akşam yemeği yemiyorum ve yeşil çayımı içiyorum umarım toparlarım(
ben geldim kızı yüzmeye bıraktım ve kendime hoca ayarladım mens dönemim biter bitmez yüzmeye başlıyorum çok mutlu oldumm
nurcuğum direksiyon kursunu sormuşssun benim ehliyet 10 yıllık ve bu 10 yılın sadece 3 yılı araba vardı başımızdan geçen kazadan sonra ben korkarak sürüyodum korku hata getiriyor ve en sonunda arabayı parktan çıkartamayacak kadar panik olunca hoca ayarladım hiç olmadığı kadar iyi gidiyor diyeblirim cuma günü tek çıkartacak bakalım hayırlısı
bu arada yarım satten biraz fazla yürüyüş yaptım arkadaşım biraz yorgundu erken bıraktık aslında ben bi 6 tur daha giderdim ama geç olmuştuu
dosbacığım bende o diyetisyenden randevu alacam ayda 1 kere gitmek işime gelir vallahi
dosbacım bende sendenım bu akşam ufak bı dılım dondurmalı pasta yedım
ufak dıye kendımı rahatlatmaya çalışıyorumsenağlama
dosbacım bende sendenım bu akşam ufak bı dılım dondurmalı pasta yedım
ufak dıye kendımı rahatlatmaya çalışıyorumsenağlama
ben geldim kızı yüzmeye bıraktım ve kendime hoca ayarladım mens dönemim biter bitmez yüzmeye başlıyorum çok mutlu oldumm
nurcuğum direksiyon kursunu sormuşssun benim ehliyet 10 yıllık ve bu 10 yılın sadece 3 yılı araba vardı başımızdan geçen kazadan sonra ben korkarak sürüyodum korku hata getiriyor ve en sonunda arabayı parktan çıkartamayacak kadar panik olunca hoca ayarladım hiç olmadığı kadar iyi gidiyor diyeblirim cuma günü tek çıkartacak bakalım hayırlısı
bu arada yarım satten biraz fazla yürüyüş yaptım arkadaşım biraz yorgundu erken bıraktık aslında ben bi 6 tur daha giderdim ama geç olmuştuu
dosbacığım bende o diyetisyenden randevu alacam ayda 1 kere gitmek işime gelir vallahi
hadi kalkiyor otobüs haftaya sali bekliyorum hepinizisorma canım yaaa.... 6kiloyu beğenmedi paşam :)) gıcık oldum ama sölemedim
adam serbest gününde tabağındakilerini oğluna aktardı anladım ki hata bende !
evet canım senin tavsiye ettiğine gidiyorlar hem kocam hem abim zayıflıyo ben bakıyorum(
canım 15 günde bir tel ile konuşuyorlardı ve kontrol gibi sayılır sanmıştık ama bunu kontrol saymış ve para almamış çok şaşırdım listesini de tamamen değiştirmiş :))
bendeee yüzmek istiyoooooööööö
hadi gelin canim
inş. 40dk çıkar zamanla....ozaman incecik olursun
başlangıç için 20dk çok ii ben dayanamamıştım
bendeee istiyoooooooommmm :))
Kızlar, bugün diyetisyen günü. Bakalım yağdan ne kadar verdim :))
Veee, az önce tartıldım: 59,7 :))))))))))) Elliler yazdı tartıda, çokkk sevindim :)))
Şimdi kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, yarım parça peynir ve 1 yumurta :)))
Hepinize güzel çarşambalar, diyetli bir gün :)
mrb arkadaşlar..nöbetçiyim..çok yogundum..akşam 5 den sonra buralarda olurum..şimdilik yazamıyorum..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?