canım tebriklerkızlar bu sabah tartıldım hani korkuyodum ya cumartesi günü yaptığım kaçamaklardan dolayı dün dikkatli davranmaya çalıştım bol bol suyumu da içtim bugün sonuç çok güzel kilom 84 olmuş 900 gram daha gitmiş yani:lepi: kaydirigubbakcemile2
afiyet olsun şimdiden... ben akşama kendimi ii hissedersem yine yürüyeceğimAD cım ve BAHAR cım hoşbuldum canlarım..öpüyorum siziopuyorumnanaktan
baharcım canım sağlık olsun canım veririz kilolarımızı..
dosbacım henüz yürüyüşümü yapmadım canım..akşam yapacagım..evde diilim su anda
ben de sabah klasik kahvaltımı yaptım..az sonra çorba içmeyi düşünüyorumcokacimcoook
iiyiz canım sen nasılsın??shocuğum hoşgeldin canımm sevinndim geri döndüğüne
kızlar nasılsınız
Canlarım, nöbetçiyim. Nöbet pek hoşlandığım bi şey değil. Bi de OSS, KPSS başvuruları var, gelen, giden karıştı. Allah sınavlara başvuranlara sabır versin. Kolay değil vallahi.
Kızlar, bu saate kadar kaçamağım yok. Suyum 1 lt, yeşil çayım 2 bardak. Tarçınlı tabi. Kızlar sabah tartldım, gram oynamamışım. Bakalım... Yemin ederim, asabım bozuluyor. Demek ki benlm metabolizmam yavaş çalıkıyor. Sabah internette araştırdım. Yaşım için 1200 metabolizma hızı bayağı yavaş. Keyfim kaçtı vallahi. eskiden böyle değildim. Kilo sorunum hiç yoktu. Acaba bir anda mı yavaşladı.. Aman ne bileyim işte...
adcığım, ben kahvaltıdan önce 1,5 lt, kahvatıdan sonra 1,5 lt su ile güne başlıyorum. Kızlar, hepiniz yepyeni bir başlangıç yapmışsınız, tebrik ediyorum canlarım....
shocum canım hoşgeldin. inşallah bu yaz başarırız,istediğimiz kilolara geliriz.
dosbacım sendeçok azimli görünüyorsun canım. hadi bu hafta bişeyler yapalım başlangıç olarak. mesela 1 kilo verelim.istiyoruz,ozaman yapabiliriz. he he
yürüyüşe bende bugün başlıyorum.akşam iş çıkışı eve tempolu yürüyüş. yanıma sadece spor ayakkabı aldım ama yarın eşofmanlarıda getirim çünkü iş kıyafetleri beni epey zorlıcak. bugün başlangıcı yapayımda yarına ayarlarım artık.
bu sabah 1 dilim ekmekle kahvallımı (tereyağ bal,kaşar peyniri)yaptım. az önce yarım elma yedim. (elma çok büyüktü) birzdan yeşil çayımı içerim.
oh ne güzel sevindim hayatım ya. inşallah bu yaz güzel güzel birazda olsun rahatlıcaz inşallah.kızlar bu sabah tartıldım hani korkuyodum ya cumartesi günü yaptığım kaçamaklardan dolayı dün dikkatli davranmaya çalıştım bol bol suyumu da içtim bugün sonuç çok güzel kilom 84 olmuş 900 gram daha gitmiş yani:lepi: kaydirigubbakcemile2
canım kendi adıma iyiyim asıl sen nasılsın,neler yapıyorsun. hadi melzeyitim şöyle bir silkelende bieşyler yapalaım hayatım. buradan kopma.shocuğum hoşgeldin canımm sevinndim geri döndüğüne
kızlar nasılsınız
kolay gelsin canım. sen beslenme kaliteni iyice yerleştirdin hayatına. yani nasıl olması gerektiğini artık biliyorsun.ne kadar güzel. ben inanıyorumki zamanla dahada düzene gireceksin. kilolarda gidecek.sakın ama sakın azmini düşürme hayatım. bak göreceksin çok gzel olacak.Canlarım, nöbetçiyim. Nöbet pek hoşlandığım bi şey değil. Bi de OSS, KPSS başvuruları var, gelen, giden karıştı. Allah sınavlara başvuranlara sabır versin. Kolay değil vallahi.
Kızlar, bu saate kadar kaçamağım yok. Suyum 1 lt, yeşil çayım 2 bardak. Tarçınlı tabi. Kızlar sabah tartldım, gram oynamamışım. Bakalım... Yemin ederim, asabım bozuluyor. Demek ki benlm metabolizmam yavaş çalıkıyor. Sabah internette araştırdım. Yaşım için 1200 metabolizma hızı bayağı yavaş. Keyfim kaçtı vallahi. eskiden böyle değildim. Kilo sorunum hiç yoktu. Acaba bir anda mı yavaşladı.. Aman ne bileyim işte...
adcığım, ben kahvaltıdan önce 1,5 lt, kahvatıdan sonra 1,5 lt su ile güne başlıyorum. Kızlar, hepiniz yepyeni bir başlangıç yapmışsınız, tebrik ediyorum canlarım....
canım afiyet olsun... kahvaltın çok güzelmiş
senin şu diyet tekniklerine bayılıyorum
bende öğle yemeğimi 3 kaşık kuskus yiyerek geçirdim
şimdi de yeşil çayımı içiyorum
nasılsınız kızlarr pek yazamıyorum koşturmaca geciyoo ya yazıyorum tam ela durmuyo çıkıyommm
dünn koşturmaca gecti sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik yediklerimi erittim çok bişeyde yiyemedim elanın peşinde koşmaktann zatennn yediklerimde eridiii:)
öğlen arada bi 2 top dondurma kaçamağım oldu öğlen köfte salata ekmek
akşam 3 kaşık pırasa yemeğii 1 dilim ekmekk
temizlik yaptım dolaplarıda sildim bitti gibi bişeyy cumartesi annemler geliyoo gece uyuyamıyorum 3 gündür 4 saat uykuylab duruyommm sanırım heycan yaptım eşimde yokkk
sizler nasılsınız kızlar çok okuyamadım gecmişi eskilerden bi arkadaş katılmış sanırım hoşgeldin aramızaa cnmmm
bende 2 ileri 1 geri gidiyomm bakalımmm
nasılsınız kızlarr pek yazamıyorum koşturmaca geciyoo ya yazıyorum tam ela durmuyo çıkıyommm
dünn koşturmaca gecti sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik yediklerimi erittim çok bişeyde yiyemedim elanın peşinde koşmaktann zatennn yediklerimde eridiii:)
öğlen arada bi 2 top dondurma kaçamağım oldu öğlen köfte salata ekmek
akşam 3 kaşık pırasa yemeğii 1 dilim ekmekk
temizlik yaptım dolaplarıda sildim bitti gibi bişeyy cumartesi annemler geliyoo gece uyuyamıyorum 3 gündür 4 saat uykuylab duruyommm sanırım heycan yaptım eşimde yokkk
sizler nasılsınız kızlar çok okuyamadım gecmişi eskilerden bi arkadaş katılmış sanırım hoşgeldin aramızaa cnmmm
bende 2 ileri 1 geri gidiyomm bakalımmm
evet cnm bitti gibi camlar kaldıı eşim gelince ona yaptıracığım işlerr hafta sonuna kadar anca biter anca ela uyuyunca yapıyorumm diğer zamnlar yaptırmıyoo karıştırıyoo:))) ailem eskişehirden geliyoo cnmm 6aydır görüşmüyoz nerdeyse ocaktan berii özlemmm varr evet ya havalar sıcak artıkkk denize girsek kilolarda gitcekkk yüzerkenn:)))canım işin çokmuş gerçekten ama neyseki hafifletmişsin. ne güzel ailenle buluşacaksın.bol hasret giderirsiniz. elacım ailen nerden geliyorlardı sanırım çok yakın değillerdi. ayrıca çok yoruyorsun kendini gibi geldi uykunuda alamamışsın.bence bi vitamin takviyesi yapsan fena olmaz,havalarda aşırı sıcak oldu. dikkat et balım kendine. yerimseniben
saol cnmm var daha yapcaklarım bakalım bitircem annemler gelene kadar onlar gelince gezeriz bol bol vakit geciririm diyorum sonra doğum günü hazırlıkları felannn yoğunum yaniiiçok yorulmuşsun ama temizlik bitmiş :)) eline sağlık
annelerin hepsi bebek peşinde koşarken veriyor... aferin elaya :))
uykuna dikkat et canım kilo vermede çok önemliymiş...
şimdi aramı yaptım 1 havuç yedim
aslında acıkmaya başladım tok tutacak hafif bişey yemeliyim ama ne ??
Canlarım, nöbetçiyim. Nöbet pek hoşlandığım bi şey değil. Bi de OSS, KPSS başvuruları var, gelen, giden karıştı. Allah sınavlara başvuranlara sabır versin. Kolay değil vallahi.
canım tebrikler
aslında isteyince yapıyoruz ama şu irademiz o kadar çok bahane buluyor ki(
kendime çok kızıyorum
oh ne güzel sevindim hayatım ya. inşallah bu yaz güzel güzel birazda olsun rahatlıcaz inşallah.
sağol dosbacım,sanada afiyet olsun hayatım. sende az beslenmişsin ne güzel.
ben masadan aç kalmak istiyorum canım. yazda geldi. bol meyve zamanı artık. ayrıca üzüm kilo verdirmek için harikaymış.üzüme daha başlamadım iyice bollaşsın öyle.
bende öğle yemeğinde 1 kepçe çorba yedim. 3 ad gün kurusu yedim.
az önce çeyrek elma yedim.
bende acıktım. keşke yanımda kepek ekmekli sandviç getirseydim. bir tane küçük olarak. içine peynir ve domates. şimdi çayla iyi giderdi.şimdi aramı yaptım 1 havuç yedim
aslında acıkmaya başladım tok tutacak hafif bişey yemeliyim ama ne ??
çocukla zor oluyor hayatım. çok çok kolay gelsin sana. epeydir görüşmemişsiniz ailenle. ne güzel moral olur . keyfini çıkarırsın zaten. bu kilolar inşallah gider canım çünkü çok sıkıldım artık.evet cnm bitti gibi camlar kaldıı eşim gelince ona yaptıracığım işlerr hafta sonuna kadar anca biter anca ela uyuyunca yapıyorumm diğer zamnlar yaptırmıyoo karıştırıyoo:))) ailem eskişehirden geliyoo cnmm 6aydır görüşmüyoz nerdeyse ocaktan berii özlemmm varr evet ya havalar sıcak artıkkk denize girsek kilolarda gitcekkk yüzerkenn:)))
saol cnmm var daha yapcaklarım bakalım bitircem annemler gelene kadar onlar gelince gezeriz bol bol vakit geciririm diyorum sonra doğum günü hazırlıkları felannn yoğunum yaniii
cnmm ne yesenkiii bulursan banada söyleee bendee yiyeyimm hafif ama tok tutcak bişeyyy:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?