• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

celudar diyetisyen olayı süper olmuş, bu sayede güzel kilo verirsin hayatım.bol şans.
shocum,miden demekki iyice küçülmüş hayatım.valla çok azimlisin,böyle devam edeceğine inanıyorum canım.
sanırım ben hariç herkes öğle yemeğini yedi afiyetolsun kızlar.

bu arada hemen dün akşamı ve bugünü yazayım.
dün akşam işten meyvesuyu içip çıktıktan sonra eve gidip pilav ve köfte yaptım. eşim geç geldiği için yemeği geç yedim malesef bu birinci hata.
3 kaşık pilav 3 ad köfte yedim. o saatte pilav yememeliydim.
akşam saat 7 gibi evdeydim ve yediden 9.30 a kadar iş ve yemek yaparken su içmeye unuttum o yüzden ancak 2 lt su içebildim.
bu sabah 1 dilim ekmekle her zamnki kahvaltımı yaptım.
öğle yemeği henüz yemedim meyve suyu içiyorum şimdi .suyum 1 lt oldu.

bu arada hemen dün akşamı ve bugünü yazayım.
dün akşam işten meyvesuyu içip çıktıktan sonra eve gidip pilav ve köfte yaptım. eşim geç geldiği için yemeği geç yedim malesef bu birinci hata.
3 kaşık pilav 3 ad köfte yedim. o saatte pilav yememeliydim.
akşam saat 7 gibi evdeydim ve yediden 9.30 a kadar iş ve yemek yaparken su içmeye unuttum o yüzden ancak 2 lt su içebildim.
bu sabah 1 dilim ekmekle her zamnki kahvaltımı yaptım.
öğle yemeği henüz yemedim meyve suyu içiyorum şimdi .suyum 1 lt oldu.

Canım, meyve suyun taze sıkılmış mı? Bir porsiyon taze sıkılmış meyve suyu 1 çay bardağıdır. Aklında bulunsun.
2 litre su aslında başarılı canım, afiyet olsun :))))
Pilav bir kaşık az olabilirdi ama gene de çok değil :))

Dün öğlen salata ve çorba içmiştin. Güzel bir gün olmuş:)))))

Canlarım, malum bugün et günü. Sabah geç kalktığım için yumurta yiyemedim. Az önce öğle yemeğimi yedim, ekmeksiz.
Kızlar, kilomda hiç bi değişiklik yok. Moralim hafiften bozuk gibi ama duygularıma kapılmak istemiyorum. Düşünmemek en iyisi sanırım :((
Suyum 1.5 lt. İlk yeşil çayımı içiyorum, tarçınlı. Bir bardak daha yeşil çay içeceğim.

ara olarak 1 elma yemiştim kahvaltı sonrası şimdi de ayran içiyorum(hazır)öğle yemeği olarak
akşama da tavuksuyu çorba içicem..hep azogelin mercimek çtim...çok karbonhidratlıymış:(((:jeyyar:

merhaba kızlarr ;)
sabah çok güzel diet işi kahvaltı ettim ::) ekmek yemedim bugün annem fırınd otlardan ve kabak parates soğandan oluşan bişey yapcak böyle tuzlu kek gibi bişey ondan bir dilim yemek istiyorummm :D kek dedim die kek sanmayın canım tuzlu bişiy işte koskoca sininin içine sadece 2 bardak un girio ;)

kiloma bakmaya korkuyorum yaa.. ben kendimi çok ii biliyorum verdiysem sevinçten :D vermediysem üzüntüden yerim :D
cumaya kadar sabredeyim bakalım o zaman görürüm diorum ;)

arkadaşlarrr çok büyük bi sorun var canım şekerli bişeyler istiyoooo mafoldumben buna ne kadar dayanabilirim bilmiorumm, şeker ihtiyacımı karşılasın die meyva süt felanda yiyip içiyom ama yine geçmiyooo mafoldumben

ara olarak 1 elma yemiştim kahvaltı sonrası şimdi de ayran içiyorum(hazır)öğle yemeği olarak
akşama da tavuksuyu çorba içicem..hep azogelin mercimek çtim...çok karbonhidratlıymış:(((:jeyyar:

Afiyet olsun cnaım :) Ben de 2. bardak yeşil çayımı içiyorum :)

merhaba kızlarr ;)
sabah çok güzel diet işi kahvaltı ettim ::) ekmek yemedim bugün annem fırınd otlardan ve kabak parates soğandan oluşan bişey yapcak böyle tuzlu kek gibi bişey ondan bir dilim yemek istiyorummm :D kek dedim die kek sanmayın canım tuzlu bişiy işte koskoca sininin içine sadece 2 bardak un girio ;)

kiloma bakmaya korkuyorum yaa.. ben kendimi çok ii biliyorum verdiysem sevinçten :D vermediysem üzüntüden yerim :D

arkadaşlarrr çok büyük bi sorun var canım şekerli bişeyler istiyoooo mafoldumben buna ne kadar dayanabilirim bilmiorumm, şeker ihtiyacımı karşılasın die meyva süt felanda yiyip içiyom ama yine geçmiyooo mafoldumben

Eyvah eyvah :))) Canım 1 kaşık pekmez falan yesen faydası olur mu acaba?Kahvaltını madem güzel yapmışsın, emeklerin boşa gitmesin canım, dayan :))))

Eyvah eyvah :))) Canım 1 kaşık pekmez falan yesen faydası olur mu acaba?Kahvaltını madem güzel yapmışsın, emeklerin boşa gitmesin canım, dayan :))))

bende çabalıyorum işte :D

ya kızlar yeşil çay içince ne oluyo? bende hiç bişey olmuyo ayrıca daha sinirli bişiy oluyorum onun o kokusu beni deli ediyor yaw :D

merhaba kızlarr ;)

canım etinin böyle çubuk şeklinde çikolataların var 54 kalori...kutunun içinde 8 tane oluyo..ondan önerebilirim..

ya kızlar yeşil çay içince ne oluyo? bende hiç bişey olmuyo ayrıca daha sinirli bişiy oluyorum onun o kokusu beni deli ediyor yaw :D

yeşil çay geç saatlerde içersem bende uykusuzluk yapıyor...diüretik oldugu için wc ye çokk çıkartıyor ..düzenli içilince selülitlere iyi geliyormuş ve en önemlisi faideli imiş..

yeşil çay geç saatlerde içersem bende uykusuzluk yapıyor...diüretik oldugu için wc ye çokk çıkartıyor ..düzenli içilince selülitlere iyi geliyormuş ve en önemlisi faideli imiş..

bende madem kendimi alıştırmaya çalışayım yeşil çaya ;) günde bir bardak içmeye çalışıyorum ama bazen olmuyor ;) hedefe ulaşmak için daha fazla çaba göstermeliyimmm bilmiyorumkismile

Canım, meyve suyun taze sıkılmış mı? Bir porsiyon taze sıkılmış meyve suyu 1 çay bardağıdır. Aklında bulunsun.
2 litre su aslında başarılı canım, afiyet olsun :))))
Pilav bir kaşık az olabilirdi ama gene de çok değil :))
Dün öğlen salata ve çorba içmiştin. Güzel bir gün olmuş:)))))
canım malesef hazır aldım taze sıkılmış gibi bir şansım yok diye mafoldumben ve 200 ml içtim.1 çay bardağı 80 ml sanırım. hazır içsem olmazmı hayatım. :kedi: bir dahakine 80 ml iiçerim.
pilavı hiç yemesem iyiydi o satten sonra meyve yer yatardım ama gözüm çok açtı. :mymeka:

Canlarım, malum bugün et günü. Sabah geç kalktığım için yumurta yiyemedim. Az önce öğle yemeğimi yedim, ekmeksiz.
Kızlar, kilomda hiç bi değişiklik yok. Moralim hafiften bozuk gibi ama duygularıma kapılmak istemiyorum. Düşünmemek en iyisi sanırım :((
Suyum 1.5 lt. İlk yeşil çayımı içiyorum, tarçınlı. Bir bardak daha yeşil çay içeceğim.
bencede düşünme hayatım verememiş olsanda sebebin olduğunu biliyoruz. sende yavaş kilo verenlerdensin. boşver kalıcı kilo veriyorsun bu daha önemli.

öğle yemeği olarak ayranmı CADIARZU valla shocum çok az. doyuyorsan bravo.
merhaba kızlarr ;)

valla tut kendini yeme dicem ama kendini şartlandırmışsın ve sen sonunda o tatlıyı yiceksin. sütlü tatlı yada dondurmayı tercih et derim. a.s

AFİYETLE YEmeğimi yedim bi güzelde kaçırdım ben bu işi beceremeyecem anlaşılan:(((
yapacağını ikimizde biliyoruz dış etkenler yokmu. yine neye sıkıldın bakiim sen. kim üzdü seni. valla dövecem alayını. :oklava:

çeşitleride var deneyebilirsin. yada sade yeşil çayı tarçınla tatlandırabilirsin. kızlar biliyorlar tadıda güzelmiş.belki sanada iyi gelir.

bu arada öğle yemeğim bir kase çorba ve domates salatalıktan oluşan salata. :))
ama fazla geldi sanırım midem tuhaf oldu.

arkadaşlar basarı öykülerin de 4 ayda 26 kilo verdim başlıklı topic var..ordaki arkadasın yazdıkları çok dikkatimi çekiyor benim..doktorumun verdiği dieti burdaki besinerin karbonhidrat degerlerine göre uygulamyı düşünüyorum..mesela elmada 16 puan karbonhidrat varmışakannehir

ad1 nanelimonlu çeşidinden içiyorum zaten tek içemiyorum, bide tarçınlısını denerim... sütlü tatlı iyi fikir ;) dondorma yemeği düşünüyorum aşkam arada....

shocum canım yürüyüşlerde müzik dinliyormusun bilmiyorum ama özellikle hareketli müzikler tempolu yürüyüşte iyi oluyor. melzeyitin haklı 45 dk yeterli diye düşünüyorum bende hayatım.
melzeyitim içtiğin sular sayesinde bakmışsın gitmiş kilolar on ne güzelbende çok içebilsem ya. hıııımm kirazların afiyetolsun hani bize. cokacimcoook
dün akşamın epey yoğunmuş hayatım vede günün diyet açısından güzel olmuş. bunlar seni mutlu etmeye yetmiş ne güzel yaa.
nurcum yerim ben onun temizlik yapan ellerini. çok tatlıdır çok.bu arada kilo konusunda epey yol katetmişsin hayatım. geriside gelecektir inşallah.
ütüyü bende çok sevmem yapamadımda zaten,hiç canım çekmedi.
nachticim,çok sağol. ara öğünlerde işten çıkmadan önce meyve suyu içtim.yalnız akşam yemeğimi geç yedim ve istediğim su miktarını tüketemedim. :((
eliptiğinin kıymetini anladın sonunda,kesinlikle daha fazla kas çalıştırıyor.benim iyhiyacım olanda o.benimde almam lazım.bigün eşime sürpriz yapıcam ama ne zaman :enbuyukkk:

taylor canım,tereyağı gerçekten azdı,yani az tutmaya çalışıyorum önceden bol sürerdim :kedi: şimdi daha dikkatliyim ama vazgeçemiyorum. çorba salata çok hafif midemide yormuyor öğlenleri genelde tercihim oluyorlar ama sanırım akşamlarıda olacaklar artık. canım 300 gr için canını sıkma sen daha iyi bilirsin insanın vücudun günü gününe tutmuyor belkide gereksiz bir şişlik halidir. hatta şimdiye kadar geçmiştir.
karamanlım dünkü öğünlerin gerçekten çok iyi olmuş. ağrılarında inşallah geçer canım. :teselli:

bhr cım; yürüyüşe bir başlayabilsem gerçekten iyi olacak ama birtürlü olmadı. ama bu hafta havalardan fırsat bulduğum anda başlıyorum inşallah.diyetisyenin şimdiden hayırlı olsun canım.yalnız çok bırakma kendini,sonra 3 günde kilo alırsın biliyorsun alması kolay vermesi zor malesef hayatım.
celudar canım bazı zamanlarda anne kız çatışmaları oluyor malesef.ama onu anlamaya çalış hayatım ve kendini onun hoşuna gidecek en güzel cümlelerle anlatmaya çalışırsan,anlayacaktır seni. dilerim çok uzamaz. uzak kalınca anlarsın kıymetini. hepsinden önce anne olunca anlıcaksızn hayatım.kınama anneni kızma ona. :teselli:

evet canım çok tatlı hareket ediyor
birde silerken yalamasa daha güzel olacak
dinlen canım oğlunla vakit geçir ütünü yaparsın bi zaman
kilolarımızda inş hep birlikte gidecek

merhaba kızlarr ;)

canım bende regl dönemindeyim
bitter çikolatadan 2 parça yiyorum

Back