arkadaşlar iyi akşamlar..nasılsınız?daha önceden bu grupta yarışmıştım ama diyete devam etmeyip ayrılmıştım..bir kaç sayfaya baktımda şimdi dosbacım ve baharcımı gördüm..takımda yer var mı?
yer varsa tekrardan katılmak istiyoruma.s.tabi uygunsa eger..takımdan ayrıldıgımdan beri kilolarımın üzerine kilo ekledim:çok üzgünüm:
Kızlar çoook uykum var. Bir an önce yatmam lazım ama yatmadan bir bakayım dedim. Şu an geçmişi okuyamıyorum.
Yarın daha ayrıntılı yazarım ama özetle diyette tek hatam 1 porsiyon fazla protein almamdı. 3 litre kadar su ve 2 bardak yeşil çay içtim. Biri çubuk tarçınlıydı. Spor yapamadım. İyi geceler. Yarın görüşürüz.
günaydıııııınnnnn a.s.
Shopcum, hoşgeldin canım :)) Umarım kısa zamanda hepberaber fazlalıklarımızı veririiz :)))))
Nasılsın canım?
ben geldiiiiimmmmmmm a.s.
1 saat tempolu yürüdüm duşumu aldım
suyumu içmeye başladım
ara olarakta 1 elma yedim
hepinizin günü çok güzel geçsin
shocum canım hoşgeldin. inşallah bu yaz başarırız,istediğimiz kilolara geliriz.
dosbacım sendeçok azimli görünüyorsun canım. hadi bu hafta bişeyler yapalım başlangıç olarak. mesela 1 kilo verelim.istiyoruz,ozaman yapabiliriz. he he
yürüyüşe bende bugün başlıyorum.akşam iş çıkışı eve tempolu yürüyüş. yanıma sadece spor ayakkabı aldım ama yarın eşofmanlarıda getirim çünkü iş kıyafetleri beni epey zorlıcak. bugün başlangıcı yapayımda yarına ayarlarım artık.
bu sabah 1 dilim ekmekle kahvallımı (tereyağ bal,kaşar peyniri)yaptım. az önce yarım elma yedim. (elma çok büyüktü) birzdan yeşil çayımı içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?