çok vaktim yok geçmişi okumaya çalıştım ama hepinize sevgiler
İşte Buduryerimsenibensaol jailbreakevet artık kiloma bakmıcam haftada bir bakarım işte yarışma için
evet zaten ben sizlerin kilo verdiğini görünce umutlanıyorumattım gitti kafamdan o düşünceleri herkes başarabilir yeterki isteyelim :teytey:
uzaktandünyalı sanki biraz az yiyorsun canım...
meyveye düşkünsün anladığım kadarıyla bu çok ii ama hiç ekmek yememişsin
sarmalardaki bulgur yeterli değil gibi sonra halsiz kalmayasın ??
jail geçmiş olsun canım
shocum kaçamakların büyük mü yoksa masum mu??
bu arada kaptanım nerelerdesin?? acaba kaçamak mı yaptın :))
benim günüm ii gitti ama akşam dondurma yedim umarım kaçamak sayılmaz( tabii 2 top gibi masum değildi
Canlarım günaydın, yeni uyandım, geç kaldım. Kahvaltımı hazırlayıp paket yapacağım.
Öpüyorum, güzel çarşambalar :)))
günaydınn arkadaşlar....hepimize light bir gün diliyorum..bu sabah kahvaltıda kaşar peynir ve yumurta yiycem...
günaydin kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim yine gece agrilardan uyuyamadim ne yapacam bilmiyorum moralim cok bozuk
Afiyet olsun canım. Bu arada çok yorulmuşsun(( Dinlenmeyi de ihmal etme :)
herkese selam ben geldim. bugün klasik kahvaltıyla güne başladım.öncesinde 1 bardak su içtim. ara olarak erik yedim,yarım ekşi elma yedim. öğle yemeğimi henüz yemedim.sanırım birazdan yerim.
bu arada pazar günü hiç düzenli beslenmedim. hem adet öncesi hemde psikolojimin bozuk olması sebebi ile ki gerçekten çok üzgündüm oğlum sebebi ile ,doğru beslenmedim. birtek sabah kahvaltım normaldi. öğlen 1 tabak pilav yedim, fırında tavuk.1 ad yaprak sarma yedim. 2 kaşık sarmısaklı yoğurtlu patates haşlama yedim.
akşam 1 ad elmalı pay,mavi yeşil şekersiz çikolata,1 pk cips. bol su içtim ve erkenden uyudum.
dün akşam yemeğinde çok geçti sadece hazır köftelerden yedim 4-5 ad. oğlum olmayınca hazır besleniyoruz.
nur canım dışarısı gerçekten yani oturduğum yerden anladığım kadarıyla çok sıcak . dışarıda çalışanlara Allah kolaylık versin. ama çok güzel özlemişim bu havaları en çokda sabah olan bu sıcaktan sonra akşam serinliğinde çay içmeyi,gezmeyi. kolay gelsin canım.
nac canım çok büyük bi hata değil telafi edersin
nurcum geçmiş olsun darısı bana :)) dolapları birazcık hallettim
şimdi nevresimleri yıkayım pike takımımı çıkarayım
Allah tan akşama yemeğim var :))
suyum 1.5lt oldu akşama 2 veya 2.5 olur
canlarım, hepınızın ışlerı yoğun, kolaylıklar gelsİn.
Burası hakıkaten çok sıcak, bunaltıyor...
Canım adcım, dayan canım ))))
nurcum, dosbıkım kendİnİzİ çok yormayın.
Eloşcum senİn ev gİttİkçe kabalıklaşıyor, kolaylıklar gelsın....
Kızlar, bılgısayarın başında annem var. Ben de cebe kaldım))))))
kızlar 1 bardak yeşİl çay, 1 abrdak ıhlamur İçtİm. Suyum 1.5 lt oldu.
Öğle yemeğlnde ekmek yemedİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?