Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar güzel bi pazar geçiyorsunuz sanırım
hava çoook sıcak annemlerin gelmesine az kaldı
hala yapacaklarım var.. kahvaltıdan sonra başka bişi yemedim sadece birazcık kiraz
akşama ne yerim bilmiyorum ( yemek yapmam lazım

Afiyet olsun canım.Burada yagmur başladı,tabi benim yürüyüşde hayal oldu:çok üzgünüm:

slm,kolay gelsin.Fakat bu koşuşturma esnasında kendini ihmal etme lütfen yoksa akşama çok yersinyerimseniben

merhabalar kızlar

sinirlerim bozuluyor benim her tartıldığımda, nefret ediyorum böyle yaşamak zorunda olduğum için neden normal değil benim hayatım...
20 gündür hiç bozmadan ve spor yaparak yaşıyorum ve daha verdiğim bişey yok senağlama

kahvaltıdan sonra, arada 15 kiraz ve 2 saat sonra felanda 1 elma
akşam yemekte, ızgarada 3 biber bir domates ve tavuk, yarım dilim ekmek, bir kaşık pilav, bir bardak ayran yedim
şimdide yeşil çay içiyorum, gecede süt içerim...

Son düzenleme:

Canım lütfen moralini bozma. Diyet öyle tuhaf ki yapılan en küçük kaçamak ya da öğün atlama kilo vermeyi hemen engelliyor. Sende bir sorun falan yok. Sadece kilo vermek zor iş. Canım bence kendine ortalama 1300 kalorilik bir diyet bul ve hiç ama hiç aksatma. Kendimden biliyorum...

Kızlar akşamüstü 12 kiraz yedim. Az önce de kabak, salata ve ekmek yerine 30 gr lık börek yedim. Bitse de rahatlasam...
İlerleyen saatlerde de meyve ve badem yerim. Bi yerden diyete devam etmek lazım (

kızlar ben yine şişim ne düşündüm biliyormusunuz deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim bu konuda. Bu haftaki listemde günde 2 soda var. Normalda soda ödem attırır ama beni şişiriyor olabilir mi tuz var ya için de, ne dersiniz?

mangalı abartmadım ama 3 dilim ekmek yedim bu kötü oldu.

öpüyorum.

melzeyitim hoşgeldin tatlım nerelerdesin.

Afiyet olsun mangal ,ekmek biraz çok olmuş bencede:1rolleyes:
Soda hakkında bir bilgim yok maalesef hoşçakal

Melsimi, dosbikimin yaptığı bi şeyler vardı. Mısır pskülü, kiraz sapı ile. Bi arayayım o mesajı...
Evet, ekmek biraz kaçmış gibi ama bugün telafi edersin canım :)))

merhabalar,Akşam yemeginde bir kase çorba ve bol salata yedim bir dilimde kepek ekmeği:1rolleyes:

Afiyet şeker olsun canımcım :))))

Canlarım, klasik kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek, keçi peyniri ve ek olarak 1 yumurta. Suyumu birazdan 1 lt ye tamamladım :))))

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende 65 kıloydum 1ay önce bebegımı kaybettım ve bir ayda 3 kılo aldım 68 kıloyum su 3 kıloyu verebılecegım önerilerınız var mı

günaydın,iyi olmanızı diliyorum.
hafta sonu yediklerim fazlaydı. zong. gittim oğlumu gördüm,dün yine ardımda bırakarak geri döndüm. hala kendime gelebilmiş değilim. ayrıca şehitlerimizin 1 tanesi burdan. bugün cenazesi var. çok kötü birgün. buralarda olurum sanırım.

Canlarım, klasik kahvaltımı yaptım. 2 dilim ekmek, keçi peyniri ve ek olarak 1 yumurta. Suyumu birazdan 1 lt ye tamamladım :))))

Günaydınnna.s.Afiyet olsun.Dikkat ettimde hep keçi peyniri ve sütü içiyorsun ,özelligi ne acaba?Bu arada ben takımdamıyım,bu hafta listedemiyim merak ediyorum.Yarış başlasın istiyorumda artıkyerimseniben

Kahvaltıda,iki dilim çavdar ekmegi,1 k.k peynir 3 adet zeytin bir tanede domates yedim.Sabahtan beride 1 litre su içtim.Bugün ablamla alışverişe gidicez,doktorumun verdigi ödül günümden birini kullanarak hamburger yiyicem:1rolleyes:Görüşürüza.s.

ALLAH sabırlar versin canım:çok üzgünüm:Ya şunlardan bi kurtulamadık gitti.Dün arkadaşımın biri msn sine yazmış çok hoşuma gitti. Bizden 1 gider Sizden 5,Bize ŞEHİT Derler..Size Leş....

Kolay gelsin,kısa sürede 400 gram vermende harika ,bende o kilolardayken haftada 1.500 kilo verebiliyordum

evet canım ben de 1 haftada 85 ten 83,3 e düşmüş oldum çok mutluyum o yüzden ilk zamanlar biraz hızlı gider sonra yavaşlayacağını biliyorum yeterki gitsin de

Yani 1kilo500gram demek istemiştim :roflol:

anlamıştım yerimseniben

Tebrik ediyorum Baharım :))))) Devamı da gelecek :)))))

inşallahhhhh :))))))

kolay gelsin sana canım

canım hemen bozma moralini bazen tartı inatlaşıyo işte bizle ama bizim daha inatçı olup onu yenmemiz gerekio pes etmek yok yola devam yerimseniben

canım tekrar bırakıp gelmek zor olmuştur senin için üzülme sayılı gün çabuk geçer :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…