• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar, bugün çok tuhaf geçti. Beslenmem değişik oldu. Ben yazayım, siz yorumlayın:
kahvaltıda 2 ceviz yemeyi unuttum (yeni eklendi ya)
ikinci aramı yani sütümü apartman gerginliğinden ötürü geç içtim (saat 12)
14 gibi balık yemeye çıktık. Bari dedim 14 de öğleden sonraki meyve aramı yiyeyim.
Sanırım 17 gibi balık yedim, yanında salata ve 1 kutu light kola balığımın yarısından azını bitirebildim.
Şimdi de yatmadan önceki meyvemi yiyorum, 5 tane bademimi yiyeceğim
Neler yemedim: akşam yemeği yani sebze, 1 bardak süt.
Allak bullak bi şey oldu :(((

Son düzenleme:
Kızlar, bugün çok tuhaf geçti. Beslenmem değişik oldu. Ben yazayım, siz yorumlayın:
kahvaltıda 2 ceviz yemeyi unuttum (yeni eklendi ya)
ikinci aramı yani sütümü apartman gerginliğinden ötürü geç içtim (saat 12)
14 gibi balık yemeye çıktık. Bari dedim 14 de öğleden sonraki meyve aramı yiyeyim.
Sanırım 17 gibi balık yedim, yanında salata ve 1 kutu light kola balığımın yarısından azını bitirebildim.
Şimdi de yatmadan önceki meyvemi yiyorum, 5 tane bademimi yiyeceğim
Neler yemedim: akşam yemeği yani sebze, 1 bardak süt.
Allak bullak bi şey oldu :(((
Bence o kadarda kötü degil moralini bozma.Yarın telai edersin.Afiyet olsunyerimseniben

dosbacım, Nac.cığım, adcığım, teşekkürler kızlar. Özlüyorum sizi, gelmeden duramam zaten :)

adcığım, oğluşunu göndermişsin sanırım, Allah kavuştursun.

Nac.cığım, bence diyetinde çok hata olmamış, benim de öğünlerin yerini değiştirdiğim oluyor, diyetisyen problem yok demişti.

dosbacım, güzel vakit geçirmene sevindim canım. Ben de çocuklar gibi oynadığımda çok neşeli oluyorum :)

sho, diyetisyene çay olayını sordum, "çay su yerine geçmiyor, hatta ne kadar çay içersen suyu da o kadar arttırman gerekir" dedi.

uzaktan, 70 gr dut (15 adet kadar) bir porsiyon meyve ediyormuş.

Görüşürüz kızlar.

dosbacım, Nac.cığım, adcığım, teşekkürler kızlar. Özlüyorum sizi, gelmeden duramam zaten :)

Nac.cığım, bence diyetinde çok hata olmamış, benim de öğünlerin yerini değiştirdiğim oluyor, diyetisyen problem yok demişti.

dosbacım, güzel vakit geçirmene sevindim canım. Ben de çocuklar gibi oynadığımda çok neşeli oluyorum :)

sho, diyetisyene çay olayını sordum, "çay su yerine geçmiyor, hatta ne kadar çay içersen suyu da o kadar arttırman gerekir" dedi.

Görüşürüz kızlar.
taylorum görüşemiyoruz canım nasılsın çokmu yogunsun bu günlerde ?..Şeniz

bu arada selam kıslar ...a.s.

Görüşürüz kızlar.

Senin yazılarını okumayı özlemişim taylorcum:))))) Umarım herşey yolundadır canımmm

taylorum görüşemiyoruz canım nasılsın çokmu yogunsun bu günlerde ?..Şeniz

bu arada selam kıslar ...a.s.

Merhabalar, nasılsın?

Günaydın canlarım. güzel, sağlıklı pazarlar .)))
Parmağım daha iyi. Oynatamıyorum hala ama o da yavaş yavaş düzelir :))
Haftasonu klasik kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, menemen ve yarım peynir. Yanında yeşil çay :)

günaydın kızlar...bugün nöbetçiyim...sabaha kadar buralarda olurum..
kahvaltımı henüz yapmadım..yapıp gelip geçmişi okuyayım..dün gün boyu yoğun ve akşamda dısarda oldugumuz için katılım yapamadım....telafi edeyim..

kahvaltımı henüz yapmadım..yapıp gelip geçmişi okuyayım..dün gün boyu yoğun ve akşamda dısarda oldugumuz için katılım yapamadım....telafi edeyim..

Günaydın canım, kolay gelsin :)))
ben de 45 dk yürüdüm, suyumu da içtim :))) Şu ana kadar 1 lt su, 1 bardak yeşil çay oldu :)

Günaydın canım, kolay gelsin :)))
ben de 45 dk yürüdüm, suyumu da içtim :))) Şu ana kadar 1 lt su, 1 bardak yeşil çay oldu :)

tşk ederim canım...nac canım bişiy sorucam sen sabah uykusunu hiç sevmiyormusun..süpersin..hele hele günün erken saati 1 litre suyunu ve yeşilini bile içmişsin..maaşallah arkadasıma:nazar:

ayy canım boşver fazla uyku zaman kaybı zaten..
ben de kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek peynir ve 1 bardak yeşil..şimdi de su şişemi yanıma aldımmm...3 litreyi tamamlamalıyım bugün..

Görüşürüz kızlar.

yalorcüm bilgi için tşk ederim cnm..o zamn ben çayı azaltayım..sana iyi alışmalar..seni özliycez...

günaydin canim nasilsin
Günaydın canlarım. güzel, sağlıklı pazarlar .)))
Parmağım daha iyi. Oynatamıyorum hala ama o da yavaş yavaş düzelir :))
Haftasonu klasik kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, menemen ve yarım peynir. Yanında yeşil çay :)
nact canim gecmis olsun birkac gündür o kadar yogunum ki acil isler vardi dün sabah 4.5 ise gittim bugün de hava yagmurlu tama ben diyeektim schopa benden önce sordu cok erken kalkiyorsun diye
ben henüz kahvalti yapmadim oglan uyuyor daha basim agriyor
bugün kermes vardi aslinda ögleden sonra oraya idecektim insallah hava acar

ayy canım boşver fazla uyku zaman kaybı zaten..
ben de kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek peynir ve 1 bardak yeşil..şimdi de su şişemi yanıma aldımmm...3 litreyi tamamlamalıyım bugün..

Afiyet olsun canımcım :)))))) Kahvaltın çok güzelmiş :))

günaydin canim nasilsin

nact canim gecmis olsun birkac gündür o kadar yogunum ki acil isler vardi dün sabah 4.5 ise gittim bugün de hava yagmurlu tama ben diyeektim schopa benden önce sordu cok erken kalkiyorsun diye
ben henüz kahvalti yapmadim oglan uyuyor daha basim agriyor
bugün kermes vardi aslinda ögleden sonra oraya idecektim insallah hava acar

Çok teşekkür ederim canım, gitgide iyileşiyor :))
Evet canım ya, sabah uyuyamıyorum. Hatta biraz daha uyumak için yatak odasına simsiyah perde yaptırdık.

Back