afiyet olsun canım
ben yürüyüşü aksatmaya başladım ama bugün dışarı çıkmam lazım yoksa kafayı yiyeceğim(
evde sıkıldım çok şükür bugün hava çok güzellll
günaydın arkadaşlar...çok mutluyum bu sabah 600 gr daha gitmiş..önümüzdeki cuma 75 in altına düşmeyi hedefliyorum...yeme sorunum yok hiç kaçamak yapmıyorum ama suyu az içiyorum..sanırım su ve yeşili düzenli içersem hedefime ulaşabilirim...kaydirigubbakcemile2
henüz kahvaltımı yapmadımmmm..geç kaldım yine...
Merhaba shopcum, nasılsın canım? Nasıl geçti dün akupunktur?
ben de 45 dk yürüyüşümü yaptım, geldim. Suyum 1 lt oldu, yeşil çay 1 bardak :)
tşk ederim canım..iyiyim..akupunktur iyi geçti canım...bu hafta 1 kilonun altında verebilirsin haberin lsun dedi..ama ben gene de öle olsun istemiyorummeyvahedigeldismile
bu hafta şu şekilde canım diyetim
sabah=1 dilim ekmek 1 kk peynir 3 zeytin domates salatalık biber
öğlen=salata ve yogurt
akşam=1 gün et bir gün sebze salata ve yogurt
sebzelerden bezelye ve patates kesinlikle yasak..
günde 2 soda mecburi ve 3 litre su..
nac canım hava birden yine kapandı( izmire döndü ankarada :)) ama olsun bugün çıkmalıyım çok bunaldım.... ıslanacak şekilde giyinmeyi planlıyorum
şimdi yeşil çayımı m.püskülü ve k.sapı ile hazırladım
bana çok etkisini gösterdi hayatta gece wc ye kalkmam 2 gecedir wc ye taşınıyorum :))
afiyet olsun canım
ben yürüyüşü aksatmaya başladım ama bugün dışarı çıkmam lazım yoksa kafayı yiyeceğim(
Çok güzel,tebrikler. Umarım bol su içme alışkanlıgınıda biran önce edinirsingünaydın arkadaşlar...çok mutluyum bu sabah 600 gr daha gitmiş..önümüzdeki cuma 75 in altına düşmeyi hedefliyorum...yeme sorunum yok hiç kaçamak yapmıyorum ama suyu az içiyorum..sanırım su ve yeşili düzenli içersem hedefime ulaşabilirim...kaydirigubbakcemile2
Eminim görürsün.Benim diyetisyen sagolsun bir yıldır aynı liste hiç degiştirmek yok:1no2:Canlarım, dün akşam 1 saat yürüyüşe çıktım. Ve kaçamak yaptım. Algidanın sandviç dondurması var ya, onun 3/4 ünü yedim. Ama memnunum. Çünkü bi değişiklik yapmadan rejimi bir hafta daha götüremeyeceğim gibi geldi :)))
Diyetisyen bu sabah için menemenle 2/3 simide izin vermişti. Dün dondurma yedim diye simidi yarın yiyeceğim :)))
Programımda sabah kahvaltısına 2 ceviz koydu. Son aramdaki yarım bardak süt yerine 5 fındık verdi. Haftada bir akşam da tavuklu ve ya tonbalıklı salata verdi. Et günlerimi kaldırdı :))) İnşallah haftaya 58 leri görürüm kızlar :)))
afiyet olsun hayatım. sebze ile beslenmişsin hafif ve kararında. ayrıca ıspanak ve yoğurdu ayrı ayrı tükettin sanırım ayrıca mükafatınıda alıyorsun, ödülünüde tebrik ediyorum canım. opuyorumnanaktan aman dikkat et kendine inşallah hasta olmazsın. :teselli:
çok sağol sevdacım senin yavrularınla beraber bütün arkadaşlarımın yavrularınıda bağışlasın Rabbim dilerim. :Saruboceq: iş çıkışı aklıma gelen ve 1 hafta boyunca uğradığımı düşündüğüm her yere gittim ve bulamadım. sanırım bulamayacağımda . :çok üzgünüm:Bu sabah iyi kalktım hasta felan olmadım en azından şimdilikyerimsenibenYogurtla bir arada yedim ayrı ayrımı yemem gerekiyordu bilmiyorum.
ben daha ara yapmadım kiraz yerim sanırım
öğle yemeğimi çok hafif atlatmak istiyorum
yaa en azından düğüne kadar 2 kilo versem :)) sanki her hafta 1 kilo veriyorum da :))
canım kendine iyibak. özletme,fırsat bulduğunda muhakkak gel. opuyorumnanaktanKızlar bu aralar çok yoğunum. Katılım yapamıyorum. Kilomu yazmaya bile doğru düzgün gelemiyorum. Birkaç hafta böyle devam edecek gibi görünüyor. O yüzden geri dönmek üzere izin istiyorum.
Fırsat buldukça gelmeye çalışırım. BMI listelerini yazmaya gelirim. Onu da yapamayacak gibi olursam birimize devrederim. Umarım hepiniz iyisinizdir. Öpüyorum.
canım akşam dükkan dükkan ayakkabımı aradıktan sonra ki bulamadım,sahile takıldık biraz.bu arada gözleme yedim çok açtım ve sinirlerim bozuk olunca vede herkes yiyince bende yedim. :kedi: saat 10 gibi döndük,eşimmaça bakınca bende ortalığı toparladım. baktım uykumyok geldim öyle işte.günaydııııınnnnn a.s.
nac uğramamış,ilk günaydını ondan almaya alışmışım
taylor canım çok yoğunsun kendine dikkat et kaptanımız izin verecektir eminim
adcım evet şaşırdım akşları seni görmeye alışkın değiliz
celudar sınvalrın için ve hsatalığın için geçmiş olsun
amin canım sağol,inşallah güzel birgün olur.hepimize güzel bi gün olsun....
klasik kahvaltımı yaptım
çayımı içiyorum
bizde seni özlüyoruz hayatım.Kızlar, sizleri çok özledim :))))
Geçmişi okudum, ne güzel sohbet etmişsiniz. Adcım, canım benim, evladından kısa bi süre ayrı kalacağın için üzüldüm ama canım, evladın en azından anneannesiyle. Sağlığından eminsin, biliyorsun ki iyi bakılıyor ve hepsinden önemlisi kısa süre ayrı kalacaksınız. Tabi ki özleme ne dayanır ki. Çok özlersen annen gelir, bi süre de sizinle kalır. her işin başı sağlık canım :)))
valla dondurmayı bence hakkettin hiç kaçamak deme ona. et günlerin kalkmış sevindim. ufak değişiklikler birazda olsun bu konudaki sıkıntını köreltir. 58 çok yakında buna emin ol.Canlarım, dün akşam 1 saat yürüyüşe çıktım. Ve kaçamak yaptım. Algidanın sandviç dondurması var ya, onun 3/4 ünü yedim. Ama memnunum. Çünkü bi değişiklik yapmadan rejimi bir hafta daha götüremeyeceğim gibi geldi :)))
Diyetisyen bu sabah için menemenle 2/3 simide izin vermişti. Dün dondurma yedim diye simidi yarın yiyeceğim :)))
Programımda sabah kahvaltısına 2 ceviz koydu. Son aramdaki yarım bardak süt yerine 5 fındık verdi. Haftada bir akşam da tavuklu ve ya tonbalıklı salata verdi. Et günlerimi kaldırdı :))) İnşallah haftaya 58 leri görürüm kızlar :)))
bol yürüyüşler hayatım. opuyorumnanaktanafiyet olsun canım
canım çok sevindim senin adına maşallah gerçekten çok güzel gidiyorsun. bu gidişle kesinlikle istediğin rakamı göreceksin.günaydın arkadaşlar...çok mutluyum bu sabah 600 gr daha gitmiş..önümüzdeki cuma 75 in altına düşmeyi hedefliyorum...yeme sorunum yok hiç kaçamak yapmıyorum ama suyu az içiyorum..sanırım su ve yeşili düzenli içersem hedefime ulaşabilirim...kaydirigubbakcemile2
yağsa bile yaz yağmuru hayatım mis gibi.nac canım hava birden yine kapandı( izmire döndü ankarada :)) ama olsun bugün çıkmalıyım çok bunaldım.... ıslanacak şekilde giyinmeyi planlıyorum
şimdi yeşil çayımı m.püskülü ve k.sapı ile hazırladım
bana çok etkisini gösterdi hayatta gece wc ye kalkmam 2 gecedir wc ye taşınıyorum :))
afiyet olsunnn,güzel bir yürüyüş hafif bir kahvaltı.gerçekten çok güzel. a.s.Günaydın arkadaşlar.Bugun hava sakaryada çok güzel,birazdan bende çocukları kursa götürücem.Temiz hava banada iyi gelir.Kahvaltımı yazayım.Yürüyüşten sonra saat 8,15 gibi kepek ekmeginden bir tost yaptım yanındada salatalık domates yedim.Kocaman bardagımlada 3 bardak suyumu içtim.10 30 da bir elma yedim birazda yogurt
Bu sabah iyi kalktım hasta felan olmadım en azından şimdilik yerimseniben Yogurtla bir arada yedim ayrı ayrımı yemem gerekiyordu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?