• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıınn tünaydınn herkese merhabaa :1: dünkü yeme planımın dışında gece süt içerken birtanede ceviz yedim..

yazdıklarınızı fırsat buldukça okuyorum hepiniz süpersiniz ;)
45 dk yürüyüş yaptım.
sabah: bir dilim ekmek, keçi peyniri, bir yumurta, salatalık domates yedimm
ara : çok az çilek
öğlen: bişey yiyemicem galiba :( gezmeye gidiyoruz halamıza... hamur felan götürüyor annem teyzem tabi ben onlardan yemem ;) çay içerim bide bahçesinde dut ağaçları var onlardan yicem :D kaç dut bir porsiyon meyva olur arkadaşlar?

adcım şimdiden Allah kavuştursun
Akşamları bekleriz canım
uzaktandünyalı 10 tane dut 1 porsiyon canım şimdiden afiyet olsun ama onu da yemeye başlayınca durmak zor :))

shocum protein diyeti yapmadım, bugün kendi diyetimi yapmaya çalışıyorum
öğle yemeğim 4 köfte salata yoğurt
ekstra olarak 2 yk bulgur pilavı yedim ekmek yemedim

merhaba güzel bayanlar :))
ailevi sorunlarım dolayısıyla yaklaşık 10 aydır nete girmiyorum... geçen yaz sonunda sizlerle beraberdim... çok kilo verdim sayenizde :)) yediden foruma döndüğüm için mutluyum... hepinizi çook öptüm :)

merhaba güzel bayanlar :))
ailevi sorunlarım dolayısıyla yaklaşık 10 aydır nete girmiyorum... geçen yaz sonunda sizlerle beraberdim... çok kilo verdim sayenizde :)) yediden foruma döndüğüm için mutluyum... hepinizi çook öptüm :)

hoşgeldin canım nasılsın?? nerelrdesin?? umarım sorunların hallolmuştur...
şu an kaç kilosun??
kaptanımız melis yerini nactigalle bıraktı... biz hala burdayız

yağmur yağdı çok güzeldi çıktım eşimle ıslandım geldim ....
el sende oynadık spor olmuştur sanırım :))
bütün stresimi aldı valla

ben daha ara yapmadım kiraz yerim sanırım
öğle yemeğimi çok hafif atlatmak istiyorum
yaa en azından düğüne kadar 2 kilo versem :)) sanki her hafta 1 kilo veriyorum da :))

Canım çok da hafif atlatmışsındır diye umuyorum, bence. Sağlığını zorlama diye :))) Umarım kirazını da yemişsindir :)))

Günaydın arkadaşlar.Bugun hava sakaryada çok güzel,birazdan bende çocukları kursa götürücem.Temiz hava banada iyi gelir.Kahvaltımı yazayım.Yürüyüşten sonra saat 8,15 gibi kepek ekmeginden bir tost yaptım yanındada salatalık domates yedim.Kocaman bardagımlada 3 bardak suyumu içtim.10 30 da bir elma yedim birazda yogurt

Canım, ne güzel beslenmişsin :)))) Afiyet olsun :)

aramı yaptım öğle yemeğini hazırlmam lazım 1 saat sonra eşim gelir
onunda diyet yemekleri var :(( işim çok oluyo bu nedenle :((

Kolay gelsin cnaım :))

günaydıınn tünaydınn herkese merhabaa :1: dünkü yeme planımın dışında gece süt içerken birtanede ceviz yedim..

yazdıklarınızı fırsat buldukça okuyorum hepiniz süpersiniz ;)
45 dk yürüyüş yaptım.
sabah: bir dilim ekmek, keçi peyniri, bir yumurta, salatalık domates yedimm
ara : çok az çilek
öğlen: bişey yiyemicem galiba :( gezmeye gidiyoruz halamıza... hamur felan götürüyor annem teyzem tabi ben onlardan yemem ;) çay içerim bide bahçesinde dut ağaçları var onlardan yicem :D kaç dut bir porsiyon meyva olur arkadaşlar?

Afiyet olsun dünyalı :))) Teyzende fazla kaçamak yapmazsın diye umuyorum :)))

yağmur yağdı çok güzeldi çıktım eşimle ıslandım geldim ....
el sende oynadık spor olmuştur sanırım :))
bütün stresimi aldı valla

Nasıl rahatlamışsındır canımmm :)))

Adcım, seni anlıyorum :))) Dediğin gibi her fırsatta gidersin evladının yanına :)))) Allah sabır versin canım arkadaşım.
Bana verdiğin moral için de çok teşekkür ederim :)))

sorma nac canım sıkılıyordu zaten çok ii geldi...
akşam belki tekrar çıkarım ama bu defa yağmur yağmazsa :))
öğle yemeğimi hafif atlattım canım...şimdi bitki çayında sıra...
sen neler yaptın uzun zamandır haftasonları çalışıyordun bugün evdesin sanırım

Kızlar, daha öğle yemeğimi yiyemedim. Ayıp oldu biliyorum. Bizim çatı sorunluydu, bilmem anlattım mı? Yapılacak ama apartmanda sorun çıkıyor. Öğlen de sorun çıktı, canım çok sıkıldı. Bundan mütevellit gelemedim de:(( Neyse şimdi daha iyiyim :)) Birazdan dışarı çıkacağız. Balık yiyelim dedik.
Sizleri öpüyorum :)

selam arkadaşlar..yazamadım bugün size...
sabah kahvaltım 1 dilim ekmek ve keçi peyniri
ara olarak 1 dilim daha peynir yedim
öğleyin 1 porsiyon kiraz yedim..
akşam tavuk yapmayı düşünüyorum yine tavada
suyum şu anda 1.5 litre
yeşil çayımın 1 ini içtim ikincisini yudumluyorum...
bi yandan da soda içiyorum...taktım ben bu zayıflama işine başarıcammmmmkaydirigubbakcemile4

Kızlar, daha öğle yemeğimi yiyemedim. Ayıp oldu biliyorum. Bizim çatı sorunluydu, bilmem anlattım mı? Yapılacak ama apartmanda sorun çıkıyor. Öğlen de sorun çıktı, canım çok sıkıldı. Bundan mütevellit gelemedim de:(( Neyse şimdi daha iyiyim :)) Birazdan dışarı çıkacağız. Balık yiyelim dedik.
Sizleri öpüyorum :)
ımmmm balık ha süperrrra.sAfiyet olsun

suyum şu anda 1.5 litre
bi yandan da soda içiyorum...taktım ben bu zayıflama işine başarıcammmmmkaydirigubbakcemile4
Afiyet olsun.Çok az yemiyormusun yoksa banamı öyle geliyor

JAİLBREAK canım evet az yiyorum canım..akuounktura gidiyorum ve doktorum sabahları normal klasik kahvaltı veriyor ama öğleyin yogurt ve salata veriyor..sadece akşam 1 tabak sebze ya da et yemeği..ben de uymaya çalışıyorum...

adcım şimdiden Allah kavuştursun
Akşamları bekleriz canım
uzaktandünyalı 10 tane dut 1 porsiyon canım şimdiden afiyet olsun ama onu da yemeye başlayınca durmak zor :))

evet dosba :) 5porsiyon yedim diyelim ((: yinede ii demek geliyo içimden en azından o hamur işlerinden yemedim :D akşamada bişey yemem artık...

suyum şu anda 1.5 litre

Bence de başaracasın canımm

öglende bir tabak makarna yedim yanında bol salata ile daha sonrada meyve yedim ara ögün olarak

Afiyet olsun cnaım :))

Back