arkadaslar ben 1.70 boyundayım 75-80 kilo arasındayım tam kilomu bilmiyorum yarın gidip tartılcam
her sabah 40 dk yürüyorum ama tempolu koşar gibi yürümeye dikkat ediyorum her gün aç karnına ılık suya elma sirkesi katıp içiyorumm ekmek hiç yemiyorum çayımı şekersiz içiyorum ama bakalım inşallah zayıflarım bi de yürüyüşe çıkmadan önce poşet giyiyorum atletımın içine müthiş derecede terletiyor resmen vücudumdan su akıyor herkese başarılar diliyorum
selam kızlar..çok acıktım..ara öğün yapmamıştımmafoldumben
yemek saatine yarım saaten fazla var..salatalık yiyim bari..
hepiniz gezmelerdesiniz...toplaşında kaynatalım hadii
ben geldıııım :))
ara ogun hurmamı yıyorum şimdi aksam yemegım gece kalcak yıne artık 8-8:30 gibi yerım
Geldim geldim :))))
Afiyet olsun şekerim :)) Hurma kadar tatlı ol emi :))))))))))))))))))))
Kızlar, benim de ağzım kaşınıyor. Kaşıntıya engel olmak için yürüyüşe çıktım yorgun olmama rağmen. Nitekim ancak 30 dk yürüyebildim. Yemeğe 50 dk kaldı.... 3. bardak yeşil çayımı da içtim...
hosgeldııınn :)
canım agzının neresı kasınıyor üst damak falan mı??
iyi bari az kalmıs :)
yaa nac birsey sorcam canım yaa...
benm 3 sayfalık ingilizce bi metne ihtiyacım var. herhangı bır konu olabılır. globallesme teknoloji bi sanat bi spor herhangı bırseyle ılgılı. acaba elınde var mı??
ben geldiiiimmmmm
bol yağmurlu ankara gününde eşimin azmine hayranım bütün gün gezdirdi beni...ben pes ettim o etmedi ve istediğim şeyi aldım :))
bütün gün yağmur vardı önce halama geçmiş olsuna gittim yaş pasta almıştık ben yemedim
sonrasında küçük bi kumpir aldım ama sadece kaşarlı ketçap mayonez yok :)) ve yiyemedim eşim yedi :))ben havuç suyu içtim
aç değilim akşama pilav kuru var ama sadece tadımlık yemeyi planlıyorum çnk anlamadığım şekilde baskülde fazla çıkıyorum(
suyumu ve yeşil çayımı içemedim yatmadan 1 kupa yeşil çayımı içmiş olurum
Canım,maalesef öyle bir metin yok. İnternetten bulabilirsin amainternetten bulacağın metin ileri düzeyde olacağı için hoca yutmaz :))))) Şöyle bi şey yapabiliriz istersen: yazmaya başlarsın, ben de sana yardımcı olurum. Senin seviyen ne?
Canlarım, ben çıkayım da akşam yemeğimi yiyeyim :)))
Celudarcım, metin konusunu konuşalım canım :)))))
celuder canım gamayı biliyorum ama hiç üst katına çıkmamıştım :)) yinede annen yeni ismini biliyorsa bildilendirirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?