canim agrilar ayni ya kortizon geciriyor ama birakinca tekrar basliyor insallah faydasi olur canim yaGÜNAYDIN KIZLAR AKŞam çok acıktım ama yemek yemedim bugünse 1 simit ve 2 karper peynir yedim evet simit yarım yesem iyi olacaktı ama akşama kadar onu dengelerim nasıl olsa yarım litre su içtim birazdan bi yarımdaha içerim bugün çok işim olmayacak artık buralarda olurum diye düşünüyorum kısmet
karamanlım nasılsın canım nasıl oldu ağrıların annemde ilaç kullanıyor kortizonlu acayip şişmiş zaten kiloluyduda ama doktor birkaç aya kalmaz bişeyin kalmayacak demiş ilaçları önümüzdeki ay kesecekmiş ozaman şişlerinde inecek demiş
hafifle medi canim ya ama alistim galibatekrar günaydın kızlar,
Dosbikim sana kolay gelsin
Karamanlım nasılsın canım? Ağrıların hafifledi mi
Melzeyitim gayet iyi gidiyorsun. Benlm eski diyetisyen bana light 4 katper yiyebilirsin demişti. Dediğin gibi yarım simit olsa daha iyiydi. Dengelersin sen onu )))
Ben de ilk aramı yaptım. 1 bardak süt. Birazdan da 1 elma yiyeceğim )))
Adcım ve shopcum, bugünkü menünüzü merak ediyorum.
Adcım, dün akşam ne yedin, onu da merak ediyorum. Demiştim di mi arkandayım ))))
insallah canim gececek inaniyorum bunashocum canım yürüyüşlerde müzik dinliyormusun bilmiyorum ama özellikle hareketli müzikler tempolu yürüyüşte iyi oluyor. melzeyitin haklı 45 dk yeterli diye düşünüyorum bende hayatım.
melzeyitim içtiğin sular sayesinde bakmışsın gitmiş kilolar on ne güzelbende çok içebilsem ya. hıııımm kirazların afiyetolsun hani bize. cokacimcoook
dün akşamın epey yoğunmuş hayatım vede günün diyet açısından güzel olmuş. bunlar seni mutlu etmeye yetmiş ne güzel yaa.
nurcum yerim ben onun temizlik yapan ellerini. çok tatlıdır çok.bu arada kilo konusunda epey yol katetmişsin hayatım. geriside gelecektir inşallah.
ütüyü bende çok sevmem yapamadımda zaten,hiç canım çekmedi.
nachticim,çok sağol. ara öğünlerde işten çıkmadan önce meyve suyu içtim.yalnız akşam yemeğimi geç yedim ve istediğim su miktarını tüketemedim.(
eliptiğinin kıymetini anladın sonunda,kesinlikle daha fazla kas çalıştırıyor.benim iyhiyacım olanda o.benimde almam lazım.bigün eşime sürpriz yapıcam ama ne zaman :enbuyukkk:
taylor canım,tereyağı gerçekten azdı,yani az tutmaya çalışıyorum önceden bol sürerdim :kedi: şimdi daha dikkatliyim ama vazgeçemiyorum. çorba salata çok hafif midemide yormuyor öğlenleri genelde tercihim oluyorlar ama sanırım akşamlarıda olacaklar artık. canım 300 gr için canını sıkma sen daha iyi bilirsin insanın vücudun günü gününe tutmuyor belkide gereksiz bir şişlik halidir. hatta şimdiye kadar geçmiştir.
karamanlım dünkü öğünlerin gerçekten çok iyi olmuş. ağrılarında inşallah geçer canım. :teselli:
bhr cım; yürüyüşe bir başlayabilsem gerçekten iyi olacak ama birtürlü olmadı. ama bu hafta havalardan fırsat bulduğum anda başlıyorum inşallah.diyetisyenin şimdiden hayırlı olsun canım.yalnız çok bırakma kendini,sonra 3 günde kilo alırsın biliyorsun alması kolay vermesi zor malesef hayatım.
celudar canım bazı zamanlarda anne kız çatışmaları oluyor malesef.ama onu anlamaya çalış hayatım ve kendini onun hoşuna gidecek en güzel cümlelerle anlatmaya çalışırsan,anlayacaktır seni. dilerim çok uzamaz. uzak kalınca anlarsın kıymetini. hepsinden önce anne olunca anlıcaksızn hayatım.kınama anneni kızma ona. :teselli:
ya hep bizde mi olacak kis birazda sizeteşekkürler
teşekkürler canım
evet canım ya
eşim dün öyle diyor aralıktaymışız gibi geldi diye
sissssssssssst moral bozmak yokCanlarım, malum bugün et günü. Sabah geç kalktığım için yumurta yiyemedim. Az önce öğle yemeğimi yedim, ekmeksiz.
Kızlar, kilomda hiç bi değişiklik yok. Moralim hafiften bozuk gibi ama duygularıma kapılmak istemiyorum. Düşünmemek en iyisi sanırım(
Suyum 1.5 lt. İlk yeşil çayımı içiyorum, tarçınlı. Bir bardak daha yeşil çay içeceğim.
sabret canim tartilma bakalim sen yine üzüntüden de olsa sevictende olsa yeme canimmerhaba kızlarr
sabah çok güzel diet işi kahvaltı ettim ::) ekmek yemedim bugün annem fırınd otlardan ve kabak parates soğandan oluşan bişey yapcak böyle tuzlu kek gibi bişey ondan bir dilim yemek istiyorummmkek dedim die kek sanmayın canım tuzlu bişiy işte koskoca sininin içine sadece 2 bardak un girio
kiloma bakmaya korkuyorum yaa.. ben kendimi çok ii biliyorum verdiysem sevinçtenvermediysem üzüntüden yerim
cumaya kadar sabredeyim bakalım o zaman görürüm diorum
arkadaşlarrr çok büyük bi sorun var canım şekerli bişeyler istiyoooo mafoldumben buna ne kadar dayanabilirim bilmiorumm, şeker ihtiyacımı karşılasın die meyva süt felanda yiyip içiyom ama yine geçmiyooo mafoldumben
siiiiiiiiiiiiiiist bir tane moral bozan daha burda moral bozmak yok basaracaksin kendini cok zayif hisset insan bir seyi icten isterse olur canimAFİYETLE YEmeğimi yedim bi güzelde kaçırdım ben bu işi beceremeyecem anlaşılan((
canim ben hic icemiyorum yesil cayi midem bulaniyor ufff dondurma mi canim istedi vallaad1 nanelimonlu çeşidinden içiyorum zaten tek içemiyorum, bide tarçınlısını denerim... sütlü tatlı iyi fikirdondorma yemeği düşünüyorum aşkam arada....
kızlar merhaba ,
benim problemim karbonhidrat çılgınıyım diyebilirim. Ne kadar tok olsam da yada çok kararlı bana ikram edilen bir dilim keke hayır diyemiyorum yaaaa. Sizler nasılsınız ? Ben hiç iradeli değilim bu konuda Çok can sıkıcı offf yaaa
kizlar ben sabah normal kahvalti yaptim
arada 1 elma
öglen mantarli omlet yedim
ara yapmadim
aksama yüzmeye gidecem kizimla
2.5 litre su
AFİYETLE YEmeğimi yedim bi güzelde kaçırdım ben bu işi beceremeyecem anlaşılan((
bende çabalıyorum işte
ya kızlar yeşil çay içince ne oluyo? bende hiç bişey olmuyo ayrıca daha sinirli bişiy oluyorum onun o kokusu beni deli ediyor yaw
canım malesef hazır aldım taze sıkılmış gibi bir şansım yok diye mafoldumben ve 200 ml içtim.1 çay bardağı 80 ml sanırım. hazır içsem olmazmı hayatım. :kedi: bir dahakine 80 ml iiçerim.
pilavı hiç yemesem iyiydi o satten sonra meyve yer yatardım ama gözüm çok açtı. :mymeka:
bencede düşünme hayatım verememiş olsanda sebebin olduğunu biliyoruz. sende yavaş kilo verenlerdensin. boşver kalıcı kilo veriyorsun bu daha önemli.
bu arada öğle yemeğim bir kase çorba ve domates salatalıktan oluşan salata. :))
ama fazla geldi sanırım midem tuhaf oldu.
ad1 nanelimonlu çeşidinden içiyorum zaten tek içemiyorum, bide tarçınlısını denerim... sütlü tatlı iyi fikirdondorma yemeği düşünüyorum aşkam arada....
arada 1 elma
ara yapmadim
2.5 litre su
kızlar öğlen yediklerim halen öğütemedim akşam yemek yemiyecem kesin kararımı verdim öyle şiştimki hava kötü mens oldum gerginimm akşam mutlaka yürüyecem bakalım hayırlısıı
bu arada kızlar jeep arıyorum uygun fiyatta jeep sata nvarsaa bana haber verirseniz sevinirim
arada 1 elma
ara yapmadim
2.5 litre su
ben geldim
çok güzel kaynatmışsınız
çok üzgünü diyetisyen için abim geldi 1 ayda 6kg verdi beğenmiyo beyfendi(
ona bugün için serbetsin demiş sanki bana dedi!!!! kaçamak yaptım onlarla dışarda yedim !! ama gerçekten başka seçeneğim yoktu(
doğru haklısın canım, daha sık gireceğim kesinlikledafodil canım yine gelmiş gitmişsin ama böyle bir kere yazıp çıkmalarla yürümüyor burda işler. paylaşımın ne kadar iyi olursa bizdende o kadar çok cevap alıp motivasyonun artar. gerçekten burda olmak istiyorsan senden bol paylaşım bekliyoruz.
doğru haklısın canım, daha sık gireceğim kesinlikle
ben geldim
çok güzel kaynatmışsınız
çok üzgünü diyetisyen için abim geldi 1 ayda 6kg verdi beğenmiyo beyfendi(
ona bugün için serbetsin demiş sanki bana dedi!!!! kaçamak yaptım onlarla dışarda yedim !! ama gerçekten başka seçeneğim yoktu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?