• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar evvet yola devam pes etmek yok :) bugün moralim daha ii sayılır...
sabah biraz uyudum kahvaltıda: bir dilim kızarmış ekmek, bir k.k. keçi peyniri, 2 dilim karpuz
bir saat sonra yürüyüşe çıktım vee tam 2 saat yürüyüş yaptım (: ve biraz önce iki dilim karpuz ve bir dilim keçi peyniri yedim..

Ben de iyi akşamüstü diyeyim canımcım :))))

günaydın,iyi olmanızı diliyorum.
hafta sonu yediklerim fazlaydı. zong. gittim oğlumu gördüm,dün yine ardımda bırakarak geri döndüm. hala kendime gelebilmiş değilim. ayrıca şehitlerimizin 1 tanesi burdan. bugün cenazesi var. çok kötü birgün. buralarda olurum sanırım.
Canım haftasonu Zonguldak'a gittiğini tahmin ettim. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah :)))
Şehitlerimiz hakkında haklsın canım. Ben de çok üzülüyorum :(((

Günaydınnna.s.Afiyet olsun.Dikkat ettimde hep keçi peyniri ve sütü içiyorsun ,özelligi ne acaba?Bu arada ben takımdamıyım,bu hafta listedemiyim merak ediyorum.Yarış başlasın istiyorumda artıkyerimseniben

Cancağızım, diyetisyen dedi diye keçi ürünleri tüketiyorum :)))
Hayatım, tabi ki listedesin. Kaltıldığın hafta da açıklamıştım. Sadece geçen hafta listelerin hazırlanmasına bir gün kala geldiğin için cuma listede değilsin :)))) Katılımın iyi olduğu için deneme süreni de çok güzel götürüyorsun :))))

Kahvaltıda,iki dilim çavdar ekmegi,1 k.k peynir 3 adet zeytin bir tanede domates yedim.Sabahtan beride 1 litre su içtim.Bugün ablamla alışverişe gidicez,doktorumun verdigi ödül günümden birini kullanarak hamburger yiyicem:1rolleyes:Görüşürüza.s.

Kahvaltın çok güzel olmuş, afiyet olsun :))) Hamburger de zaten diyetlerde verilen bir şey, afiyet olsun :))))

slm kızlar evvet yola devam pes etmek yok :) bugün moralim daha ii sayılır...
sabah biraz uyudum kahvaltıda: bir dilim kızarmış ekmek, bir k.k. keçi peyniri, 2 dilim karpuz
bir saat sonra yürüyüşe çıktım vee tam 2 saat yürüyüş yaptım (: ve biraz önce iki dilim karpuz ve bir dilim keçi peyniri yedim..

Aslansın cnaımcım :))) Canım yürüyüşlerin süper, tebrik ediyorum :))))

Canlarım, nasılsınız? eve yeni geldim :)))
Kızlar, bugün diyetime uydum valla :))) Aralarım düzgündü. Öğle yemeğim iyiydi. Ama öğleden sonra aramı okulda bu saate kadar kalacağımı düşünmediğimden yanıma almamıştım. Eve geldiğimde çok açtım ve yarım parça tavuk yedim, umarım ciddi bi şey olmaz :)))
Perşembe günü müdürle bölüm toplantısı olacak, ben de perşembeye kadar boş olacağımı düşünerek sevinir iken, dersine girdiğim 9. sınıfların yarın, çarşamba ve perşembe günkü alan seçimlerine gelmem gerektiği söylendi :(((((( SInıf öğretmenleri bi iş için okulda olmayacakmış :((( Off, off. Yarın da babamla birlikte olacaktım. YArın akşam gidiyor, üzüldüm :(((((

SELAM ARKADAŞLAR BEN GELDİİİİİİMMMM...
çok yogun bir hafta sonu geçirdim..cuma sabah kilo bildirimimi yapıp nöbete gittim ve hastanede internet yoktu..cumartesi de 2 nikah ve 1 düğün gezdim..dün de 30 kişilik misafir agırladım..yorgunum ...o yüzden size hiç yazamadım...

SELAM ARKADAŞLAR BEN GELDİİİİİİMMMM...
çok yogun bir hafta sonu geçirdim..cuma sabah kilo bildirimimi yapıp nöbete gittim ve hastanede internet yoktu..cumartesi de 2 nikah ve 1 düğün gezdim..dün de 30 kişilik misafir agırladım..yorgunum ...o yüzden size hiç yazamadım...

Canımm, 30 kişiyi nasıl ağırladın? Çok yorulmuşsundur :(((( Artık bu hafta iyice dinlenirsin shopcum :))

geldimm geldimmm kaydirigubbakcemile3
shopaholic 30 kişilik misafir ağırlamak çok kalori harcatır insana yaa kaydirigubbakcemile3 süpeersin artık aramızda olmanada sevindim olumunekankayizsmile

Nachtigall gününün güzel geçmesine sevindim ama zorunlu çalışmana üzüldüm :( babanla vakit geçirmek daha ii bi fikir :D yürüyüşlerimi beyenmişsin ;) teşekkürler yürüyüşten nefret etmesem daha fazla zorlucam kendimide işte bu kadar yapabiliyorum :kedi:

akşam: 6-7 çatal sebze yemeği, bir küçük kase cacık, 2 dilim karpuz
gecede süt içerim...

tekrar gelirim heralde herkese kocak dolusu opuyorumnanaktan

geldimm geldimmm kaydirigubbakcemile3
shopaholic 30 kişilik misafir ağırlamak çok kalori harcatır insana yaa kaydirigubbakcemile3 süpeersin artık aramızda olmanada sevindim olumunekankayizsmile

Nachtigall gününün güzel geçmesine sevindim ama zorunlu çalışmana üzüldüm :( babanla vakit geçirmek daha ii bi fikir :D yürüyüşlerimi beyenmişsin ;) teşekkürler yürüyüşten nefret etmesem daha fazla zorlucam kendimide işte bu kadar yapabiliyorum :kedi:

akşam: 6-7 çatal sebze yemeği, bir küçük kase cacık, 2 dilim karpuz
gecede süt içerim...

tekrar gelirim heralde herkese kocak dolusu opuyorumnanaktan

Afiyet olsun cnaımcım :)))))
Babamla öyle bi sohbet ettik ki saat kaç olmuş :)))

selam kızlar bugün pek sessiz kalmış burası ben tüm gün evdeydim bi ara markete gitti sıcaktan eridim resmen daha da çıkamadım dışarı felaket bir sıcak vardı yaaa spora başlamak istiyorum ama nasıl olacak bu sıcaklarda bilmem :(
bugün neler yediğimi yazayım
sabah 2 dilim beyaz ekmek (evde kepek ekmeğim kalmamış kahvaltı saatim geçmek üzereydi o yüzden yedim) 3-4 çatal patates kavurması 1 çatal peynir
ara yapamadım markete gittim
öğle 5 kaşık kabak yemeği 1 küçük kase yoğurt 2 dilim kepek ekmeği 1 küçük kase çorba ve büyük bir tabak yağsız salata
ara 3 tane kepekli bisküvi 4 tane kuru kayısı
2.ara 1 tane şeftali 1 çay bardağı yağsız süt
akşam 9 kaşık kuru fasülye(haftada 2 gün et yerine bu miktarda kurubaklagil var listemde) 1 dilim kepek ekmeği 1 tabak yağsız salata çorba yok yapamadım :(
listeme tam anlamıyla uyamadım bugün ama liste dışında sabah kahvaltısı hariç bir kaçamağım da yok tartılmıyorum hala cumayı bekliyorum bakalım kaç çıkıcam ben de merak ediyorum :)
iyi geceler kızlar görüşürüz yarın...

selam kızlar bugün pek sessiz kalmış burası ben tüm gün evdeydim bi ara markete gitti sıcaktan eridim resmen daha da çıkamadım dışarı felaket bir sıcak vardı yaaa spora başlamak istiyorum ama nasıl olacak bu sıcaklarda bilmem :(
bugün neler yediğimi yazayım
sabah 2 dilim beyaz ekmek (evde kepek ekmeğim kalmamış kahvaltı saatim geçmek üzereydi o yüzden yedim) 3-4 çatal patates kavurması 1 çatal peynir
ara yapamadım markete gittim
öğle 5 kaşık kabak yemeği 1 küçük kase yoğurt 2 dilim kepek ekmeği 1 küçük kase çorba ve büyük bir tabak yağsız salata
ara 3 tane kepekli bisküvi 4 tane kuru kayısı
2.ara 1 tane şeftali 1 çay bardağı yağsız süt
akşam 9 kaşık kuru fasülye(haftada 2 gün et yerine bu miktarda kurubaklagil var listemde) 1 dilim kepek ekmeği 1 tabak yağsız salata çorba yok yapamadım :(
listeme tam anlamıyla uyamadım bugün ama liste dışında sabah kahvaltısı hariç bir kaçamağım da yok tartılmıyorum hala cumayı bekliyorum bakalım kaç çıkıcam ben de merak ediyorum :)
iyi geceler kızlar görüşürüz yarın...

Afiyet olsun Baharım :)))
Havaların sıcak olması benim de spor şevkimi kırıyor :(((
Ben de yatıyorum artık. Herkese iyi gecerl, tatlı rüyalar :))))

günün ilk günaydini bende olsun bugün
kimsecikler gelmemis nasilsiniz kizlar bne full tempo calisiyorum yedigim ictigim birbirine karisti düzen felan kalmadi
ben cuma türkiye ye geliyorum kizlar nact canim beni cumadan sonra izinli yazarmisin böyle iyi olnmuyor biliyorum ama insallah döndükten sonra daha iyi katilimda bulunurum cumaya kadar burdayim

günün ilk günaydini bende olsun bugün
kimsecikler gelmemis nasilsiniz kizlar bne full tempo calisiyorum yedigim ictigim birbirine karisti düzen felan kalmadi
ben cuma türkiye ye geliyorum kizlar nact canim beni cumadan sonra izinli yazarmisin böyle iyi olnmuyor biliyorum ama insallah döndükten sonra daha iyi katilimda bulunurum cumaya kadar burdayim

Tamam canım, yazarım :))))) Bu arada hoşgeliyorsun canım :))) Bioenerji uzmanı için mi geliyorsun karamanlıcım ?

Canlarım, karamanlıcımdan sonra benden de günaydın :)))
Gene 6.30 da kalktım ama biraz yatak keyfi, sonra aheste kahvaltı derken bu saate kaldım. Klasik kahvaltımı yaptım: 2 dilim ekmek, peynir ve 1 lt su.
Birazdan ara olarak sütümü içeceğim ve okula gideceğim.
Hepinize güzel günler :)))

Canlarım, gelen giden olmamış. Aralarımı yptım. Bugün erken acıktım, tavuğumu erken yedim, ilerleyen saatlerde acıkırsam salata ve ekmeğimi yerim )))

slm. umarım herkesler iyidir.bende idare ediyorum. dün ereğlideki şehidimizide yolculadık derken bugün yine acı haberler aldık. canım çok sıkılıyor. herşey üstüste geliyor.
kendi sıkıntılarımda, ablam 2.bebeğine hamile ve zor bir hamilelik geçiriyor. ve biz yanında olamıyoruz. hastanede yatıyor. zaten zayıftı iyiden incelmiş. moralim bozuluyor. kötü geçiriyorum haftayı.oğlumda yok saldım gidiyorum. yemeklerime hiç dikkat etmiyorum. bazen deli gibi yiyor bazen doğrudürüst yemiyorum.
buralarda oluurm geçmişe hiç bakamıyorum,kusurabakmayın.

Asumancım, herşey ne kadar üst üse gelmiş. Canım yaa. Canım bazen bi çok şey üst üste geliyor, ve arka arkaya da çözülüyor.
Ablacığının zor hamileliğine çok üzüldüm. Umuyorum sağlığını hemen toparlar.
Aynı şeyi tekrarlayacağım ama oğluşunun sağlığı yerinde canım. En önemlisi bu. Bu zaman geçici, az daha sabır... Hem, ilerde büyüyecek, okula gidecek, evlenecek, ayrılacaksınız ama ana-oğul bağınız asla kopmayacak )))
Canım, şehitlerimize ben de üzülüyorum, haklısın.
Kafanı meşgul eden bunca sıkıntının üzerine beslenmene yorum yapmayacağım canım. Eminim toparlanacaksın kısa zamanda )))
Sevgilerimle...

Canlarım, okuldan çıktım az önce. Havaalanına gidiyorum. Babamla orada buluşacağız. Beslenmemde yaramazlık yok, düzgün gidiyorum şimdi...

Asumancım, herşey ne kadar üst üse gelmiş. Canım yaa. Canım bazen bi çok şey üst üste geliyor, ve arka arkaya da çözülüyor.
Ablacığının zor hamileliğine çok üzüldüm. Umuyorum sağlığını hemen toparlar.
Aynı şeyi tekrarlayacağım ama oğluşunun sağlığı yerinde canım. En önemlisi bu. Bu zaman geçici, az daha sabır... Hem, ilerde büyüyecek, okula gidecek, evlenecek, ayrılacaksınız ama ana-oğul bağınız asla kopmayacak )))
Canım, şehitlerimize ben de üzülüyorum, haklısın.
Kafanı meşgul eden bunca sıkıntının üzerine beslenmene yorum yapmayacağım canım. Eminim toparlanacaksın kısa zamanda )))
Sevgilerimle...

ilgin için teşekkürederim arkadaşım. :1hug: söylediklerinle çok çok haklısın, duygu yoğun luğunu fazla yaşıyorum sanırım,bu huyumdan vazgeçemiyorum olmuyor. ablamın uzakta olması üzüyor bizi. oğlum için o kadar tuhaf düşüncelerdeyimki anlatamam. uyurken bıraktık onu,çok hisleniyorum. meğer dünyamı onun üzerine kurmuşum.salak gibiyim anlatamam. kafamdakileri bir bilseniz. şehitlerimiz için söyleyecek çok söz var ama susuyorum. ama konuşma sırası bizede gelecek elbet. üzgünüm çok üzgünüm.

Back