• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melisim sorun değil canım ama uzun ayrılıp kilo vererek dönenleri yeni bir versiyonla hesaplıyacağız bu yüzden canım çıktı :)))
yok yahu şaka tabiki.. öpüyorum herkesi...

kızlar ben yeni girebildim ya kilo bildirimi de bitti değil mi offff işlerim vardı ya.neyse artık bende haftaya belirtirim kilomu.ama 72 dim sabah tartıldığımda.

melisim sorun değil canım ama uzun ayrılıp kilo vererek dönenleri yeni bir versiyonla hesaplıyacağız bu yüzden canım çıktı :)))
yok yahu şaka tabiki.. öpüyorum herkesi...

evet :)
öyle olsaydı 20 kilo vermişti bahacım.
bahar bu performansı bekliyoruz senden ümitliyiz.
bizde seni öpüyoruz.

niye kimse yok huuu huuu.
ben takım kurallarına göre yediğimi içtiğimi yazayım sizden de bekliyoruz.
sabah: (dışarıda yedim biliyorsunuz biraz abarttım) 1 dilim ekmek, 1 dilim oeynir, domates salatalık, 1 tk. nutella, 1 sigara böreği (sigara böreği dışındakiler listemde vardı)
geç yediğim için ara yapmadım.
öğlen: 2 köfte, salata
ara yapmadım yine
akşam: azıcık balık, 5 yk zeytinyağlı fasülye, salata
arada dondurma 3 top

sporumu yaptım 1 saat, su 1.5 lt.de kaldım 2'yi bitirmeye çalışıyorum.
fena değilmiş ama işe gidince daha dikkat ediyorum.

iyi geceler kızlar bugün evde değilim bi yakınımızda ablam gibi sevdiğim birindeyim sohbet gırgır derken saat epey geç olmuş bi size bakayım dedim misafirlikte tam listeye uyamadım ama dikkat ettim mesela akşam yemekte kızarmış tavuk vardı yemedim onun yerine bir kase çorba yağsız salata 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran içtim evden çıkmadan 2 dilim ekmek kadar ekmek arası 2 tane köfte yemiştim burada kaçamak yapmayım diye iyi de yapmışım yediklerimi yazayım bende madem artık takımdayım tekrar :)
sabah kalkar kalkmaz 2 kuru kayısı ve 2 bardak ılık su(doktorum önerdi)
2 dilim kepek ekmeği
2 dilim yağsız peynir
4 tane zeytin
domates salatalık
ara 1 ince dilim karpuz 1 çay bardağı yağsız süt
öğle 2 dilim kepek ekmeği
3 tane ızgara köfte
1 küçük kase çorba
koca bir tabak yağsız salata
ara 3 tane diyet bisküvi 15 tane kiraz
evden çıkmadan önce ne yediğimi yazmıştım az önce :)
akşamı da yazdım ara olarak 10 tane kiraz 2 kupa çay(tatlandırıcılı)
1 fincan türk kahvesi
yalnız bugün suyumu fazla içemedim 1 litre yada 1.5 litre ancak :(
yarın telafi ederim artık iyi geceler herkese...

bana da yaramadı canım bir de sınav stresi biraz kaçırdım yediklerimi ama kendime geldim diyetisyene başladım geçen hafta cumartesi sabah 85 tim bu sabah 83,7 yim o yüzden mutluyum :) minik cadı nasıl yeni resimlerini bekliyoruz onun da :)

saol canım ama bizim dersanenin içi de sauna gibi üstelik sınıfta da bi klima tartışması yaşanıyo klimaya yakın oturanlar kapattırmak istiyo önde oturanlar ve hoca açılmasını istiyo ne olacak şaşırdık valla hoca da kızdı pencereyi bile açtırmadı son iki ders hem klimasız hem de havasız ders işlemek zorunda kaldık o kızlar elime geçerse yolucam valla kaydirigubbakcemile3

ayyyy canım görünce öyle güldüm ki Allah mı söyletti dedim inşallah parmaklarının yazdığı rakamı da görmek nasip olur ablacım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

yok canım yaaa nerdeee yanlışlık olmuş benim 63 olmak için adcığımın peşinde olduğu o sihirli değneğe sahip olmam gerekir ki ne yazık ki öyle bir şey de icat edilmedi hala aklinialirimsmile

atlatmışsın sınavları artık diyetini daha rahat kafayla düşünebilirsin canım kaldığın yerden devam :)

hoşbuldum canım seni de aramızda görürüz inşallah tekrardan yoğunluğun bittiğinde

hayırlı olsun canım inşallah dilediğin gibi bir iş olur şimdiden kolay gelsin diyorum..

kpss hazırlıkları devam ediyor canım 3 ayım kaldı çok çok iyi değerlendirmem lazım bu kısa zamanı onun dışında çok şükür her şey yolunda senin nasıl gidiyor?

canıııım baharııım inşallah ineriz o rakamlaraa :)))
sınav içinde kolay gelsin yaklastıkca vakıt stres artıyordur. ama halledersin inşallah ya :)

sevda canım,işin hayırlı olsun,layıkı ile üstesinden geleceğine emiinm. gayet rahat ol hayatım.
celudar canım hoş geldin,iyiki geldin nasılsın nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır. taylora yetişmek zor hayatım,gerçekten maşallahı var.
elacım neden hatırlamadık seni anlamadım ki. ay bugün benim kıt günüm arkadaşlar o yüzden kusuruma bakmayın,yazılarınız bugün dahada net olsun lütfen.
bhr cım klima konusunda yakın oturanlara hak vermek lazım hayatım,direk maruz kaldığında çok kötü çarpıyor. aslında dersaneye kızmak lazım insanların ensesinde klimanın ne işi var.
bu arada değneyi hala arıyorum. az kaldı bulacam,çok uğraşıyorum çoook.

hos bulduk canııım özlemişim hepinizi.. şükür hersey yolunda bi saglıklı beslenmeye motivasyonumda sorun var :(
taylora hayranım yaa maşallah.. :))

evet bizimde evden eksik olmaz hamur işleri yada bizim gittiğimiz yerlerden :) çok sıkıfıkı bir aileyiz biz hep birbirimize geliriz gideriz eş dost olumunekankayizsmile ne olcak irademize sahip çıkarız olur biter, sonuçtaaa birlikte olmanın tadı o böreklerden pastalardan daha tatlııı opuyorumnanaktan

öğle::1: yeşil çay ve küçük kepekli galetalardan 6 tane yedim

kızlar liste nereye konuyu ben görmüyorum :) daha öğrenemedim yaw kusura bakmayın artık (:

bizim burada pek akrabamız yok ama arkadas cevresi oldukca geniş ve o yüzden misafirimiz cok oluyor. ben gitmem öyle bi kuzenlerime giderimde. işte evde pasta borek bol olunca da zor ya :(( seni iyi anlıyorum... a

ama gordugum kadarıyla iyi gidiyorsun :) ben hiiiç bilmiyorum ne haldeyım şimdi :( tartılmadımda. p.tesıye kadar tartılmıycamda.. bakalım artık :P

dünyalı afiyet olsun yediğin sanırım 1 galeta ancak eder
celudar ne yedin bilmiyorum ama afiyet olsun...:)) görüşmek üzere

yagda peynırlı yumurta yedım :((
dun yedıklerımı yazcam bırazdan canım. bu yazma işi cidden cok faydalı oluyor hepımz ıcın.

aslıcım Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah. güzel zamanlar.
afiyet olsun canım.

canım,sanırım çok fazla yemedin ama dengelide beslenmedin. gerçi ne yedinki :uhm: iyi dersler hayatım.

canım 10-11 temmuzu duymuştum ama bhr 3 ay var deyince yanlışmı biliyorum diye merak ettim sağol hayatım.

kesinlikle değişiklik olur hayatım,iyice bunaldın evde. hatta memleketteyken arada birde kzınla ilgilenecek birileri varsa, fırsat bulduğunda çözmek için test kitabıda getir derim. çok fırsatın olabilir,değerlendir derim canım.
ablacığının zamanlaması iyi olmuş hayatım. yoksa epey uzun kalacakmış eşin. :teselli:

yagda peynirli yumurta :S :(
Ne güzel bi gündü değil mi melzeyitim :)))) Resim ekleyen arkadaşın (kardeşinin) arkadaşı olmadığım için yoruma izin vermediği için buraya yazdım :))))
Tekrar hepberaber buluşalım :)))

buluşmamı duzenledınıııız!!! ayy ne hos ya biz ankaradan 3 kısıyız galıba ama hıc sesimiz solugumuz cıkmıyor :P
iyi geceler kızlar bugün evde değilim bi yakınımızda ablam gibi sevdiğim birindeyim sohbet gırgır derken saat epey geç olmuş bi size bakayım dedim misafirlikte tam listeye uyamadım ama dikkat ettim mesela akşam yemekte kızarmış tavuk vardı yemedim onun yerine bir kase çorba yağsız salata 1 dilim ekmek ve 1 bardak ayran içtim evden çıkmadan 2 dilim ekmek kadar ekmek arası 2 tane köfte yemiştim burada kaçamak yapmayım diye iyi de yapmışım yediklerimi yazayım bende madem artık takımdayım tekrar :)
2 dilim kepek ekmeği
2 dilim yağsız peynir
4 tane zeytin
domates salatalık
3 tane ızgara köfte
1 küçük kase çorba
1 fincan türk kahvesi

coook guzel bı beslenme olmus tavuguda yememıssın tebrıkler yani ;)
ya benım tekrar kendımı saglıklı beslenmeye motıve etmem lazım :(

Son düzenleme:
iii akşamlar kızlar..
akşam: 7 sarma, yoğurtlu semizotu salatası, 2 dilim karpuz,

gecede süt içmeyi planlıyorm....

Afiyet şeker olsun cnaım benim :))))

kızlar 7. olduk.
benim yüzümden oldu böyle inşallah telafi ederim haftaya. kilo vern arkadaşları tebrik ederim.
iyi geceler herkese.

Boşveerrrr :))))) Sıralamanın önemi ne :))) Tekrar hoşgeldin cnaımm

niye kimse yok huuu huuu.
ben takım kurallarına göre yediğimi içtiğimi yazayım sizden de bekliyoruz.
sabah: (dışarıda yedim biliyorsunuz biraz abarttım) 1 dilim ekmek, 1 dilim oeynir, domates salatalık, 1 tk. nutella, 1 sigara böreği (sigara böreği dışındakiler listemde vardı)
geç yediğim için ara yapmadım.
öğlen: 2 köfte, salata
ara yapmadım yine
akşam: azıcık balık, 5 yk zeytinyağlı fasülye, salata
arada dondurma 3 top

sporumu yaptım 1 saat, su 1.5 lt.de kaldım 2'yi bitirmeye çalışıyorum.
fena değilmiş ama işe gidince daha dikkat ediyorum.

Ben de kesinlikle işe gittiğimde daha disiplinli oluyorm. Gerçi bu hafta biraz fazla kaçamak oldu gibi oldu ama :((( Evde disiplin oluşturamıyorum :))) Sigara böreği ufağından bi kaçamak olmuş melisim :)))

2 dilim kepek ekmeği
2 dilim yağsız peynir
4 tane zeytin
domates salatalık
3 tane ızgara köfte
1 küçük kase çorba
1 fincan türk kahvesi

Afiyet şeker olsun Baharım :))))

Kızlar dün neler yediğimi yazmaya elim varmıyor :(((
Öğlen 5 sultanahmet köfte ama ekmek galiba 2 dilim falan oldu :((
Akşam çok küçük ekmekle 2 halka sucuk :((((
Şimdi de klasik haftasonu kahvaltımı yapacağım. Menemen, yarım peynir ve 2 dilim ekmek :)
Kızlar hemen toparlanmam lazım :((( Yardımmm

GünaydınnnnyerimsenibenTşkler arkadaşlar hayırlı olacak inş.1SAAT YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM .Kahvaltı kaasik 1dilim ekmek biraz peynir ve zeyti yedim şimide elma çayı içiyorum:kahve:

Back