• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

her okuyan aynı düşünüyorsa reklam kokan hareketler bunlar :))
bende yapayım bunun bi de küpesi var :)) hahaha
adcım hurca ihitiyacım yok ama isteyene hiç kullanılmamış yorgan satbilirim hahahah :)))
ayyy aslında şu an sinirlerim bozuk kızlar idare edin :)) deli dosbik :))

taylor,çok uyuyanlara uyumaktan şiştin derlerdi hala söylerler ama bende onlara yanıldıklarını söylicem. bi ara kendimdede deneyeyim. aksiliğe bak ki hem çok yorucu bir işin hemde yorgunluğa aşırı tepkili bir vücudun var.kolay gelsin canım.

nurcum ben önceden evdeyken senin gibiydim işim bitmewzdi ay hegün bişey yap bi yeri kaldır falan. seni çok iyi anlıyorum canım evde olunca iş bitmiyor. o yüzden pazarları evde durmak istemiyorum şimdi.bu arada dışarıda yediğin öğünün çok hafif olmuş tebrik ederim canım.400 gr gitmiş tebrikler hayatım. alkisalkisalkis
özledik seni. :1hug:

shocum dün yazamadım hayatım anca fırsatım oluyor,gündeki arkadaşlarına iş yerinde börek falan ikram ettiler ay çok yedim yada gelmeden önce yedim de hayatım diyetteyim deme hem bence daha iyi olurhiç yalan oluyor falan diye düşünme,onlarda ısrar etmesinler ama kendi iyiliğin için şekerim.
bu arada çok çok tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin. alkisalkisalkis

nachtim canım diyetin gerçekten çok az. sabahları kuru kuru 2 dilim ekmek yemesem 1 dilim ekmekle kahvaltı etsem olmazmı. çağla canım midenin rahatsızlığı acıdanmış ancak okuyabildim canım :mymeka: tekrar geçmişolsun hayatım. dilerim acısı uzun sürmez.

sevdacım (jailbreak) hoşgeldin. hikayeni okudum.inşallah burada bizlerle istediğin kiloya gelirsin ve herkesi utandırırsın. yavrularınla mutlu mesut yaşarsın. bende üzülüp sıkılınca yiyenlerdenim,ne kötüdürki mutlulukta iştahımı kesmez. sen yazdığın için bende yarın yada pazartesi kolestrolümü ölçtürmeye gidiyorum,çünkü çok yorgun hissediyorum kendimi. canım yavrularını Allah bağışlasın canım. topikte hiç 2 çocuklumuz olmamıştı.bak sen ilk oldun.tekrardan hoşgeldin sefa getirdin. azmin için seni ayrıca yürekten tebrik ediyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
buarada teyzemin adıda sevda. opuyorumnanaktan

melzeyit canım sen menüne kek falanda ekle istersen hayatım muffinler çk güzel olur. çocuklarda gelecekmiş gene kalabalık oluyor epey. tatlı olarak ne yaptın. geçmişolsun elin şimdi nasıl. :teselli:

dobacım tarifini ilk fırsatta denicem hayatım. bu arada evet boyun uzun bencede 65 kilo olman bile ne kadar farkedilir. kilo işini çok dert etme derim.

valla canım çok sıkıldım iş bitmiyor sıkılıyorum o yüzden seneye atanıp çalışmak istiyorum
birde kendimi işe yaramaz hissediyorum buda çok yıpratıyor benimafoldumbenmafoldumben

adcım benimki kilo değil ama olsun ödemden kurtulmak çok daha ii hissettiriyor bana
shocum kirazları yedikten sonra saplarını bi tabağa alıyorum ve güneşte kurutuyorum çnk hemen kullanamayacağım için...sonra dün yeşil çayıma sapları ve birazda mısır piskilinü ekleyip ağzını kapatarak 10dk demlemeye bıraktım çok faydasını gördüm

canım ödemi nasıl anlıyorsun
bu konuda biraz cahilim kusura bakma :kedi:

nurcum ben kortizon kullandım ve ondan sonra her yerim şişiyor özellikle bacaklarım...
ödemi anlamak için ayak bileklerine bakabilirsin
bi de bacağına parmağınla bastır bekle sonra çek derinde beyazlık varsa ve yavaş yavaş eski haline dönüyorsa yani içine çöküyorsa yüksek oranda ödem var
yoksa zaten hepimizde biriken toksinler var onun içinde içebilirsin
benim eskisi gibi kalmadı artık çok şükür ama dün toksinlerden kurtulmak için içtim 1 kilo farketti arada yapmak lazım bugün de içiyorum ben

dosbacığım senin nen var facede ikinci el satan siteler var ne bulurlarsa satıyorlar oralarda satabilirsin canımdelikafadulden

nurcuğum sabret hayatım kendine çok yıpratma iş yapılıyor bi şekilde rutin temizliğini yap gerisini rht ol çocuğunla vakit geçirmen daha mantıklı umarım kppsden yüksek bir puan alırsın hayatımm üzüldüm şimdi

melzeyitim neyim olduğunu aslında biliyorum ama yine de kendime sölemiyorum
stersli günlerimde ortaya çıkıyor ama içimdeki o sesi susturuyorum :))
bugün eşimin son sınavı var aslında onu stres ediyorum ama bununla birlikte herşey gün yüzüne çıkıyor :((

nurcum ben kortizon kullandım ve ondan sonra her yerim şişiyor özellikle bacaklarım...
bi de bacağına parmağınla bastır bekle sonra çek derinde beyazlık varsa ve yavaş yavaş eski haline dönüyorsa yani içine çöküyorsa yüksek oranda ödem var
benim eskisi gibi kalmadı artık çok şükür ama dün toksinlerden kurtulmak için içtim 1 kilo farketti arada yapmak lazım bugün de içiyorum ben

hıı tamam canım
benim mayıs ayında oluyorum ben dediğin gibi bu aydan itibarende iniyorum
benim bacaklarım hep kalındır hiç incecik olmadım ne yazık ki
ama bu kilo vermemde bacaklarım inceldi çok sevindim sadece spor istiyor vücut çok gevşedi çünkü onu farkediyorum

dosbacığım senin nen var facede ikinci el satan siteler var ne bulurlarsa satıyorlar oralarda satabilirsin canımdelikafadulden

nurcuğum sabret hayatım kendine çok yıpratma iş yapılıyor bi şekilde rutin temizliğini yap gerisini rht ol çocuğunla vakit geçirmen daha mantıklı umarım kppsden yüksek bir puan alırsın hayatımm üzüldüm şimdi
canım can sıkıntısı kendime uğraş arıyorum
3 yıldır atanmak istiyorum diye hergün ağlamaktan sıkıldım artık okumasam bu kadar üzülmezdim ben birde öğretmen lisesi mezunuyum üstünede eğitim fakültesi ama son durumum bu senağlama

nurcum eğitim sistemi diyecem çok klasik olacak... olsun seni sürekli deniyorlar vermesinler ozaman sana öğretmenlik yapabilir diplomasını... sıkma canını bak bana hiç eşimi düşünüyor muyum :))

her okuyan aynı düşünüyorsa reklam kokan hareketler bunlar :))
bende yapayım bunun bi de küpesi var :)) hahaha
adcım hurca ihitiyacım yok ama isteyene hiç kullanılmamış yorgan satbilirim hahahah :)))
ayyy aslında şu an sinirlerim bozuk kızlar idare edin :)) deli dosbik :))
ya şu moral bozukluğunu bi anlayabilsem.rüyaya yatıcam dosba niye üzgün diye. bilmiyorumkismile

valla canım çok sıkıldım iş bitmiyor sıkılıyorum o yüzden seneye atanıp çalışmak istiyorum
birde kendimi işe yaramaz hissediyorum buda çok yıpratıyor benimafoldumbenmafoldumben
canım ödemi nasıl anlıyorsun
bu konuda biraz cahilim kusura bakma :kedi:
bak üzüldüm şimdi,hiç işe yaramaz olurmusun hayatım, böyle düşünme lütfen. ben can-ı gönülden inanıyorum ki yakında hayırlısı ile mesleğini yapıp '' amanın çok yoruluyorum evde yavrumla olmak istiyorum'' diceksin. ahanda buraya yazıyorum. hayat gelip geçici bunlar gerçekten boş üzüntüler yazda geldi ne güzel imkanların varsa yavrunla tadını çıkar canım. :teselli:

evde kendimi test edicem dosbikim. çayıda yapıcam inşallah,bakalım bendede işe yarayacakmı.
nurcum eğitim sistemi diyecem çok klasik olacak... olsun seni sürekli deniyorlar vermesinler ozaman sana öğretmenlik yapabilir diplomasını... sıkma canını bak bana hiç eşimi düşünüyor muyum :))
bu düşünmemiş halinmi dobaam. fisfisfis

evet canım eğitim sistemi diyelim artık

ya şu moral bozukluğunu bi anlayabilsem.rüyaya yatıcam dosba niye üzgün diye. bilmiyorumkismile

bak üzüldüm şimdi,hiç işe yaramaz olurmusun hayatım, böyle düşünme lütfen. ben can-ı gönülden inanıyorum ki yakında hayırlısı ile mesleğini yapıp '' amanın çok yoruluyorum evde yavrumla olmak istiyorum'' diceksin. ahanda buraya yazıyorum. hayat gelip geçici bunlar gerçekten boş üzüntüler yazda geldi ne güzel imkanların varsa yavrunla tadını çıkar canım. :teselli:

evde kendimi test edicem dosbikim. çayıda yapıcam inşallah,bakalım bendede işe yarayacakmı.

bu düşünmemiş halinmi dobaam. fisfisfis

ay canım bende öyle bişey diyebilir miyimki diye düşünüyorum inş bu yıl diyorum
açıkçası evde ders falan çalışınca çokda fırsatım olmuyor dışarısı için ancak hafta sonları eşimle geziyoruz

aa ben yediklerimi yazmamışım
sabah kahvaltıda
önce 1 bardak su
2 dilim ekmek yarım yumurta 2 zeytin çok az peynir
domates, salatalık
ve çay
arada 1 tane galeta yedim
şimdide kahve

evet canım eğitim sistemi diyelim artık
ay canım bende öyle bişey diyebilir miyimki diye düşünüyorum inş bu yıl diyorum
açıkçası evde ders falan çalışınca çokda fırsatım olmuyor dışarısı için ancak hafta sonları eşimle geziyoruz
dersin tabiki hayatım. sadece biraz sabır ve zaman. evde olmanın keyfini çıkar derim. mis gibi kuzucuğunla.arıcaksın bu günleri.
aa ben yediklerimi yazmamışım
sabah kahvaltıda
önce 1 bardak su
2 dilim ekmek yarım yumurta 2 zeytin çok az peynir
domates, salatalık
ve çay
arada 1 tane galeta yedim
şimdide kahve
afiyet olsun canım.

bende yediklerimi yazayım. nachticim bugün sıkıntın çok inşallah iyisindir hayatım. yediklerim istediğim gibi değildi ama sanırım idare eder.
bu sabah ayakkabılarımı kaybettim telaşesiyle evde hazırladığım saklama kaplarındaki yiceklerimi çıkış kapısının yanında unuttum sanırım çünkü en son ayakkabıları giymeden önce elimdeydi. durağa indiğimde almadığımı farkettim.(ne olacak benim bu halim herşeyi unutuyorum)
sabah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım.
ara olarak 4-5 erik yedim yeşil çay içtim tarçınlı.
öğlen çorba ve salata yedim çorbayı yine çok koymuşlar dayanamadım ve yine ben hepsini yedim.
ara 1 elma
hepsi bu kadar.
akşama salata var köfte var yoğurt var. hadi hayırlısı. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.yarın görüşürüz.

adcım güzel beslenmişsin canım afiyet olsun
unutkanlık bende de var canım tiroidtan oluyo :(( ceviz yemeyi ihmal etmemek lazım ama onu da unutuyorum hahaha :)))
geçen dolmuşta tel ile konuştum
indim tekrar konuştum eve geldim bulamadım dolmuşta çaldırdım sandım
sonra o telaşla teli çıkardım masanın üzerine koydum ev telini aradım bulsaydım eşime haber verip hattımı kapattıracaktım :)) neyseki önce cep tel buldum :)) bazen kendime inananmıyorum
hele geçen bi şemsiye hikayem var ki hiç anlatmayayım :))

nac ve sho sizi merak ettim
sonuçlarınız nasıl şekerler
neler yaptınız??
nac canım uzun zaman sonra istediğin rakamı görmek nasıl??
shocum sende hızla vermeye başladın...
ayy bende vermek istiyom birazcık desteğe ihtiacım var :))
ama ben şu kiraz sapı mısır püskülü işini sevdim.... sabah içtim kilo vermediğimi biliyorum ama ö.sonra 200gr daha gitti çok sevindirik oluyorum

neyse kızlar keyfim yerine geldi eşimin sınavı ii geçmiş gibi....
şimdi bi markete gidem sonrada güzel bi sofra hazırayam diyete uygun :))

canlarım, benı sormussunuz, duygulandım.
Eve 1 saat önce geldİm. Annem bılgısayarı vermıyor, cepten yazıyorum. Tek elle yazmak zor, bundan oturu gecmıse yanıt yazamıyorum, gercı gecmısı okuyamadım da.
TGunumu anlatayım once. Okulun son zamanları yogun oluyor, telasem coktu. Kesmekes vardı. Bı de parmagım epey zonkluyor. Okuldakı arkadaslar korkuttular. Gıt dr dedıler. Ben de dıyetısyenımın hastanesındekı ortopedı dr gıttım. Fılm cektı, yumusak doku ezılmıs dedı. Bu da bıldıgımız sey.
Dıyetısyenıme gıttım. Yagdan verememısım. Dr, kafana takma, gecen hafta yagdan guzel vermıstın, olur boyle dedı.
Dosbıkım cok sevınclıyım. Canım, 58 ı goreyım, bundan sonra dengelİ ve guzel beslenecegım. Insallah haftaya 58 lerı gorurum. Dıyetısyen hergün hareket verdı. Yuzum ekşİdİ
adcım, canın sagolsun canım. Gene de cok guzel beslenmıssın. Afıyet olsun canımm
kızlar 2. Olduk. Hayırlı olsun.
Dıyetısyenım dıyetımde kucuk degısıklık yaptı, yarın anlatsam? Tek el çok zor. Annem de bılgısayarı vermeyecek gorunuyo
sızlerıı cok opuyor

Merhaba bir tabak ıspanak ve bir kase yogurdumu yedim öglende.Bir saat sonra dayanamadım tartıldım 69.500 çıktım :sm_cool:Hemen doktorumun bana verdigi ödülüde hatırlayarak kocaman bir dondurma alıp yedim.Ama şimdi midem bulanıyor başka birşey yiyemiyorum az önce büyük bir bardak ayran içtim başkada birşey yiyebilecegimi sanmıyorum.Hasta oluyorum galiba.

canlarım, benı sormussunuz, duygulandım.
Eve 1 saat önce geldİm. Annem bılgısayarı vermıyor, cepten yazıyorum. Tek elle yazmak zor, bundan oturu gecmıse yanıt yazamıyorum, gercı gecmısı okuyamadım da.
TGunumu anlatayım once. Okulun son zamanları yogun oluyor, telasem coktu. Kesmekes vardı. Bı de parmagım epey zonkluyor. Okuldakı arkadaslar korkuttular. Gıt dr dedıler. Ben de dıyetısyenımın hastanesındekı ortopedı dr gıttım. Fılm cektı, yumusak doku ezılmıs dedı. Bu da bıldıgımız sey.
Dıyetısyenıme gıttım. Yagdan verememısım. Dr, kafana takma, gecen hafta yagdan guzel vermıstın, olur boyle dedı.
Dosbıkım cok sevınclıyım. Canım, 58 ı goreyım, bundan sonra dengelİ ve guzel beslenecegım. Insallah haftaya 58 lerı gorurum. Dıyetısyen hergün hareket verdı. Yuzum ekşİdİ
adcım, canın sagolsun canım. Gene de cok guzel beslenmıssın. Afıyet olsun canımm
kızlar 2. Olduk. Hayırlı olsun.
Dıyetısyenım dıyetımde kucuk degısıklık yaptı, yarın anlatsam? Tek el çok zor. Annem de bılgısayarı vermeyecek gorunuyo
sızlerıı cok opuyor
İnş parmagın bir an önce iyileşir.
Yogun olmakda güzel şey,tabi arada.Neyseki tatile az kaldı bol bol dinlenebilirsina.s.

bu arada azıcıkta kendimi yazayım. sevdacım ben 30 yaşındayım evliyim 27 aylık bir oğlum var. 57.9 kiloyum 54 olmak istiyorum 1.5 senedirde buradayım. aslında vakti zamanında 53 bile oldum ama iradesizlik işte tekrar kilo aldım. 62 ile başlamıştım buraya.
kızlar pazar günü kayınvalide ve kayınpeder trabzona gidiyorlar. kayınvalidenin yiğeninin düğünü var ve 3 hafta kadar kalacaklar.haliyle oğluma ananesi bakacağı için zonguldağa götürecem yarın. 1 saatlik mesafe ama onu akşamları göremicem istediğimde göremicem oyüzden sıkıntılıyım. geçen hafta az daha sinirlenip okadar kalınırmı diye kayınvalideye patlıcaktım ama öncesinde annemle konuşmam iyi oldu,çünkü iyi niyetli anacım insanların hakları olduğunu hatırlattı bana. onlar emir vaki yapar ama biz rica ederiz. oyüzden kaba insanlarla, doğruyu söylicem derken karşısındakini acıtanlarla anlaşamıyorum,sevmiyorum bunuda belli ediyorum birazda olsun. asla annem gibi olamıcam.
buarada farettimki sevdiğim mevsimlik ayakkabımı kaybetmişim. akşamları yürücem diye yanımda spor ayakkabı götürüyordum haliyle onları poşette eve götürüyordum sanırım bir yerde unuttum.yeni ayakkabı alıncada onları pek aramadım bugün giyeyim dedim ama bulamadım.akşama aklıma gelen1haftadır uğradığım yerlere uğrucam.
birazda iş yapayım.bi ara gelip yediğim iştiğimi yazarım. öptüm sizi.
ALLAH bagışlasın.Eminim istedigin kiloya inebilirsin,ayakkabılarınıda bir an önce bulabilmen dilegiylea.s.

tanışamadığım arkadaşlara akşama tanıtırım kendimi bugün işe gidecektim ama iptal ettim kızım çok huyusuz kabız çatlak olmuş yine zavallı çocuğum. Biraz dışarı çıkaracağım onu havası değişsin. Öpüyorum.
Geçmiş olsun bende küçükken büyük oglumda çok yaşadık kabızlıgı.YULAF UNUYLA BULDUK ÇAREYİ

Back