• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaar ben geldim.
sınavlarm vardı üst üste dogru dozgun uyku bile uyumadım
bide üstüne grip oldum. ankarada hava berbat resmen sagnak yagıs var gunlerdır gece gunduz ya :(
ruhum boguldu artık.
diyet miyet hiç sormayın :(

selm arkadaşlar akşam yemeğim tavukgöğsünü yagsız bir şekilde baharatlı tavada küp küp doğrayıp pişirdim ..ve kiraz yedim..
dosbacım doktor randevum iyi geçri cnmmm..doktor aferin didiikaydirigubbakcemile3
bu hafta bir gün et br gün sebze yiycem...suyu ihmal etme...suyu artırırsan daha iyi verirsin dedi...
yorgunum biraz..uyurum yakın vakte kadar..iyi geceler kızlar..

adcım güzel beslenmişsin canım afiyet olsun
unutkanlık bende de var canım tiroidtan oluyo :(( ceviz yemeyi ihmal etmemek lazım ama onu da unutuyorum hahaha :)))
geçen dolmuşta tel ile konuştum
indim tekrar konuştum eve geldim bulamadım dolmuşta çaldırdım sandım
sonra o telaşla teli çıkardım masanın üzerine koydum ev telini aradım bulsaydım eşime haber verip hattımı kapattıracaktım :)) neyseki önce cep tel buldum :)) bazen kendime inananmıyorum
hele geçen bi şemsiye hikayem var ki hiç anlatmayayım :))
valla dosbacım ne olacak halimiz bilmiyorum. seninkinin sebebi belli,bendeki de doğuştan beri var sanırım. hatta dur bi anımı anlatayım küçükken babam beni bu yüzden dr götürdü. dr sordu; ''neleri unutuyorsun'' diye. bende saydım,''şunu unutuyorum, bunu unutuyorum'' dedim. ozamanda ''e peki bunları nasıl hatırlıyorsun'' dedi. sonrada babama ''işini gelmeyeni'' unutuyor demişti. :roflol: ama şu anda işime gelmeyenmi yoksa bir sıkıntıdanmı bilmiyorum ama bana sıkıntı veriyor mali açıdan. şimsiyeni olayını anlat hayatım komikse gülelim azcık yaaa :3:

nac ve sho sizi merak ettim
sonuçlarınız nasıl şekerler
neler yaptınız??
nac canım uzun zaman sonra istediğin rakamı görmek nasıl??
shocum sende hızla vermeye başladın...
ayy bende vermek istiyom birazcık desteğe ihtiacım var :))
ama ben şu kiraz sapı mısır püskülü işini sevdim.... sabah içtim kilo vermediğimi biliyorum ama ö.sonra 200gr daha gitti çok sevindirik oluyorum
valla hayatım ödem mödem vermişsin ya sen ona bak derim.zaten il zamanlar verilen kiloların büyük kısmı su. ama sendede ne ödem varmış be arkadaşım baksana hala vermeye devam ediyorsun bende deneyeyim bakalım bende ne kadar var.

neyse kızlar keyfim yerine geldi eşimin sınavı ii geçmiş gibi....
şimdi bi markete gidem sonrada güzel bi sofra hazırayam diyete uygun :))
canım sizler adına çok sevindim herşeyin hayılısı hayatım. afiyet olsun canım.

canlarım, benı sormussunuz, duygulandım.
Eve 1 saat önce geldİm. Annem bılgısayarı vermıyor, cepten yazıyorum. Tek elle yazmak zor, bundan oturu gecmıse yanıt yazamıyorum, gercı gecmısı okuyamadım da.
TGunumu anlatayım once. Okulun son zamanları yogun oluyor, telasem coktu. Kesmekes vardı. Bı de parmagım epey zonkluyor. Okuldakı arkadaslar korkuttular. Gıt dr dedıler. Ben de dıyetısyenımın hastanesındekı ortopedı dr gıttım. Fılm cektı, yumusak doku ezılmıs dedı. Bu da bıldıgımız sey.
Dıyetısyenıme gıttım. Yagdan verememısım. Dr, kafana takma, gecen hafta yagdan guzel vermıstın, olur boyle dedı.
Dosbıkım cok sevınclıyım. Canım, 58 ı goreyım, bundan sonra dengelİ ve guzel beslenecegım. Insallah haftaya 58 lerı gorurum. Dıyetısyen hergün hareket verdı. Yuzum ekşİdİ
adcım, canın sagolsun canım. Gene de cok guzel beslenmıssın. Afıyet olsun canımm
kızlar 2. Olduk. Hayırlı olsun.
Dıyetısyenım dıyetımde kucuk degısıklık yaptı, yarın anlatsam? Tek el çok zor. Annem de bılgısayarı vermeyecek gorunuyo
sızlerıı cok opuyor
canım yokluğun hemen belli oluyor birde bugün sıkıntın vardı fazlasıyla iyice merak ettik.
canım yakında rahatlıcaksın inşallah. diyet konusunda hedefine çok az kaldı canım gerçekten sabrederek aslında büyük bir iş başarıyorsun heleki bu diyete dayanmak inanaki her yiğidin harcı değil. zoru başarıyorsun kendine haksızlık etme lütfen ve kalıcı anlamda kilo vermenin tadını çıkar canım benim.
2.liğimizi kutluyorum. tekrar çok geçmiş olsun dikkat et kendine anneciğine çok selam. seninde canın sağolsun hayatım çok sağol. opuyorumnanaktan

Merhaba bir tabak ıspanak ve bir kase yogurdumu yedim öglende.Bir saat sonra dayanamadım tartıldım 69.500 çıktım :sm_cool:Hemen doktorumun bana verdigi ödülüde hatırlayarak kocaman bir dondurma alıp yedim.Ama şimdi midem bulanıyor başka birşey yiyemiyorum az önce büyük bir bardak ayran içtim başkada birşey yiyebilecegimi sanmıyorum.Hasta oluyorum galiba.
afiyet olsun hayatım. sebze ile beslenmişsin hafif ve kararında. ayrıca ıspanak ve yoğurdu ayrı ayrı tükettin sanırım ayrıca mükafatınıda alıyorsun, ödülünüde tebrik ediyorum canım. opuyorumnanaktan aman dikkat et kendine inşallah hasta olmazsın. :teselli:
ALLAH bagışlasın.Eminim istedigin kiloya inebilirsin,ayakkabılarınıda bir an önce bulabilmen dilegiylea.s.
çok sağol sevdacım senin yavrularınla beraber bütün arkadaşlarımın yavrularınıda bağışlasın Rabbim dilerim. :Saruboceq: iş çıkışı aklıma gelen ve 1 hafta boyunca uğradığımı düşündüğüm her yere gittim ve bulamadım. sanırım bulamayacağımda . :çok üzgünüm:

kızlaar ben geldim.
sınavlarm vardı üst üste dogru dozgun uyku bile uyumadım
bide üstüne grip oldum. ankarada hava berbat resmen sagnak yagıs var gunlerdır gece gunduz ya :(
ruhum boguldu artık.
diyet miyet hiç sormayın :(
canım hoşgeldin. sınav sonuçların daha belli olmadı anladığım kadarıyla. bizleri muhakkak haberdar et hayatım,hakkında herşeyin hayırlısı olsun dilerim. :Saruboceq: bol bol dinlenmek hakkın hayatım fırsatlarını değerlendir bol bol dinlen. ayrıca çok geçmişolsun canım, vücut direncini daha fazla düşürme o yüzdende dinlen canım bol sıvıda tüket.:teselli: yakında sıcak havalar orayada gelir kendine dikkat çok öpüyorum seni. opuyorumnanaktan
selm arkadaşlar akşam yemeğim tavukgöğsünü yagsız bir şekilde baharatlı tavada küp küp doğrayıp pişirdim ..ve kiraz yedim..
dosbacım doktor randevum iyi geçri cnmmm..doktor aferin didiikaydirigubbakcemile3
bu hafta bir gün et br gün sebze yiycem...suyu ihmal etme...suyu artırırsan daha iyi verirsin dedi...
yorgunum biraz..uyurum yakın vakte kadar..iyi geceler kızlar..
canım afiyet olsun akşam yemeğin çok hafif olmuş vede kararında. sen bu işi kaptın artık. kaydirigubbakcemile5 su konusunda katılıyorum hayatım bende bugün en fazla 1 lt içmişimdir şimdi yarım lt daha içeceğim. of ya bu iş yerinden çok sıkıntılıyım aslında bakmayın işte idare ediyorum mecburiyetten. mafoldumben

bende yatıyorum herkese iyi geceler

canım sanada iyi geceler tatlı rüyalar.

uzun zamandan beridir ilk defa bu saatte geliyorum. kimseler yok olsun. şimdi bende gidiyorum. herkese iyi uykular tatlı rüyalar, inşallah sabah uynadığınızda 500 gr vermiş olursunuz. ben bir kilo vermiş olayım ama he he kendime torpil yaptım. kaydirigubbakcemile3 sabah tartılın ama olurmu. öpüldünüz şekerler.

1 Karamanli 22.8
2 Nachtigall 23.2
3 ad 23.8
4 taylor 24.3
5 nur 25.0
6 Shopaholic 30.7
7 Uzaktandunyalı 30.9

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Kızlar bu haftada sıralamada değişiklik yok. Ama gelecek hafta, Nac 1 kilo daha verirse (ve karamanlı kilo vermezse), Nac karamanlı'yı geçip listenin en zayıfı oluyor. Uzaktanduyalı 500 gram verirse (ve shopaholic kilo vermezse) Uzaktandunyalı shopaholic'i geçiyor. Nur 600 gr daha verdiğinde normal kategorisine geçiyor.

Kızlar bu aralar çok yoğunum. Katılım yapamıyorum. Kilomu yazmaya bile doğru düzgün gelemiyorum. Birkaç hafta böyle devam edecek gibi görünüyor. O yüzden geri dönmek üzere izin istiyorum.

Fırsat buldukça gelmeye çalışırım. BMI listelerini yazmaya gelirim. Onu da yapamayacak gibi olursam birimize devrederim. Umarım hepiniz iyisinizdir. Öpüyorum.

günaydııııınnnnn a.s.
nac uğramamış,ilk günaydını ondan almaya alışmışım
taylor canım çok yoğunsun kendine dikkat et kaptanımız izin verecektir eminim
adcım evet şaşırdım akşları seni görmeye alışkın değiliz
celudar sınvalrın için ve hsatalığın için geçmiş olsun

Kızlar, sizleri çok özledim :))))
Geçmişi okudum, ne güzel sohbet etmişsiniz. Adcım, canım benim, evladından kısa bi süre ayrı kalacağın için üzüldüm ama canım, evladın en azından anneannesiyle. Sağlığından eminsin, biliyorsun ki iyi bakılıyor ve hepsinden önemlisi kısa süre ayrı kalacaksınız. Tabi ki özleme ne dayanır ki. Çok özlersen annen gelir, bi süre de sizinle kalır. her işin başı sağlık canım :)))

Canlarım, dün akşam 1 saat yürüyüşe çıktım. Ve kaçamak yaptım. Algidanın sandviç dondurması var ya, onun 3/4 ünü yedim. Ama memnunum. Çünkü bi değişiklik yapmadan rejimi bir hafta daha götüremeyeceğim gibi geldi :)))
Diyetisyen bu sabah için menemenle 2/3 simide izin vermişti. Dün dondurma yedim diye simidi yarın yiyeceğim :)))
Programımda sabah kahvaltısına 2 ceviz koydu. Son aramdaki yarım bardak süt yerine 5 fındık verdi. Haftada bir akşam da tavuklu ve ya tonbalıklı salata verdi. Et günlerimi kaldırdı :))) İnşallah haftaya 58 leri görürüm kızlar :)))

Celucum, canım sınavlardan enkaz gibi çıkıyorsun cnaım, umarım kısa zamanda rahatlarsın :)))
Taylorcım, izne ayrıl canım, ama kendini fazla özletme olur mu?

Son düzenleme:
Merhaba shopcum, nasılsın canım? Nasıl geçti dün akupunktur?
ben de 45 dk yürüyüşümü yaptım, geldim. Suyum 1 lt oldu, yeşil çay 1 bardak :)

afiyet olsun canım
ben yürüyüşü aksatmaya başladım ama bugün dışarı çıkmam lazım yoksa kafayı yiyeceğim :((
evde sıkıldım çok şükür bugün hava çok güzellll

Back