Kızlar bu aralar çok yoğunum. Katılım yapamıyorum. Kilomu yazmaya bile doğru düzgün gelemiyorum. Birkaç hafta böyle devam edecek gibi görünüyor. O yüzden geri dönmek üzere izin istiyorum.
Fırsat buldukça gelmeye çalışırım. BMI listelerini yazmaya gelirim. Onu da yapamayacak gibi olursam birimize devrederim. Umarım hepiniz iyisinizdir. Öpüyorum.
canım kendine iyibak. özletme,fırsat bulduğunda muhakkak gel. opuyorumnanaktan
günaydııııınnnnn a.s.
nac uğramamış,ilk günaydını ondan almaya alışmışım
taylor canım çok yoğunsun kendine dikkat et kaptanımız izin verecektir eminim
adcım evet şaşırdım akşları seni görmeye alışkın değiliz
celudar sınvalrın için ve hsatalığın için geçmiş olsun
canım akşam dükkan dükkan ayakkabımı aradıktan sonra ki bulamadım,sahile takıldık biraz.bu arada gözleme yedim çok açtım ve sinirlerim bozuk olunca vede herkes yiyince bende yedim. :kedi: saat 10 gibi döndük,eşimmaça bakınca bende ortalığı toparladım. baktım uykumyok geldim öyle işte.
hepimize güzel bi gün olsun....
klasik kahvaltımı yaptım
çayımı içiyorum
amin canım sağol,inşallah güzel birgün olur.
afiyet olsun.
Kızlar, sizleri çok özledim :))))
Geçmişi okudum, ne güzel sohbet etmişsiniz. Adcım, canım benim, evladından kısa bi süre ayrı kalacağın için üzüldüm ama canım, evladın en azından anneannesiyle. Sağlığından eminsin, biliyorsun ki iyi bakılıyor ve hepsinden önemlisi kısa süre ayrı kalacaksınız. Tabi ki özleme ne dayanır ki. Çok özlersen annen gelir, bi süre de sizinle kalır. her işin başı sağlık canım :)))
bizde seni özlüyoruz hayatım.
canım oğlumu bu akşam götürüyoruz zong.a . her fırsatta yanına gidicem inşallah. aslında ilk plan annemin gelip burda bakmasıydı ama yurtdışından ananemi getirdiler biraz rahatsız ve birkaç ay annem bakıcak ona.oyüzden bizde bakması olanaksız.mecbur bu şekilde idare edicez. ama ne yalan söyliyim içimde bir sızı dokunsanız ağlayacağım,ki bu sabah ağladım şuan olduğu gibi. kahvaltıdayken kucağıma gelmek istedi öyle kahvaltı yapacakmış,bende öyle yaptırdım,öpe koklaya kahvaltı ettirdim ona. :gitme:
Canlarım, dün akşam 1 saat yürüyüşe çıktım. Ve kaçamak yaptım. Algidanın sandviç dondurması var ya, onun 3/4 ünü yedim. Ama memnunum. Çünkü bi değişiklik yapmadan rejimi bir hafta daha götüremeyeceğim gibi geldi :)))
Diyetisyen bu sabah için menemenle 2/3 simide izin vermişti. Dün dondurma yedim diye simidi yarın yiyeceğim :)))
Programımda sabah kahvaltısına 2 ceviz koydu. Son aramdaki yarım bardak süt yerine 5 fındık verdi. Haftada bir akşam da tavuklu ve ya tonbalıklı salata verdi. Et günlerimi kaldırdı :))) İnşallah haftaya 58 leri görürüm kızlar :)))
valla dondurmayı bence hakkettin hiç kaçamak deme ona. et günlerin kalkmış sevindim. ufak değişiklikler birazda olsun bu konudaki sıkıntını köreltir. 58 çok yakında buna emin ol.
afiyet olsun canım
ben yürüyüşü aksatmaya başladım ama bugün dışarı çıkmam lazım yoksa kafayı yiyeceğim
(
evde sıkıldım çok şükür bugün hava çok güzellll
bol yürüyüşler hayatım. opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar...çok mutluyum bu sabah 600 gr daha gitmiş..önümüzdeki cuma 75 in altına düşmeyi hedefliyorum...yeme sorunum yok hiç kaçamak yapmıyorum ama suyu az içiyorum..sanırım su ve yeşili düzenli içersem hedefime ulaşabilirim...kaydirigubbakcemile2
henüz kahvaltımı yapmadımmmm..geç kaldım yine...
canım çok sevindim senin adına maşallah gerçekten çok güzel gidiyorsun. bu gidişle kesinlikle istediğin rakamı göreceksin.
nac canım hava birden yine kapandı
( izmire döndü ankarada :)) ama olsun bugün çıkmalıyım çok bunaldım.... ıslanacak şekilde giyinmeyi planlıyorum
şimdi yeşil çayımı m.püskülü ve k.sapı ile hazırladım
bana çok etkisini gösterdi hayatta gece wc ye kalkmam 2 gecedir wc ye taşınıyorum :))
yağsa bile yaz yağmuru hayatım mis gibi.
afiyet olsun.
2 kiloyu inşalllah verirsin canım.
Günaydın arkadaşlar.Bugun hava sakaryada çok güzel,birazdan bende çocukları kursa götürücem.Temiz hava banada iyi gelir.Kahvaltımı yazayım.Yürüyüşten sonra saat 8,15 gibi kepek ekmeginden bir tost yaptım yanındada salatalık domates yedim.Kocaman bardagımlada 3 bardak suyumu içtim.10 30 da bir elma yedim birazda yogurt
afiyet olsunnn,güzel bir yürüyüş hafif bir kahvaltı.gerçekten çok güzel. a.s.
Bu sabah iyi kalktım hasta felan olmadım en azından şimdilik yerimseniben Yogurtla bir arada yedim ayrı ayrımı yemem gerekiyordu bilmiyorum.
yok canım yaa. aslında cümlemi tamamlamadam başka kelimeye geçmişim.:mymeka: aslında soru anlamında yazmak istedim. 1tabak ıspanak ve 1 kaee yoğurdumu yedim yazınca onu sormak istemiştim. canım birlikte tüketmek çok iyiymiş. ıspanak demir bakımından zengin bir protein kaynağı olduğu için,yoğurtla birleşince demir emilimini arttırıyormuş. bunu tv de dr dan dinlemiş kayınvalide.