Kızlar selam. Nac. canım tam mesajının üstüne gelmişim :)
Canım çok zor oluyor. Ama kaçamak yaptım işte. Dün ve ondan önceki gün hep protein fazlam var. Bir de iyi hatırlattın, dün 3 tane patates kızartması yemiştim. Onu da ekleyeyim.
Amaaa dün gece 9 saat uyudum ve bugün tartıldım 63.9 kiloyum. Yaa uyku beni çok etkiliyor. Hem iştahımı açıyor hem sanırım metabolizmam yavaşlıyor hem de direkt kilo alıyorum yaaa.
Geçen gün biraz olsun uykumu alınca 63.8 kiloya düştüm. Sonra yine uykusuz kaldım 900 gr aldım. Dün 9 saat uyudum 63.9 kiloya düştüm. Ama ben o arada hep güzel uyumuş olsam şu an çok daha zayıf olacaktım eminim.
Canım okullar kapanıyor, daha çok uyuyabileceğiz inşallah. Ben bu yaz yine çalışacağım, ekstra para kazanmak için. Ama daha çok var. O zamana kadar bol bol uykumu alıp iyice kilo veririm inşallah. Sonraki yazlarda da çalışmak zorunda kalmayıp bol bol dinlenirim inşallah.
Senin de okul bitiyor. Sen dinlenebilecek misin canım?
canım uyku seni gerçekten çok etkiliyormuş. sen bol bol dinlen. tabi inşallah dinlenebilirsin. mirmirmirmirKızlar selam. Nac. canım tam mesajının üstüne gelmişim :)
Canım çok zor oluyor. Ama kaçamak yaptım işte. Dün ve ondan önceki gün hep protein fazlam var. Bir de iyi hatırlattın, dün 3 tane patates kızartması yemiştim. Onu da ekleyeyim.
Amaaa dün gece 9 saat uyudum ve bugün tartıldım 63.9 kiloyum. Yaa uyku beni çok etkiliyor. Hem iştahımı açıyor hem sanırım metabolizmam yavaşlıyor hem de direkt kilo alıyorum yaaa.
Geçen gün biraz olsun uykumu alınca 63.8 kiloya düştüm. Sonra yine uykusuz kaldım 900 gr aldım. Dün 9 saat uyudum 63.9 kiloya düştüm. Ama ben o arada hep güzel uyumuş olsam şu an çok daha zayıf olacaktım eminim.
Canım okullar kapanıyor, daha çok uyuyabileceğiz inşallah. Ben bu yaz yine çalışacağım, ekstra para kazanmak için. Ama daha çok var. O zamana kadar bol bol uykumu alıp iyice kilo veririm inşallah. Sonraki yazlarda da çalışmak zorunda kalmayıp bol bol dinlenirim inşallah.
Senin de okul bitiyor. Sen dinlenebilecek misin canım?
sıkıntı yook. olacak olacak hayatım. oda iyi bunada şükür. hiç gitmemesinden iyidir. ayrıca yavaş yavaş senin için en uygun diyeti bulacağınıza inanıyorum. devam canım sakın pes etme. valla ben bile kırdım kanadını ümidimin ahanda şimdi yanımda oturuyor hiçbiryere gidemez. kaydirigubbakcemile3Kızlar, öğle yemeğinde 100 gr tavuk ve salata vardı. şimdi derse gidiyorum. 1 küçük elme yiyeceğim. 17 gibi de soya sütümü içerim. Su 1.5 lt oldu. Yeşil çay da 3 bardak. Yedek için çubuk tarçın da aldım. Suyu 1 lt daha içtim mi tamamdır )))
Adcım, sana açıklayamamıştım: 2 haftada toplam 500 gr yağ gitti. Tartıda 1 kilo görünüyorum. Anlayacağın arkadaşım, çok yavaş gidiyorum.
adcığım bayıldım fıkrana bayıldım ama biz niye inatla arıyoruz yada elimizdekini yontmaya çalışıyoruz bir ülkeyi kurtarmak adamı odunluktan çıkarmaktan daha kolaymış baksana büperrr:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?