Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın arkadaşlar...çok mutluyum bu sabah 600 gr daha gitmiş..önümüzdeki cuma 75 in altına düşmeyi hedefliyorum...yeme sorunum yok hiç kaçamak yapmıyorum ama suyu az içiyorum..sanırım su ve yeşili düzenli içersem hedefime ulaşabilirim...kaydirigubbakcemile2
henüz kahvaltımı yapmadımmmm..geç kaldım yine...

afiyet olsun canım
ben yürüyüşü aksatmaya başladım ama bugün dışarı çıkmam lazım yoksa kafayı yiyeceğim (
evde sıkıldım çok şükür bugün hava çok güzellll

Dosbikim, benim diyetisyen de kontrolden çıktı. 1 gün yürüyecekmişim, 1 gün eliptiğe binecekmişim. 7 gün!! Ben de bari 2 günü cebe koydum ki içim rahat etsin :)))) Uyanığım di mi :))))
CAnım çık valla, hava da güzelse bu fırsatı kaçırma :)))

Shopcum, çok sevindim senin adına :))) Su işini atlıyorsan ana öğünlerden önce mutlaka su iç. O zaman en aızndan 1.5 lt cepte olur :)))

Merhaba shopcum, nasılsın canım? Nasıl geçti dün akupunktur?
ben de 45 dk yürüyüşümü yaptım, geldim. Suyum 1 lt oldu, yeşil çay 1 bardak :)

tşk ederim canım..iyiyim..akupunktur iyi geçti canım...bu hafta 1 kilonun altında verebilirsin haberin lsun dedi..ama ben gene de öle olsun istemiyorummeyvahedigeldismile

bu hafta şu şekilde canım diyetim
sabah=1 dilim ekmek 1 kk peynir 3 zeytin domates salatalık biber
öğlen=salata ve yogurt
akşam=1 gün et bir gün sebze salata ve yogurt
sebzelerden bezelye ve patates kesinlikle yasak..
günde 2 soda mecburi ve 3 litre su..

shocum suyunu içtim mi işin kolay... sanırım acıkmıyorsun yoksa listen çok az geldi gözüme (
600gr vermene de çok sevindim a.s.

nac canım hava birden yine kapandı ( izmire döndü ankarada :)) ama olsun bugün çıkmalıyım çok bunaldım.... ıslanacak şekilde giyinmeyi planlıyorum

şimdi yeşil çayımı m.püskülü ve k.sapı ile hazırladım
bana çok etkisini gösterdi hayatta gece wc ye kalkmam 2 gecedir wc ye taşınıyorum :))

Shopcum araların yok değil mi canım? Biraz az mıymış ne? Gene de afiyet olsun :)))

nac canım hava birden yine kapandı ( izmire döndü ankarada :)) ama olsun bugün çıkmalıyım çok bunaldım.... ıslanacak şekilde giyinmeyi planlıyorum

Çık hayatım, sonra iyi ki çıkmışım dersin :))) Mesele kapıdan çıkana kadar :))))

şimdi yeşil çayımı m.püskülü ve k.sapı ile hazırladım
bana çok etkisini gösterdi hayatta gece wc ye kalkmam 2 gecedir wc ye taşınıyorum :))

Sonunda sana uygun ödem söktürücüyü buldun cnaım, çok seviniyorum :))))
Ben de az önce ilk aramı yaptım. Erik yedim :))

ben daha ara yapmadım kiraz yerim sanırım
öğle yemeğimi çok hafif atlatmak istiyorum
yaa en azından düğüne kadar 2 kilo versem :)) sanki her hafta 1 kilo veriyorum da :))

Günaydın arkadaşlar.Bugun hava sakaryada çok güzel,birazdan bende çocukları kursa götürücem.Temiz hava banada iyi gelir.Kahvaltımı yazayım.Yürüyüşten sonra saat 8,15 gibi kepek ekmeginden bir tost yaptım yanındada salatalık domates yedim.Kocaman bardagımlada 3 bardak suyumu içtim.10 30 da bir elma yedim birazda yogurt

Çok güzel,tebrikler. Umarım bol su içme alışkanlıgınıda biran önce edinirsin

Eminim görürsün.Benim diyetisyen sagolsun bir yıldır aynı liste hiç degiştirmek yok:1no2:
Ama ben degiştiriyorum tabi:1rolleyes:

aramı yaptım öğle yemeğini hazırlmam lazım 1 saat sonra eşim gelir
onunda diyet yemekleri var ( işim çok oluyo bu nedenle (

ben daha ara yapmadım kiraz yerim sanırım
öğle yemeğimi çok hafif atlatmak istiyorum
yaa en azından düğüne kadar 2 kilo versem :)) sanki her hafta 1 kilo veriyorum da :))

dosbacım daha önce uyguladın mı bilmiyorum cnm ama..protein diyeti denedin mi?ben su anda doktorumun verdiği dieti karbonhidrat puanına göre hespalayarak yapmaya çalışıyorum..sanırım faydası olucak

canım kendine iyibak. özletme,fırsat bulduğunda muhakkak gel. opuyorumnanaktan
canım akşam dükkan dükkan ayakkabımı aradıktan sonra ki bulamadım,sahile takıldık biraz.bu arada gözleme yedim çok açtım ve sinirlerim bozuk olunca vede herkes yiyince bende yedim. :kedi: saat 10 gibi döndük,eşimmaça bakınca bende ortalığı toparladım. baktım uykumyok geldim öyle işte.

hepimize güzel bi gün olsun....
klasik kahvaltımı yaptım
çayımı içiyorum
amin canım sağol,inşallah güzel birgün olur.
afiyet olsun.

bizde seni özlüyoruz hayatım.
canım oğlumu bu akşam götürüyoruz zong.a . her fırsatta yanına gidicem inşallah. aslında ilk plan annemin gelip burda bakmasıydı ama yurtdışından ananemi getirdiler biraz rahatsız ve birkaç ay annem bakıcak ona.oyüzden bizde bakması olanaksız.mecbur bu şekilde idare edicez. ama ne yalan söyliyim içimde bir sızı dokunsanız ağlayacağım,ki bu sabah ağladım şuan olduğu gibi. kahvaltıdayken kucağıma gelmek istedi öyle kahvaltı yapacakmış,bende öyle yaptırdım,öpe koklaya kahvaltı ettirdim ona. :gitme:
valla dondurmayı bence hakkettin hiç kaçamak deme ona. et günlerin kalkmış sevindim. ufak değişiklikler birazda olsun bu konudaki sıkıntını köreltir. 58 çok yakında buna emin ol.
afiyet olsun canım
ben yürüyüşü aksatmaya başladım ama bugün dışarı çıkmam lazım yoksa kafayı yiyeceğim (
evde sıkıldım çok şükür bugün hava çok güzellll
bol yürüyüşler hayatım. opuyorumnanaktan

canım çok sevindim senin adına maşallah gerçekten çok güzel gidiyorsun. bu gidişle kesinlikle istediğin rakamı göreceksin.

yağsa bile yaz yağmuru hayatım mis gibi.
afiyet olsun.
2 kiloyu inşalllah verirsin canım.
afiyet olsunnn,güzel bir yürüyüş hafif bir kahvaltı.gerçekten çok güzel. a.s.
Bu sabah iyi kalktım hasta felan olmadım en azından şimdilik yerimseniben Yogurtla bir arada yedim ayrı ayrımı yemem gerekiyordu bilmiyorum.

yok canım yaa. aslında cümlemi tamamlamadam başka kelimeye geçmişim.:mymeka: aslında soru anlamında yazmak istedim. 1tabak ıspanak ve 1 kaee yoğurdumu yedim yazınca onu sormak istemiştim. canım birlikte tüketmek çok iyiymiş. ıspanak demir bakımından zengin bir protein kaynağı olduğu için,yoğurtla birleşince demir emilimini arttırıyormuş. bunu tv de dr dan dinlemiş kayınvalide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…