Canlarım, sizlere günaydın :)))
Şimdi kahvaltımı yapacağım. 2 dilim ekmek, yarım parça peynir, 1 yumurta :)
Hepinize güneşli, sağlıklı, az yemekli günler :))))
Günaydınnna.s.Sanada güzel ve hafif bir gün diliyorumyerimsenibenİşler Temizlik içinde kolay gelsin bol bol yağ yakman dilegiyle:roflol:günaydııııınnnn a.s.
hepinize güzel bi gün diliyorum
sabah klasik kahvaltımı yaptım evde işler beni bekler(
haftaya düğün var sonrasında da misafir gelecekmiş genel temizlik yapmayı düşünüyorum...
işlerim çok gün içinde gelirim öpüyorum hepinizi
Tşkler canım ,Bugün mükemmelimyerimsenibenAblam ile kardeşime gidicez iki aydır kardeşimle görüşemedik o yüzden çok mutluyum .Eve gelmem akşamı bulur görüşmek üzere a.s.Jailcim sen nasılsın canım :))
Böyle düşünme arkadaşım,sen devam ettigin sürece olmayacak diye birşey yok,bak bende 28 kilo verdim geldim 70 de takıldım kaldım 2 aydır.Ama şimdi 500 gram daha gitti ve biliyorumki bundan sonrada yine gidecek.Lütfen sende inancını yitirme hemen çık bu durumdan kafanı biraz rahatlat göreceksin bak nasılda eriyip gidecek o yaglara.s.mrb kızlar...
iki gündür bişey yazmıyorum çünkü artık içimden hiç bişey yapmak gelmiyor :umursamaz:
ama bunu lütfen sizinle paylaşmak istmeiyorum die düşünmeyim yada diyet yapmaktan felan vazgeçmişte değilim... iki gün önce yani cumartesi tekrar kiloma bakayım dedim ve hiç bozmadığım halde ve bu sefer olacağına çokta innadığım halde cuma 79 gördüğüm kilom yine 79,5 olmuş.... yakında adet olucam umarım buna bağlı bir şeydir..
ben yine yavaş yavaş bütün inancımı yitirmeye başladım sizlerin çizelgelerini görüyorum ben niye yapamam diyorum ama işte yine olmamaya başladı senağlama ooff
dün gayet güzeldi diet menüm...
bugün sabah: bir yumurta ve bir dilim ekmek,
bir kibrit kutusu keçi peyniri, salatalık yeşillik,
ara:bir küçük kase yoğurt,
ve 2 litre su
akşam yemeğimi daha yemedim
oda tahminen şöyle olcak
akşam: 6 yemek kaşığı taze fasulye, bir küçük kase yoğurt
gece heralde bişey yemem
nac canım dayan....zaten sen onların lezzetini biliyorsun hep yedin zayıflayınca yine yiyeceksin :))
jail güzel planların var gönlünce geçsin günün... benim temizlkikte umarım yağ yakmaya dönüşür... işim zor kayınvalidemler gelecek ama en kötüsü hangi gün gelecekleri belli değil iisimi ben işimi şansa bırakmayayım yavaş yavaş yapayım :))
adcım gelmemiş??
sho sanırım nöbetten dolayı yorgun
nur gelirdi o da yok(
ee kızlar yine yaz tatili havası esmeye başlamış takımda :))
canım bu telaşe bu kalabalıkta biraz olsun eğleniyorsundur inşallah dicem ama yazdıklarına bakılırsa birtek sen keyif alamıyorsun,çünkü koşturan sensin. inşallah biran önce giderler ve sende rahat edersin,ama yinede tadını çıkarmaya bak hayatım. sivri dilleri yoksa idare et sende eğlenmeye çalış. kızının dişleri hayırlısı ile tamamlanır inşallah. kendine dikkat et hayatım,diyet bu koşturmayla yapamazsın zaten aynı kiloda kalabilmişsin,kafan rahatlayınca devam edersin.slm nasılsınız kızlar bakayım dedimm giremiyorumm kaynanamlar üstüne cuma günü görümcemler süpriz yaptıı yorgunumm uykusuzumm bunalıma gireceğimm vala böyle giderse inş biran önce giderlerrrr
kiloma glince aynıyımm koşturmaktan bakmıyorum bile ne yedim ne içtimm yemek yap denize git yemek ye topla derken gece oluyoo üstüne kızında dişleri ateş yaptı 2 gündür gecede uyuyamıyorummm inş biran önce atlatırım bu günleree geçmişe bakamadımm herkes iyidir inşş öptt
sanada kolay gelsin hayatım.nac canım çok büyük bi hata değil telafi edersin
nurcum geçmiş olsun darısı bana :)) dolapları birazcık hallettim
şimdi nevresimleri yıkayım pike takımımı çıkarayım
Allah tan akşama yemeğim var :))
suyum 1.5lt oldu akşama 2 veya 2.5 olur
canlarım, hepınızın ışlerı yoğun, kolaylıklar gelsİn.
Burası hakıkaten çok sıcak, bunaltıyor...
Canım adcım, dayan canım ))))
nurcum, dosbıkım kendİnİzİ çok yormayın.
Eloşcum senİn ev gİttİkçe kabalıklaşıyor, kolaylıklar gelsın....
Kızlar, bılgısayarın başında annem var. Ben de cebe kaldım))))))
kızlar 1 bardak yeşİl çay, 1 abrdak ıhlamur İçtİm. Suyum 1.5 lt oldu.
Öğle yemeğlnde ekmek yemedİm
Böyle düşünme arkadaşım,sen devam ettigin sürece olmayacak diye birşey yok,bak bende 28 kilo verdim geldim 70 de takıldım kaldım 2 aydır.Ama şimdi 500 gram daha gitti ve biliyorumki bundan sonrada yine gidecek.Lütfen sende inancını yitirme hemen çık bu durumdan kafanı biraz rahatlat göreceksin bak nasılda eriyip gidecek o yaglara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?