hahah kaydirigubbakcemile3 yoook canım beniiim kompozisyonlarımı hep kendım yazıyorum cunku yararıma ve yazmayı sevıyorm :) bu okulda hocanın verdıgı odev. 3 sayfalık yazı bulup onun hakkında sonradan kendımız cıkarımlar yapcakmısız nasıl olcaksa kaydirigubbakcemile3 onun için sormustum :))
wikipedia dan ebru (paper marbling) hakkında buldum birşeyler onu inceliyeyim hic anlıyamadıgım yerlerde çalarım kapını kaydirigubbakcemile3
misafir gelecek bizede. annemi çatlatıyorum ben uyuycam çaylara bakamam diiyekızıyor oda ama tabıkıde mısafır varken uyumıycam kaydirigubbakcemile3 galıba annemı kızdırmayı sevıyorum kaydirigubbakcemile3
akşam menüm
yarım kase sehriye çorba
bol domates salatası
ve büyük bir but tavuk (fırında biraz yağlı)
kızlar bu menü agır mı sizce?
ben yine vicdan azabı çekiyorum:))
hayır canım özel bi soru değil :))dosbacımm ohhh ne güsel gezmişsinizzemuszemusaradıgın şeyi bulmana sevindim cnm...kıyafet falan mıydı?ayy özel bi soru sormamışımdır inş:))
akşam menüm
yarım kase sehriye çorba
bol domates salatası
ve büyük bir but tavuk (fırında biraz yağlı)
kızlar bu menü agır mı sizce?
ben yine vicdan azabı çekiyorum:))
teşekkurler nac opuyorumnanaktan
misafirler geldi.. annem pogaca tahınlı pekmezli açma browni pasta ve makarna salatası yapmıs. ve yıne her zamankı gıbı bol bol yapmıs ooof
işte bu yuzden kızdırıyorum onu
ayyy canım annem yaa :))
bence guzel bi menü olmus shopaholic :)) ekmekde yememıssın çorba onun yerıne gecıyor galıba. bence gayet guzel. spor var mı bugun??
dosbiiik anneme sorduum kızgın kızgın cevab verdi kaydirigubbakcemile3
gama iş merkezi 1 .kat adı tekrar göktaşlar olmus galıba :) ben ilk çağrı mı demiştim adına ya eyvahedigeldismile hatırlamıyorum ..
orada alt katında da venn var. oradada guzel seyler oluyor arada bir. gama ya gırdıysen gormussundur zaten canım :)
şelale de de guzel seyler var ben genelde parduselerımı ya oradan yana keçiörendeki (adını unuttum :)) bi yerden alıyorum. kayra nın falan hep ürünleri var. aslında eskıden kayra nın kendı magazası vardı benim en ugrak yerlerımden bırıydı çooook guzel seyler vardı ama nedense kapatmıslar
Kızlar, burada çok fena yağmur yağıyor. Böyle şiddetli yağmur yağdığında huzursuz olurum. Şimdi de kahvemi içiyorum.
canım çok saol... bi indiğimde bakarım :))
ben de k.ören veya etliğe taşınmak istiyorum... aslında bende orda güzel mağazalar gördüm ama bana çok uzak geliyor(
izmirli senin alışkın olman lazım :))
canım buranın havası temiz trafik dediğin gibi yok 20dk kızılaydayım
ayy canım süper olur buraya gelsen yururzde birlikte :)))
sizin oralarda cok guzel aslında trafiği falan bura gibi deil be manzarası daha guzel :))
bizim evımızın oldugu yeri seviyorum ben. belediyenin arka sokagındayız. parklara şelalelere yakın :) seviyorum keçiöreni.
:))))))))))))))) İzmir'deyken de korkardım :))))
yemem inşallah nac cım ya.. zaten gelenlerde yazıflamıs oldugumu dedıler moralım yerinde. yeme niyetinde deilim:)
yesıl cayımı aldım yanlarına gıdıp oturcam sımdı :))
canım buranın havası temiz trafik dediğin gibi yok 20dk kızılaydayım
bi de eşimin okulu ve işi burda...
kısmet ama nasıl ii olur ii bi yürüyüş arkadaşı lazım
korkularımız tabii ki var canım.... ama inan bugün izmirdeki gibi yağmur vardı burda
şimdi siyah çay içiyorum ama yeşil çayımı da içerim... bu arada bana hiç bi çay uykusuzluk yapmıyo :))
Ne güzel, iltifatlar da alıyorsun canım :)))))
Demek ki Ankaradan sonra buraya gelmiş :)))))
Canım 1991 yılında İzmir'de sağlam bir deprem olmuştu. Dolaplar zangır zangır... Bi kaç gün sonra da gökyüzünün rengi değişti, rengini tarif etmem zor, yeşil-siyah karışımı bir şeydi, nasıl bir fırtına, gökgürültüsü.... O yağmuru unutamıyorum. Okuldaydık... Sanırım o günden sonra oldu bende bu sıkıntı. Şimdi televizyonun görüntüsü gitti...
canım bazı şeyler bilinç altımıza yerleşiyor ve korkularımız oluşuyor ,besleniyor
neyse tek korkun bu olsan canım...hayatta başka korkular seni bulmasın
eşini bul sarıl :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?