• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bende çıkayım. azönce çay içtim bir bardak siyah çay.iyi geldi. çok severimde. akşama ıspanak var nasipse. öptüm herkesi.

kolay gelsin canım. sen beslenme kaliteni iyice yerleştirdin hayatına. yani nasıl olması gerektiğini artık biliyorsun.ne kadar güzel. ben inanıyorumki zamanla dahada düzene gireceksin. kilolarda gidecek.sakın ama sakın azmini düşürme hayatım. bak göreceksin çok gzel olacak.

Motivasyonun için çok teşekkür ediyorum adcığım :)))) Ama kilolar resmen gram gram gidiyor :))))

nasılsınız kızlarr pek yazamıyorum koşturmaca geciyoo ya yazıyorum tam ela durmuyo çıkıyommm
dünn koşturmaca gecti sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik yediklerimi erittim çok bişeyde yiyemedim elanın peşinde koşmaktann zatennn yediklerimde eridiii:)
öğlen arada bi 2 top dondurma kaçamağım oldu öğlen köfte salata ekmek
akşam 3 kaşık pırasa yemeğii 1 dilim ekmekk
temizlik yaptım dolaplarıda sildim bitti gibi bişeyy cumartesi annemler geliyoo gece uyuyamıyorum 3 gündür 4 saat uykuylab duruyommm sanırım heycan yaptım eşimde yokkk

sizler nasılsınız kızlar çok okuyamadım gecmişi eskilerden bi arkadaş katılmış sanırım hoşgeldin aramızaa cnmmm

bende 2 ileri 1 geri gidiyomm bakalımmm

Eloşcum, öncelikle annenlerin geleceğine çok sevindim canım :))))
İkincisi senin sporun kızın :)))) Ne güzel insan spor yapmaktan sıkılır,bırakır; evladının arkasından koşturmaktan sıkılsa da bırakmadığı için kilo yakar :))))
Üçüncüsü, akşam yemeğin çok güzel olmuş, afiyet olsun :))))

şimdi aramı yaptım 1 havuç yedim
aslında acıkmaya başladım tok tutacak hafif bişey yemeliyim ama ne ??

Canım, yoğurt olabilir, leblebi olabilir...

ben buğünneler yedim yazayımmm
sabah peynir ekmek domates 2 dilim ekmekk
ara 1 bardak sütt
öğlen 1 dilim ekmek pırsa yemeği 5 kaşıkk
arada yeşil cayımı içtim bide nescafe
akşama tavukk gögsüü ,çorbaa herhaldee bakalım yine yazaroımmm

Afiyet olsun canım, çok güzel beslenmişsin :))))

akşama benimde tavuk göğsü çorba ve karnabahar var
.

Menüler süperrrr..

elacım kolay gelsin,inşallah biran önce bititrirsin. bende önümüzdeki hafta başlıyorum yaz temizliğine inşallah. boya da yapılacak. oğlumun odasını ayıracam. şimdiden gözümde büyüdü işler.

Senin işin daha da büyükmüş canım, kolay gelsin :))))

kızlar bende çıkayım. azönce çay içtim bir bardak siyah çay.iyi geldi. çok severimde. akşama ıspanak var nasipse. öptüm herkesi.

Afiyet olsun canım :)))) Kolay gelsin

Kızlar, hemen diyetisyeni anlatayım: öncelikle yağdan sadece 500 gr gitmiş. Hahahaha :((((
İkincisi bazal metabolizma olayını sordum, Baharcım, sen de ilgileniyordun :)))) benimki alt sınırdaymış. Sık sık değişkenlik gösterebilirmiş. Hızlandırmak için kas oranımı arttırmam gerekiyormuş. Ve daha önce diyet yaptığım için vücudumun alışmış olabileceğini söyledi. Doktor dürüsttü, hoşuma gitti. Benim yapım gereği gıdım gıdım kilo verdiğimi söyledi. Her zaman dikkatli beslenmem gerektiğini söyledi. Önceki diyetisyenim diyete harfiyen uygulamadığım için kilo veremediğimi söylerdi.
Bu hafta inek sütü ve peyniri yok. Keçi sütü ya da soya sütü ile keçi peyniri var. Belki inek sütüne karşı intoleransım olabilirmiş. Araştırıyor işte. Deniyor. Kızlar, biraz da olsa içim rahatladı.. Umarım bu hafta sonuç alabilirim ve çarşamba sabahı kilo vermiş olurum. Haftaya pazartesi gene gideceğim ve ondan sonra 10 günlük görüşmelerimiz olacak.

nac cnm ne güzel 500 gram yağdan gitmişş vereceğiz cnmm sabırrr lazımm
bende arkdaşa gittim sütlü nescafe ve 5tane sarma yedimm:((( akşam yemeği çok az yicemmm artıkk
işlerde kaldııı bakalımm biraz yapayım simdii grşş

nac cnm ne güzel 500 gram yağdan gitmişş vereceğiz cnmm sabırrr lazımm
bende arkdaşa gittim sütlü nescafe ve 5tane sarma yedimm:((( akşam yemeği çok az yicemmm artıkk
işlerde kaldııı bakalımm biraz yapayım simdii grşş

Canım, 2 haftada gitti bu kadar yağ ama... :)))
AKşam ekmek yemessen bi şey olmaz cnaımcım. Sarmalar ekmek yerine geçiyor :))))))

akşam yemeğimi yedim
çorba
haşlanmış karnabahar
minicik tavuk
ekmek(2 dilim yedim çok oldu )
şimdi de çay içeceğim yatmadan bi yeşil çay daha içerim

Kızlar, bu keçi peyniri, sütü işi bize biraz pahalıya patlayacak ))))) öncelikle şunu söyleyeyim: keçi peyniri pahalı bi şeymiş. Sütü de her markatte olmuyormuş. Evin oradaki büyük markette yoktu. Biz de soya sütü aldık, o da pahalı bi şey. Şimdi daha da büyük bi markete gidiyoruz. İstabul kazan, biz kepçe...Eşim de, canım ya, hadi şunu da deneyelim diyor. Kilo derdim bitince eminim o da çok rahatlayacak )))))

Kızlar, bu keçi peyniri, sütü işi bize biraz pahalıya patlayacak ))))) öncelikle şunu söyleyeyim: keçi peyniri pahalı bi şeymiş. Sütü de her markatte olmuyormuş. Evin oradaki büyük markette yoktu. Biz de soya sütü aldık, o da pahalı bi şey. Şimdi daha da büyük bi markete gidiyoruz. İstabul kazan, biz kepçe...Eşim de, canım ya, hadi şunu da deneyelim diyor. Kilo derdim bitince eminim o da çok rahatlayacak )))))

canım evet keçi peyniri pahalı ama sütünü kokar diye alamıyorum... büyük marketlerde var biliyorum onlarında yarım yağlısı varmış ama ben almıyorum
keçi peynirinde tahsildaroğlunu tavsiye ederim hem lezzetli hemde kokusu daha az
eşime bende kıyamıyorum ama evlendiğimizde bu kadar gezdirip aldırmasaydı bu kadar kiloları :))

iyi akşamlar kızlar..menümü yazayım
sabah klasik bir dilim mısır ekmekli kahvaltı
öğleyin yarım tabak tavuk sote ve bir kase cacık vr bir dilim ekmek:umursamaz:ekmek yemesem olmuyoo sankiii..ekmekle ebediyen küsebilmek isterdimbilmiyorumkismile
akşam 3 kaşık kuru fasulye ve biraz yogurt
suyu çok az içtim:umursamaz:
2 şişe soda mı içtim
şimdidde biraz karpuz yiycem..bu arada meyva olarakta erik ve elma yedim gündüz
ve yürüyüşümü yaptım..30 dakika..aslında biraz aaz ama ben bir anda spora çok yüklendim mi hemen sıkılıyorum ve yanciziyorum.. sporun süresinin de önemli olmasının yanısıra süreklilii daha önemliymiş ..gün içinde aralarda da be bacak hareketi falan yapıyorum..özellikle belimdeki simitcikler içinn:oklava:

Kızlar yine çooook uykusuzum. Bu gece uyuyabileceğim inşallah.

Geçmişi okuyamıyorum. Umarım herkes iyidir. Yeni arkadaşımız hoşgelmiş.

2 gündür neler yaptım özet geçip yatıcam hemen. Uyku gözümden akıyor.

günaydın diyet güzelleriihihoyyyt

aramıza hosgeldınıız :))) bende bi kac gundur yenı birileri tanışsam keske dıye gecırıyordum içimden :)) nasıb kk da tanısmakmıs opuyorumnanaktan

Canlarım, nöbetçiyim. Nöbet pek hoşlandığım bi şey değil. Bi de OSS, KPSS başvuruları var, gelen, giden karıştı. Allah sınavlara başvuranlara sabır versin. Kolay değil vallahi.
Kızlar, bu saate kadar kaçamağım yok. Suyum 1 lt, yeşil çayım 2 bardak. Tarçınlı tabi. Kızlar sabah tartldım, gram oynamamışım. Bakalım... Yemin ederim, asabım bozuluyor. Demek ki benlm metabolizmam yavaş çalıkıyor. Sabah internette araştırdım. Yaşım için 1200 metabolizma hızı bayağı yavaş. Keyfim kaçtı vallahi. eskiden böyle değildim. Kilo sorunum hiç yoktu. Acaba bir anda mı yavaşladı.. Aman ne bileyim işte...
adcığım, ben kahvaltıdan önce 1,5 lt, kahvatıdan sonra 1,5 lt su ile güne başlıyorum. Kızlar, hepiniz yepyeni bir başlangıç yapmışsınız, tebrik ediyorum canlarım....

canıım benım dıyetısyenımde hareketlı olmakla metabolızmanın hızlanacagını soylemıstı.. sonuclarında iyi cıkmıstı dıye hatırlıyorum cok sukur.. zaten basta onemlı olan saglıklı olmak ve cok sukurde oylesın.. bız bu kıloları hop dıye 2-3 gunde almadık kııı zamanla aldık gıtmelerıde bıraz daha fazla zaman alıyor o kadar ama gidecekler inş opuyorumnanaktan

bende açıkınca bol bol su içiyorumm tıkıyooo yiyemiyorumm:))))
evet dosba cnm çok oldu uzak oluncaa biz gidemiyoz onlarda kardeşimişn okulu var diye gelemiyolarr zor oluyoo:((((((((( iyi yapmışsın zeytin yarine peynir olsaydıı keske zeytin iyi deil yaa ondan peynir daha masum geliyoo

bende bol su ıcıyorum acıkınca oda midemde guluk guluk su seslerı yankılanıyoo kaydirigubbakcemile3 penirse zaten vazgecılmezııımmm :)

elacım kolay gelsin,inşallah biran önce bititrirsin. bende önümüzdeki hafta başlıyorum yaz temizliğine inşallah. boya da yapılacak. oğlumun odasını ayıracam. şimdiden gözümde büyüdü işler.

annemde bır gun buyuk temızlık dıyecek bılıyorum. ve o gunden korkuyorum :((
sımdıden kolay gelsın..

Kızlar, hemen diyetisyeni anlatayım: öncelikle yağdan sadece 500 gr gitmiş. Hahahaha :((((
İkincisi bazal metabolizma olayını sordum, Baharcım, sen de ilgileniyordun :)))) benimki alt sınırdaymış. Sık sık değişkenlik gösterebilirmiş. Hızlandırmak için kas oranımı arttırmam gerekiyormuş. Ve daha önce diyet yaptığım için vücudumun alışmış olabileceğini söyledi. Doktor dürüsttü, hoşuma gitti. Benim yapım gereği gıdım gıdım kilo verdiğimi söyledi. Her zaman dikkatli beslenmem gerektiğini söyledi. Önceki diyetisyenim diyete harfiyen uygulamadığım için kilo veremediğimi söylerdi.
Bu hafta inek sütü ve peyniri yok. Keçi sütü ya da soya sütü ile keçi peyniri var. Belki inek sütüne karşı intoleransım olabilirmiş. Araştırıyor işte. Deniyor. Kızlar, biraz da olsa içim rahatladı.. Umarım bu hafta sonuç alabilirim ve çarşamba sabahı kilo vermiş olurum. Haftaya pazartesi gene gideceğim ve ondan sonra 10 günlük görüşmelerimiz olacak.

Canım, 2 haftada gitti bu kadar yağ ama... :)))
AKşam ekmek yemessen bi şey olmaz cnaımcım. Sarmalar ekmek yerine geçiyor :))))))

canıım iki haftada iyi yinede sabıt kaldıgın zamanlara gore dusunsene :)) iyi gidiyorsun nac sakın canını sıkma boyle boyle gıdecek bu kılolar :))

ayy yaa onlarda biz dert edınce bizle bırlıkte dertlenıyorlar işte.. bak aklıma eskı guzel guzel anılar geldı sımdı :(
hep mutlu olursunuz inş canım...

öğleyin yarım tabak tavuk sote ve bir kase cacık vr bir dilim ekmek:umursamaz:ekmek yemesem olmuyoo sankiii..ekmekle ebediyen küsebilmek isterdimbilmiyorumkismile
2 şişe soda mı içtim
ve yürüyüşümü yaptım..30 dakika..aslında biraz aaz ama ben bir anda spora çok yüklendim mi hemen sıkılıyorum ve yanciziyorum.. sporun süresinin de önemli olmasının yanısıra süreklilii daha önemliymiş ..gün içinde aralarda da be bacak hareketi falan yapıyorum..özellikle belimdeki simitcikler içinn:oklava:

öğlen sanki cok fena olmamıs ekmek var ama oda gereklı sonucta.. taylor ın bılgısı daha ıyı bu konuda ..
bence gayet guzel bı beslenme olmus tebrıkler :)))

Dün:

Uyku: 4 saat
Yemek: 1 protein fazlam var
İçecek: 2 bardak yeşil çay
Spor: Yok

Bugün:

Uyku: 6 saat (çok uyku açığım olduğu için hiç yetmedi)
Yemek: Akşam yemeğinde 1 protein fazlam var
İçecek: Su en az 3 litre vardır. 1 bardak yeşil çay

Öpüyorum hepinizi.

ayy canıım gecıkme ıyıce uykun cok etkılıyor seni..
bende sımdı gelebıldım anca.. gun ıcınde gırdım bı kac kez hıc bakamadım yogun bir gundu...
gorusuruz yarıın... opuyorumnanaktan

kızlaaaar bugun cok guzel birsey öğrendim..

proje calısmaları yapılıyormus avrupa ulkeleri arasında ve bu proje calısmaları baska ulkeden bı grupla yada baska ulkede sızın yapmak ıstedıgınız proje ile avrupada istedıgınız ulkede hayata gecırılıyor. ulkeler bunun ıcın ınanılmaz kaynaklar ayırıyorlarmıs ama bızım ulkemızden cok fazla talep yokmus ve o yuzden havuz sıstemıde oldugu ıcın bızım malı kaynaklarımız bıle baska ulkeler tarafından kullanılıyormus..

eğitim ve genclık programı cercevesınde proje hazırlama... bu meseleyıde kursta cok sevdıgım bı ablam dedı kendısıde bu sekılde projelerle ılgılenmıs yurt dısında bır cok ulke gormus bırı bu sekılde de karsılıklı projelerde yapmıslar..

bende arkadaslarla konustum yılda 5 kez projeler ıcın gonderımler yapılıyor. sanıyorum oldukca guzel bı ımkan.. projeler dusunmeye baslasak ıyı olcak arkadaslarla :)) burayada eger hersey yolunda gıderse konumuzu yazarım.. bugun ıcım bu ısden dolayı sevıncle doluu :))

yedıklerıme gelıncede:
sabah
2d ekmek 2 kk peynir domates salatalık 1b süt
ara öğün
4 tane hurma (bu ara evde bollugu var babamın arkadası epey yollamıs bızede :)) )
öğle
peynırlı tost :( salata (dişardaydım :( )
ara öğün :
yine 4 hurma (sevdıgım bellı oluyordur :D)
akşam:
gec vakıttı iştahımda yoktu bıraz peynırle altınbasak yedım

sebze hiç yk et hiç yok

spor: sayılırsa eger 100 ip atladım. terlemedım bile.. kurtan proje ısı ıle ilgili konustugumuz ıcın konustuk bıde bı arkadasla oturduk falan gec kalınca yuruyemedımde ...

yarın kuzenımın kızının 2. yas gunu cokda sevıyorum cadıyı :)) ıkı gun gormeyınce ozlenıyor.. yarın orada olcam..
asla kacamak olmıycaaaaaak!!!

canım evet keçi peyniri pahalı ama sütünü kokar diye alamıyorum... büyük marketlerde var biliyorum onlarında yarım yağlısı varmış ama ben almıyorum
keçi peynirinde tahsildaroğlunu tavsiye ederim hem lezzetli hemde kokusu daha az
eşime bende kıyamıyorum ama evlendiğimizde bu kadar gezdirip aldırmasaydı bu kadar kiloları :))

Canım, aynen dediğin gibi yarım yağlısını aldım. Kokacak mı, bakayım, sana haber veririm. Soya sütüne göre inanılmaz ekonomik. Mesajını okuduğumda sütaşınkini almıştım. Önümüzdeki hafta tahsildaroğluna da bakarım :)))
Değil mi yani, benim evlenene kadar aklıma marketin cips reyonuna girmek bile gelmezdi. SOnra cips yer oldum..

2 şişe soda mı içtim

Canım, diyetisyenler ekmeği çok önemsiyorlar. Muhakkak yenmesi gerek diyorlar. Tabi kararında..Ne kadar ekmek yemiştin?
Öğle yemeğin yok galiba canım. Metabolizman yavaşlamasın diye söylüyorum :)))) Afiyet olsun :)

CAnımm, umarım sabah uykunu almış bi şekilde yataktan kalkarsın..

canıım benım dıyetısyenımde hareketlı olmakla metabolızmanın hızlanacagını soylemıstı.. sonuclarında iyi cıkmıstı dıye hatırlıyorum cok sukur.. zaten basta onemlı olan saglıklı olmak ve cok sukurde oylesın.. bız bu kıloları hop dıye 2-3 gunde almadık kııı zamanla aldık gıtmelerıde bıraz daha fazla zaman alıyor o kadar ama gidecekler inş opuyorumnanaktan

canıım iki haftada iyi yinede sabıt kaldıgın zamanlara gore dusunsene :)) iyi gidiyorsun nac sakın canını sıkma boyle boyle gıdecek bu kılolar :)

ayy yaa onlarda biz dert edınce bizle bırlıkte dertlenıyorlar işte.. bak aklıma eskı guzel guzel anılar geldı sımdı :(
hep mutlu olursunuz inş canım...

Bugün derse gideceğim cnaım, geç gelebilirim, yürüyüş yapamayabilirim ama çarşambadan itibaren yürüyeceğim :))
Doğrusun tabi, sabit çıktığım zamanlara göre ilerleme var da diyetisyenle keşke daha fazla yol alabilseydim diyorum :)))

Canımmm, sen de eminim kalbine göre birini bulacaksın :))))))

Dün:

Uyku: 4 saat
Yemek: 1 protein fazlam var
İçecek: 2 bardak yeşil çay

Bugün:

Uyku: 6 saat (çok uyku açığım olduğu için hiç yetmedi)
Yemek: Akşam yemeğinde 1 protein fazlam var
İçecek: Su en az 3 litre vardır. 1 bardak yeşil çay

Öpüyorum hepinizi.

Canımmm, uykuna dikkat et :))) 4 saat uyku çok az.. Fazlalığında önemli bi şey yok :))

kızlaaaar bugun cok guzel birsey öğrendim..

proje calısmaları yapılıyormus avrupa ulkeleri arasında ve bu proje calısmaları baska ulkeden bı grupla yada baska ulkede sızın yapmak ıstedıgınız proje ile avrupada istedıgınız ulkede hayata gecırılıyor. ulkeler bunun ıcın ınanılmaz kaynaklar ayırıyorlarmıs ama bızım ulkemızden cok fazla talep yokmus ve o yuzden havuz sıstemıde oldugu ıcın bızım malı kaynaklarımız bıle baska ulkeler tarafından kullanılıyormus..

eğitim ve genclık programı cercevesınde proje hazırlama... bu meseleyıde kursta cok sevdıgım bı ablam dedı kendısıde bu sekılde projelerle ılgılenmıs yurt dısında bır cok ulke gormus bırı bu sekılde de karsılıklı projelerde yapmıslar..

bende arkadaslarla konustum yılda 5 kez projeler ıcın gonderımler yapılıyor. sanıyorum oldukca guzel bı ımkan.. projeler dusunmeye baslasak ıyı olcak arkadaslarla :)) burayada eger hersey yolunda gıderse konumuzu yazarım.. bugun ıcım bu ısden dolayı sevıncle doluu :))

yedıklerıme gelıncede:
sabah
2d ekmek 2 kk peynir domates salatalık 1b süt
ara öğün
4 tane hurma (bu ara evde bollugu var babamın arkadası epey yollamıs bızede :)) )
öğle
peynırlı tost :( salata (dişardaydım :( )
ara öğün :
yine 4 hurma (sevdıgım bellı oluyordur :D)
akşam:
gec vakıttı iştahımda yoktu bıraz peynırle altınbasak yedım

sebze hiç yk et hiç yok

spor: sayılırsa eger 100 ip atladım. terlemedım bile.. kurtan proje ısı ıle ilgili konustugumuz ıcın konustuk bıde bı arkadasla oturduk falan gec kalınca yuruyemedımde ...

yarın kuzenımın kızının 2. yas gunu cokda sevıyorum cadıyı :)) ıkı gun gormeyınce ozlenıyor.. yarın orada olcam..
asla kacamak olmıycaaaaaak!!!

CAnım, onların sitesi var. Oradan bilgi edinebilirsiniz. Sen üniversite öğrencisi olduğun için Erasmus'a da bakabilirsin. Onların çok güzel yurt dışı hizmet içi eğitimleri de oluyor. Geçen yıl gitmiştim. İyice araştır ve değerlendir :)))))

Kızlar, dün akşam gelemedim. Çookk yorgundum. Son akşam arası olarak 3 tane yeni dünya yedim. Bugün et günüm (gene) :(((((( Kahvaltımda klasiğe ek olarak yumurta olacak.

hepinizin günü güzel geçsin
sabah klasik kahvaltımı yapacağım sonrada yürüyüşe :))
hava güzel çok sıcak değil erken gideyim ısınmadan...
görüşürüz

bu arada celudar bende severim hurmayı ama 2 tanesi 1 porsiyon sayılıyor lifli olmasına rağmen şeker oranı yüksek, hatırlatayım dedim ;)

Back