canim agrilar ayni ya kortizon geciriyor ama birakinca tekrar basliyor insallah faydasi olur canim ya
hafifle medi canim ya ama alistim galiba
insallah canim gececek inaniyorum buna
ya hep bizde mi olacak kis birazda size
sissssssssssst moral bozmak yok
sabret canim tartilma bakalim sen yine üzüntüden de olsa sevictende olsa yeme canim
siiiiiiiiiiiiiiist bir tane moral bozan daha burda moral bozmak yok basaracaksin kendini cok zayif hisset insan bir seyi icten isterse olur canim
canim ben hic icemiyorum yesil cayi midem bulaniyor ufff dondurma mi canim istedi valla
dosbacığım abin benim tavsiye ettiğim diyetisyenemi gidiyor birde kontrol için aylıkmı geliyor hayatım eğer aylık geliyorsa yine aynı ücretimi ödüyorr ay nefessiz kaldım öğlenki kaçamağımı telafi ettim
acıkmışım:)) küçük kase 1 çay bardağı yoğurt 1 kanat yarım köfte 1 çay bardağı %100 elma suyu ve 15 tane üzüm yedim bugün suyumu nekadar içtim bilmiyorum ama 2 litreye yakın oldu
birazdan kızımı yüzme kursuna bırakıp ben direksiyon kursuna gidecem eğer yağmur yağmaz isede yürüyüşümü yapacam gideyim eşofmanlarımı giyeyim bi yarım litre daha suyumu içeyimm bu arada iki gündür çikolata yemedim büyük başarı:)))
kızlar plates yaptım geldim 20 dakika
her yerim sızlıyor resmen
birazdan kızımı yüzme kursuna bırakıp ben direksiyon kursuna gidecem eğer yağmur yağmaz isede yürüyüşümü yapacam gideyim eşofmanlarımı giyeyim bi yarım litre daha suyumu içeyimm bu arada iki gündür çikolata yemedim büyük başarı:)))
Afiyet olsun melzeyitim. Suyun da çok güzel olmuş :)))
Programın yoğunmuş melzeyitim :))) İyi direksiyonlar, yürüyüşler canımcım .)))
Pilates çok güzel sıkılaştırıyor canım. 1 ay düznli yapsan hemen faydasını görürsün :)))
melzeyitcim mensin ilk günü ben de çok kötü oluyorum..karnım iyice şişiyor..ama yarına rahatlarsın inş. canım..
doğru haklısın canım, daha sık gireceğim kesinlikle
Dafodilcim, kendini tanıtır mısın, daha önce de yazmıştım ama kaynadı galiba :)))
shocum akşam sadece meyve yesem ii olcak(
valla senin durumundan sonra bende mi gitsem diye düşünmeye başladım :))
akşama eşim glemiyormuş yemek faslı olmaycak en azından
şimdi yeşil çayımı içtim
inş devam edebilirim yaparken kızım saçımı mahvetti
kolay gelsin canım
yüzme kursunu bende istemiştim ama olmadı yazdan sonra artık
nach yemeği evden götürmek gibi lüksüm yok hemen dedikodu yapıyorlar çift maaşsınız paranızı yiyind
diyiveriyola
bugün eşimle çıktım adam yalnız kalıyor yemek yiyemiyor diye gıcık oldum kermesten bişeyler aldık ama miğdemi çok kötü etti ben sinirlenince çok yemek yiyorum bunu anladımm hep mutlu olmalıyım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol:
normalde yemek yediğim yer ev yemekleri yapıyor sorun olmuyor hatta iyi oluyorr sebze et alternatifim oluyor
Bu dedikodu müessesi var ya, nefret ediyorum((((((( Şu dedikoduculara merhaba demek bile içimden gelmiyor ((((
Bence devam edersin :))) Acaba kızın uyuduğunda mı yapmak lazım? :)))
bende çok istiyorum ama büyüklere yaz dönemi diye kursu iptal ettilerr arada yüzmeye giitmek istiyorum haftada iki gün ama bakalım bi ayarlarsam hocayla konuşmadım ama önce direksiyonu halletmek istiyorum bana yetecek kadar biliyorum artık kışa başlarım bende diye düşünüyorum
sorma canım yaaa.... 6kiloyu beğenmedi paşam :)) gıcık oldum ama sölemedimVay be dosbikim, insanlar ayda 6 kilo verebiliyor dedek!! Bi de diyetisyenler serbset günler de bırakıyor demek, ne diyetisyenler var :))))
evet canım senin tavsiye ettiğine gidiyorlar hem kocam hem abim zayıflıyo ben bakıyorumdosbacığım abin benim tavsiye ettiğim diyetisyenemi gidiyor birde kontrol için aylıkmı geliyor hayatım eğer aylık geliyorsa yine aynı ücretimi ödüyorr ay nefessiz kaldım öğlenki kaçamağımı telafi ettim
acıkmışım:)) küçük kase 1 çay bardağı yoğurt 1 kanat yarım köfte 1 çay bardağı %100 elma suyu ve 15 tane üzüm yedim bugün suyumu nekadar içtim bilmiyorum ama 2 litreye yakın oldu
bendeee yüzmek istiyoooooöööööbirazdan kızımı yüzme kursuna bırakıp ben direksiyon kursuna gidecem eğer yağmur yağmaz isede yürüyüşümü yapacam gideyim eşofmanlarımı giyeyim bi yarım litre daha suyumu içeyimm bu arada iki gündür çikolata yemedim büyük başarı:)))
inş. 40dk çıkar zamanla....ozaman incecik olursunkızlar plates yaptım geldim 20 dakika
her yerim sızlıyor resmen
kizlar ben geldim ama yüzmeye gidiyorum
selam arkadaşlarımma.s.
akşam yemeğimi yedim..1 kase tavuk suyu çorba..mercimek ezo yemicem artık..karbonhidrat ı çok onlarınnsempatiksalakcinni
meyvalarımı da ona göre katagorilendiricem bakayım..deniyeyim fark olucak mı..elma seftali baya yüksek..çilek kiraz sıfır çok iyi:dance:
akşam yemeği yemiyorum ve yeşil çayımı içiyorum umarım toparlarım(
ben geldim kızlar.
yine misafirlerimiz var. daha yeni eve girdim sayılır.
oooof benim finallerim vargeçmişe yazcam yorumları ama önce namaz sonrada misafirlere hizmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?