merhaba güzel bayanlar :))
ailevi sorunlarım dolayısıyla yaklaşık 10 aydır nete girmiyorum... geçen yaz sonunda sizlerle beraberdim... çok kilo verdim sayenizde :)) yediden foruma döndüğüm için mutluyum... hepinizi çook öptüm :)
ben daha ara yapmadım kiraz yerim sanırım
öğle yemeğimi çok hafif atlatmak istiyorum
yaa en azından düğüne kadar 2 kilo versem :)) sanki her hafta 1 kilo veriyorum da :))
Günaydın arkadaşlar.Bugun hava sakaryada çok güzel,birazdan bende çocukları kursa götürücem.Temiz hava banada iyi gelir.Kahvaltımı yazayım.Yürüyüşten sonra saat 8,15 gibi kepek ekmeginden bir tost yaptım yanındada salatalık domates yedim.Kocaman bardagımlada 3 bardak suyumu içtim.10 30 da bir elma yedim birazda yogurt
aramı yaptım öğle yemeğini hazırlmam lazım 1 saat sonra eşim gelir
onunda diyet yemekleri var( işim çok oluyo bu nedenle (
günaydıınn tünaydınn herkese merhabaadünkü yeme planımın dışında gece süt içerken birtanede ceviz yedim..
yazdıklarınızı fırsat buldukça okuyorum hepiniz süpersiniz
45 dk yürüyüş yaptım.
sabah: bir dilim ekmek, keçi peyniri, bir yumurta, salatalık domates yedimm
ara : çok az çilek
öğlen: bişey yiyemicem galibagezmeye gidiyoruz halamıza... hamur felan götürüyor annem teyzem tabi ben onlardan yemem çay içerim bide bahçesinde dut ağaçları var onlardan yicem kaç dut bir porsiyon meyva olur arkadaşlar?
yağmur yağdı çok güzeldi çıktım eşimle ıslandım geldim ....
el sende oynadık spor olmuştur sanırım :))
bütün stresimi aldı valla
merhaba güzel bayanlar :))
ailevi sorunlarım dolayısıyla yaklaşık 10 aydır nete girmiyorum... geçen yaz sonunda sizlerle beraberdim... çok kilo verdim sayenizde :)) yediden foruma döndüğüm için mutluyum... hepinizi çook öptüm :)
ımmmm balık ha süperrrra.sAfiyet olsunKızlar, daha öğle yemeğimi yiyemedim. Ayıp oldu biliyorum. Bizim çatı sorunluydu, bilmem anlattım mı? Yapılacak ama apartmanda sorun çıkıyor. Öğlen de sorun çıktı, canım çok sıkıldı. Bundan mütevellit gelemedim de( Neyse şimdi daha iyiyim :)) Birazdan dışarı çıkacağız. Balık yiyelim dedik.
Sizleri öpüyorum :)
Afiyet olsun.Çok az yemiyormusun yoksa banamı öyle geliyorselam arkadaşlar..yazamadım bugün size...
sabah kahvaltım 1 dilim ekmek ve keçi peyniri
ara olarak 1 dilim daha peynir yedim
öğleyin 1 porsiyon kiraz yedim..
akşam tavuk yapmayı düşünüyorum yine tavada
suyum şu anda 1.5 litre
yeşil çayımın 1 ini içtim ikincisini yudumluyorum...
bi yandan da soda içiyorum...taktım ben bu zayıflama işine başarıcammmmm
öglende bir tabak makarna yedim yanında bol salata ile daha sonrada meyve yedim ara ögün olarak
adcım şimdiden Allah kavuştursun
Akşamları bekleriz canım
uzaktandünyalı 10 tane dut 1 porsiyon canım şimdiden afiyet olsun ama onu da yemeye başlayınca durmak zor :))
selam arkadaşlar..yazamadım bugün size...
sabah kahvaltım 1 dilim ekmek ve keçi peyniri
ara olarak 1 dilim daha peynir yedim
öğleyin 1 porsiyon kiraz yedim..
akşam tavuk yapmayı düşünüyorum yine tavada
suyum şu anda 1.5 litre
yeşil çayımın 1 ini içtim ikincisini yudumluyorum...
bi yandan da soda içiyorum...taktım ben bu zayıflama işine başarıcammmmm
öglende bir tabak makarna yedim yanında bol salata ile daha sonrada meyve yedim ara ögün olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?