Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dosbikim, kesinlikle stres iştahı kesiyor. Ben de mutlu olduğım zaman yemek keyfi yapmayı severim )))
hoşgeldin,inşallah burada bizlerle istediğin k,loya gelirsin.tabiki de sık sık paylaşımda bulunurum.Şimdi çıkmam lazım ama yarın ilk işim kendimden bahsetmek olacak hepinize iyi akşamlara.s.
canım yorgunluğun iyice arttı kolay değil ne zamandır çalışıyorsun. şimdi diyet psikolojiside seni sıkabilir. kendini sıkmamaya çalış hayatım,herşey yoluna girecektirmrb arkadaşlar birkaç gündür öyle uyuşuğum ki hiç bir şey yapasım gelmio sadece yalnız kalmak ve sessizliği dinlemek istiyorum hiç bir şey düşünmeden yoruldum ve sıkıldım her şeyden 2 gündür ders de çalışmadım bakalım nasıl kendime gelicem cuma günü diyetisyen randevum var yeni bir sayfa açmak istiyorum kendime beni motive ediyo açıkçası umarım memnun kalırım sonra görüşürüz kendinize iyi bakın kızlar...
canım diyetinde normalbir kahvaltın yokmu hersabah 2 dilim ekmekmi yiyorsun. akannehirAsumancım, shpocum, yemeğimi yedim ve şimdi size diyetimi anlatayım. Kendi yemek saatlerimi yazayım. Bi fikir edinirsiniz, kendinize göre adapte edersiniz :))
Sabah 7.00: 2 dilim ekmek (25 gr olacak. ben çavdarlı ve tam buğday ekmekleri kullanıyorum)
Ara 9.00: 1 bardak keçi sütü (yoksa yağsız süt)
Ara 10.30: 1 porsiyon meyve
Öğle 13.00: 100 gr köfte ya da 120 gr tavuk ya da daha fazla miktarda balık, 1 dilim ekmek
ve 1 tatlı kaşığı yağ ilave edilmiş salata.
Ara 14.30: 1 porsiyon meyve
Ara 17.00: 1 bardak keçi sütü (yoksa yağsız süt)
Akşam 19.00: Sebze yemeği (kaşık sayısı çok önemli değil. Ama bezelye 4 kaşık, enginar
1 küçük adet olacak
Ara 21.00: 1/2 bardak keçi sütü, 1 porsiyon meyve.
Haftada 2 gün et günü.
Kahvaltıya 1 yumurta ilave.
Aralar aynı
Son arada keçi sütü yok
Öğle yemeğinde 100 gr et, tavuk, balık ve 1 tatlı kaşığı yağlı salata. Akşam yemeğinde 60 gr et, tavuk, balık eti ve 1 tatllı kaşığı yağlı salata
Biraz sıkı bir program. Ne yapalım, ağır kilo veriyorum ((
aslıcım,sanada günaydın. kendi adıma iyiyim canım sağol,sen nasılsın.kalburabastıyı sporla yakmışsındır diliyorum. ki bu kadarla sporla gitmiştir.bu arada cezanı fazlasıyla vermişsin hayatım tebrikederim.bu sayede spor olayını aşmışsın gerçekten ne güzel. kahvaltın .ok güzel olmuş afiyet olsun.günaydın kızlarr :)
nasılsınız bakalımmm? salı dan sonra giremedim nete kusura bakmayın sizide takip edemedim biraz işlerim vardı salı canım çok tatlı istiyo diyordum ya işte akşam bitane kalbura bastı yedim sonra çok üzüldüm tabi hemen çarşamba sabahı hergün bir saat yaptığım yürüyüşü iki saat yaptım kendime ceza olarak artık kendimi ii hissediyorum şekere felan ihtiyaç yok bugünden itibaren bir hafta plates yapmaya karar verdim sabah erken kalktım ve bir saat plates yaptım...
kahvaltı: bir dilim kızarmış ekmek,
bir k.k. keçi peyniri,
5-6 yaprak marul,
domates, salatalık,
açık şekersiz çay
aslında hâLâ çay keyfim devam ediyor..
yeşil yaçı tarçınlı içmemi önermiştiniz ya gerçekten güzel oluyormuş kokusu felan hoşuma gitti
günaydın kızlar...
sabah kahvaltım 1 dilim beyaz ekmek yarım domates ve küçük bir dilim keçi ezine peynir
3 bardak siyah cay içtim
şimdi de yeşil içiyorum...
AD cım olmaz mı sana yeşil çay...ohhh karşılıklı içsek ne güsel olurdu:içelim:
kızlar takımımız bugünlerde durgun mu bana mı öle geliyoooboshayallersmile
KIZLAR MERHABA İŞlerim ancak bitti bende sabah kaşar peyniri ve simit yedim 1 tane bu sah 78.4:)) çıktım mutluyum yarınımdan umutluyum dün 33 dakikayürüyüşümü yaptım bu hafta hiç aksatmadım enaz yarım saat yürüyorumm şimdide arkadaşlar güveç yaptırdılar gelsinondan yiyecem ama nedenini bildiğim bir sıkıntıyı dışarıya yansıtıyorum yüzüm asık oturuyoum enerjim yerlerde
yarına misafirim gelecek ne yaacağıma karar veremedim menüme bi baksanız
pirinç salatası
yumurtalı çiğ köfte(1 kere yapmıştım bakalım yine yapabilecekmiyim)
tepsi böreğıimercimekli milföy böreği
ya profitrol yada etimek tatlısı kara veremedim
peynir topları
sizce başka bişey yapmam gerekirmi birde patetes toplarımı yapsam acaba