Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ama bizim güneşimiz yeni gelmişti daha hasret bile giderememiştik hemen çaldınız

Afiyet olsun melzeyitim. Suyun da çok güzel olmuş :)))

Programın yoğunmuş melzeyitim :))) İyi direksiyonlar, yürüyüşler canımcım .)))

kızlar plates yaptım geldim 20 dakika
her yerim sızlıyor resmen

Pilates çok güzel sıkılaştırıyor canım. 1 ay düznli yapsan hemen faydasını görürsün :)))

kolay gelsin canım
yüzme kursunu bende istemiştim ama olmadı yazdan sonra artık

inş devam edebilirim yaparken kızım saçımı mahvetti

melzeyitcim mensin ilk günü ben de çok kötü oluyorum..karnım iyice şişiyor..ama yarına rahatlarsın inş. canım..

canım benim zaten ödem problemim var sorma gitsin

doğru haklısın canım, daha sık gireceğim kesinlikle

evet evet

Dafodilcim, kendini tanıtır mısın, daha önce de yazmıştım ama kaynadı galiba :)))

evet kaynadı

galiba aynı kaderi paylaşıyoruz sen ben ve ad yerimizde sayıyoruz hehedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nach yemeği evden götürmek gibi lüksüm yok hemen dedikodu yapıyorlar çift maaşsınız paranızı yiyind
diyiveriyola

bugün eşimle çıktım adam yalnız kalıyor yemek yiyemiyor diye gıcık oldum kermesten bişeyler aldık ama miğdemi çok kötü etti ben sinirlenince çok yemek yiyorum bunu anladımm hep mutlu olmalıyım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol:
normalde yemek yediğim yer ev yemekleri yapıyor sorun olmuyor hatta iyi oluyorr sebze et alternatifim oluyor

kolay gelsin canım
yüzme kursunu bende istemiştim ama olmadı yazdan sonra artık

bende çok istiyorum ama büyüklere yaz dönemi diye kursu iptal ettilerr arada yüzmeye giitmek istiyorum haftada iki gün ama bakalım bi ayarlarsam hocayla konuşmadım ama önce direksiyonu halletmek istiyorum bana yetecek kadar biliyorum artık kışa başlarım bende diye düşünüyorum

Bu dedikodu müessesi var ya, nefret ediyorum ((((((( Şu dedikoduculara merhaba demek bile içimden gelmiyor ((((

kocam geliyormuş ben çıkayım onun yemeğinide hazırlayım anneme çok kızardım herkese ayrı sofra hazırlıyorsun beraber yensin derdimm şimdi hepimiz ayrı yiyoruz demek ki sistem böyle oluyor:)))

Bu dedikodu müessesi var ya, nefret ediyorum ((((((( Şu dedikoduculara merhaba demek bile içimden gelmiyor ((((

ben vermiyorum canım bugün arkadaşın biri bu nasıl yazıcı tel.konuşuyor falan diye dalga geçiyor ama sözde laf sokuyor kardeşimde telefonda kapat telefonu burda dedikodumu yapıyorlar bi cevap vereyim dedim adam ne diyeceğini şaşırdı

Bence devam edersin :))) Acaba kızın uyuduğunda mı yapmak lazım? :)))

canım kızım uyuduğunda ders çalıştığım için uyanıkken yapmaya çalışıyorum senağlama

inş canım direksiyon için özel ders mi alıyorsun ehliyet için mi ?

Vay be dosbikim, insanlar ayda 6 kilo verebiliyor dedek!! Bi de diyetisyenler serbset günler de bırakıyor demek, ne diyetisyenler var :))))
sorma canım yaaa.... 6kiloyu beğenmedi paşam :)) gıcık oldum ama sölemedim
adam serbest gününde tabağındakilerini oğluna aktardı anladım ki hata bende !

evet canım senin tavsiye ettiğine gidiyorlar hem kocam hem abim zayıflıyo ben bakıyorum (
canım 15 günde bir tel ile konuşuyorlardı ve kontrol gibi sayılır sanmıştık ama bunu kontrol saymış ve para almamış çok şaşırdım listesini de tamamen değiştirmiş :))

bendeee yüzmek istiyoooooööööö

kızlar plates yaptım geldim 20 dakika
her yerim sızlıyor resmen
inş. 40dk çıkar zamanla....ozaman incecik olursun
başlangıç için 20dk çok ii ben dayanamamıştım

kizlar ben geldim ama yüzmeye gidiyorum

bendeee istiyoooooooommmm :))

selam arkadaşlarımma.s.
akşam yemeğimi yedim..1 kase tavuk suyu çorba..mercimek ezo yemicem artık..karbonhidrat ı çok onlarınnsempatiksalakcinni
meyvalarımı da ona göre katagorilendiricem bakayım..deniyeyim fark olucak mı..elma seftali baya yüksek..çilek kiraz sıfır çok iyi:dance:

ben geldim kızlar.
yine misafirlerimiz var. daha yeni eve girdim sayılır.
oooof benim finallerim var geçmişe yazcam yorumları ama önce namaz sonrada misafirlere hizmet

Afiyet olsun canım :))))) Meyve konusunda haklısın, ben de son aramı çilekle yaptım :)) Anca elma beni çok güzel tok tutyor :)))

akşam yemeği yemiyorum ve yeşil çayımı içiyorum umarım toparlarım (

Toparlarsın canım :))) Afiyet olsun. İyice acıkırsan 2 kaşık falan yoğurt yersin cnaım :))

ben geldim kızlar.
yine misafirlerimiz var. daha yeni eve girdim sayılır.
oooof benim finallerim var geçmişe yazcam yorumları ama önce namaz sonrada misafirlere hizmet

Madem misafir var, o zaman sizin evde pasta, börek de vardır şekerim. Aman dikkat :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…