• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım, sizlere günaydın :)))
Şimdi kahvaltımı yapacağım. 2 dilim ekmek, yarım parça peynir, 1 yumurta :)
Hepinize güneşli, sağlıklı, az yemekli günler :))))

günaydııııınnnn a.s.
hepinize güzel bi gün diliyorum
sabah klasik kahvaltımı yaptım evde işler beni bekler :((
haftaya düğün var sonrasında da misafir gelecekmiş genel temizlik yapmayı düşünüyorum...
işlerim çok gün içinde gelirim öpüyorum hepinizi

Canlarım, sizlere günaydın :)))
Şimdi kahvaltımı yapacağım. 2 dilim ekmek, yarım parça peynir, 1 yumurta :)
Hepinize güneşli, sağlıklı, az yemekli günler :))))

Günaydınnnnna.s.güzel ve hafif bir kahvaltı afiyet olsun.Ben dünü telafi etmek için akşam sadece bir kase çorba ve salata yedim.Kahvaltıdada bir dilim ekmek peynir salatalık domates yedim.

günaydııııınnnn a.s.
hepinize güzel bi gün diliyorum
sabah klasik kahvaltımı yaptım evde işler beni bekler :((
haftaya düğün var sonrasında da misafir gelecekmiş genel temizlik yapmayı düşünüyorum...
işlerim çok gün içinde gelirim öpüyorum hepinizi
Günaydınnna.s.Sanada güzel ve hafif bir gün diliyorumyerimsenibenİşler Temizlik içinde kolay gelsin bol bol yağ yakman dilegiyle:roflol:

mrb kızlar...
iki gündür bişey yazmıyorum çünkü artık içimden hiç bişey yapmak gelmiyor :umursamaz:
ama bunu lütfen sizinle paylaşmak istmeiyorum die düşünmeyim yada diyet yapmaktan felan vazgeçmişte değilim... iki gün önce yani cumartesi tekrar kiloma bakayım dedim ve hiç bozmadığım halde ve bu sefer olacağına çokta innadığım halde cuma 79 gördüğüm kilom yine 79,5 olmuş.... yakında adet olucam umarım buna bağlı bir şeydir..
ben yine yavaş yavaş bütün inancımı yitirmeye başladım sizlerin çizelgelerini görüyorum ben niye yapamam diyorum ama işte yine olmamaya başladı senağlama ooff

dün gayet güzeldi diet menüm...
bugün sabah: bir yumurta ve bir dilim ekmek,
bir kibrit kutusu keçi peyniri, salatalık yeşillik,
ara:bir küçük kase yoğurt,
ve 2 litre su
akşam yemeğimi daha yemedim
oda tahminen şöyle olcak
akşam: 6 yemek kaşığı taze fasulye, bir küçük kase yoğurt
gece heralde bişey yemem
Böyle düşünme arkadaşım,sen devam ettigin sürece olmayacak diye birşey yok,bak bende 28 kilo verdim geldim 70 de takıldım kaldım 2 aydır.Ama şimdi 500 gram daha gitti ve biliyorumki bundan sonrada yine gidecek.Lütfen sende inancını yitirme hemen çık bu durumdan kafanı biraz rahatlat göreceksin bak nasılda eriyip gidecek o yaglara.s.

dosbİkİm kolay gelsİn canım, kendını çok yorma.
Jaılcım planların çok güzel, İyİ eğlenceler )))
bİzİm öğretmenler kahvaltı organİze ettİler, msanın üstü susamlı ekmeklerle donatıldı ((( dayanacağım...

nac canım dayan....zaten sen onların lezzetini biliyorsun hep yedin zayıflayınca yine yiyeceksin :))
jail güzel planların var gönlünce geçsin günün... benim temizlkikte umarım yağ yakmaya dönüşür... işim zor kayınvalidemler gelecek ama en kötüsü hangi gün gelecekleri belli değil iisimi ben işimi şansa bırakmayayım yavaş yavaş yapayım :))

adcım gelmemiş??
sho sanırım nöbetten dolayı yorgun
nur gelirdi o da yok :((
ee kızlar yine yaz tatili havası esmeye başlamış takımda :))

nac canım dayan....zaten sen onların lezzetini biliyorsun hep yedin zayıflayınca yine yiyeceksin :))
jail güzel planların var gönlünce geçsin günün... benim temizlkikte umarım yağ yakmaya dönüşür... işim zor kayınvalidemler gelecek ama en kötüsü hangi gün gelecekleri belli değil iisimi ben işimi şansa bırakmayayım yavaş yavaş yapayım :))

Dosbikim, maalesef 2 dilime yakın ekmek yedim. Artık bugün öğle ve akşam yemeklerinde yemeyeceğim. Ayrıca çok az peynir ve bol domates yedim :((

adcım gelmemiş??
sho sanırım nöbetten dolayı yorgun
nur gelirdi o da yok :((
ee kızlar yine yaz tatili havası esmeye başlamış takımda :))

Daha dur şekerim, yaza daha var :)))))

Herkese merhabalar nasılsınız bakalım
ben yine çok yoğun dün bitiremedim işleri bugün devam ettim allaha şükür dolaplar bitti çamaşırları yıkıyorum kızım uyanıncada evi süpürüp silecem inş
çok kötü bi sıcak var dışarıda

herkese selam ben geldim. bugün klasik kahvaltıyla güne başladım.öncesinde 1 bardak su içtim. ara olarak erik yedim,yarım ekşi elma yedim. öğle yemeğimi henüz yemedim.sanırım birazdan yerim.
bu arada pazar günü hiç düzenli beslenmedim. hem adet öncesi hemde psikolojimin bozuk olması sebebi ile ki gerçekten çok üzgündüm oğlum sebebi ile ,doğru beslenmedim. birtek sabah kahvaltım normaldi. öğlen 1 tabak pilav yedim, fırında tavuk.1 ad yaprak sarma yedim. 2 kaşık sarmısaklı yoğurtlu patates haşlama yedim.
akşam 1 ad elmalı pay,mavi yeşil şekersiz çikolata,1 pk cips. bol su içtim ve erkenden uyudum.
dün akşam yemeğinde çok geçti sadece hazır köftelerden yedim 4-5 ad. oğlum olmayınca hazır besleniyoruz.

nur canım dışarısı gerçekten yani oturduğum yerden anladığım kadarıyla çok sıcak . dışarıda çalışanlara Allah kolaylık versin. ama çok güzel özlemişim bu havaları en çokda sabah olan bu sıcaktan sonra akşam serinliğinde çay içmeyi,gezmeyi. kolay gelsin canım.

bu arada canlarım dilekleriniz için çok teşekkürederim. oğlumla her fırsatta konuşuyorum gerçi telefonda çabuk sıkılıyor,dili döndüğünce birşeyler diyor.
kızlar geçmişe bakayım dedim ama sanırım olmıcak,işlerimi halletmem lazım. hepinizi öpüyorum buralarda olurum.

nac canım çok büyük bi hata değil telafi edersin
nurcum geçmiş olsun darısı bana :)) dolapları birazcık hallettim
şimdi nevresimleri yıkayım pike takımımı çıkarayım
Allah tan akşama yemeğim var :))
suyum 1.5lt oldu akşama 2 veya 2.5 olur

slm nasılsınız kızlar bakayım dedimm giremiyorumm kaynanamlar üstüne cuma günü görümcemler süpriz yaptıı yorgunumm uykusuzumm bunalıma gireceğimm vala böyle giderse inş biran önce giderlerrrr
kiloma glince aynıyımm koşturmaktan bakmıyorum bile ne yedim ne içtimm yemek yap denize git yemek ye topla derken gece oluyoo üstüne kızında dişleri ateş yaptı 2 gündür gecede uyuyamıyorummm inş biran önce atlatırım bu günleree geçmişe bakamadımm herkes iyidir inşş öptt

canlarım, hepınızın ışlerı yoğun, kolaylıklar gelsİn.
Burası hakıkaten çok sıcak, bunaltıyor...
Canım adcım, dayan canım ))))
nurcum, dosbıkım kendİnİzİ çok yormayın.
Eloşcum senİn ev gİttİkçe kabalıklaşıyor, kolaylıklar gelsın....
Kızlar, bılgısayarın başında annem var. Ben de cebe kaldım))))))
kızlar 1 bardak yeşİl çay, 1 abrdak ıhlamur İçtİm. Suyum 1.5 lt oldu.
Öğle yemeğlnde ekmek yemedİm

slm nasılsınız kızlar bakayım dedimm giremiyorumm kaynanamlar üstüne cuma günü görümcemler süpriz yaptıı yorgunumm uykusuzumm bunalıma gireceğimm vala böyle giderse inş biran önce giderlerrrr
kiloma glince aynıyımm koşturmaktan bakmıyorum bile ne yedim ne içtimm yemek yap denize git yemek ye topla derken gece oluyoo üstüne kızında dişleri ateş yaptı 2 gündür gecede uyuyamıyorummm inş biran önce atlatırım bu günleree geçmişe bakamadımm herkes iyidir inşş öptt
canım bu telaşe bu kalabalıkta biraz olsun eğleniyorsundur inşallah dicem ama yazdıklarına bakılırsa birtek sen keyif alamıyorsun,çünkü koşturan sensin. inşallah biran önce giderler ve sende rahat edersin,ama yinede tadını çıkarmaya bak hayatım. sivri dilleri yoksa idare et sende eğlenmeye çalış. kızının dişleri hayırlısı ile tamamlanır inşallah. kendine dikkat et hayatım,diyet bu koşturmayla yapamazsın zaten aynı kiloda kalabilmişsin,kafan rahatlayınca devam edersin.

nac canım çok büyük bi hata değil telafi edersin
nurcum geçmiş olsun darısı bana :)) dolapları birazcık hallettim
şimdi nevresimleri yıkayım pike takımımı çıkarayım
Allah tan akşama yemeğim var :))
suyum 1.5lt oldu akşama 2 veya 2.5 olur
sanada kolay gelsin hayatım.

canlarım, hepınızın ışlerı yoğun, kolaylıklar gelsİn.
Burası hakıkaten çok sıcak, bunaltıyor...
Canım adcım, dayan canım ))))
nurcum, dosbıkım kendİnİzİ çok yormayın.
Eloşcum senİn ev gİttİkçe kabalıklaşıyor, kolaylıklar gelsın....
Kızlar, bılgısayarın başında annem var. Ben de cebe kaldım))))))
kızlar 1 bardak yeşİl çay, 1 abrdak ıhlamur İçtİm. Suyum 1.5 lt oldu.
Öğle yemeğlnde ekmek yemedİm

afiyet olsun hayatım,parmağın nasıl oldu bu arada.

Böyle düşünme arkadaşım,sen devam ettigin sürece olmayacak diye birşey yok,bak bende 28 kilo verdim geldim 70 de takıldım kaldım 2 aydır.Ama şimdi 500 gram daha gitti ve biliyorumki bundan sonrada yine gidecek.Lütfen sende inancını yitirme hemen çık bu durumdan kafanı biraz rahatlat göreceksin bak nasılda eriyip gidecek o yaglara.s.

saol jailbreak (: evet artık kiloma bakmıcam haftada bir bakarım işte yarışma için ;)
evet zaten ben sizlerin kilo verdiğini görünce umutlanıyorum ;) attım gitti kafamdan o düşünceleri herkes başarabilir yeterki isteyelim :teytey:

kızlarr ben geldimmm :teytey:

bu günn sabah: 2 bardak süt içtim
ara bir şeftali
öğle: bir bardak ayran, 4 pazı sarması ve 2 yaprak sarması, bunlar böyle normal pirinçli sarma değil, içinde bulgur lor ve bol yeşillk var, hem diet işi hem tadına baylıyorumm opuyorumnanaktan

ara: 15 adet dut, 5 kiraz, bir erik
akşamda: 4 pazı sarması, 2 yaprak sarması, ve bir bardak ayran, yemeği planlıyorum
gecede yine bir porsiyon dut yerim

bugün bir buçuk saat yürüyüş yaptım, 2 litre suyu şimdiden içtim bi litre daha içerim ;)
çok sıcak havaa soğuk su içmeye bayılıyorumm :1:

Back