busabah evden çıkmadan hatta üstümü değiştirmeden önce tartıldım ve 57.9 dum. 100 gr gitmiş. kaçamaklarımdan nefret ediyorum. bu arada nachticim senin listeni eğer mümkünse yazabilirmisin bende onu yapıcam ve seninle birlikte hareket edicem. daha iyi olur diyorum ne dersin.
kolay gelsin canım,iiyi nöbetler.mrb arkadaşlar..nöbetçiyim..çok yogundum..akşam 5 den sonra buralarda olurum..şimdilik yazamıyorum..a.s.
ssorun bu zaten. sevdiğimiz şeylerden az yesek olay bitecek ama olurmu önümüze bir tabak geldiyse onu indiriyoruz mideye. az falan dinlemiyoruz.diyetisyen işi istemesekte psikolojik olarak etkiliyor kontrol altında olmadan kilo vermek zor oluyor.ama nerden bakarsak bakalım iradesiz olmak herşeyi güçlendiriyor. abin mesela izin gününde bile doğru dürüst yememiş. kafamızda aşamadığımız sorunu, görerek nasıl aşabilirizki.melzeyit sana katılıyorum canım insan sevdiği şeyleride sınırlı da olsa yemeli...
benim artık diyetisyene gidememe sebebim bu... az da olsa sucuğu çok kötü kısıtlıyo... hani yediğimizi yakıyorsan birazcık fazla hareket etsek ama sadece 2 ince dilim sucuk yesek haftada !!! hayır diyordu diyetisyen(
ad canım bu devamının geleceğini gösteriyor...çorap söküğü gibi düşün.... ben valla 100-200 ne olursa çok seviniyorum artık
günaydııııınnnn a.s.
ay çok yüzsüz oldu bu kadar uykusuzluğun üzerine :)) eşim iş yerinden arkadaşlarıyla kahvaltıya davetliydi bu nedenle sabah sen kalkma dedi.... dedi ama bende 11e kadar uyumuşum...saati hiç farketmedim aslında bu kadar istesemde uyuyamazdım ama geçen haftanın bütün yorgunluğunu attım
evet bende farkettim uyuyunca tartı çok ii gösteriyor...tam tersi oluyor bende sanıyordum ama yanılıyormuşum ... fazla olan herşey gitmiş hatta dünki kaçamaktan sonra zayıflamışım :))
şimdi uyanabilmek için çayımı demledim ve yanında bol yeşillikli yumurta salatası yaptım
sanırım öğle yemeği olacak bu bana :))
Günaydın kızlar.
Nac canım bir terslik yok çok şükür. Çok fazla yoğunum.
2 gün önce 4 saat, dün 1 saat uyudum. Bu sabah tartıdaki sonucun ne yönde olduğunu tahmin edersiniz 63 kiloyum((((((((( Sadece uykusuzluktan 1 kilo aldım yaaa (((((
Kısa zamanda uykumu alıp gelicem, size yazıcam inşallah.
nach canım sucuk kızım yumurtalı sucuk istedi sabah kahvaltısı onun için çok önemli kıyamadım yaptım ama yiyemedi bende 2-3 tane yedim ama 1,5 dilim eder ince ince çünkü onu ortadan böldüm ne yapayım çok seviyorum sevdiğim şeyleride kısamam ama azaltabilirim vücuduma bu eziyeti yapamam bence kimsede yapmamalı
taylorcuğum uykusuzluk bende tam tersi etki yapıyor uyumadığım zaman kilom daha az çıkıyor
melzeyit sana katılıyorum canım insan sevdiği şeyleride sınırlı da olsa yemeli...
benim artık diyetisyene gidememe sebebim bu... az da olsa sucuğu çok kötü kısıtlıyo... hani yediğimizi yakıyorsan birazcık fazla hareket etsek ama sadece 2 ince dilim sucuk yesek haftada !!! hayır diyordu diyetisyen(
busabah evden çıkmadan hatta üstümü değiştirmeden önce tartıldım ve 57.9 dum. 100 gr gitmiş. kaçamaklarımdan nefret ediyorum. bu arada nachticim senin listeni eğer mümkünse yazabilirmisin bende onu yapıcam ve seninle birlikte hareket edicem. daha iyi olur diyorum ne dersin.
mrb arkadaşlar..nöbetçiyim..çok yogundum..akşam 5 den sonra buralarda olurum..şimdilik yazamıyorum..a.s.
sorma canım yaaa.... 6kiloyu beğenmedi paşam :)) gıcık oldum ama sölemedim
adam serbest gününde tabağındakilerini oğluna aktardı anladım ki hata bende !
evet canım senin tavsiye ettiğine gidiyorlar hem kocam hem abim zayıflıyo ben bakıyorum(
canım 15 günde bir tel ile konuşuyorlardı ve kontrol gibi sayılır sanmıştık ama bunu kontrol saymış ve para almamış çok şaşırdım listesini de tamamen değiştirmiş :))
bendeee yüzmek istiyoooooööööö
inş. 40dk çıkar zamanla....ozaman incecik olursun
başlangıç için 20dk çok ii ben dayanamamıştım
bendeee istiyoooooooommmm :))
ben geldim kızı yüzmeye bıraktım ve kendime hoca ayarladım mens dönemim biter bitmez yüzmeye başlıyorum çok mutlu oldumm
nurcuğum direksiyon kursunu sormuşssun benim ehliyet 10 yıllık ve bu 10 yılın sadece 3 yılı araba vardı başımızdan geçen kazadan sonra ben korkarak sürüyodum korku hata getiriyor ve en sonunda arabayı parktan çıkartamayacak kadar panik olunca hoca ayarladım hiç olmadığı kadar iyi gidiyor diyeblirim cuma günü tek çıkartacak bakalım hayırlısı
bu arada yarım satten biraz fazla yürüyüş yaptım arkadaşım biraz yorgundu erken bıraktık aslında ben bi 6 tur daha giderdim ama geç olmuştuu
dosbacığım bende o diyetisyenden randevu alacam ayda 1 kere gitmek işime gelir vallahi
Günaydın kızlar.
2 gün önce 4 saat, dün 1 saat uyudum. Bu sabah tartıdaki sonucun ne yönde olduğunu tahmin edersiniz 63 kiloyum((((((((( Sadece uykusuzluktan 1 kilo aldım yaaa (((((
melzeyitim miktarı ve zamanı ayarlayamıyoruz
mesela ben de çikolata severim ama yemekten sonra çayın yanında olsun isterim...yanlışım burda tabii... tadımlık ve yemekten 2 saat sonra yesem bişi olmayacak .... ama irade zayıflığı bencede...
bu arada ayın 23ünde düğün var ve ben çok heyecanlandım şimdiden kıyafet ve kilo problemi yaşamaya başladım... kısacası kırmızı halı telaşı başladı :))hahah
melzeyitim miktarı ve zamanı ayarlayamıyoruz
mesela ben de çikolata severim ama yemekten sonra çayın yanında olsun isterim...yanlışım burda tabii... tadımlık ve yemekten 2 saat sonra yesem bişi olmayacak .... ama irade zayıflığı bencede...
bu arada ayın 23ünde düğün var ve ben çok heyecanlandım şimdiden kıyafet ve kilo problemi yaşamaya başladım... kısacası kırmızı halı telaşı başladı :))hahah
Karamanlım, seni taktir ediyorum ))))
Melzeyitim, kahvaltın güzel ama sucuklu olmuş )))
Kızlar, hastaneden aradılar, benim diyetisyen hasta olmuş, randevuyu cumaya ertelendi, çok ara verdik, üzüldüm (
Kızlar, taylorı merak ediyorum. Kaç gündür uğramıyor. Umarım bi terslik yoktur (((
Günaydın kızlar.
kızlar anca gelebildim evimi topladım çamaşırla uğraştım ders çalıştım
şimdide perdeyi makinaya attım kızı uyutuyorum
sabah 2.5 dilim ekmek
çok az bi peynir
2 tane zeytin
domates, salatalık biber
yanındada çay
arada 1 tane elma kızı uyutup b,rde kahve içecem
kızlar ben dün akşam çok kötü kaçamak yaptım...ve gece vicdan azabından uyuyamadım ve hemen kilo almıştım sabah uyandıgımda..kaçamak yaparken açmıydın?diye sorarsanız?zerre kadar aç diildim..ziraakupunktur beni çok tutuyorÇok üzgünüm çoookkendime kızgınlıgım geçmiyor..bu akşam çorba hakkım var ..onu yemeyi düşünmüyorum ceza olarak..sizce yemli miyim?
mrb arkadaşlar birkaç gündür öyle uyuşuğum ki hiç bir şey yapasım gelmio sadece yalnız kalmak ve sessizliği dinlemek istiyorum hiç bir şey düşünmeden yoruldum ve sıkıldım her şeyden 2 gündür ders de çalışmadım bakalım nasıl kendime gelicem cuma günü diyetisyen randevum var yeni bir sayfa açmak istiyorum kendime beni motive ediyo açıkçası umarım memnun kalırım sonra görüşürüz kendinize iyi bakın kızlar...
mrb arkadaşlar birkaç gündür öyle uyuşuğum ki hiç bir şey yapasım gelmio sadece yalnız kalmak ve sessizliği dinlemek istiyorum hiç bir şey düşünmeden yoruldum ve sıkıldım her şeyden 2 gündür ders de çalışmadım bakalım nasıl kendime gelicem cuma günü diyetisyen randevum var yeni bir sayfa açmak istiyorum kendime beni motive ediyo açıkçası umarım memnun kalırım sonra görüşürüz kendinize iyi bakın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?