Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar,
Sabah çok erken uyandım. Açlık şeker tahlili için kan verdim ve az önce kahvaltımı yaptım. ıçim caldır culdur oldu. Sanki şeker komasına gireceğim..
Diyetisyenin talimatı üzerine 3 dilim beyaz ekmek, 2 tatlı k. bal, 2 tatlı k. reçel ve 2 bardak meyve suyu içtim. Ben, toplasanız 3 yılda bu kadar çok tatlıyı toplamda tüketmemişimdir :))))
Saat 10 gibi gideceğiz ve gene kan vereceğim. ınşallah tahlillerim temiz çıkar
nac canım merak ettim neden şeker testi yaptırıyorsun??
inş. her değerin normal çıkar
taylor canım herzamanki gibi harika besleniyorsun
nac canım merak ettim neden şeker testi yaptırıyorsun??
inş. her değerin normal çıkar
taylor canım herzamanki gibi harika besleniyorsun
Kızlar selam. Biliyorsunuz dün spora gitmedim. Ve dün gece sadece 4 saat uyuyabildim. Sabah kalktığımda direkt hissettim kilo aldığımı, tartıldım ve 64.7 kiloyum. Uykusuzluk yüzünden bir günde 900 gr aldım. Ya deli gibi kaçamak yapsam anca bu kadar alırdım. Uykusuzluk bir insanı bu kadar mı etkiler?
Kızlar siz etkileniyor musunuz böyle uykusuzluktan? Doğum yapanların çok zor kilo vermesinin sebeplerinden biri olarak uykusuzluk gösteriliyor. Yani önemli olduğunu biliyorum. Ama bu kadar da etkiler mi yaaa?
Ticker'ımı değiştirtmeyeceğim. İnşallah uykumu düzene sokup birkaç gün içinde yine 63'lü rakamları görürüm.
Sağolun kızlar. Beslenme yetmiyor işte yaaa. 900 gr aldım uykusuzluktan. Yaaa bi de iş yapsam yine neyse. Oturup televizyon izledim (( Sabah da zınk diye uyandım. Gün içinde de uyuyamayacağım. Yarın da erken kalkmam lazım (( Pazartesi gecesine kadar uykumu alamayacağım. Dolayısıyla tartılmayacağım.
Neyse olsun. Her işte bir hayır vardır. Uykunun önemini daha iyi anlamış oldum. Bundan sonra tüm programlarımı herşeyimi buna göre ayarlayacağım kızlar. Uyku birinci önceliğim olacak.
Nac canım ne güzel işte diyetisyen talimatıyla tatlı yemişsin. Tokluk kan şekerin mi ölçülecekti, onun için mi şekere yüklendiler? İnşallah zevkine vara vara yemişsindir.
merhaba arkadaşlar
ben 3.takımdan tgull...bu hafta kilo veremedim hatta 200gram aldım.
ben varya ben pis boğazlı şişkonun tekiyim...
nac canım et sevmiyor musun ?? neden aç kaldın ??
ayy ben ne çok soru sormaya başladım :))
bende sabah kahvaltıda sahanda yumurta yaptım minicik yağ koydum çok özlemişim
yarından itibaren sıkı yönetim
yarın sabah akşam yürümeye başlıyorum bakalım başarabilcek miyim ??
nac canım listen acıktırır ama sonucu çok güzel olmuş senin adına sevindim
bende öğle yemğimde 2 baget birazcıkta patates yedim 1 bardakta ayran
ekmek yemedim canım istemedi...
bende yarın değişiklik olarak spora başlıyorum sürekli kısıyorum ama değişen bişey yok demekki eksik olanı bulmak lazım
taylor bulmuş uyku onun için çok önemli
bence bana da spor ii gelcek (inşallah)
cnm hadi bakalım kötü bişey cıkmaz ne zaman beli olcak sonuç cnmGünaydın kızlar,
Sabah çok erken uyandım. Açlık şeker tahlili için kan verdim ve az önce kahvaltımı yaptım. İçim caldır culdur oldu. Sanki şeker komasına gireceğim..
Diyetisyenin talimatı üzerine 3 dilim beyaz ekmek, 2 tatlı k. bal, 2 tatlı k. reçel ve 2 bardak meyve suyu içtim. Ben, toplasanız 3 yılda bu kadar çok tatlıyı toplamda tüketmemişimdir :))))
Saat 10 gibi gideceğiz ve gene kan vereceğim. İnşallah tahlillerim temiz çıkar
cnm dediğin gibi etkiliyodur bende 3 gündür 4 saat felan uyuyorum ve buğünbaşım felaket ağrıyoo uyuyomıyorummKızlar selam. Biliyorsunuz dün spora gitmedim. Ve dün gece sadece 4 saat uyuyabildim. Sabah kalktığımda direkt hissettim kilo aldığımı, tartıldım ve 64.7 kiloyum. Uykusuzluk yüzünden bir günde 900 gr aldım. Ya deli gibi kaçamak yapsam anca bu kadar alırdım. Uykusuzluk bir insanı bu kadar mı etkiler?
Kızlar siz etkileniyor musunuz böyle uykusuzluktan? Doğum yapanların çok zor kilo vermesinin sebeplerinden biri olarak uykusuzluk gösteriliyor. Yani önemli olduğunu biliyorum. Ama bu kadar da etkiler mi yaaa?
Ticker'ımı değiştirtmeyeceğim. İnşallah uykumu düzene sokup birkaç gün içinde yine 63'lü rakamları görürüm.
cnm afiyet olsunnKızlar, bugünkü beslenmem karıştı. Kahvaltıyı 8 de yaptım.9.30 gibi probiyotik yoğurt yemem gerekiyordu, test nedeniyle yiyemedik. Az önce 1 porsiyon çilek yedim. 13.30 gibi de öğle yemeğimi yerim. Köfte, salata, ayran ve 1 dilim ekmek..
cnm ne güzel iyi olur yürüyüşşnac canım et sevmiyor musun ?? neden aç kaldın ??
ayy ben ne çok soru sormaya başladım :))
bende sabah kahvaltıda sahanda yumurta yaptım minicik yağ koydum çok özlemişim
yarından itibaren sıkı yönetim
yarın sabah akşam yürümeye başlıyorum bakalım başarabilcek miyim ??
cnmm inş istediğin gibi bol kilo verdirecek birini bulursunnkızlaar cok kalamıycam bu hafta sonum cok yogun.. baharcıımm iki diyetisyen buldum canıııımm bırıyle konustum fıyatını falan ama dıgerı daha ucuz mus persembede o bellı olacak..
Kızlar, benim ağzım kaşınıyorr..