• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

akşam yemeğinden 1 saat önce dondurma yedim ama 45dk yürüdüm
akşam yemeğim
2yk bulgur pilavı
cacık yedim
ekmek yine canım istemedi
şimdi de yeşil çay içeceğim

nac sonuçlarının ii çıkmasına çok sevindim canım

Çok sağol canım, ben de çok sevindim :)))

akşam yemeğinden 1 saat önce dondurma yedim ama 45dk yürüdüm
akşam yemeğim
2yk bulgur pilavı
cacık yedim
ekmek yine canım istemedi
şimdi de yeşil çay içeceğim

Canım, sadece 1 dilim ekmekle cacık yemişsin gibi olmuş, acıkmazsın değil mi gece..
Afiyet olsun canımcım

arkadaşlar iyi akşamlar..nasılsınız?daha önceden bu grupta yarışmıştım ama diyete devam etmeyip ayrılmıştım..bir kaç sayfaya baktımda şimdi dosbacım ve baharcımı gördüm..takımda yer var mı?
yer varsa tekrardan katılmak istiyoruma.s.tabi uygunsa eger..takımdan ayrıldıgımdan beri kilolarımın üzerine kilo ekledim:çok üzgünüm:

arkadaşlar iyi akşamlar..nasılsınız?daha önceden bu grupta yarışmıştım ama diyete devam etmeyip ayrılmıştım..bir kaç sayfaya baktımda şimdi dosbacım ve baharcımı gördüm..takımda yer var mı?
yer varsa tekrardan katılmak istiyoruma.s.tabi uygunsa eger..takımdan ayrıldıgımdan beri kilolarımın üzerine kilo ekledim:çok üzgünüm:

canım izinli olarak ayrılmıştn sanırım
bu nedenle kaptanımız nactigall ile konuşup tekrar dönebilirsin
bu arada nasılsın

canım dosbacım mrb iyiyim çok şüküürŞeniz sanırım ayrıldıgımda 70 li kilolardaydım ve su anda 81 kiloyum..o yüzden üzgünüm ama sağlık olsun napalım:kedi:saçma sapan şok diyetlerle ugrastım ama anladım ki az vereyim ve kalıcı vereyim bu daha önemli ..2 gündür yürüyüşlere başladım ve dikkat ediyorum..umarım yolunda gider her sey..
dosbacım güya bebek için zayıflıycaktım ama aksine daha çok aldım?sen neler yaptın*bebekle ilgili var mı yakın planın?ben erteledim kilo yüzünden bu kiloda hamile kalırsam en az 100 kiloları görürüm çünki..

sho canım ben akışına bıraktım olursa ne mutlu... ama bir taraftanda vermeye çalışıyorum
kilo almana üzüldüm bende 65i görmüştüm ama şimdi yine 69 oldum :((
gel tekrar takıma bu defa son olsun verip kurtulalım

shocum ben eğer hamile kalırsam diyetisyene gitmeyi düşünüyorum yoksa bende 100 kilo olurum :((
yediğim zaman hemen alıyorum :((

takım kaptanımız için uygunsa dönmek istiyorum cnmopuyorumnanaktanevet bu son olsun..kendimi çok saldım kilolardan dolayı ama bu sefer kararlıyım..doğumda yapsam çok bakımlı bir anne olacagımkaydirigubbakcemile5
bebiş konusunda hakkımızda hayırlısını diliyorum cnm..
melis yok mu artık takımda?

takım kaptanımız için uygunsa dönmek istiyorum cnmopuyorumnanaktanevet bu son olsun..kendimi çok saldım kilolardan dolayı ama bu sefer kararlıyım..doğumda yapsam çok bakımlı bir anne olacagımkaydirigubbakcemile5
bebiş konusunda hakkımızda hayırlısını diliyorum cnm..
melis yok mu artık takımda?

bende seninle aynı duygular içindeyim canım
melis doç.yrdmcılığı için başvurdu şimdi kitap işleri falan var yani çoook yoğun takımdan ayrıldı ama yazın gelme ihtimali var... diyetisyene gidiyordu belki gelmeyebilir :)) arada uğruyor

yürüme bandını kullanıyormusun dosbacım*ben dün açtım aylar sonra ilk kez..ve sauna esofmanımla yürüdüm..dün yarımşar saatten 2 set bugünde sabah yarım saat yürüdüm..hemen ilk gündne bile toparlandım sanki(belki pskolojiktirzemuszemus)ama spor çok faydalı bişiy cidden..yürüyelim mutlaka olur mu*

yürüme bandını kullanıyormusun dosbacım*ben dün açtım aylar sonra ilk kez..ve sauna esofmanımla yürüdüm..dün yarımşar saatten 2 set bugünde sabah yarım saat yürüdüm..hemen ilk gündne bile toparlandım sanki(belki pskolojiktirzemuszemus)ama spor çok faydalı bişiy cidden..yürüyelim mutlaka olur mu*

ben koşu bandını uzun bi süre düzenli kullandım ama yarın sabah açık havaya çıkma kararı aldım
bi komşumla sabah-akşam yürüyeceğim... tek başıma olsam bırakırım ama yanımda biri olunca daha etkili olur inş.

düzenli kullandıgında faydasını gördün mü dosbacım*
koşu bandında yürümek dışarda yürümketen daha faydalı geliyor bana..daha çok terletiyor ve tempoluu

düzenli kullandıgında faydasını gördün mü dosbacım*
koşu bandında yürümek dışarda yürümketen daha faydalı geliyor bana..daha çok terletiyor ve tempoluu

koşu bandının çok faydasını gördüm diyemem ama faydasız da diyemem ...
benim görüşüm açık havada yakmak daha kolaymış gibi geliyo...
denemek lazım 10 gün koşu 10gün açık hava ... belki farkı buluruz

canım ben çıkıyorum iyi geceler..yarın sabah güzel bir haftanın başalngıcı olsun..ve light olsun en önemlisi..iyi geceler..

Back