Kızlar 1 saat 20 dakika yürüdüm. Şimdi de yeşil çay içip çalışacağım biraz.
Geçmiş olsun canım. Neyse ki geç kalkarak uykunu almışsın. İnşallah düzenin bozulmaz.
Canım inşallah doğal hurmalardandır, glikoz katılmışlardan değildir.
evet evet yaa dun iyi kuzenımde pasta yemedım :))Celucum, reglsin ya, ondan canın tatlı istiyordur ))))
Karamanlıcım, afiyet olsun ))))
Taylorcım, sporunu da yaptın, yeşil çayını içiyorsun, herşey harika canım. İyi çalışmalar ))))
Celucum, reglsin ya, ondan canın tatlı istiyordur ))))
Karamanlıcım, afiyet olsun ))))
Taylorcım, sporunu da yaptın, yeşil çayını içiyorsun, herşey harika canım. İyi çalışmalar ))))
Shopcum, sanırım siyah çayı fazla tavsiye etmiyorlar galiba. Ama genede diyetisyene gittiğimde sorarım.
Kızlar az önce küçük elmamı da yedim. Akşama eve gidersek enginar yerim, gitmezsek de herhangi bir sebze yerim )))
tebrikler canıımm.. gayet guzel bı yuruyus olmus :)
saatlerıne gore uymaya calıstım artık gune.. 2 bucuk saat aralıgıyla yaklasık yedım.. akşam gec vakittede aksam yemegı yemek ıstemıyorum. hafif bırseyler yerım dıye dusunuyorum olmazsa
hurmada dogaldır heralde cunku babam umreye gıden bı arkadasından ıstemıstı oda medinede bi bahce sahıbınden bahcesınde almıs hemde :)
ailecek hurmayı sevıyoruzda :))
evet evet yaa dun iyi kuzenımde pasta yemedım :))
dosbacım sevindim öyle bir ihtimal varsa canım..dosba şu anda kaç kilosun?takımdan ayrıldıgımda sessiz sessiz okuyordum bazen sizi sen baya vermiştin öyle hatırlıyorum?
ben çok fazla yiyordum dosbacım..sabahları simit poğaça..öğleyinleri ekmek arası bişiyler..akşamda evde ne pişirdiysem bol ekmekle yiyordum..ve sonrasında baklava cikolata her türlü cerez:1ninca:ve sıfır hareket...bunun yanında her hafta dısarda pizza menü yiyordumakannehir
aslında son 3 yılım böyle geçti ve bana getirisi 30 kilo oldubuyrunnnnnnnnn
ben geldiiimmm
komşuya gittim dediğim gibi hamur işleri ve kek vardı yemedim
sadece 1 yk kadar patates salatası yedim çok canım çekti ama kendime dur dedim yoksa 1 kase yerdim(
eşimle yediğimde sağlıklı değildi ama yine de günlük proteinimi aldım
akşam yemeği düşünmüyoruz karpuz aldık... ara öğün olarak yeriz artık
gece çok acıkırsam süt içerim artık
müsli hakkındaki görüşüm ise hergün olmasada günaşırı yenilebilir
yada evde pratikte yemek yoksa kaçamağa meyil olduğunda hemen hazır bi yiyecek... evde olması faydalı gibi geldi bana....
akşam yemeği yedim geldim..
2 kaşık bulgur pilavı küçük kase yoğurt ve 2 köfte 2 dilim patates..
şimdide çayımı yudumluyorum..yalnız ters giden bişey var bende siz hep yeşil çay yudumluyorsunu bense siyah çay:jeyyar:sevemedim gitti şu yeşili ..
suyum 1.5 litre oldu..
iyi akşamlar kızlar bi bakayım dedim ne yapıyosunuz die herkesler ii sanırım ben bugün tane gözleme yedimnapim çok güzel koktu dayanamadım evde yapıldı sonuçta dışarda olsa almama şansın oluyo ama evde kaçacak yerde yok pazartesiye kadar tartılmıycam moralimi bozmak istemiyorum şimdi çıkıyorum ders çalışıcam öptüm kızlar görüşmek üzere
Kızlar, akşam yemeğinde dışarıdaydık. 4 kaşık bezelye, 1 dilim ekmek, salata yedim ve ayran içtim. Kafamı kurcalayan konu ayranın normal olmasıydı. Umarım kötü bi şey olmaz..
Az önce de 3 tane yeni dünya yedim ve günü kapattım.
YArın sabah öğrencilerle pikniğe gideceğiz. Kaçamak yapmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?