• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

busabah evden çıkmadan hatta üstümü değiştirmeden önce tartıldım ve 57.9 dum. 100 gr gitmiş. kaçamaklarımdan nefret ediyorum. bu arada nachticim senin listeni eğer mümkünse yazabilirmisin bende onu yapıcam ve seninle birlikte hareket edicem. daha iyi olur diyorum ne dersin.

ad canım bu devamının geleceğini gösteriyor...çorap söküğü gibi düşün.... ben valla 100-200 ne olursa çok seviniyorum artık

mrb arkadaşlar..nöbetçiyim..çok yogundum..akşam 5 den sonra buralarda olurum..şimdilik yazamıyorum..a.s.
kolay gelsin canım,iiyi nöbetler.

melzeyit sana katılıyorum canım insan sevdiği şeyleride sınırlı da olsa yemeli...
benim artık diyetisyene gidememe sebebim bu... az da olsa sucuğu çok kötü kısıtlıyo... hani yediğimizi yakıyorsan birazcık fazla hareket etsek ama sadece 2 ince dilim sucuk yesek haftada !!! hayır diyordu diyetisyen :((
ssorun bu zaten. sevdiğimiz şeylerden az yesek olay bitecek ama olurmu önümüze bir tabak geldiyse onu indiriyoruz mideye. az falan dinlemiyoruz.diyetisyen işi istemesekte psikolojik olarak etkiliyor kontrol altında olmadan kilo vermek zor oluyor.ama nerden bakarsak bakalım iradesiz olmak herşeyi güçlendiriyor. abin mesela izin gününde bile doğru dürüst yememiş. kafamızda aşamadığımız sorunu, görerek nasıl aşabilirizki.
ad canım bu devamının geleceğini gösteriyor...çorap söküğü gibi düşün.... ben valla 100-200 ne olursa çok seviniyorum artık

valla hayatım 100 gidiyor 200 geliyor. kaçamak yapmasam 100 gr değilde 200 gr gidecekti belkide.iradesizliğime kızıyorum. alsanaalsanasmile

günaydııııınnnn a.s.
ay çok yüzsüz oldu bu kadar uykusuzluğun üzerine :)) eşim iş yerinden arkadaşlarıyla kahvaltıya davetliydi bu nedenle sabah sen kalkma dedi.... dedi ama bende 11e kadar uyumuşum...saati hiç farketmedim aslında bu kadar istesemde uyuyamazdım ama geçen haftanın bütün yorgunluğunu attım
evet bende farkettim uyuyunca tartı çok ii gösteriyor...tam tersi oluyor bende sanıyordum ama yanılıyormuşum ... fazla olan herşey gitmiş hatta dünki kaçamaktan sonra zayıflamışım :))

şimdi uyanabilmek için çayımı demledim ve yanında bol yeşillikli yumurta salatası yaptım
sanırım öğle yemeği olacak bu bana :))

Nasıl dinç olmuşsundur şimdi canımcım :)))) Günaydın :))))

Günaydın kızlar.

Nac canım bir terslik yok çok şükür. Çok fazla yoğunum.

2 gün önce 4 saat, dün 1 saat uyudum. Bu sabah tartıdaki sonucun ne yönde olduğunu tahmin edersiniz 63 kiloyum :(((((((((( Sadece uykusuzluktan 1 kilo aldım yaaa :((((((

Kısa zamanda uykumu alıp gelicem, size yazıcam inşallah.

Taylorcım, bu kadar uykusuz kaldığına üzüldüm. Canım, ne güzel uykunu düzene sokmuştun ama işlerin yoğunluğu nedeniyle düzen gene gitmiş. Canım, umarım kısa zamanda toparlarsın :)))

nach canım sucuk kızım yumurtalı sucuk istedi sabah kahvaltısı onun için çok önemli kıyamadım yaptım ama yiyemedi bende 2-3 tane yedim ama 1,5 dilim eder ince ince çünkü onu ortadan böldüm ne yapayım çok seviyorum sevdiğim şeyleride kısamam ama azaltabilirim vücuduma bu eziyeti yapamam bence kimsede yapmamalı

taylorcuğum uykusuzluk bende tam tersi etki yapıyor uyumadığım zaman kilom daha az çıkıyor

melzeyit sana katılıyorum canım insan sevdiği şeyleride sınırlı da olsa yemeli...
benim artık diyetisyene gidememe sebebim bu... az da olsa sucuğu çok kötü kısıtlıyo... hani yediğimizi yakıyorsan birazcık fazla hareket etsek ama sadece 2 ince dilim sucuk yesek haftada !!! hayır diyordu diyetisyen :((

Diyetin en büyük sorunu da bu ya!! İnsan kuru fasülyeyi özler mi? Özledim valla. Nohutu, mercimek köfteyi...
Artık gözüm yok öyle ultra filinta olmakta. 55 çok güzel olabilirdi ama 58 iyi. Onu koruyayım..
Melzeyitim, sen 2-3 parçayla durabilmişsin. Ben tadını alana kadar yemek isterim.
Dosbikim, benim önceki diyetisyen ince 2 dilime bi şey olmaz demişti ama o ince 2 dilimin tadı alınmaz ki!!

busabah evden çıkmadan hatta üstümü değiştirmeden önce tartıldım ve 57.9 dum. 100 gr gitmiş. kaçamaklarımdan nefret ediyorum. bu arada nachticim senin listeni eğer mümkünse yazabilirmisin bende onu yapıcam ve seninle birlikte hareket edicem. daha iyi olur diyorum ne dersin.

Canım, en ufak kaçamak diyeti bu kadar etkiler mi!! Canım, sana diyet listemi kesin yazacağım ama az sonra annemle dıları çıkacağız. Akşam yazayım olur mu?
Ben de çok sevinirim, birbirimizi çok daha rahat kontrol ederiz :))))

mrb arkadaşlar..nöbetçiyim..çok yogundum..akşam 5 den sonra buralarda olurum..şimdilik yazamıyorum..a.s.

Canım, kolay gelsin :))) Umarım diyet iyi gidiyordur :)))

nacticim tamam hayatım akşama yazarsın bende yarın hemen başlamak istiyorum. çok sğol iyi gezmeler.

HIMMM namnam yemeğimi yedim 3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye 2 çatal haşlanmışy patates menemen ve 2 dilim ekmek güzel oldu öğlen yemeğim kaçamaksız oldu bence güzel oldu sizce

vallaği dosbacığım benim sucuğu miğdem kaldırmıyor çok yiyince olduğu gibi çıkıyor yada bütün günüm beter oluyor birde sevdiğim şeyler çok zarar verecekse bana tadımlık yerim dondurma tatlı dibine ancak düşeceğim çok az şey var mesela 1 çikolata bana 1 haftadan fazla gidiyor düşünün artık ama neden zayıflayamadım halen bilmiyorum

melzeyitim miktarı ve zamanı ayarlayamıyoruz
mesela ben de çikolata severim ama yemekten sonra çayın yanında olsun isterim...yanlışım burda tabii... tadımlık ve yemekten 2 saat sonra yesem bişi olmayacak .... ama irade zayıflığı bencede...
bu arada ayın 23ünde düğün var ve ben çok heyecanlandım şimdiden kıyafet ve kilo problemi yaşamaya başladım... kısacası kırmızı halı telaşı başladı :))hahah

sorma canım yaaa.... 6kiloyu beğenmedi paşam :)) gıcık oldum ama sölemedim
adam serbest gününde tabağındakilerini oğluna aktardı anladım ki hata bende !

evet canım senin tavsiye ettiğine gidiyorlar hem kocam hem abim zayıflıyo ben bakıyorum :((
canım 15 günde bir tel ile konuşuyorlardı ve kontrol gibi sayılır sanmıştık ama bunu kontrol saymış ve para almamış çok şaşırdım listesini de tamamen değiştirmiş :))

bendeee yüzmek istiyoooooööööö

inş. 40dk çıkar zamanla....ozaman incecik olursun
başlangıç için 20dk çok ii ben dayanamamıştım

bendeee istiyoooooooommmm :))

ay canım inş çıkabilirimi diyorum ama bende bel fıtığı var ters bi hareket yaptım galiba belim kilitlendi bugün

ben geldim kızı yüzmeye bıraktım ve kendime hoca ayarladım mens dönemim biter bitmez yüzmeye başlıyorum çok mutlu oldumm

nurcuğum direksiyon kursunu sormuşssun benim ehliyet 10 yıllık ve bu 10 yılın sadece 3 yılı araba vardı başımızdan geçen kazadan sonra ben korkarak sürüyodum korku hata getiriyor ve en sonunda arabayı parktan çıkartamayacak kadar panik olunca hoca ayarladım hiç olmadığı kadar iyi gidiyor diyeblirim cuma günü tek çıkartacak bakalım hayırlısı

bu arada yarım satten biraz fazla yürüyüş yaptım arkadaşım biraz yorgundu erken bıraktık aslında ben bi 6 tur daha giderdim ama geç olmuştuu

dosbacığım bende o diyetisyenden randevu alacam ayda 1 kere gitmek işime gelir vallahi

süper canım ya bende istiyorum yüzme öğrenmek
sitedeki havuza bile inemiyorum
direksiyon dersi bende eylül ekim gibi alacam araba almayı düşünüyorum o zamana

Günaydın kızlar.

2 gün önce 4 saat, dün 1 saat uyudum. Bu sabah tartıdaki sonucun ne yönde olduğunu tahmin edersiniz 63 kiloyum :(((((((((( Sadece uykusuzluktan 1 kilo aldım yaaa :((((((

merhabalar canım
allah kolaylık versin inş yoğunluğunu atlatırsın biran önce

kızlar anca gelebildim evimi topladım çamaşırla uğraştım ders çalıştım
şimdide perdeyi makinaya attım kızı uyutuyorum
sabah 2.5 dilim ekmek
çok az bi peynir
2 tane zeytin
domates, salatalık biber
yanındada çay
arada 1 tane elma kızı uyutup b,rde kahve içecem

kızlar ben dün akşam çok kötü kaçamak yaptım...ve gece vicdan azabından uyuyamadım ve hemen kilo almıştım sabah uyandıgımda..kaçamak yaparken açmıydın?diye sorarsanız?zerre kadar aç diildim..ziraakupunktur beni çok tutuyorÇok üzgünüm çoookkendime kızgınlıgım geçmiyor..bu akşam çorba hakkım var ..onu yemeyi düşünmüyorum ceza olarak..sizce yemli miyim?

mesela ben de çikolata severim ama yemekten sonra çayın yanında olsun isterim...yanlışım burda tabii... tadımlık ve yemekten 2 saat sonra yesem bişi olmayacak .... ama irade zayıflığı bencede...
bu arada ayın 23ünde düğün var ve ben çok heyecanlandım şimdiden kıyafet ve kilo problemi yaşamaya başladım... kısacası kırmızı halı telaşı başladı :))hahah

dosbacım fotolarından gördüm..sen çok zevklisin ve hoş giyiniyorsun..eminim çok şık olursun canım..

evet kızlar yaa esas sorun bu zaten..kaçamk yapılacaksa da bir tane yenmeli ya da tam yatmaya yakın yenmemeli..ya da ne biliyim nefsimize hakim olamadıysak..az mikatarda tadında bırak dimi..ben bunu hiç bir zaman başaramadımalsanaalsanasmile

Karamanlım, seni taktir ediyorum ))))
Melzeyitim, kahvaltın güzel ama sucuklu olmuş )))
Kızlar, hastaneden aradılar, benim diyetisyen hasta olmuş, randevuyu cumaya ertelendi, çok ara verdik, üzüldüm (

Kızlar, taylorı merak ediyorum. Kaç gündür uğramıyor. Umarım bi terslik yoktur (((

olsun canım üzülme bence..belki cuamya kadar daha da vermiş olursun...

Günaydın kızlar.

hoşgeldin canım..yogunsun kolay gelsin sana...1 saatlik uyuku çok az canım nasıl ayakta duruyorsun..umarım en kısa zamanda uyku düzenine kavuşursun cnmcım..

mrb arkadaşlar birkaç gündür öyle uyuşuğum ki hiç bir şey yapasım gelmio sadece yalnız kalmak ve sessizliği dinlemek istiyorum hiç bir şey düşünmeden yoruldum ve sıkıldım her şeyden 2 gündür ders de çalışmadım bakalım nasıl kendime gelicem cuma günü diyetisyen randevum var yeni bir sayfa açmak istiyorum kendime beni motive ediyo açıkçası umarım memnun kalırım sonra görüşürüz kendinize iyi bakın kızlar...

kızlar anca gelebildim evimi topladım çamaşırla uğraştım ders çalıştım
şimdide perdeyi makinaya attım kızı uyutuyorum
sabah 2.5 dilim ekmek
çok az bi peynir
2 tane zeytin
domates, salatalık biber
yanındada çay
arada 1 tane elma kızı uyutup b,rde kahve içecem

Nurcum çok güzel beslenmişsin, afiyet olsun )))
Kahve keyfini ben de çok severim )))

kızlar ben dün akşam çok kötü kaçamak yaptım...ve gece vicdan azabından uyuyamadım ve hemen kilo almıştım sabah uyandıgımda..kaçamak yaparken açmıydın?diye sorarsanız?zerre kadar aç diildim..ziraakupunktur beni çok tutuyorÇok üzgünüm çoookkendime kızgınlıgım geçmiyor..bu akşam çorba hakkım var ..onu yemeyi düşünmüyorum ceza olarak..sizce yemli miyim?

Canım, bence kesinlikle böyle bi şey yapma. Kendini qç bırakman vücudunu tembelleştirir, dünkü kaçamağını yağa çevirir. Çorbanı afiyetle iç canım

mrb arkadaşlar birkaç gündür öyle uyuşuğum ki hiç bir şey yapasım gelmio sadece yalnız kalmak ve sessizliği dinlemek istiyorum hiç bir şey düşünmeden yoruldum ve sıkıldım her şeyden 2 gündür ders de çalışmadım bakalım nasıl kendime gelicem cuma günü diyetisyen randevum var yeni bir sayfa açmak istiyorum kendime beni motive ediyo açıkçası umarım memnun kalırım sonra görüşürüz kendinize iyi bakın kızlar...

Baharım, diyetisyen atağına çok sevindim. Canım, eminim çok faydasını göreceksin. Keyfinin olmadığını söylemişsin, yoruldun tabi. Haklısın ))) baharım, bir ayın kaldı. Dayan canım. Baharım, kilo da vereceksin, o sana çok iyi gelecek...

Kızlar, şimdi eve dönüyoruz. Güzel gezdik, ayaklarımız ağrıdı. Eve gidince bir salata, bir enginar, 1 dilim ekmek var yemekte. Suyum güzeldi bugün. 2 lt oldu. 2,5 a tamamlarım.
Asumancım, yemeğimden sonra sana detaylı bir şekilde diyetimi anlatacağım )))

NAC canım haklısın..zaten yedimsempatiksalakcinniama yarım kase yedim ve yogurt..
güzel eglenmişsin senin adına sevindim cnm..diyetini ben de merak ediyorum ve bekliyorum cnm..
suyum henüz 1 litre oldu..ama bunun haricinde baya bi çay ıhlamur falan içtim..benim doktorum çayı falan da suya dahil ediyor..ama ben etmiyorumm.CADIARZU:roflol:1 soda içtim..ikinciyi içmem gerek..aç karna soda da içikiyor ki anacım...benim bildiğim soda fazla yiyince hazımsızlıgı alsın die içilirrrrrr:roflol:

baharcım canım hoşgeldin...diyetisyene başlamana çok sevindim..inaki insanı çok motive ediyor..derslerinde başarılar canımcım..

Back