hepinizin günü güzel geçsin
sabah klasik kahvaltımı yapacağım sonrada yürüyüşe :))
hava güzel çok sıcak değil erken gideyim ısınmadan...
görüşürüz
İyi yürüyüşler canım :))))
Ben de çıkıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinizin günü güzel geçsin
sabah klasik kahvaltımı yapacağım sonrada yürüyüşe :))
hava güzel çok sıcak değil erken gideyim ısınmadan...
görüşürüz
günaydin kizlar nasilsiniz dün giremedim dün ne yedim
saba h 2 dilim tam tahilli ekmekle kahvalti yaptim
öglen 1 kase corba
cok kücük bir parca karniyarik ve pilav yedim
arada 1 elma yedi
su toplam da 2,5 litre oldu
bugüne gelince
daha kahvalti yapmadim
1 fincan kahve ictim
birazdan kahvaltimi yaparim
öglen bakalim ne yaparim
bugün yüzme var gidebilirsem iyi oluyor
aksmaa geliri yine
günaydın arkadaşlar...
sabah yarım saat yürüyüşümü yaptım ve az sonra klasik kahvaltımı yapıcamzemuszemus
diyetteyken haftada kaç defa yumurta yiyebiliriz arkadaşlar?1 er gün aralıklarla sabahları haşlanmış yumurta yesem kötü mü etkiler diyetimi?
bende dün işyerinden çıkışta yolumun yarısına kadar yürüdüm yaklaşık 40 dk kadar.akşam yemekte 1 kepçe çorba,2 tatlı kaşığı pilav,2 tatlı kaşığı patatesli bezelye ve bol marul salatası vardı. komşuya oturmaya gittim 1 saatliğine oğlu askere gitti Allah kavuştursun demek için,1 bardak çay içtim. hepsi bu kadar.biraz halsizliğim ve fazla moral bozukluğum olduğu için mutfağımı toparlayıp uyudum.
bu sabah yarım dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım. az bir kahvaltı oldu. çarşıdan iş yerime kadar 15 dk tempolu yrüdüm. yapabilirsem her sabah yapıcam. şimdi yeşil çay içip 2 ad form bisküvi yedim.
bu arad gribim tam anlamıyla geçmedi. hala halsizim. ayrıca kendimi hafif hissediyorum. tokum ve şiş değilim. iştahımın olmamasında sanırım gribin etkiside var.
buralarda olurum öpüldünüz.
Bugün derse gideceğim cnaım, geç gelebilirim, yürüyüş yapamayabilirim ama çarşambadan itibaren yürüyeceğim :))
Doğrusun tabi, sabit çıktığım zamanlara göre ilerleme var da diyetisyenle keşke daha fazla yol alabilseydim diyorum :)))
Canımmm, sen de eminim kalbine göre birini bulacaksın :))))))
CAnım, onların sitesi var. Oradan bilgi edinebilirsiniz. Sen üniversite öğrencisi olduğun için Erasmus'a da bakabilirsin. Onların çok güzel yurt dışı hizmet içi eğitimleri de oluyor. Geçen yıl gitmiştim. İyice araştır ve değerlendir :)))))
bu arada celudar bende severim hurmayı ama 2 tanesi 1 porsiyon sayılıyor lifli olmasına rağmen şeker oranı yüksek, hatırlatayım dedim
günaydın arkadaşlar...
sabah yarım saat yürüyüşümü yaptım ve az sonra klasik kahvaltımı yapıcamzemuszemus
diyetteyken haftada kaç defa yumurta yiyebiliriz arkadaşlar?1 er gün aralıklarla sabahları haşlanmış yumurta yesem kötü mü etkiler diyetimi?
Ne güzel yorümüşsün canım ))) Ben haftada 2 yumurta yiyorum, diyetisyen verdi tabi )))
ricaederim hayatım herzaman.Motivasyonun için çok teşekkür ediyorum adcığım :)))) Ama kilolar resmen gram gram gidiyor :))))
Senin işin daha da büyükmüş canım, kolay gelsin :))))
canım 900 gr daha önce vermiştin sanırım yağdan yanılıyormuyum yoksa. 2 kg yağın vardı zaten ne kalıyorki geriye. hem diyetisyen hemde listeleri pahalı.senin diyetisyenin iyiymiş hayatım,aranızdaki diyaloğun güvenilir olması çok önemli kesinlikle.Kızlar, hemen diyetisyeni anlatayım: öncelikle yağdan sadece 500 gr gitmiş. Hahahaha (((
İkincisi bazal metabolizma olayını sordum, Baharcım, sen de ilgileniyordun :)))) benimki alt sınırdaymış. Sık sık değişkenlik gösterebilirmiş. Hızlandırmak için kas oranımı arttırmam gerekiyormuş. Ve daha önce diyet yaptığım için vücudumun alışmış olabileceğini söyledi. Doktor dürüsttü, hoşuma gitti. Benim yapım gereği gıdım gıdım kilo verdiğimi söyledi. Her zaman dikkatli beslenmem gerektiğini söyledi. Önceki diyetisyenim diyete harfiyen uygulamadığım için kilo veremediğimi söylerdi.
Bu hafta inek sütü ve peyniri yok. Keçi sütü ya da soya sütü ile keçi peyniri var. Belki inek sütüne karşı intoleransım olabilirmiş. Araştırıyor işte. Deniyor. Kızlar, biraz da olsa içim rahatladı.. Umarım bu hafta sonuç alabilirim ve çarşamba sabahı kilo vermiş olurum. Haftaya pazartesi gene gideceğim ve ondan sonra 10 günlük görüşmelerimiz olacak.
alkisalkisalkis nasılsınız kızlarben bıraktığım yerdeyim bakalım hayırlısı adcığım hiç diyet yapacak havam kalmadı bu sıcaklardan suda içemiyorumm mens dönemim sürekli bulantım var
buarada bürom değişti artık çok yoğun çalışan bir bayanım çok mutluyumalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis:teytey:
öğlen vakti hepinize afiyet olsun
bende dün işyerinden çıkışta yolumun yarısına kadar yürüdüm yaklaşık 40 dk kadar.akşam yemekte 1 kepçe çorba,2 tatlı kaşığı pilav,2 tatlı kaşığı patatesli bezelye ve bol marul salatası vardı. komşuya oturmaya gittim 1 saatliğine oğlu askere gitti Allah kavuştursun demek için,1 bardak çay içtim. hepsi bu kadar.biraz halsizliğim ve fazla moral bozukluğum olduğu için mutfağımı toparlayıp uyudum.
bu sabah yarım dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım. az bir kahvaltı oldu. çarşıdan iş yerime kadar 15 dk tempolu yrüdüm. yapabilirsem her sabah yapıcam. şimdi yeşil çay içip 2 ad form bisküvi yedim.
bu arad gribim tam anlamıyla geçmedi. hala halsizim. ayrıca kendimi hafif hissediyorum. tokum ve şiş değilim. iştahımın olmamasında sanırım gribin etkiside var.
buralarda olurum öpüldünüz.
itiraz edenn...
DOGRU ERKEK
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,
kadın lambayı kumların iç...inden çıkarmış, ovalamış.
Lambadan cin çıkmış ve;
-'Sadece bir dilek hakkin var, iyi düşün öyle dile' demiş.
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:
-'Bütün dünyada zulmün, savasın, açlığın bitmesini istiyorum.
Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun?
Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını,
her yere barisin gelmesini diliyorum' diyivermiş.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- 'Tanrı askına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar.
Tamam, isimde iyiyim ama o kadar da değil!
Bunu yapılabileceğimi sanmıyorum.
Başka bir dilekte bulun' diye bağırmış.
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- 'Hayatim boyunca doğru bir erkek bulamadım.
Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum' demiş.
Cin derin derin bir iç çekmiş:
-Uzat su kahrolası haritayı..!!!