Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

uzaktandünyalı sanki biraz az yiyorsun canım...
meyveye düşkünsün anladığım kadarıyla bu çok ii ama hiç ekmek yememişsin
sarmalardaki bulgur yeterli değil gibi sonra halsiz kalmayasın ??

SELAM ARKADAŞLARRR..
bugün çok yogundum sabahtan beri hiç oturmadım..nöbet iznimdeyim eşime dükkana yardıma geldim...ve dün akşam ve bugün biraz kaçamaklarım oldu..akşam gelmeye çalışıcam...

kızlar çok yorgunum ve çok sıcak bilgisayarı açmışken size de yazayım dedim kalamayacağım daha sonra ayrıntılı yazarım yazdıklarınıza öptüm kendinize ii bakın...

Tşkler arkadaşlar iyi dilekleriniz için .Evet güzel geçti günüm çok eglendik takii akşama kadar:çok üzgünüm:Ne zamandır ihmal ediyordum dişlerimi kaplama olacaktı bir kaçı ,Dönüşte ablam zorla dişçiye götürdü çok zorduya ,ama tabi iyi oldu cumartesi bitecek bilea.s.Kardeşimde bir tane ıspanaklı krep,küçük bir dilim börek ve dondurma yedim yinea.ssaat 1 di .İyikide yemişim başka hiçbirşey yiyemedim yiyemiyeceğimde dişlerimi yaptırmaya başladıgım için her yanım uyuşuk

jail geçmiş olsun canım
shocum kaçamakların büyük mü yoksa masum mu??
bu arada kaptanım nerelerdesin?? acaba kaçamak mı yaptın :))
benim günüm ii gitti ama akşam dondurma yedim umarım kaçamak sayılmaz ( tabii 2 top gibi masum değildi

uzaktandünyalı sanki biraz az yiyorsun canım...
meyveye düşkünsün anladığım kadarıyla bu çok ii ama hiç ekmek yememişsin
sarmalardaki bulgur yeterli değil gibi sonra halsiz kalmayasın ??

dosbaa a.s. az mı yiyiorum bence değil ya bakalım ne kadar dayanabilcem böyle ymeğe kaydirigubbakcemile3 meyvayı severim evet ama hamurdur tatlıdır börektir çörektir asıl bayıldığım şeyler onlar naniknanik tabi onları artık bana zarar verdiğini düşünüyorum buna beynimde inanmaya başladı sositososito bugün ekmek yemedim normalde kahvaltıda ekmek yiyiyorum ama bugün kahvaltı yapamadığım için sonrada yemedim işte öyle yani...

kızlar bu arada yaın arkadaşlarım oturmaya gelcekler vee ellerimle süper şeyler hazırladım ama bir tanesinden bile yemeyi düşünmüyorum bugün hazırlarken bile hiçç canım istemedii sempatiksalakcinni yarın bide kısır yapmayı düşünüyorum ama böyle baya baya bol yeşillikli yerimseniben acaba sadece ondan biraz yesem olurmu? yada ne kadar yiyebilirim sizcee ?CADIARZU

canım mrb..kaçamaklarım masum sayılmaz am toparladım:))

günaydınn güzellerra.s.

sabah 7:30da bir saat yürüyüş yaptımm
ev işlerinden daha fırsat bulamadım kahvaltıya ama şimdi oturuyorum sofrayaa...
kahvaltı:1 dilim ekmek, bir kibrit kutusu keçi peyniri, 4-5 çatalda maydanozlu lor yerim, marul, salatalık vee domates yemeyi planlıyorum ve sonra çay çay çay içerim

umarım bugünüm güzel geçer kaydirigubbakcemile2
kısır yiyebilirmiyim arkadaşlar bi fikri olan varmı? sormuştum ama heralde görmemişsinizdir olumunekankayizsmile

selam kızlar nasılsınız özledim sizleri.nasıl gidiyor diyet kilo durumları?ben de pek fark yok.burada olmak baya etkiliyormuş beni.artık tekrardan size katılmaya karar verdim.kabul edermisiniz beni?yeni arkadaşlar da gelmişler.

Afiyet olsun canım. Bu arada çok yorulmuşsun (( Dinlenmeyi de ihmal etme :)

valla canım iki gündür dinlenmeye pek bii fırsat bulamadım açıkçası hala çamaşırla uğraşıyorum hava nemli olunca çamaşırda güzelce kurumuyor
bir sürüde ütüm var

evet canım sıcaklar feci geldi bu yaz hepimize allah kolaylık versin valla

sağol canım hala geçemedi ama
sanada çok kolay gelsin

sağol canım şu işler kendiliğinden yapılsa ne güzel olur
aslında 2 haftada bir temizlikçi alacam ama bulamadım birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…