• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaslar ben 1.70 boyundayım 75-80 kilo arasındayım tam kilomu bilmiyorum yarın gidip tartılcam
her sabah 40 dk yürüyorum ama tempolu koşar gibi yürümeye dikkat ediyorum her gün aç karnına ılık suya elma sirkesi katıp içiyorumm ekmek hiç yemiyorum çayımı şekersiz içiyorum ama bakalım inşallah zayıflarım bi de yürüyüşe çıkmadan önce poşet giyiyorum atletımın içine müthiş derecede terletiyor resmen vücudumdan su akıyor herkese başarılar diliyorum

Canım, sana bol şans. Azmin elinden hiç bi şey kurtulamaz. Umarım istediğin kiloya düşersin..

selam kızlar..çok acıktım..ara öğün yapmamıştımmafoldumben
yemek saatine yarım saaten fazla var..salatalık yiyim bari..
hepiniz gezmelerdesiniz...toplaşında kaynatalım hadii

ben geldıııım :))
ara ogun hurmamı yıyorum şimdi aksam yemegım gece kalcak yıne artık 8-8:30 gibi yerım

selam kızlar..çok acıktım..ara öğün yapmamıştımmafoldumben
yemek saatine yarım saaten fazla var..salatalık yiyim bari..
hepiniz gezmelerdesiniz...toplaşında kaynatalım hadii

Geldim geldim :))))

ben geldıııım :))
ara ogun hurmamı yıyorum şimdi aksam yemegım gece kalcak yıne artık 8-8:30 gibi yerım

Afiyet olsun şekerim :)) Hurma kadar tatlı ol emi :))))))))))))))))))))

Kızlar, benim de ağzım kaşınıyor. Kaşıntıya engel olmak için yürüyüşe çıktım yorgun olmama rağmen. Nitekim ancak 30 dk yürüyebildim. Yemeğe 50 dk kaldı.... 3. bardak yeşil çayımı da içtim...

Geldim geldim :))))

Afiyet olsun şekerim :)) Hurma kadar tatlı ol emi :))))))))))))))))))))

Kızlar, benim de ağzım kaşınıyor. Kaşıntıya engel olmak için yürüyüşe çıktım yorgun olmama rağmen. Nitekim ancak 30 dk yürüyebildim. Yemeğe 50 dk kaldı.... 3. bardak yeşil çayımı da içtim...

hosgeldııınn :)
canım agzının neresı kasınıyor üst damak falan mı??

iyi bari az kalmıs :)

yaa nac birsey sorcam canım yaa...

benm 3 sayfalık ingilizce bi metne ihtiyacım var. herhangı bır konu olabılır. globallesme teknoloji bi sanat bi spor herhangı bırseyle ılgılı. acaba elınde var mı??

iyi bari az kalmıs :)

yaa nac birsey sorcam canım yaa...

benm 3 sayfalık ingilizce bi metne ihtiyacım var. herhangı bır konu olabılır. globallesme teknoloji bi sanat bi spor herhangı bırseyle ılgılı. acaba elınde var mı??

Canım,maalesef öyle bir metin yok. İnternetten bulabilirsin amainternetten bulacağın metin ileri düzeyde olacağı için hoca yutmaz :))))) Şöyle bi şey yapabiliriz istersen: yazmaya başlarsın, ben de sana yardımcı olurum. Senin seviyen ne?

ben geldiiiimmmmm
bol yağmurlu ankara gününde eşimin azmine hayranım bütün gün gezdirdi beni...ben pes ettim o etmedi ve istediğim şeyi aldım :))
bütün gün yağmur vardı önce halama geçmiş olsuna gittim yaş pasta almıştık ben yemedim
sonrasında küçük bi kumpir aldım ama sadece kaşarlı ketçap mayonez yok :)) ve yiyemedim eşim yedi :))ben havuç suyu içtim
aç değilim akşama pilav kuru var ama sadece tadımlık yemeyi planlıyorum çnk anlamadığım şekilde baskülde fazla çıkıyorum :((
suyumu ve yeşil çayımı içemedim yatmadan 1 kupa yeşil çayımı içmiş olurum

celuder canım gamayı biliyorum ama hiç üst katına çıkmamıştım :)) yinede annen yeni ismini biliyorsa bildilendirirsen sevinirim

ben geldiiiimmmmm
bol yağmurlu ankara gününde eşimin azmine hayranım bütün gün gezdirdi beni...ben pes ettim o etmedi ve istediğim şeyi aldım :))
bütün gün yağmur vardı önce halama geçmiş olsuna gittim yaş pasta almıştık ben yemedim
sonrasında küçük bi kumpir aldım ama sadece kaşarlı ketçap mayonez yok :)) ve yiyemedim eşim yedi :))ben havuç suyu içtim
aç değilim akşama pilav kuru var ama sadece tadımlık yemeyi planlıyorum çnk anlamadığım şekilde baskülde fazla çıkıyorum :((
suyumu ve yeşil çayımı içemedim yatmadan 1 kupa yeşil çayımı içmiş olurum

Ne güzel gezmişsiniz canım :) Yeşil çayını bi arttır canım, belki ödem falan oluşmuştur da ondan fazla çıkıyorsundur :)

Canım,maalesef öyle bir metin yok. İnternetten bulabilirsin amainternetten bulacağın metin ileri düzeyde olacağı için hoca yutmaz :))))) Şöyle bi şey yapabiliriz istersen: yazmaya başlarsın, ben de sana yardımcı olurum. Senin seviyen ne?

hahah kaydirigubbakcemile3 yoook canım beniiim kompozisyonlarımı hep kendım yazıyorum cunku yararıma ve yazmayı sevıyorm :) bu okulda hocanın verdıgı odev. 3 sayfalık yazı bulup onun hakkında sonradan kendımız cıkarımlar yapcakmısız nasıl olcaksa kaydirigubbakcemile3 onun için sormustum :))

Canlarım, ben çıkayım da akşam yemeğimi yiyeyim :)))
Celudarcım, metin konusunu konuşalım canım :)))))

wikipedia dan ebru (paper marbling) hakkında buldum birşeyler onu inceliyeyim hic anlıyamadıgım yerlerde çalarım kapını kaydirigubbakcemile3
misafir gelecek bizede. annemi çatlatıyorum ben uyuycam çaylara bakamam diiye :D kızıyor oda ama tabıkıde mısafır varken uyumıycam kaydirigubbakcemile3 galıba annemı kızdırmayı sevıyorum kaydirigubbakcemile3

dosbacımm ohhh ne güsel gezmişsinizzemuszemusaradıgın şeyi bulmana sevindim cnm...kıyafet falan mıydı?ayy özel bi soru sormamışımdır inş:))

akşam menüm
yarım kase sehriye çorba
bol domates salatası
ve büyük bir but tavuk (fırında biraz yağlı)
kızlar bu menü agır mı sizce?
ben yine vicdan azabı çekiyorum:))

Back