Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben geldim kızı yüzmeye bıraktım ve kendime hoca ayarladım mens dönemim biter bitmez yüzmeye başlıyorum çok mutlu oldumm

nurcuğum direksiyon kursunu sormuşssun benim ehliyet 10 yıllık ve bu 10 yılın sadece 3 yılı araba vardı başımızdan geçen kazadan sonra ben korkarak sürüyodum korku hata getiriyor ve en sonunda arabayı parktan çıkartamayacak kadar panik olunca hoca ayarladım hiç olmadığı kadar iyi gidiyor diyeblirim cuma günü tek çıkartacak bakalım hayırlısı

bu arada yarım satten biraz fazla yürüyüş yaptım arkadaşım biraz yorgundu erken bıraktık aslında ben bi 6 tur daha giderdim ama geç olmuştuu

dosbacığım bende o diyetisyenden randevu alacam ayda 1 kere gitmek işime gelir vallahi

canım abim geçen ay başladı 15 günde tel ile konuştu bugünü ise kontrol saymış para almamış ve bütün listesini değiştirmiş....
yani uyguna geliyor hem sana da ailene görmek için bahane olur

dosbacım bende sendenım bu akşam ufak bı dılım dondurmalı pasta yedım
ufak dıye kendımı rahatlatmaya çalışıyorumsenağlama

Canımcım, dondurma o kadar fena değil ama pasta, bi de akşam saati, biraz olmamış gibi Artık bugün toparlarsın :)))

Canım, çok iyi bir sürücü olacaksın :))))
Yüzme hocası ayarlaman çok iyi. Yüzme bütün kasları aynı anda çalıştırıyor. Spor olarak bire bir :))))
Diyetisyene de 1 ay bile gitmek iyi gelebilir şekerim .)))

Kızlar, bugün diyetisyen günü. Bakalım yağdan ne kadar verdim :))
Veee, az önce tartıldım: 59,7 :))))))))))) Elliler yazdı tartıda, çokkk sevindim :)))
Şimdi kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, yarım parça peynir ve 1 yumurta :)))
Hepinize güzel çarşambalar, diyetli bir gün :)

hadi kalkiyor otobüs haftaya sali bekliyorum hepinizi

günaydin canim insallah güzün gülerek cikarsin olmazsa bile moral bozmak yok tamam mi

bende birazdan ise gidecem
dün kizla gidince fazla yüzemedim ama iyi oldu yinede
kahvalti yapmadim erkenden yapamiyorum
bugün aksamda pilates var

KARAMANLIM NE GÜZEL VAKıT BULUYorsun spor yapmaya harika bi durum artık bende ertelemiyorum hep bahane hep bahane sıkıldım en azından şuan yürüyüşümü yapıyorum haftayada yüzmeye başlayacam bakalım

ben ne yedim yarım dilim ekmek
iki küp kesilmiş kaşar peyniri 1 yeşil zeytin az domates
yarım yumurtave birkaç sucuk yedim
yarım litre suyumu hergün aç karnına şifa niyetine içiyorum öğlen içtiğim 1 bardağı şifa niyetine 1 bardağına yağlarımı yakması niyetine içiyorum:))) bugün şiş olduğum halde 79.1 dim akşamla aynı kiloda iki kilo şişim olsa 77.1 olur değilmi arkadaşlar puhahaa acayip ütopik bakıyorum hayata

Karamanlım, seni taktir ediyorum ))))
Melzeyitim, kahvaltın güzel ama sucuklu olmuş )))
Kızlar, hastaneden aradılar, benim diyetisyen hasta olmuş, randevuyu cumaya ertelendi, çok ara verdik, üzüldüm (

Kızlar, taylorı merak ediyorum. Kaç gündür uğramıyor. Umarım bi terslik yoktur (((

günaydınlar.bugün işlerim biraz yoğun,çok fazla gelemeyeceğim.oyüzden yediğim haltlerı yazayıp istedim şimdiden.dün akşam çok kötü bişey yaptım ve işten çıkmadan hemen önce yani saat 6 gibi1dilim poğaça yedim.sonra o yetmezmiş gibi evdede kayınvalidenin getirdiği börekten 1dilim yedim.eşim işten gelince sadece yoğurt ve salata yedim.güya ceza verdim kendime.bu sabahda henüz kahvaltı etmedim 250ml su içtim.yanımda getirdiğim peynrli sandviç yerim birazdan bir bardak çay ile beraber.öğle yemeğim belli zaten. akşamlardan korkuyorum ne oluyorsa ozaman oluyor adam gibi atlatamıyorum akşamları.ağzıma bant takıp gezicem artık. üzgünüm
şimdi çıkıyorum gelmeye çalışırım.

Günaydın kızlar.

Nac canım bir terslik yok çok şükür. Çok fazla yoğunum.

2 gün önce 4 saat, dün 1 saat uyudum. Bu sabah tartıdaki sonucun ne yönde olduğunu tahmin edersiniz 63 kiloyum ((((((((( Sadece uykusuzluktan 1 kilo aldım yaaa (((((

Kısa zamanda uykumu alıp gelicem, size yazıcam inşallah.

nach canım sucuk kızım yumurtalı sucuk istedi sabah kahvaltısı onun için çok önemli kıyamadım yaptım ama yiyemedi bende 2-3 tane yedim ama 1,5 dilim eder ince ince çünkü onu ortadan böldüm ne yapayım çok seviyorum sevdiğim şeyleride kısamam ama azaltabilirim vücuduma bu eziyeti yapamam bence kimsede yapmamalı

taylorcuğum uykusuzluk bende tam tersi etki yapıyor uyumadığım zaman kilom daha az çıkıyor

günaydııııınnnn a.s.
ay çok yüzsüz oldu bu kadar uykusuzluğun üzerine :)) eşim iş yerinden arkadaşlarıyla kahvaltıya davetliydi bu nedenle sabah sen kalkma dedi.... dedi ama bende 11e kadar uyumuşum...saati hiç farketmedim aslında bu kadar istesemde uyuyamazdım ama geçen haftanın bütün yorgunluğunu attım
evet bende farkettim uyuyunca tartı çok ii gösteriyor...tam tersi oluyor bende sanıyordum ama yanılıyormuşum ... fazla olan herşey gitmiş hatta dünki kaçamaktan sonra zayıflamışım :))

şimdi uyanabilmek için çayımı demledim ve yanında bol yeşillikli yumurta salatası yaptım
sanırım öğle yemeği olacak bu bana :))

adcım börek daha masum geliyor bana ama puaçayı yemeseydin keşke ( söleyene bak desene :))
nac canım diyetisyenin olmamasına üzüldüm motivasyonunu bozma canım...
taylor çok uykusuz kalmışsın canım ( umarım hemen uyuma fırsatı bulursun

busabah evden çıkmadan hatta üstümü değiştirmeden önce tartıldım ve 57.9 dum. 100 gr gitmiş. kaçamaklarımdan nefret ediyorum. bu arada nachticim senin listeni eğer mümkünse yazabilirmisin bende onu yapıcam ve seninle birlikte hareket edicem. daha iyi olur diyorum ne dersin.

melzeyit sana katılıyorum canım insan sevdiği şeyleride sınırlı da olsa yemeli...
benim artık diyetisyene gidememe sebebim bu... az da olsa sucuğu çok kötü kısıtlıyo... hani yediğimizi yakıyorsan birazcık fazla hareket etsek ama sadece 2 ince dilim sucuk yesek haftada !!! hayır diyordu diyetisyen (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…