• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çoook uykum var. Bir an önce yatmam lazım ama yatmadan bir bakayım dedim. Şu an geçmişi okuyamıyorum.

Yarın daha ayrıntılı yazarım ama özetle diyette tek hatam 1 porsiyon fazla protein almamdı. 3 litre kadar su ve 2 bardak yeşil çay içtim. Biri çubuk tarçınlıydı. Spor yapamadım. ıyi geceler. Yarın görüşürüz.

arkadaşlar iyi akşamlar..nasılsınız?daha önceden bu grupta yarışmıştım ama diyete devam etmeyip ayrılmıştım..bir kaç sayfaya baktımda şimdi dosbacım ve baharcımı gördüm..takımda yer var mı?
yer varsa tekrardan katılmak istiyoruma.s.tabi uygunsa eger..takımdan ayrıldıgımdan beri kilolarımın üzerine kilo ekledim:çok üzgünüm:

Shopcum, hoşgeldin canım :)) Umarım kısa zamanda hepberaber fazlalıklarımızı veririiz :)))))
Nasılsın canım?

Kızlar çoook uykum var. Bir an önce yatmam lazım ama yatmadan bir bakayım dedim. Şu an geçmişi okuyamıyorum.

Yarın daha ayrıntılı yazarım ama özetle diyette tek hatam 1 porsiyon fazla protein almamdı. 3 litre kadar su ve 2 bardak yeşil çay içtim. Biri çubuk tarçınlıydı. Spor yapamadım. İyi geceler. Yarın görüşürüz.

Canım, ben de dün yarım porsiyon fazla meyve yedim. Dün maşallah iştahım çok açıktı. Kendimi çok zor tuttum

Kızlar, günaydın :)))) Gününüz bol güneşli ve sağlıklı geçsin :))))
Kahvaltımı yapıyorum. Klasik kahvaltıya ek yumurta.
Bugün diyetisyene gideceğim. Bakalım ne olacak???

bende klasik kahvaltımı yaptım
yürüyüşe çıkmaya hazırlaanıyorum aslında zor geliyor ama bi şeytanın bacağını kırmak lazım
nac canım merakla bekliyorum sonucu

herkese günaydin kizlar nasilsiniz
hergün yeni bir baslangictir
ben bunu uygulayamasamda herkes denesin ben birazdan ise gidecem is dönüsü ugrar ne yedim ne ictim anlatirim

sizlerede günaydın canlarım. hepinize günnaydın. bende yeni bir başlangıç yaptım. bugünden itibaren 3 kaşık diyeti yapıyorum. ben uydurdum bu diyeti. yapmak zorundayım. şuan 58 kiloyum kızlar abartısız söylüyorum. bu hafta sonu epey üzüldüm,çok moralim bozuldu ama çare bu değil. nachticim senin diyetten bir iki alıntı yaptım. mesela kesinlikle 3 fincan yeşilçay olacak.sabah ilk iş ılık su içmek 2 bardak,ayrıca bol mevsim meyvesi yenilecek. işte böyle bakalım cumaya ne olacak. bu arada sıfır abur cubur olacak ama dondurma bir dilim yiyeyim diyorum oda haftada bir yada iki kere. neyse buralardayım öpüldünüz.

herkese günaydınnnn
shocum hoşgeldin takıma canım gördüğün gibi biz de hala bıraktığın yerde gibiyiz ama yaz geldiği için bizler de kendimize gelmeye karar verdik başladık bakalım hepimiz birden şimdilik iyi gidiyoruz sen de aramıza katılmakla en doğru kararı vermişsin canım bir süre bende dersler yüzünden izne ayrıldım ama kilo aldım şimdi onları veriyorum bir de bilmiyorumkismile

ben geldiiiiimmmmmmm a.s.
1 saat tempolu yürüdüm duşumu aldım
suyumu içmeye başladım
ara olarakta 1 elma yedim
hepinizin günü çok güzel geçsin

shocum yürüyüşünü yaptın mı??
adcım canım nasılsın??bozma moralini verceğiz çok güzel kararlar almışsın
yeşil çay konusunda sana katılıyorum

shocum canım hoşgeldin. inşallah bu yaz başarırız,istediğimiz kilolara geliriz.
dosbacım sendeçok azimli görünüyorsun canım. hadi bu hafta bişeyler yapalım başlangıç olarak. mesela 1 kilo verelim. kaydirigubbakcemile4 istiyoruz,ozaman yapabiliriz. he he
yürüyüşe bende bugün başlıyorum.akşam iş çıkışı eve tempolu yürüyüş. yanıma sadece spor ayakkabı aldım ama yarın eşofmanlarıda getirim çünkü iş kıyafetleri beni epey zorlıcak. bugün başlangıcı yapayımda yarına ayarlarım artık.
bu sabah 1 dilim ekmekle kahvallımı (tereyağ bal,kaşar peyniri)yaptım. az önce yarım elma yedim. (elma çok büyüktü) birzdan yeşil çayımı içerim.

ben geldiiiiimmmmmmm a.s.
1 saat tempolu yürüdüm duşumu aldım
suyumu içmeye başladım
ara olarakta 1 elma yedim
hepinizin günü çok güzel geçsin

ooo süper canım hem de tempolu gitsin kilolar :)

shocum canım hoşgeldin. inşallah bu yaz başarırız,istediğimiz kilolara geliriz.
dosbacım sendeçok azimli görünüyorsun canım. hadi bu hafta bişeyler yapalım başlangıç olarak. mesela 1 kilo verelim. kaydirigubbakcemile4 istiyoruz,ozaman yapabiliriz. he he
yürüyüşe bende bugün başlıyorum.akşam iş çıkışı eve tempolu yürüyüş. yanıma sadece spor ayakkabı aldım ama yarın eşofmanlarıda getirim çünkü iş kıyafetleri beni epey zorlıcak. bugün başlangıcı yapayımda yarına ayarlarım artık.
bu sabah 1 dilim ekmekle kahvallımı (tereyağ bal,kaşar peyniri)yaptım. az önce yarım elma yedim. (elma çok büyüktü) birzdan yeşil çayımı içerim.

canım sen de çok güzel kararlar almışsın zaten diyetten çok yaşam şeklini değiştirmek önemli sanırım

kızlar bu sabah tartıldım hani korkuyodum ya cumartesi günü yaptığım kaçamaklardan dolayı dün dikkatli davranmaya çalıştım bol bol suyumu da içtim bugün sonuç çok güzel kilom 84 olmuş 900 gram daha gitmiş yani :nazar: :lepi: kaydirigubbakcemile2

AD cım ve BAHAR cım hoşbuldum canlarım..öpüyorum siziopuyorumnanaktan
baharcım canım sağlık olsun canım veririz kilolarımızı..
dosbacım henüz yürüyüşümü yapmadım canım..akşam yapacagım..evde diilim su anda
ben de sabah klasik kahvaltımı yaptım..az sonra çorba içmeyi düşünüyorumcokacimcoook

Back