• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nac canım merak ettim neden şeker testi yaptırıyorsun??
inş. her değerin normal çıkar
taylor canım herzamanki gibi harika besleniyorsun

merhaba arkadaşlar
ben 3.takımdan tgull...bu hafta kilo veremedim hatta 200gram aldım.
ben varya ben pis boğazlı şişkonun tekiyim...

Kızlar selam. Biliyorsunuz dün spora gitmedim. Ve dün gece sadece 4 saat uyuyabildim. Sabah kalktığımda direkt hissettim kilo aldığımı, tartıldım ve 64.7 kiloyum. Uykusuzluk yüzünden bir günde 900 gr aldım. Ya deli gibi kaçamak yapsam anca bu kadar alırdım. Uykusuzluk bir insanı bu kadar mı etkiler?

Kızlar siz etkileniyor musunuz böyle uykusuzluktan? Doğum yapanların çok zor kilo vermesinin sebeplerinden biri olarak uykusuzluk gösteriliyor. Yani önemli olduğunu biliyorum. Ama bu kadar da etkiler mi yaaa?

Ticker'ımı değiştirtmeyeceğim. ınşallah uykumu düzene sokup birkaç gün içinde yine 63'lü rakamları görürüm.

Günaydın kızlar,
Sabah çok erken uyandım. Açlık şeker tahlili için kan verdim ve az önce kahvaltımı yaptım. ıçim caldır culdur oldu. Sanki şeker komasına gireceğim..
Diyetisyenin talimatı üzerine 3 dilim beyaz ekmek, 2 tatlı k. bal, 2 tatlı k. reçel ve 2 bardak meyve suyu içtim. Ben, toplasanız 3 yılda bu kadar çok tatlıyı toplamda tüketmemişimdir :))))
Saat 10 gibi gideceğiz ve gene kan vereceğim. ınşallah tahlillerim temiz çıkar

Sağolun kızlar. Beslenme yetmiyor işte yaaa. 900 gr aldım uykusuzluktan. Yaaa bi de iş yapsam yine neyse. Oturup televizyon izledim :((( Sabah da zınk diye uyandım. Gün içinde de uyuyamayacağım. Yarın da erken kalkmam lazım :((( Pazartesi gecesine kadar uykumu alamayacağım. Dolayısıyla tartılmayacağım.

Neyse olsun. Her işte bir hayır vardır. Uykunun önemini daha iyi anlamış oldum. Bundan sonra tüm programlarımı herşeyimi buna göre ayarlayacağım kızlar. Uyku birinci önceliğim olacak.

Son düzenleme:
Nac canım ne güzel işte diyetisyen talimatıyla tatlı yemişsin. Tokluk kan şekerin mi ölçülecekti, onun için mi şekere yüklendiler? ınşallah zevkine vara vara yemişsindir.

Canım, diyetisyen annemde şeker var ve ben de öyle canavar gibi kilo veremedim diye bir baktıralım dedi. İnşallah canım ya, ben de değerlerimin normal olmasını bekliyorum :)))

Kızlar selam. Biliyorsunuz dün spora gitmedim. Ve dün gece sadece 4 saat uyuyabildim. Sabah kalktığımda direkt hissettim kilo aldığımı, tartıldım ve 64.7 kiloyum. Uykusuzluk yüzünden bir günde 900 gr aldım. Ya deli gibi kaçamak yapsam anca bu kadar alırdım. Uykusuzluk bir insanı bu kadar mı etkiler?

Kızlar siz etkileniyor musunuz böyle uykusuzluktan? Doğum yapanların çok zor kilo vermesinin sebeplerinden biri olarak uykusuzluk gösteriliyor. Yani önemli olduğunu biliyorum. Ama bu kadar da etkiler mi yaaa?

Ticker'ımı değiştirtmeyeceğim. İnşallah uykumu düzene sokup birkaç gün içinde yine 63'lü rakamları görürüm.

Canım, ben senin kadar uykusuz kalmıyorum sanırım. Yani, düzenim bozulduğunda eski düzene zor dönüyorum o da 4-5 günümü alıyor. Kilo ile olan orantısına hiç dikkat etmemiştim.
Ticker ını değiştirme canım, bu geçici bir şey ve yağdan aldığın bir şey de yok. Bozma moralini..

Sağolun kızlar. Beslenme yetmiyor işte yaaa. 900 gr aldım uykusuzluktan. Yaaa bi de iş yapsam yine neyse. Oturup televizyon izledim :((( Sabah da zınk diye uyandım. Gün içinde de uyuyamayacağım. Yarın da erken kalkmam lazım :((( Pazartesi gecesine kadar uykumu alamayacağım. Dolayısıyla tartılmayacağım.

Neyse olsun. Her işte bir hayır vardır. Uykunun önemini daha iyi anlamış oldum. Bundan sonra tüm programlarımı herşeyimi buna göre ayarlayacağım kızlar. Uyku birinci önceliğim olacak.

Nac canım ne güzel işte diyetisyen talimatıyla tatlı yemişsin. Tokluk kan şekerin mi ölçülecekti, onun için mi şekere yüklendiler? İnşallah zevkine vara vara yemişsindir.

Ben de öyleyim cnaım, daha fazla uyumak için kalkış saatimi değiştiremiyorum, yatma saatimi öne çekmem gerekiyor ... Bu sabah da 5.30 da uyandım. Tabi bunun sebebi açlıktı maalesef. İlk et günümün ertesinde de böyle olmuştum. Ben de şimdi nasıl uyukluyorum, bilemezsin.

Kızlar, bugünkü beslenmem karıştı. Kahvaltıyı 8 de yaptım.9.30 gibi probiyotik yoğurt yemem gerekiyordu, test nedeniyle yiyemedik. Az önce 1 porsiyon çilek yedim. 13.30 gibi de öğle yemeğimi yerim. Köfte, salata, ayran ve 1 dilim ekmek..

nac canım et sevmiyor musun ?? neden aç kaldın ??
ayy ben ne çok soru sormaya başladım :))
bende sabah kahvaltıda sahanda yumurta yaptım minicik yağ koydum çok özlemişim
yarından itibaren sıkı yönetim
yarın sabah akşam yürümeye başlıyorum bakalım başarabilcek miyim ??

uyku demekki herkeste farklı etki ediyor... ben uykusuz kalınca zayıflıyorum
normalde 12de yatıyor 7 de kalkıyorum ama eğer gece 2-3 gibi yatarsam kesin zayıflıyorum ama bana göre ii bi yöntem değil çnk göz altlarım hemen çöküyor :((

Canım, et normalinde sebzeden daha tok tutar ama diyetisyenim iki gün et günü verdi ve 2 gün neler yemem gerektiğini hemen sana yazayım:
Kahvaltı: 2 dilim ekmek, 1 peynir, 1 yumurta ve salata
Ara: 2 saat ara ile 1 probiyotik yoğurt, 1 porsiyon meyve.
Öğle: 100 gr et/tavuk/balık ve salata
Ara: 14.30 da 1 porsiyon meyve; 17.00 da 1 yağsız süt
Akşam: 60 gr et/tavuk/balık ve salata
Yatmadan önce: 1 porsiyon meyve ve yalvarmalarım üzerine 1 bardak ayran.

Gördüğün üzere karbonhidrat çok az. Neden böyle bi diyet verdiğini de heme yazayım canım. Geçen pazartesi kontrole gittiğimde gram verememiştim. 1 gram bile!!!! Doktor da herhalde metabolizmamı hızlandırmak adına 2 gün böyle beslen dedi. Pazartesi moralimin nasıl bozulduğunu tahmin edersin canım. Neyse ki çarşamba sabahı tartı moralimi düzeltti :)))

Bence de yürümeye başla canım, diyetle birlikte çok etkiliyor sanıyorum, ben bu hafta hiç yürüyemedim de...

Öğle yemeğimi yedim: 6 tekirdağ köfte, salata, ayran ve 1 dilim ekmek. Yeşil çayım 1 bardak, suyum yarım lt oldu. Su için daha çookkk yolum var. Şimdi kendime ikinci yeşil çayımı yapayım da listem kısalsın :))))

kızlaar cok kalamıycam bu hafta sonum cok yogun.. baharcıımm iki diyetisyen buldum canıııımm bırıyle konustum fıyatını falan ama dıgerı daha ucuz mus persembede o bellı olacak..

nac canım listen acıktırır ama sonucu çok güzel olmuş senin adına sevindim
bende öğle yemğimde 2 baget birazcıkta patates yedim 1 bardakta ayran
ekmek yemedim canım istemedi...
bende yarın değişiklik olarak spora başlıyorum sürekli kısıyorum ama değişen bişey yok demekki eksik olanı bulmak lazım
taylor bulmuş uyku onun için çok önemli
bence bana da spor ii gelcek (inşallah)

nac canım listen acıktırır ama sonucu çok güzel olmuş senin adına sevindim
bende öğle yemğimde 2 baget birazcıkta patates yedim 1 bardakta ayran
ekmek yemedim canım istemedi...
bende yarın değişiklik olarak spora başlıyorum sürekli kısıyorum ama değişen bişey yok demekki eksik olanı bulmak lazım
taylor bulmuş uyku onun için çok önemli
bence bana da spor ii gelcek (inşallah)

Canım, patates ekmek yerine geçmiştir, öğle yemeğin çok güzel olmuş, afiyet olsun :)))))

Kızlar, kaçamak yapmadım. Uyudum :)))) Daha doğrusu sızmışım. Uykusuzluktan bugün hiç keyfim yoktu zaten.. Tüm gün de evdeydik. Az önce akşam yemeğimi yedim. Taze fasülye, 1 dilim ekmek, ayran ve salata. Suyumu 1.5 lt yaptım. Bu saatten sonra yeşil çayımı içemeyeceğim. Çünkü bi kaç gündür beni geç saatlere kadar oturtan sanırım yeşil çaydı. Suyumu tamamlarım artık...

Günaydın kızlar,
Sabah çok erken uyandım. Açlık şeker tahlili için kan verdim ve az önce kahvaltımı yaptım. İçim caldır culdur oldu. Sanki şeker komasına gireceğim..
Diyetisyenin talimatı üzerine 3 dilim beyaz ekmek, 2 tatlı k. bal, 2 tatlı k. reçel ve 2 bardak meyve suyu içtim. Ben, toplasanız 3 yılda bu kadar çok tatlıyı toplamda tüketmemişimdir :))))
Saat 10 gibi gideceğiz ve gene kan vereceğim. İnşallah tahlillerim temiz çıkar
cnm hadi bakalım kötü bişey cıkmaz ne zaman beli olcak sonuç cnm

Ticker'ımı değiştirtmeyeceğim. İnşallah uykumu düzene sokup birkaç gün içinde yine 63'lü rakamları görürüm.
cnm dediğin gibi etkiliyodur bende 3 gündür 4 saat felan uyuyorum ve buğünbaşım felaket ağrıyoo uyuyomıyorumm
Kızlar, bugünkü beslenmem karıştı. Kahvaltıyı 8 de yaptım.9.30 gibi probiyotik yoğurt yemem gerekiyordu, test nedeniyle yiyemedik. Az önce 1 porsiyon çilek yedim. 13.30 gibi de öğle yemeğimi yerim. Köfte, salata, ayran ve 1 dilim ekmek..
cnm afiyet olsunn
cnm ne güzel iyi olur yürüyüşş
kızlaar cok kalamıycam bu hafta sonum cok yogun.. baharcıımm iki diyetisyen buldum canıııımm bırıyle konustum fıyatını falan ama dıgerı daha ucuz mus persembede o bellı olacak..
cnmm inş istediğin gibi bol kilo verdirecek birini bulursunn
Kızlar, benim ağzım kaşınıyorr..

neden acaba?

Back