamileleğini. ve sürekli midem rahatsız diyordu. yerimsenibenBence de hayatım. Artık enerjimin önceki yıllara göre çok azaldığını hissediyorum. Ama kendimi geçtiğimiz yıllara göre çok daha olgun hissediyorum. Yani ikilem... Ancak daha fazla beklemek istemediğimi biliyorum :)))))
güle güle kullanın oğluşunun odasını canım kaydirigubbakcemile5
canım benim de yürüyüş bandım var evde şu elektriksiz olanlardan ama o kadar yoruyo ki yarım saat kullansam bile ertesi gün bacaklarım ağrıyo onu değiştiren bi yer bulursam eliptik bisikletle takas etmeyi düşünüyorum ancak bisiklet beni paklar tv karşısında :))
sınavdan zayıf notla geçtim ama canım sonuçta yedim mi yedim :gitme:
ben de bu sabah zor kalktım ve kursa zor gittim canım sanırım havalardan ya da yorgunluktançok sağol bhr cım.
canım ilk kullanmaya başlayınca yorar canını yakar belki ama çivi çiviyi söker derler ya, 1 hafta kullansan ağrılarında geçecektir. diğer türlü eliptik bisiklette de ağrıların olur diye düşünüyorum. ayrıca yarım saat kullanma balım. ilk 2 gün 10 dk yap,3 ve 4 .gün 15 dk, 5 ve 6. gün 20 dk yap yani gün aşırı dakilarını arttır. baktın 20 dk yapacak halin yok 10 dk yap yada ne kadar yapabilirsen. böyle denersen inan daha kolay alışırsın.
canım aralarda hep kuru besleniyorsun yanında elma gibi meyvede getirsen olurmuki.selam arkadaşlar bugün kurstaydım ve yorgunumneler yediğimi yazayım size de
sabah 2 dilim çavdar ekmeğiyle ve yağsız peynirle yapılmış tost
ara yok(kursta olduğum için)
öğle evde yapıp çantama koyduğum tost yine aynı şekilde yapılmış
ara 3 tane diyet bisküvi 2 tane kuru kayısı
ara 3 tane diyet bisküvi
derste hoca sınıfa nescafe ısmarladı ama üçü bir aradalardan
eve geldiğimde bi ara daha yaptım 1 tane soda ve 2 kuru kayısı
akşam 1 küçük kase çorba 4 yemek kaşığı patlıcan yemeği 1 kase cacık 1 dilim çavdar ekmeği ve yağsız salata bol limonlu
son aramda da 2 porsiyon meyvem ve 1 bardak sütüm var bugünlük böyle kızlar yarın sabah kaç çıkacağım acaba merak ediyorum eyvahedigeldismile
ah ne kadar sevindim sorunun bulunmasına. canım inşallah rahatlıcaksın. ve kilo vermeye başlıcaksın o zman. çok geçmişolsun canım.kızlar merhaba doktora gittim sonunda ve kanımda tiroide karşı antikor seviyesi yüksek çıktı levitrol b12 vitamini ve antidepresan verdi bütün rahatsızlıklarımın sebebi bu meretmiş inşallah kurtulacam bundan allahın izniyle artık zayıflayacam diye umut ediyorum çünkü bu yüzden kilo veremiyormuşum
iyi geceler arkadaşlar..yarın nöbette olucam ve nete giremeyebilirim..şimdiden kilomu bildireyim...bu hafta kilo almış gözüküyorum..regli haftası olmanında etkisi var sanırım..76.5 kilom
regil şişliğidir o hayatım.gerçi geçen haftaki kilon neydi bakmadım ama. sıkma canını. iyi nöbetler kolay gelsin shocum.
bencede ulaştın hayatım ama ne diyorum biliyormusun. biraz daha dişini sıkıp 1 kilo daha versen en azından diyeti bıraktıktan sonra kaçırdığın günlerde 57 iken 58 olursun sonra dikkat eder tekrar 57 ye inersin. yani 1 kilo arasında oynarsın sürekli. tabi sen bilirsin benimki sedece öneri opuyorumnanaktanCanlarım günaydın,
Bu sabah kendimi 58,5 de görmek çok sevindirdi :))) Artık kendimi hedefine ulaşmış sayıyorum :)))
Kızlar, birazdan okula gideceğim. Öğle saatlerinde geleceğim. O saate kadar kilo bildirimlerimizi lütfen yapalım.
Bilginiz olsun, şu anda kardeş takımımızın kaptanı ayrıldı. Bir arkadaş aptanlık görevini şu anlık üstlendi.
Kızlar, bugün öğleden sonra hepiniz buraya gelirseniz çok sevinirim. Bi konuyu görüşelim diyorum :))) Ben saat 13 gibi burada olurum
Şimdi listemizi ekleyeyim :))))
bakmamakla en iyisini yapıyorsun hayatım,psikolojini etkilememiş olursun. işlerinde kolay gelsin canım. afiyet olsun.günaydııııınnnnn a.s.
basküle bugün çıkmadım ama dün gece 1.5 saat yürüdüm rahatım.... kilomu görmek istemiyorum bugün son hazırlıklarımı yapıp şu misafir olayından kurtulmak istiyorum
şimdi çayımı içiyorum işlerim biterse 1 gibi burda olurum inş.
slm canım. dönersen mutlu oluruz tabi kendini hazır hissettiğinde gel canım. evet yeni arkadaşlar gelsi sağolsunlar çok canlılar hareketlendiriyorlar bizi. alkisalkisalkis Allah gönlüne göre versin canım.slm kızlar nasılsınız özledim sizleriii cok haftaya aranıza dönmeyi düşünüyorum inş problem cıkmaz
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişş ne güzel olmuş topik haraketlenmişş kilo verenleride tebrik ediyorum şimdiden ethos cnm negüzel kilo vermişsinn nerdesin sen cnm şimdi yazlığınız nerde
nac hedefe son 500gramm süpersin cnmm güzell vermişsinn cnm midende problem varmış sanırım gecmiş olsun sabahlarımı oluyoo bebek felan deil demiii:)))
bu arada bende regle olmadım dün test yaptımnegatif ama içim içimi yiyor bu ay ilaçcok kullandım acilde iğne vurulduu vee çok erken olmaz inş bişeyyy buralardayımmm:; )
seni çok çok tebrikediyorum.günaydın güzellerr geçmişe bakamıyorum kahvaltı hazırlıyorumm
kilom 76 heeeeheeey iki kilo vermişimm yuppiiiiii :teytey:afiyet olsun.
kızlar herkese detaylı yazamadım kusura bakmayın çok acelen var 10.30da diyetisyen randevum var.
kilom 61.9 regl oldum bu sabah şiş ondanmış :))
şişin sebebi belli olmuş gözünaydın canım. bakalım diyetisyenin ne dicek merak ettim. kolay gelsin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?