Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar
ben yine karıştırdım anlatmasam ii olcak
kendimi ii hissetmiyorum (
bitsin artık bu diyet psikolojisi yaaa

selam kızlar

Dosbacım, sen üzülüyorsun diye üzülüyorum. Yoksa bir günlük kaçamak toparlanır. Yarın dikkat edersen hemen düzelirsin. Önemli olan bi daha kaçamak yapmamayı başarmak. Acaba yediklerini bir kağıda yazsan biraz daha etkili olabilir mi?

Asumancım, shpocum, yemeğimi yedim ve şimdi size diyetimi anlatayım. Kendi yemek saatlerimi yazayım. Bi fikir edinirsiniz, kendinize göre adapte edersiniz :))

Sabah 7.00: 2 dilim ekmek (25 gr olacak. ben çavdarlı ve tam buğday ekmekleri kullanıyorum)
Ara 9.00: 1 bardak keçi sütü (yoksa yağsız süt)
Ara 10.30: 1 porsiyon meyve
Öğle 13.00: 100 gr köfte ya da 120 gr tavuk ya da daha fazla miktarda balık, 1 dilim ekmek
ve 1 tatlı kaşığı yağ ilave edilmiş salata.
Ara 14.30: 1 porsiyon meyve
Ara 17.00: 1 bardak keçi sütü (yoksa yağsız süt)
Akşam 19.00: Sebze yemeği (kaşık sayısı çok önemli değil. Ama bezelye 4 kaşık, enginar
1 küçük adet olacak
Ara 21.00: 1/2 bardak keçi sütü, 1 porsiyon meyve.

Haftada 2 gün et günü.
Kahvaltıya 1 yumurta ilave.
Aralar aynı
Son arada keçi sütü yok
Öğle yemeğinde 100 gr et, tavuk, balık ve 1 tatlı kaşığı yağlı salata. Akşam yemeğinde 60 gr et, tavuk, balık eti ve 1 tatllı kaşığı yağlı salata

Biraz sıkı bir program. Ne yapalım, ağır kilo veriyorum ((

merhaba bana özel mesaj gönderip davet etmişsiniz çok tşkler.Ben yeni gördüm evet iyi bir katılımcı olacagıma inanıyorum. Yeni üye oldugum için özel mesaj hakkım yokmuş cevap yazıp yardımcı olursanız sevinirim

Evet canım, 3 haziranda sana mesaj atmıştım. Canım, biz günlük sık sık paylaşım bekliyoruz. Günde bir kere girip çıkmak grubumuzun amacı değil. Eğer güzel bir paylaşımcı olacağım dersen kendinden biraz bahseder misin?

tabiki de sık sık paylaşımda bulunurum.Şimdi çıkmam lazım ama yarın ilk işim kendimden bahsetmek olacak hepinize iyi akşamlara.s.

Takımımıza 3 yeni arkadaşımız katıldı.
Daha önce yazmayı unutmuş olmalıyım: Sevgili azrammm, uzaktandünyalı ve jailbreak İlk hafta deneme haftanız. Katılımınıza bağlı olarak üye olacaksınız :)))

bende gün boyu iç meyve yememiştim az önce az çilek az kiraz ve biraz karpuz yedim..ama miktarları biraz kaçırdım sanırım...
nac canım ögrendiğim iyi oldu 12 kirazın bir porsiyon oldugunu..

şu kiloları bir vermeye başlayayım işte o zaman keyfim yerine gelmeye başlayacak canım birazda başka meselelere canım sıkılmıştı üst üste gelince cidden yoruldum şu an biraz daha iyiyim yarın da kurs var kafam dağılır ilgin için çok teşekkür ederim canım ablam olumunekankayizsmile

baharcım canım hoşgeldin...diyetisyene başlamana çok sevindim..inaki insanı çok motive ediyor..derslerinde başarılar canımcım..

teşekkür ederim canım inşallah evet diyetisyen fikri bana da yeniden yapabileceğim umudunu verdi motive etti

selam kızlar

ben de son 2-3 gündür dozu aştım canım ve ne yazık ki tartıya da yansımış ama yeni bir başlangıç yapmadan önce kendimi son bir kaç gün serbest bırakmak diyet fikrinden uzaklaşmış hissetmek istedim ve biraz olsun ii geldi şu birkaç günde diğer sorunlarla birlikte bi de aç kalsaydım diyet yapıyo olsaydım sinirim kaç kat katlanırdı bilemiyorum sen de bugün yaptığın kaçamağı son kaçamağınmış farzet ve yeni bir başlangıç yap canım kaydirigubbakcemile5

iyi geceler kızlar geç bile kaldım yatmak için artık yatayım size yazmadan kapatmak istemedim pc yi yarın görüşürüz hoşçakalın...

Canlarım, günaydın :))
Bugün et günüm. kahvaltıda 2 dilim ekmek, peynir ve yumurta var. Bugün öğlen tavuk yiyeceğim. Diyetisyen de yarın. Artık umarım gidebilirim :)))
Hepinize güzel perşembeler, hafif günler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…