• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydin kizlar nasilsiniz dün giremedim dün ne yedim
saba h 2 dilim tam tahilli ekmekle kahvalti yaptim
öglen 1 kase corba
cok kücük bir parca karniyarik ve pilav yedim
arada 1 elma yedi
su toplam da 2,5 litre oldu
bugüne gelince
daha kahvalti yapmadim
1 fincan kahve ictim
birazdan kahvaltimi yaparim
öglen bakalim ne yaparim
bugün yüzme var gidebilirsem iyi oluyor
aksmaa geliri yine

günaydın arkadaşlar...
sabah yarım saat yürüyüşümü yaptım ve az sonra klasik kahvaltımı yapıcamzemuszemus
diyetteyken haftada kaç defa yumurta yiyebiliriz arkadaşlar?1 er gün aralıklarla sabahları haşlanmış yumurta yesem kötü mü etkiler diyetimi?

bendende herkese günaydın. inşallah iyisinizdir.
dosbacım kahvaltısını yapıp yürüyüşüne gitti, iyi yürüyüşler hayatım.
nachticim işine gitti. hayırlı işler canım.
karamanlım sanırım kahvaltını yapıyorsun,afiyet olsun hayatım. yüzmeni ihmal etmezsin umarım :))
shocum yürüyüşünü yapmışsın ne güzel,kahvaltında hafif ve besleyici olursa süper olur.afiyet olsun canım. sorunu bilen arkadaşlar cevaplıcaktır canım.

bende dün işyerinden çıkışta yolumun yarısına kadar yürüdüm yaklaşık 40 dk kadar.akşam yemekte 1 kepçe çorba,2 tatlı kaşığı pilav,2 tatlı kaşığı patatesli bezelye ve bol marul salatası vardı. komşuya oturmaya gittim 1 saatliğine oğlu askere gitti Allah kavuştursun demek için,1 bardak çay içtim. hepsi bu kadar.biraz halsizliğim ve fazla moral bozukluğum olduğu için mutfağımı toparlayıp uyudum.
bu sabah yarım dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım. az bir kahvaltı oldu. çarşıdan iş yerime kadar 15 dk tempolu yrüdüm. yapabilirsem her sabah yapıcam. şimdi yeşil çay içip 2 ad form bisküvi yedim.
bu arad gribim tam anlamıyla geçmedi. hala halsizim. ayrıca kendimi hafif hissediyorum. tokum ve şiş değilim. iştahımın olmamasında sanırım gribin etkiside var.
buralarda olurum öpüldünüz.

günaydin kizlar nasilsiniz dün giremedim dün ne yedim
saba h 2 dilim tam tahilli ekmekle kahvalti yaptim
öglen 1 kase corba
cok kücük bir parca karniyarik ve pilav yedim
arada 1 elma yedi
su toplam da 2,5 litre oldu
bugüne gelince
daha kahvalti yapmadim
1 fincan kahve ictim
birazdan kahvaltimi yaparim
öglen bakalim ne yaparim
bugün yüzme var gidebilirsem iyi oluyor
aksmaa geliri yine

Canım, dün çok güzel beslenmişsin, afiyet olsun ))) yüzme demişsin, ben de yüzmeyi çok seviyorum. Gidebilirsen benim için de yüz canım ))

günaydın arkadaşlar...
sabah yarım saat yürüyüşümü yaptım ve az sonra klasik kahvaltımı yapıcamzemuszemus
diyetteyken haftada kaç defa yumurta yiyebiliriz arkadaşlar?1 er gün aralıklarla sabahları haşlanmış yumurta yesem kötü mü etkiler diyetimi?

Ne güzel yorümüşsün canım ))) Ben haftada 2 yumurta yiyorum, diyetisyen verdi tabi )))

bende dün işyerinden çıkışta yolumun yarısına kadar yürüdüm yaklaşık 40 dk kadar.akşam yemekte 1 kepçe çorba,2 tatlı kaşığı pilav,2 tatlı kaşığı patatesli bezelye ve bol marul salatası vardı. komşuya oturmaya gittim 1 saatliğine oğlu askere gitti Allah kavuştursun demek için,1 bardak çay içtim. hepsi bu kadar.biraz halsizliğim ve fazla moral bozukluğum olduğu için mutfağımı toparlayıp uyudum.
bu sabah yarım dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım. az bir kahvaltı oldu. çarşıdan iş yerime kadar 15 dk tempolu yrüdüm. yapabilirsem her sabah yapıcam. şimdi yeşil çay içip 2 ad form bisküvi yedim.
bu arad gribim tam anlamıyla geçmedi. hala halsizim. ayrıca kendimi hafif hissediyorum. tokum ve şiş değilim. iştahımın olmamasında sanırım gribin etkiside var.

Ne güzel beslenmişsin canım ama akşam yemeğin az mı olmuş ne? Yürüyüşün de çok güzel. Canım, meyveyi ihmal etme, halsizsin madem, beslenmenden çok kısma. Dikkat et endine..
Benim bugün et günüm. Yapayım da aradan çıksın. Sabah sınıfa bi girdim, 10 öğrenci var. Ekmişler okulu )))) işlerimi yaptım ben de... Az önce aramı yaptım. Elma yedim. Kızlar, sanki ema benim daha hızlı kilo vermemi sağlıyor gibi. Deneyeyim bu hafta, ne kaybederim, umarım kilo...

Bugün derse gideceğim cnaım, geç gelebilirim, yürüyüş yapamayabilirim ama çarşambadan itibaren yürüyeceğim :))
Doğrusun tabi, sabit çıktığım zamanlara göre ilerleme var da diyetisyenle keşke daha fazla yol alabilseydim diyorum :)))

Canımmm, sen de eminim kalbine göre birini bulacaksın :))))))

CAnım, onların sitesi var. Oradan bilgi edinebilirsiniz. Sen üniversite öğrencisi olduğun için Erasmus'a da bakabilirsin. Onların çok güzel yurt dışı hizmet içi eğitimleri de oluyor. Geçen yıl gitmiştim. İyice araştır ve değerlendir :)))))

yürüyüş cok zevklı oluyor zaten canımm :)) kiloda öyle cabuk cabuk gitmiyor işte sabır gerekiyormus.. bak hem yol almaya da basladık hepımız uzulme sakın gıdecek kıloların :)

erasmus içinde seneye bas vurcam. bu yıl okulumla ılgılı sorun vardı konyadan öss ile gelmıstım o yuzden ders sayımlarıyla ugrastım epey.. seneyede basvurcam onun ıcın.. ama bu program baska sıtesıne dun baktım epey. ama okadar karısık kı cok bırsey anladıgım soylenemez kaydirigubbakcemile3

sen nereye gitmiştin? nasıl gittin?? hangı program dahılınde gıtmıstın??
bu arada celudar bende severim hurmayı ama 2 tanesi 1 porsiyon sayılıyor lifli olmasına rağmen şeker oranı yüksek, hatırlatayım dedim ;)

canım bende netten bakmıstım yarım su bardagı kadar 1 porsıyon yazıyordu :S yanlıs mı baktım kı :S

günaydın arkadaşlar...

gunaydııın
3 tane galıba :)

Motivasyonun için çok teşekkür ediyorum adcığım :)))) Ama kilolar resmen gram gram gidiyor :))))
Senin işin daha da büyükmüş canım, kolay gelsin :))))
ricaederim hayatım herzaman.
ayrıca damlaya damlaya göl olur bunu biliyorsun zaten.
ve evet hayatım gerçekten büyük zor olacak çok yorulacam ama mecburuz. boya şart soba yaktığımız için yeteri kadar kirlendi zaten.e oğlumunda artık odası olmak zorunda,büyüyor teyzesi. cumartesiden itibaren başlıyorum halılardan nasipse.
Kızlar, hemen diyetisyeni anlatayım: öncelikle yağdan sadece 500 gr gitmiş. Hahahaha :((((
İkincisi bazal metabolizma olayını sordum, Baharcım, sen de ilgileniyordun :)))) benimki alt sınırdaymış. Sık sık değişkenlik gösterebilirmiş. Hızlandırmak için kas oranımı arttırmam gerekiyormuş. Ve daha önce diyet yaptığım için vücudumun alışmış olabileceğini söyledi. Doktor dürüsttü, hoşuma gitti. Benim yapım gereği gıdım gıdım kilo verdiğimi söyledi. Her zaman dikkatli beslenmem gerektiğini söyledi. Önceki diyetisyenim diyete harfiyen uygulamadığım için kilo veremediğimi söylerdi.
Bu hafta inek sütü ve peyniri yok. Keçi sütü ya da soya sütü ile keçi peyniri var. Belki inek sütüne karşı intoleransım olabilirmiş. Araştırıyor işte. Deniyor. Kızlar, biraz da olsa içim rahatladı.. Umarım bu hafta sonuç alabilirim ve çarşamba sabahı kilo vermiş olurum. Haftaya pazartesi gene gideceğim ve ondan sonra 10 günlük görüşmelerimiz olacak.
canım 900 gr daha önce vermiştin sanırım yağdan yanılıyormuyum yoksa. 2 kg yağın vardı zaten ne kalıyorki geriye. hem diyetisyen hemde listeleri pahalı.senin diyetisyenin iyiymiş hayatım,aranızdaki diyaloğun güvenilir olması çok önemli kesinlikle.
bu kilolar,evet bu kocaların yüzünden. ne oluyorsa evlendikten sonra oluyor.

alkisalkisalkis nasılsınız kızlarben bıraktığım yerdeyim bakalım hayırlısı adcığım hiç diyet yapacak havam kalmadı bu sıcaklardan suda içemiyorumm mens dönemim sürekli bulantım var
buarada bürom değişti artık çok yoğun çalışan bir bayanım çok mutluyumalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis:teytey:

shocum nasılsın canım,dün gayet iyi beslemişsin yürüyüşlerinide yapıyorsun,valla bravo hayatım. ne güzel takımca diyetteyiz. güzel sonuçlar alırız inşallah bu hafta.

celudar çok sağol canım, moralini bozmak istemem ama annen bugün yarın yapalım temizliği dicektir. kaydirigubbakcemile3 sanada şimdiden kolay gelsin.
ayrıca proje meselesine sevindim. iyi bir araştırmayla sende bu imkanlardan faydalanırsın. ne güzel koluna yeni bilezikler eklersin. hayırlısı olur inşallah. arada gelip bizide bilgilendirsen sevinirim.

alkisalkisalkis nasılsınız kızlarben bıraktığım yerdeyim bakalım hayırlısı adcığım hiç diyet yapacak havam kalmadı bu sıcaklardan suda içemiyorumm mens dönemim sürekli bulantım var
buarada bürom değişti artık çok yoğun çalışan bir bayanım çok mutluyumalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis:teytey:

öğlen vakti hepinize afiyet olsun

ollleeeyyyyyyy gözünaydın hayırlıolsun canım. :teytey: :teytey: :dance: yeni ofisin sana uğur getirsin inşallah.

ya geldin nerelere kaçtın hemen. senin canın sağolsun hayatım kafan rahatlasın yeter. toparlarsın biliyorum seni. bebişmi geliyor yoksa. :teytey:
sanada afiyetolsun cancan.

selam kızlar sınavlar yaklaştı ya paçalarım tutuştu yine stres başladı diğer sınava da 4 ay kaldı asıl derdim o tarihten çok eksiğim var nasıl toparlarım bilemiyorum allahtan haftaya tekrar dersleri de başlıyor belki faydasını görürüm bugün sırf stresten evdeki pudinglerden bir kase yedim ne yazık ki onun haricinde iyi gidiyorum bakalım pazartesiye kaç çıkacağım şu aöf sınavlarım da geçsin takıma girerim artık :) şimdilik çıkıyorum görüşürüz kızlar...

itiraz edenn...
DOGRU ERKEK
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,
kadın lambayı kumların iç...inden çıkarmış, ovalamış.
Lambadan cin çıkmış ve;
-'Sadece bir dilek hakkin var, iyi düşün öyle dile' demiş.
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:
-'Bütün dünyada zulmün, savasın, açlığın bitmesini istiyorum.
Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun?
Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını,
her yere barisin gelmesini diliyorum' diyivermiş.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- 'Tanrı askına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar.
Tamam, isimde iyiyim ama o kadar da değil!
Bunu yapılabileceğimi sanmıyorum.
Başka bir dilekte bulun' diye bağırmış.
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- 'Hayatim boyunca doğru bir erkek bulamadım.
Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum' demiş.
Cin derin derin bir iç çekmiş:
-Uzat su kahrolası haritayı..!!!

Baharım, bu dönemde bi de diyet stresine girme. Şu andan en önemlisi senin sağlığın, huzurun ve sınavların.... Diyeti temmuzdan sonra dert et canım. Ayrıca pudingden bi zarar da gelmez ))))) KPSS den sonra sabahları erken kalkar yürürsün, diyet yaparsın. Kolaylıklar gelsin canım. Bizim okulda da KPSS başvuruları var, işlniz hiç de kolay değil...

itiraz edenn...
DOGRU ERKEK
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,
kadın lambayı kumların iç...inden çıkarmış, ovalamış.
Lambadan cin çıkmış ve;
-'Sadece bir dilek hakkin var, iyi düşün öyle dile' demiş.
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:
-'Bütün dünyada zulmün, savasın, açlığın bitmesini istiyorum.
Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun?
Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını,
her yere barisin gelmesini diliyorum' diyivermiş.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- 'Tanrı askına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar.
Tamam, isimde iyiyim ama o kadar da değil!
Bunu yapılabileceğimi sanmıyorum.
Başka bir dilekte bulun' diye bağırmış.
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- 'Hayatim boyunca doğru bir erkek bulamadım.
Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadik olacak erkek diliyorum' demiş.
Cin derin derin bir iç çekmiş:
-Uzat su kahrolası haritayı..!!!

Bayıldım canııımmm. Süpermiş ))))

Taylorcım sana bi sorum var. Bu hafta bi kaç kere sebepsiz yere 5.30 da kalktım, iyi dinlenemiyorum. Okulda ve evde işlerim çok yoğun. Sanırım kafam dolu diye uyuyamıyorum. Bir de üstüne açlık eklenince insanın morali çok bozuluyor. Az önce gene şeytana uyacaktım da önümden çok güzel ve zayıf bir kız geçti, tost almadım. Sen bunca uykusuzluğa ve yorgunluğa nasıl kaçamak yapmıyorsun? Bir kez daha tebrik ettim seni ))))

Back