Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla dosbacım ne olacak halimiz bilmiyorum. seninkinin sebebi belli,bendeki de doğuştan beri var sanırım. hatta dur bi anımı anlatayım küçükken babam beni bu yüzden dr götürdü. dr sordu; ''neleri unutuyorsun'' diye. bende saydım,''şunu unutuyorum, bunu unutuyorum'' dedim. ozamanda ''e peki bunları nasıl hatırlıyorsun'' dedi. sonrada babama ''işini gelmeyeni'' unutuyor demişti. :roflol: ama şu anda işime gelmeyenmi yoksa bir sıkıntıdanmı bilmiyorum ama bana sıkıntı veriyor mali açıdan. şimsiyeni olayını anlat hayatım komikse gülelim azcık yaaaadcım güzel beslenmişsin canım afiyet olsun
unutkanlık bende de var canım tiroidtan oluyo ( ceviz yemeyi ihmal etmemek lazım ama onu da unutuyorum hahaha :)))
geçen dolmuşta tel ile konuştum
indim tekrar konuştum eve geldim bulamadım dolmuşta çaldırdım sandım
sonra o telaşla teli çıkardım masanın üzerine koydum ev telini aradım bulsaydım eşime haber verip hattımı kapattıracaktım :)) neyseki önce cep tel buldum :)) bazen kendime inananmıyorum
hele geçen bi şemsiye hikayem var ki hiç anlatmayayım :))
valla hayatım ödem mödem vermişsin ya sen ona bak derim.zaten il zamanlar verilen kiloların büyük kısmı su. ama sendede ne ödem varmış be arkadaşım baksana hala vermeye devam ediyorsun bende deneyeyim bakalım bende ne kadar var.nac ve sho sizi merak ettim
sonuçlarınız nasıl şekerler
neler yaptınız??
nac canım uzun zaman sonra istediğin rakamı görmek nasıl??
shocum sende hızla vermeye başladın...
ayy bende vermek istiyom birazcık desteğe ihtiacım var :))
ama ben şu kiraz sapı mısır püskülü işini sevdim.... sabah içtim kilo vermediğimi biliyorum ama ö.sonra 200gr daha gitti çok sevindirik oluyorum
canım sizler adına çok sevindim herşeyin hayılısı hayatım. afiyet olsun canım.neyse kızlar keyfim yerine geldi eşimin sınavı ii geçmiş gibi....
şimdi bi markete gidem sonrada güzel bi sofra hazırayam diyete uygun :))
canım yokluğun hemen belli oluyor birde bugün sıkıntın vardı fazlasıyla iyice merak ettik.canlarım, benı sormussunuz, duygulandım.
Eve 1 saat önce geldİm. Annem bılgısayarı vermıyor, cepten yazıyorum. Tek elle yazmak zor, bundan oturu gecmıse yanıt yazamıyorum, gercı gecmısı okuyamadım da.
TGunumu anlatayım once. Okulun son zamanları yogun oluyor, telasem coktu. Kesmekes vardı. Bı de parmagım epey zonkluyor. Okuldakı arkadaslar korkuttular. Gıt dr dedıler. Ben de dıyetısyenımın hastanesındekı ortopedı dr gıttım. Fılm cektı, yumusak doku ezılmıs dedı. Bu da bıldıgımız sey.
Dıyetısyenıme gıttım. Yagdan verememısım. Dr, kafana takma, gecen hafta yagdan guzel vermıstın, olur boyle dedı.
Dosbıkım cok sevınclıyım. Canım, 58 ı goreyım, bundan sonra dengelİ ve guzel beslenecegım. Insallah haftaya 58 lerı gorurum. Dıyetısyen hergün hareket verdı. Yuzum ekşİdİ
adcım, canın sagolsun canım. Gene de cok guzel beslenmıssın. Afıyet olsun canımm
kızlar 2. Olduk. Hayırlı olsun.
Dıyetısyenım dıyetımde kucuk degısıklık yaptı, yarın anlatsam? Tek el çok zor. Annem de bılgısayarı vermeyecek gorunuyo
sızlerıı cok opuyor
afiyet olsun hayatım. sebze ile beslenmişsin hafif ve kararında. ayrıca ıspanak ve yoğurdu ayrı ayrı tükettin sanırım ayrıca mükafatınıda alıyorsun, ödülünüde tebrik ediyorum canım. opuyorumnanaktan aman dikkat et kendine inşallah hasta olmazsın. :teselli:Merhaba bir tabak ıspanak ve bir kase yogurdumu yedim öglende.Bir saat sonra dayanamadım tartıldım 69.500 çıktım :sm_cool:Hemen doktorumun bana verdigi ödülüde hatırlayarak kocaman bir dondurma alıp yedim.Ama şimdi midem bulanıyor başka birşey yiyemiyorum az önce büyük bir bardak ayran içtim başkada birşey yiyebilecegimi sanmıyorum.Hasta oluyorum galiba.
çok sağol sevdacım senin yavrularınla beraber bütün arkadaşlarımın yavrularınıda bağışlasın Rabbim dilerim. :Saruboceq: iş çıkışı aklıma gelen ve 1 hafta boyunca uğradığımı düşündüğüm her yere gittim ve bulamadım. sanırım bulamayacağımda . :çok üzgünüm:ALLAH bagışlasın.Eminim istedigin kiloya inebilirsin,ayakkabılarınıda bir an önce bulabilmen dilegiylea.s.
canım hoşgeldin. sınav sonuçların daha belli olmadı anladığım kadarıyla. bizleri muhakkak haberdar et hayatım,hakkında herşeyin hayırlısı olsun dilerim. :Saruboceq: bol bol dinlenmek hakkın hayatım fırsatlarını değerlendir bol bol dinlen. ayrıca çok geçmişolsun canım, vücut direncini daha fazla düşürme o yüzdende dinlen canım bol sıvıda tüket.:teselli: yakında sıcak havalar orayada gelir kendine dikkat çok öpüyorum seni. opuyorumnanaktankızlaar ben geldim.
sınavlarm vardı üst üste dogru dozgun uyku bile uyumadım
bide üstüne grip oldum. ankarada hava berbat resmen sagnak yagıs var gunlerdır gece gunduz ya
ruhum boguldu artık.
diyet miyet hiç sormayın
canım afiyet olsun akşam yemeğin çok hafif olmuş vede kararında. sen bu işi kaptın artık. kaydirigubbakcemile5 su konusunda katılıyorum hayatım bende bugün en fazla 1 lt içmişimdir şimdi yarım lt daha içeceğim. of ya bu iş yerinden çok sıkıntılıyım aslında bakmayın işte idare ediyorum mecburiyetten. mafoldumbenselm arkadaşlar akşam yemeğim tavukgöğsünü yagsız bir şekilde baharatlı tavada küp küp doğrayıp pişirdim ..ve kiraz yedim..
dosbacım doktor randevum iyi geçri cnmmm..doktor aferin didiikaydirigubbakcemile3
bu hafta bir gün et br gün sebze yiycem...suyu ihmal etme...suyu artırırsan daha iyi verirsin dedi...
yorgunum biraz..uyurum yakın vakte kadar..iyi geceler kızlar..
bende yatıyorum herkese iyi geceler
Geldim dosbikim :)))))))))))))))
günaydın canım
parmağın nasıl oldu