Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbacım sanırım biz leptin ve gheblin dene o iki hormon yüzünden veremiyoruz. ben sorunumu buldum ama baksanıza hormonu tedavi edecek ilacı hala bulamamışlar. guclubacismile

celudar bu arkadaşın ilk fotoda sağdaki miiii aaa çok güzel yaaa
darısı bize...tabii bizde okadar kilolu yok ama önemli olan okadar kiloda azmetmek

celudar arkadasın ilk fotodaki sağdaki ise eger resmen yarısından fazlası gitmiş ve çok değişime ugramış...gençlemiş resmen..kilo insanı nasıl da değiştiriyor..

:))) ben keçiörendekinden alıyorum genelde canıım.. kızılaydakının adı degıstı ne oldu sımdı hatırlamıyorum ama gama iş merkezıydı galıba adı hani güven parkın karsısındakı iş merkezı varya canıım oranın ust katında sagda büyükce bi girişi var zaen gorursun mutlaka :) orada baska magazalarda var. bidee şelale giyim var ama ben iş merkezlerının adlarını bilmediğimden şimdi birsey diyemiorm :)) anneme sorayım nerede olduklarını tam olarak :))

bende evde cok oturuyorum bi cıksam gelmek bilmiyorum :)) bununda en buyuk sebebı aslında kilo oluyor dişarı cıkasım gelmıyor. erkek arkadasımdan ayrılma sebebımden bırıde buydu tamam basıt birsey belki aşardık bilmiyorum ama yapamadım.. hayırlısı artık :)) çok sukurki ah vah edip uzulmuyorum. guzel basladı guzel yasandı kavga bile etmeden bitti. :)

benim boyum 158 celudar cım..LCW dan aldıgın kot yüksek bel mi ?göbişi pörtletmiyor değil mi?*bilmiyorumkismile
benım cok fazla gobegım cıkmıyor zaten bu kadar kıloya ragmende benım sprn popomda :) ama yuksek bel aldıgım oyle cok dusuk bel değil. zaten o kadar cok bıze gelebılecek modelı varkı canım istedıgın gibi birsey bulursun )

evet kızlar aynen öyle.. yarısı gitti arkadasımın :)
eskidende kendine cok guvenırdı ama sımdı bam baska bi öz guvenı var hayran kalıyorum arkadasıma :))
inşallah bizlerde başarırız...

dosbacım çok haklısın hayatım malesef imkanlarımız çok kısıtlı. ama inan hiçbiryere gidemesemde arada şehrimin köylerini gezmek bile moral oluyor.
bu arada hastanıza çok geçmişolsun hayatım. kendine iyibak,almak istediğin şeyi alınca bizede göster emi.

herzamanki kahvaltımı yaptım... peynir 2dilim ekmek 1 bardak süt domates salatalık..

şimdi hazırlanıp evden cıkcam. aksama dogru gelırım. arabayla cıkcam trafikte yogun şimdiden stresı heycanı var ustumde şu acemilği bi atlatsaydım kazasız belasız rahatlıycam :))

Canlarım, sizleri özledim, bi bakayım, yazdıklarınızı okuyayım dedim ama ne güzel şeyler yazmışsınız, tabi sayfalar da çok uzun olmuş )))) artık evde okurum, derse giriyoeum ve sizleri öpüyorum byeeeee

öğley yemeği menüm=
1 kaşıkpirinç pilavı
1 küçük tabak az yağlı domates salatası
ve 1 tavuk budu(yagda kızarmıştı ama derisini yemedim)
şimdi de gelsin çaylarrrr:içelim:

Canım ben de mens dönemimde tartıda fazla çıkıyorum. Vücudum da şişiyor zaten. Sonra yine eskiye dönüyor. Ama o fazla çıktığım dönemi yaşamak istemiyorsam maydanoz suyu içiyorum sabah aç karnına. Mensten birkaç gün önce başlıyorum, mens.in ilk birkaç günü de içiyorum. Aylık maydanoz kürümü tamamlıyorum. Ama çok yoğunsam falan yapamıyorum tabii. Çok kolay gelsin işlerinde. İnşallah herşey yolunda gidiyordur.

Çok güzel yürümüşsün canım. Tebrik ediyorum

Canım çok sağol. İşlerin yoğun gidiyor, çok kolay gelsin canım.

Sağol canım ama dün üçte yattım Neyse ki 10:30'a kadar uyudum da uykumu biraz olsun aldım. Uzun zamandır uykusuz olduğum için çok daha fazla uyumam gerekiyor. İnşallah onu da hallederim de filinta gibi olurum :))

Kızlar, ben çok açım. Hiç doyamadım bu akşam (( Meyve hakkım da bitti.

Canım benim diyetisyen bana "gece listedekileri yemeyi bitirdiysen ve en son öğünden sonra 3-4 saat geçmişse ve hala ayaktaysan, yine listede olan birşeyler ye meyve gibi" dedi. Benim böyle durumlarda meyve veya ekmek-peynir yediğim oldu, diyetisyen de birşey demedi. Senin diyetisyen ne diyor bu gece aç kalmak konusunda bir sor istersen. Gerçi senin en son öğünden sonra 3-4 saatgeçmiş olmuyor sanırım.

Uykuna dikkat et canım. Bu hafta kilo verememenin sebebi uykusuzluktan olabilir. Veya kilo vermesen bile zayıflamış olabilirsin santim olarak.

Öğlen salata da yesen çok güzel olacakmış canım. Afiyet olsun.

Canım şimdi daha çok zamanın olacak. İnsanın zamanı olunca, kilo vermeye daha çok odaklanınca sonuç çok daha güzel oluyor.

kızlar 22 mayıs eşimin bana evlilik teklif ettiği gün... sabah çok güldük her erkek gibi hatırlamıo :)) çok gıcıklar ya :)) bi de üste çıkıo :))

Ah canım çok tebrik ediyorum. Ama ben bu dediğin tarihi hatırlayan bir erkek duymadım daha. Doğum günü ve evlilik yıldönümünü unutmayan erkekler bile küçük bir azınlık. Sen yine şanslısın maşallah

Canım bu ne nöbeti 24 saat? Ben seni esnaf diye okudum ama anlattıysan ben kaçırdıysam kusura bakma.

benim yüzümden sonuncu olduk:çok üzgünüm:ama söz veriyorum her hafta düzenli kilo vererek olumlu yönde etkiliycem takımımızıa.s.

Bu takımda takım sıralamada kötü sonuç alınca üzülen bir kişi bile yok canım. Sen geçen hafta kilo verdin, önemli olan bu. Tebrik ediyorum.

Kızlar 2510. sayfaya gelebildim. Sonra devam edeceğim. Birazdan dışarı çıkacağım, hazırlanayım. Öpüyorum.

talorcüm ben sağlıkçıyım cnm..oraya öyle işratlemiştim..aynı zamnda esnafda sayılırım eşimden dolayıyerimseniben

arkadaşlar aranızda monti diyetini yapan ya da bilgisi olan var mı?benim biraz dikkatimi çekiyor da. ve inceliyorum yavas yavas..ama biraz karışıkg eldi..pek bişiy anlayamadım henüz..

nac cım benimde 2 haftalık bir yogunlugum kaldı..son 2 aydır çok yogun çalışıyorum ve çok yo ruldum sıkıldım..bu da geçer inşaallaholumunekankayizsmile

Kolay gelsin canım, iki hafta çabucak geçsin :))))
Canım, mesleğin ne?

kızlar kaju çok mu kötüü bişiyyyysempatiksalakcinniyakın geçmişe kadar çok yiyordum dasempatiksalakcinni

Çok kötü hayatım. Çookkk yağlı(((

Canım, bir ömür mutlu yaşayın :)))) Tatilinizin kesinleşmesine de çok sevindim, biz de herhalde o tarihlerde tatil yaparız diye umuyorum :))))

Canım umuyorum, hepimiz hakettiğimiz ücreti alacağız, refah seviyemiz yükselecek, alt seviye gruplarının da refahı artacak.

Canım, güzel kilo veriyorsun, bence seni idare edecek bi kaç kıyafet al :)))) Çünkü bu azimle gideceğin için bu kıyafetler elinde kalır :))))))

Canımm, ne güzel yazmışsın :))) Özümüzü kaybetmememiz lazım :)))))) Tez zamanda tekrar gitmeniz dileği ile...

Verdiğin bilgiler çok fazydalı canımcım, ve fıkra da çok güzeldi. devamını bekliyoruz :)))))

Artık yapmışsındır kahvaltını şekerim :))))

öğley yemeği menüm=
1 kaşıkpirinç pilavı
1 küçük tabak az yağlı domates salatası
ve 1 tavuk budu(yagda kızarmıştı ama derisini yemedim)
şimdi de gelsin çaylarrrr:içelim:

Afiyet olsun cnaım :))

arkadaşlar aranızda monti diyetini yapan ya da bilgisi olan var mı?benim biraz dikkatimi çekiyor da. ve inceliyorum yavas yavas..ama biraz karışıkg eldi..pek bişiy anlayamadım henüz..

Canım, ben bilmiyorum. Aramızda bilen var mı bilemiyorum eğer yoksa 6. takımdan aaben bu işi iyi biliyor

Canlarım, yemeklerim listem doğrultusundaydı. Birazdan da keçi sütü içeceğim. Suyum 2 lt oldu, yeşil çayım da 2 bardak. 1 bardak eksiğim var. Kısa zamanda tamamlamam lazım :)

arkadaslar ben 1.70 boyundayım 75-80 kilo arasındayım tam kilomu bilmiyorum yarın gidip tartılcam
her sabah 40 dk yürüyorum ama tempolu koşar gibi yürümeye dikkat ediyorum her gün aç karnına ılık suya elma sirkesi katıp içiyorumm ekmek hiç yemiyorum çayımı şekersiz içiyorum ama bakalım inşallah zayıflarım bi de yürüyüşe çıkmadan önce poşet giyiyorum atletımın içine müthiş derecede terletiyor resmen vücudumdan su akıyor herkese başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…