Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar merhaba ,
benim problemim karbonhidrat çılgınıyım diyebilirim. Ne kadar tok olsam da yada çok kararlı bana ikram edilen bir dilim keke hayır diyemiyorum yaaaa. Sizler nasılsınız ? Ben hiç iradeli değilim bu konuda Çok can sıkıcı offf yaaa

shocum,bu puanlama işini takımda biri daha yapıyordu ama unuttum canım,işe yarayabilir dene derim bende.

canim agrilar ayni ya kortizon geciriyor ama birakinca tekrar basliyor insallah faydasi olur canim ya
hafifle medi canim ya ama alistim galiba
insallah canim gececek inaniyorum buna
teşekkürler

teşekkürler canım

evet canım ya
eşim dün öyle diyor aralıktaymışız gibi geldi diye
ya hep bizde mi olacak kis birazda size
sissssssssssst moral bozmak yok
sabret canim tartilma bakalim sen yine üzüntüden de olsa sevictende olsa yeme canim
AFİYETLE YEmeğimi yedim bi güzelde kaçırdım ben bu işi beceremeyecem anlaşılan((
siiiiiiiiiiiiiiist bir tane moral bozan daha burda moral bozmak yok basaracaksin kendini cok zayif hisset insan bir seyi icten isterse olur canim
ad1 nanelimonlu çeşidinden içiyorum zaten tek içemiyorum, bide tarçınlısını denerim... sütlü tatlı iyi fikir dondorma yemeği düşünüyorum aşkam arada....
canim ben hic icemiyorum yesil cayi midem bulaniyor ufff dondurma mi canim istedi valla

kizlar ben sabah normal kahvalti yaptim
arada 1 elma
öglen mantarli omlet yedim
ara yapmadim
aksama yüzmeye gidecem kizimla
2.5 litre su

dafodil canım yine gelmiş gitmişsin ama böyle bir kere yazıp çıkmalarla yürümüyor burda işler. paylaşımın ne kadar iyi olursa bizdende o kadar çok cevap alıp motivasyonun artar. gerçekten burda olmak istiyorsan senden bol paylaşım bekliyoruz.

arada 1 elma
ara yapmadim
2.5 litre su

karamanlım afiyet olsun canım bugün nasılsın,inşallah ağrıların yoktur. yüzme dedinde kafama takıldı.sen şimdi orda haliyle havuzda yüzüyorsun.acaba havuzdaki klor sana dokunuyor olmasın. ne bileyim aklıma geldi işte. bilmiyorumkismile

kızlar öğlen yediklerim halen öğütemedim akşam yemek yemiyecem kesin kararımı verdim öyle şiştimki hava kötü mens oldum gerginimm akşam mutlaka yürüyecem bakalım hayırlısıı

bu arada kızlar jeep arıyorum uygun fiyatta jeep sata nvarsaa bana haber verirseniz sevinirim

melzeyitcim mensin ilk günü ben de çok kötü oluyorum..karnım iyice şişiyor..ama yarına rahatlarsın inş. canım..

AFİYETLE YEmeğimi yedim bi güzelde kaçırdım ben bu işi beceremeyecem anlaşılan((

Canımcım, sen yemeğini nerede yiyorsun? Nerede yiyorsan bi daha gitme. Yemeğini evde yap, iş yerine götür. O kadar uyarıcı varken kimse irdesine hakim olamaz :)))

bende çabalıyorum işte

ya kızlar yeşil çay içince ne oluyo? bende hiç bişey olmuyo ayrıca daha sinirli bişiy oluyorum onun o kokusu beni deli ediyor yaw

Canım, shopcuğuma ek olarak metabolizmayı hızlandırdığını söyleyebilirim. Çobuk tarçın da kan şekerini dengeliyor, daha geç acıkmamızı sağlıyor :))

Canım, hazırlardan lütfen kaçın. Yoksa tüm günün emeğini boşa çıkarmış oluyorsun. Diyette her şeyin sorun çıkarmasından hiç hoşlanmıyorum ama maalesef hazırlarda çok şeker var ((

bu arada öğle yemeğim bir kase çorba ve domates salatalıktan oluşan salata. :))
ama fazla geldi sanırım midem tuhaf oldu.

Afiyet şeker olsun canımcım :) Akşama ne yiyeceksin?

ad1 nanelimonlu çeşidinden içiyorum zaten tek içemiyorum, bide tarçınlısını denerim... sütlü tatlı iyi fikir dondorma yemeği düşünüyorum aşkam arada....

Canım, diyet ye :))) ben de diyetisyenin dediklerini satayım sizlere :)))) DOndurmada şeker var, diyete yönel canım :)))

arada 1 elma
ara yapmadim
2.5 litre su

Cancağızım, afiyet olsun. Yüzme süper fikir canımmm. Bizim de tüm yollar deniz oldu ((

Canım, duyarsam söylerim ama sakın diyeti bırakma. Bi sınır var, onu aştıktan sonra insan konsantre oluyor, dayan şekerim :))

Kızlar, öğle yemeğinden sonra erik yedim 1 porsiyon. Şimdi de sütümü içeceğim. Akşam da et ve salata var.Uyukluyorum. Suyum 1.5 lt ve yeşil çayım 2 bardak. Suyumu da 2 lt ye tamamladım mı sorumluluğuu yerine getirmiş olacağım.
Yarın saat 13 de diyetisyene gideceğim. Off, offf.

ben geldim
çok güzel kaynatmışsınız
çok üzgünü diyetisyen için abim geldi 1 ayda 6kg verdi beğenmiyo beyfendi (
ona bugün için serbetsin demiş sanki bana dedi!!!! kaçamak yaptım onlarla dışarda yedim !! ama gerçekten başka seçeneğim yoktu (

kızlar şimdi çıkıyorum ama akşama gelip yediklerimi yazacağım.öpüyorum hepinizi

dosbacım üzülme..olan olmuş artık..olumsuz düşünerek kilo verişimizi de olumsuz etkiliyoruz belki de..üzerine soda iç..akşam da hafif geçiştir ve bol su iç ..bence etkilemiycek kilonu...

doğru haklısın canım, daha sık gireceğim kesinlikle

shocum akşam sadece meyve yesem ii olcak (
valla senin durumundan sonra bende mi gitsem diye düşünmeye başladım :))
akşama eşim glemiyormuş yemek faslı olmaycak en azından
şimdi yeşil çayımı içtim

Vay be dosbikim, insanlar ayda 6 kilo verebiliyor dedek!! Bi de diyetisyenler serbset günler de bırakıyor demek, ne diyetisyenler var :))))

dosbacığım abin benim tavsiye ettiğim diyetisyenemi gidiyor birde kontrol için aylıkmı geliyor hayatım eğer aylık geliyorsa yine aynı ücretimi ödüyorr ay nefessiz kaldım öğlenki kaçamağımı telafi ettim

acıkmışım:)) küçük kase 1 çay bardağı yoğurt 1 kanat yarım köfte 1 çay bardağı %100 elma suyu ve 15 tane üzüm yedim bugün suyumu nekadar içtim bilmiyorum ama 2 litreye yakın oldu

birazdan kızımı yüzme kursuna bırakıp ben direksiyon kursuna gidecem eğer yağmur yağmaz isede yürüyüşümü yapacam gideyim eşofmanlarımı giyeyim bi yarım litre daha suyumu içeyimm bu arada iki gündür çikolata yemedim büyük başarı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…