• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım, nöbetçiyim. Nöbet pek hoşlandığım bi şey değil. Bi de OSS, KPSS başvuruları var, gelen, giden karıştı. Allah sınavlara başvuranlara sabır versin. Kolay değil vallahi.
Kızlar, bu saate kadar kaçamağım yok. Suyum 1 lt, yeşil çayım 2 bardak. Tarçınlı tabi. Kızlar sabah tartldım, gram oynamamışım. Bakalım... Yemin ederim, asabım bozuluyor. Demek ki benlm metabolizmam yavaş çalıkıyor. Sabah internette araştırdım. Yaşım için 1200 metabolizma hızı bayağı yavaş. Keyfim kaçtı vallahi. eskiden böyle değildim. Kilo sorunum hiç yoktu. Acaba bir anda mı yavaşladı.. Aman ne bileyim işte...
adcığım, ben kahvaltıdan önce 1,5 lt, kahvatıdan sonra 1,5 lt su ile güne başlıyorum. Kızlar, hepiniz yepyeni bir başlangıç yapmışsınız, tebrik ediyorum canlarım....

kızlar bu sabah tartıldım hani korkuyodum ya cumartesi günü yaptığım kaçamaklardan dolayı dün dikkatli davranmaya çalıştım bol bol suyumu da içtim bugün sonuç çok güzel kilom 84 olmuş 900 gram daha gitmiş yani :nazar: :lepi: kaydirigubbakcemile2
canım tebrikler :nazar:
aslında isteyince yapıyoruz ama şu irademiz o kadar çok bahane buluyor ki:((
kendime çok kızıyorum

AD cım ve BAHAR cım hoşbuldum canlarım..öpüyorum siziopuyorumnanaktan
baharcım canım sağlık olsun canım veririz kilolarımızı..
dosbacım henüz yürüyüşümü yapmadım canım..akşam yapacagım..evde diilim su anda
ben de sabah klasik kahvaltımı yaptım..az sonra çorba içmeyi düşünüyorumcokacimcoook
afiyet olsun şimdiden... ben akşama kendimi ii hissedersem yine yürüyeceğim

shocuğum hoşgeldin canımm sevinndim geri döndüğüne
kızlar nasılsınız
iiyiz canım sen nasılsın??
nasıl gidiyor??

Canlarım, nöbetçiyim. Nöbet pek hoşlandığım bi şey değil. Bi de OSS, KPSS başvuruları var, gelen, giden karıştı. Allah sınavlara başvuranlara sabır versin. Kolay değil vallahi.
Kızlar, bu saate kadar kaçamağım yok. Suyum 1 lt, yeşil çayım 2 bardak. Tarçınlı tabi. Kızlar sabah tartldım, gram oynamamışım. Bakalım... Yemin ederim, asabım bozuluyor. Demek ki benlm metabolizmam yavaş çalıkıyor. Sabah internette araştırdım. Yaşım için 1200 metabolizma hızı bayağı yavaş. Keyfim kaçtı vallahi. eskiden böyle değildim. Kilo sorunum hiç yoktu. Acaba bir anda mı yavaşladı.. Aman ne bileyim işte...
adcığım, ben kahvaltıdan önce 1,5 lt, kahvatıdan sonra 1,5 lt su ile güne başlıyorum. Kızlar, hepiniz yepyeni bir başlangıç yapmışsınız, tebrik ediyorum canlarım....

afiyet olsun canım çok güzel beslenmişsin
nac canım benim diyetisyenim çok strese giriyorsun ve kortizon salgılıyoesun ve veremiyorsun diyordu
canım rahat bırak sen ...bırak diyetisyenin düşünsün

shocum canım hoşgeldin. inşallah bu yaz başarırız,istediğimiz kilolara geliriz.
dosbacım sendeçok azimli görünüyorsun canım. hadi bu hafta bişeyler yapalım başlangıç olarak. mesela 1 kilo verelim. kaydirigubbakcemile4 istiyoruz,ozaman yapabiliriz. he he
yürüyüşe bende bugün başlıyorum.akşam iş çıkışı eve tempolu yürüyüş. yanıma sadece spor ayakkabı aldım ama yarın eşofmanlarıda getirim çünkü iş kıyafetleri beni epey zorlıcak. bugün başlangıcı yapayımda yarına ayarlarım artık.
bu sabah 1 dilim ekmekle kahvallımı (tereyağ bal,kaşar peyniri)yaptım. az önce yarım elma yedim. (elma çok büyüktü) birzdan yeşil çayımı içerim.

canım afiyet olsun... kahvaltın çok güzelmiş
senin şu diyet tekniklerine bayılıyorum
bende öğle yemeğimi 3 kaşık kuskus yiyerek geçirdim
şimdi de yeşil çayımı içiyorum

kızlar bu sabah tartıldım hani korkuyodum ya cumartesi günü yaptığım kaçamaklardan dolayı dün dikkatli davranmaya çalıştım bol bol suyumu da içtim bugün sonuç çok güzel kilom 84 olmuş 900 gram daha gitmiş yani :nazar: :lepi: kaydirigubbakcemile2
oh ne güzel sevindim hayatım ya. inşallah bu yaz güzel güzel birazda olsun rahatlıcaz inşallah.

shocuğum hoşgeldin canımm sevinndim geri döndüğüne
kızlar nasılsınız
canım kendi adıma iyiyim asıl sen nasılsın,neler yapıyorsun. hadi melzeyitim şöyle bir silkelende bieşyler yapalaım hayatım. buradan kopma.

kolay gelsin canım. sen beslenme kaliteni iyice yerleştirdin hayatına. yani nasıl olması gerektiğini artık biliyorsun.ne kadar güzel. ben inanıyorumki zamanla dahada düzene gireceksin. kilolarda gidecek.sakın ama sakın azmini düşürme hayatım. bak göreceksin çok gzel olacak.

nasılsınız kızlarr pek yazamıyorum koşturmaca geciyoo ya yazıyorum tam ela durmuyo çıkıyommm
dünn koşturmaca gecti sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik yediklerimi erittim çok bişeyde yiyemedim elanın peşinde koşmaktann zatennn yediklerimde eridiii:)
öğlen arada bi 2 top dondurma kaçamağım oldu öğlen köfte salata ekmek
akşam 3 kaşık pırasa yemeğii 1 dilim ekmekk
temizlik yaptım dolaplarıda sildim bitti gibi bişeyy cumartesi annemler geliyoo gece uyuyamıyorum 3 gündür 4 saat uykuylab duruyommm sanırım heycan yaptım eşimde yokkk

sizler nasılsınız kızlar çok okuyamadım gecmişi eskilerden bi arkadaş katılmış sanırım hoşgeldin aramızaa cnmmm

bende 2 ileri 1 geri gidiyomm bakalımmm

canım afiyet olsun... kahvaltın çok güzelmiş
senin şu diyet tekniklerine bayılıyorum
bende öğle yemeğimi 3 kaşık kuskus yiyerek geçirdim
şimdi de yeşil çayımı içiyorum

sağol dosbacım,sanada afiyet olsun hayatım. sende az beslenmişsin ne güzel.
ben masadan aç kalmak istiyorum canım. yazda geldi. bol meyve zamanı artık. ayrıca üzüm kilo verdirmek için harikaymış.üzüme daha başlamadım iyice bollaşsın öyle.
bende öğle yemeğinde 1 kepçe çorba yedim. 3 ad gün kurusu yedim.
az önce çeyrek elma yedim.

nasılsınız kızlarr pek yazamıyorum koşturmaca geciyoo ya yazıyorum tam ela durmuyo çıkıyommm
dünn koşturmaca gecti sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik yediklerimi erittim çok bişeyde yiyemedim elanın peşinde koşmaktann zatennn yediklerimde eridiii:)
temizlik yaptım dolaplarıda sildim bitti gibi bişeyy cumartesi annemler geliyoo gece uyuyamıyorum 3 gündür 4 saat uykuylab duruyommm sanırım heycan yaptım eşimde yokkk

sizler nasılsınız kızlar çok okuyamadım gecmişi eskilerden bi arkadaş katılmış sanırım hoşgeldin aramızaa cnmmm

canım işin çokmuş gerçekten ama neyseki hafifletmişsin. ne güzel ailenle buluşacaksın.bol hasret giderirsiniz. elacım ailen nerden geliyorlardı sanırım çok yakın değillerdi. ayrıca çok yoruyorsun kendini gibi geldi uykunuda alamamışsın.bence bi vitamin takviyesi yapsan fena olmaz,havalarda aşırı sıcak oldu. dikkat et balım kendine. yerimseniben

çok yorulmuşsun ama temizlik bitmiş :)) eline sağlık
annelerin hepsi bebek peşinde koşarken veriyor... aferin elaya :))
uykuna dikkat et canım kilo vermede çok önemliymiş...

şimdi aramı yaptım 1 havuç yedim
aslında acıkmaya başladım tok tutacak hafif bişey yemeliyim ama ne ??

canım işin çokmuş gerçekten ama neyseki hafifletmişsin. ne güzel ailenle buluşacaksın.bol hasret giderirsiniz. elacım ailen nerden geliyorlardı sanırım çok yakın değillerdi. ayrıca çok yoruyorsun kendini gibi geldi uykunuda alamamışsın.bence bi vitamin takviyesi yapsan fena olmaz,havalarda aşırı sıcak oldu. dikkat et balım kendine. yerimseniben
evet cnm bitti gibi camlar kaldıı eşim gelince ona yaptıracığım işlerr hafta sonuna kadar anca biter anca ela uyuyunca yapıyorumm diğer zamnlar yaptırmıyoo karıştırıyoo:))) ailem eskişehirden geliyoo cnmm 6aydır görüşmüyoz nerdeyse ocaktan berii özlemmm varr evet ya havalar sıcak artıkkk denize girsek kilolarda gitcekkk yüzerkenn:)))
çok yorulmuşsun ama temizlik bitmiş :)) eline sağlık
annelerin hepsi bebek peşinde koşarken veriyor... aferin elaya :))
uykuna dikkat et canım kilo vermede çok önemliymiş...
saol cnmm var daha yapcaklarım bakalım bitircem annemler gelene kadar onlar gelince gezeriz bol bol vakit geciririm diyorum sonra doğum günü hazırlıkları felannn yoğunum yaniii

cnmm ne yesenkiii bulursan banada söyleee bendee yiyeyimm hafif ama tok tutcak bişeyyy:))))

ben buğünneler yedim yazayımmm
sabah peynir ekmek domates 2 dilim ekmekk
ara 1 bardak sütt
öğlen 1 dilim ekmek pırsa yemeği 5 kaşıkk
arada yeşil cayımı içtim bide nescafe
akşama tavukk gögsüü ,çorbaa herhaldee bakalım yine yazaroımmm

elacım 6 ay çok uzun olmuş... Allah kavuştursun
ben 2 zeytin 1 lokma ekmek aldım biraz bastırdı duygularımı
ama mutfağa gidersem kesin 7-8 zeytin ve 1 dilim ekmek yerim bu nedenle kendimi oyalamaya çalışıyorum

benim de en merak ettiğim şey metabolizma hızım yavaş olduğunu tahmin ediyorum ama bakalım ne kadar yavaş çıkacak :) canım vermen gereken çok fazla kilo yok o yüzden takma bu kadar kafana koruma programına geçince diyetisyenin kilonu da korursun eskisi gibi yine kilo problemin olmaz canım benim :teselli:

canım tebrikler :nazar:
aslında isteyince yapıyoruz ama şu irademiz o kadar çok bahane buluyor ki:((
kendime çok kızıyorum

canım istenince yapılacağını aslında hepimiz biliyoruz ama sanırım önümüze koyduğumuz hedefler böyle strese sokuyo ve korkutuyo yapamayacakmışız gibi geliyo ben artık kendime 5 er kiloluk hedefler koyacağım birden 30 kilo hedef koyarsam camdan atayım kendimi daha iyi kaydirigubbakcemile3

oh ne güzel sevindim hayatım ya. inşallah bu yaz güzel güzel birazda olsun rahatlıcaz inşallah.

inşallah canım benim hepimiz biraz daha hafif girelim artık bu yaza ;)

sağol dosbacım,sanada afiyet olsun hayatım. sende az beslenmişsin ne güzel.
ben masadan aç kalmak istiyorum canım. yazda geldi. bol meyve zamanı artık. ayrıca üzüm kilo verdirmek için harikaymış.üzüme daha başlamadım iyice bollaşsın öyle.
bende öğle yemeğinde 1 kepçe çorba yedim. 3 ad gün kurusu yedim.
az önce çeyrek elma yedim.

üzüm müüüü akannehir tüm diyetlerde yasaktır hatta tane hesabıyla verilir verilse bile tatlım emin misin üzümün kilo vermeye yardımcı olduğuna çünkü şeker oranı çok çok yüksek diğer meyvelere göre

bende açıkınca bol bol su içiyorumm tıkıyooo yiyemiyorumm:))))
evet dosba cnm çok oldu uzak oluncaa biz gidemiyoz onlarda kardeşimişn okulu var diye gelemiyolarr zor oluyoo:((((((((( iyi yapmışsın zeytin yarine peynir olsaydıı keske zeytin iyi deil yaa ondan peynir daha masum geliyoo

bende acıktım. keşke yanımda kepek ekmekli sandviç getirseydim. bir tane küçük olarak. içine peynir ve domates. şimdi çayla iyi giderdi.

evet cnm bitti gibi camlar kaldıı eşim gelince ona yaptıracığım işlerr hafta sonuna kadar anca biter anca ela uyuyunca yapıyorumm diğer zamnlar yaptırmıyoo karıştırıyoo:))) ailem eskişehirden geliyoo cnmm 6aydır görüşmüyoz nerdeyse ocaktan berii özlemmm varr evet ya havalar sıcak artıkkk denize girsek kilolarda gitcekkk yüzerkenn:)))
saol cnmm var daha yapcaklarım bakalım bitircem annemler gelene kadar onlar gelince gezeriz bol bol vakit geciririm diyorum sonra doğum günü hazırlıkları felannn yoğunum yaniii
cnmm ne yesenkiii bulursan banada söyleee bendee yiyeyimm hafif ama tok tutcak bişeyyy:))))
çocukla zor oluyor hayatım. çok çok kolay gelsin sana. epeydir görüşmemişsiniz ailenle. ne güzel moral olur . keyfini çıkarırsın zaten. bu kilolar inşallah gider canım çünkü çok sıkıldım artık.

hadi yaaa kaydirigubbakcemile3 bhrcım üzüm diyeti bile var netten okudum. faydalarınıda sıralamışlar. valla bende anlamadım canım. tekrar bakıcam o siteye. bu arada kendimi tutmak zorundayım,burda yiyebilecğim herşey kalorili,eve kadr tuteciğim kendimi. :sinifsinif:

elacım kolay gelsin,inşallah biran önce bititrirsin. bende önümüzdeki hafta başlıyorum yaz temizliğine inşallah. boya da yapılacak. oğlumun odasını ayıracam. şimdiden gözümde büyüdü işler.

Back