Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nasılsınz kızlar bi bakayım dedim arkadaş gelcekk çok kalmıcamm
yedikleimm öğlen 1 köfte marul domates 1 kepce çorba 2 dilim ekmek,
akşam 1,5 dilim ekmek cok az peynir ve domatess
eşim yok ybişey yiyesimde yapasımda gelmiyoo böyle gidersem vereceğimm birazz kiloo

Son düzenleme:
Canları, bi bakayım dedim yatmadan önce :))))) Suyumu 2 lt ye getirdim, yeşil çayımı da 3 ledim. Bugünü de kaçamaksız atlattım. Akşam yemeğim biraz geç oldu tabi ister istemez...
Yarın çubuk tarçın almalıyım, evdeki bitmek üzere.
İyiy geceler, güzel rüyalar :))))

yazılanları okuyamıycam.. uyuycam hemen...
kacamaklarım oldu artık bıktım kacamaklardan ya.. cıddı cıddı kendımı verıp şu ödemide atcam inş
iyi geceler...

Günaydın kızlar, burada hava çok sıcak, sabah sabah yazlıkları çıkardım, en ütülenebilecek olanları seçtim.
Bugün et günüm. Kahvaltımda 2 dilim ekmek, 1 peynir, 1 yumurta var. Bu sabah yorgun kalktım, gün sağ salim geçse..
Birazdan okula gideceğim. Artık hafta sayar oldum. Neyse, az kaldı..

günyadınnnn
nac yazgeldi demi cnm ay o yazlıklar öldürdü beni yıkıyıp koymuştum içime sinmedi tekrar yıkadım ütüledim hepsinii canım çıktı mutfak kaldı benimde bide cmlar silincek yaz temizliğide bitiyoo:)))
dün gece 11de kaçamak yaptım makarna yedim neden felaket karnım acıktı bide ekmek almayı unutmuşumm makarna yedim yarım tabakk

Kızlaaaaaaaaaaaarrrr 63.8 kiloyum :dance: :dance: :dance:

Bu sabah kendimi hafif hissettim tartıldım ve çook sevindim. 2 kere tartıldım hep 63.8 kilo. Düne göre 600 gr. gitmiş. Mezurayla da ölçtüm. Kalça aynı ama düne göre belden ve bacagın tepe noktasından yarımşar santim gitmiş.

Kaç gündür uykusuzdum. Perşembe de 6 saat uyuyabildim. Yine azdı yani. Dün gece nihayet 8 saat uyudum ve sonuç çoook güzel :) Ya sizi bilmiyorum ama benim kilomu neredeyse diyet kadar etkiliyor uyku.

23 Nisan'dan beri, yani 22 günden beri ilk kez doğru düzgün kilo verdim. Ve düşünün o kadar süre boıyunca hem diyetime hem sporuma dikkat ediyordum. O zamandan beri her Cuma verdiğim kilolar şöyleymiş 200 gr, 300 gr, 300 gr. Yani, çok dikkat etmemize rağmen veremiyoruz diye üzülmeyelim, moralimizi bozmayalım, yılmayınca, azimli olunca o direnç bir şekilde kırılıyor. Tabii diyete, spora, uykuya dikkat etmek lazım.

Şimdi geçmişi okuyamıyorum. Kahvaltı saatim kaçmak üzere. Kahvaltımı yapıp gelicem.

Kızlaaaar BMI'da normal kategorisine girmeme 800 gr kaldı hihoyyyt

Hayırlısıyla inşallah bu hafta Cuma'ya kadar 800 gr. veririm de Cuma günü normal kategorisinde olurum opuyorumnanaktan

Canımmm çok teşekkür ediyorum. Dediklerin çıkmaya başladı Hep beraber çok güzel zayıflayacağız inşallah. Diyet+Spor+Uyku bu üçüne uzun süre dikkat edince vücut da bir süre sonra zayıflamaya başlıyor gerçekten. Yılmadan devam hihoyyyt

Şimdi daha iyi olmana sevindim canım. Bu da kilo vermek gibi, sabredince iyi olmaya başlıyor insan. Herşey çok güzel olacak inşallah.

Canım benim, ben de 85'i görmüştüm, şimdi de 60'lı rakamlardayım, yakında 50'li rakamları göreceğim inşallah. Elinden geleni yapıp sabredince oluyor. Sen de derslerin olmasına rağmen yine geliyorsun, kopmuyorsun takımdan. Yediğine içtiğine de elinden geldiğince dikkat ediyorsun. Tebrikler canım. Lütfen devam et. Doktora gidecektin onu da ihmal etme lütfen. Bir de diyetisyene gidebilsen süper olur tabii.

Çok tebrik ediyorum canım. Kuru kayısıyı da iyi ki yemişsin, yoksa tatlı krizine falan girebilirdin. Öğrenciler de browni yemesin boşver, egzotik meyve, ananas falan götür. Canın çekmesin durduk yere :)

Elacım yediklerini çok da azaltma istersen. Sonra normal yemeye başladığında kilo almayasın. ınşallah biraz spor da yapabilirsin.

Kızlar, dersim uzadı. Yoldayım. Akşam yemeğim de gecikti, umarım geç yemem bi sorun yaratmaz... 5. Olduk, hayırlı uğurlu olsun ))

Diyetisyene sorarsın canım. Benim diyetisyen 2 öğün arasında maksimum 3-4 saat istiyor.

ıyi ki hatırlattın canım, ben de şimdi çubuk tarçınlı yeşil çay yaptım, içiyorum

yazılanları okuyamıycam.. uyuycam hemen...
kacamaklarım oldu artık bıktım kacamaklardan ya.. cıddı cıddı kendımı verıp şu ödemide atcam inş
iyi geceler...

Uykunu alınca daha iyi hissedersin eminim. Umarım güzelce uyumuşsundur. Uykusuzluk ödem de yapıyor.

Afiyet olsun canım. Yakında tatil olunca diyet, spor hepsi daha kolay olacak.

Uyku: Perşembe gecesi 6 saat uyudum.

Gelelim Cuma gününe:

Yediklerim:
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 3 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt (1 porsiyon et fazla oldu, akşam telafi ettim)
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 4 kaşık taze fasülye yemeği, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 elma

İçtiklerim: 3.5 litre su. Süt falan da içtim, onları yukarıda yazdım diye tekrar burada yazmıyorum.

Spor: Yok

cnm süpersinnn uyku önemli evet bende uyku düzenimi karıştırdım su araa gecegec yatıp sabah erken kalkıyorumm
Kızlaaaar BMI'da normal kategorisine girmeme 800 gr kaldı hihoyyyt

Hayırlısıyla inşallah bu hafta Cuma'ya kadar 800 gr. veririm de Cuma günü normal kategorisinde olurum opuyorumnanaktan
inş cnmm boyun kaçtı cnmm azmine hayranımmm

cnm bende spor eşim olunca yapabiliyom kızımı bırakacakkimsem yokk evdede olmuyooo

Kızlar bu arada dün öğleden sonradan itibaren kendimi ekstra su içmek için zorladım. Normalde 3 litre falan içerdim. Dedim herkes su içmeye uğraşıyor, ben de uğraşayım. 3.5 litre içtim. Kilo vermemde onun da etkisi olabilir.

Bugün sabahtan beri ekstra su tüketmek için uğraşıyorum. Şu ana kadar 2 litre oldu. Çok da abartmayacağım ama bugün 4-5 litre içerim herhalde.

Uyku çok önemli canım yaa, ben bu son 3 hafta bunu öğrendim. Boyum bazı yerlerde 1.59 bazılarında 1.60 çıkıyor, BMI hesaplarken her ihtimale karşı 1.59 diye alıyorum.

Kızınla da spor yapabilirsin canım. Evde zor olur ama arabası puseti falan varsa ona bindirip yavaş yavaş yürüyebilirsin. Hızlı olmaz ama hiç yoktan iyidir. Kan dolaşımın hızlanır.

mrb arkadaşlar nasılsınız diye bir bakayım dedim yine dersler birikti 2 hafta sonra aöf finallerim var 2 dersi büte bırakıcam bütte çalışırım yoksa yetişmeyecek diğer 2 derse yoğunlaşmalıyım bir yandan da kpss kafam bulandı artık :bbo:
taylorcum tebrik ederim canım çok güzel gidiyorsun demek ki vücut direniyodu artık kilo vermen de hızlandı darısı başıma :) ben her ne kadar dikkat etsem de hayatımda spor yok canım demek ki sadece dikkat ettiğim süreçte kilomu koruyorum ya da gram gram veriyorum diyetin yanında spor şart olmuyo yoksa haftada 3 gün belirleyeyim diyorum yarım saat bile olsa yapmaya çalışayım belki etkisi olur bakalım..
elacım temizlik bitmez biz bayanlar için bayram temizliği bahar temizliği yaz temizliği kış temizliği vs vs vs :)))
celudarcım hepimizin kaçamakları oluyo istersen kendine haftada bir gün belirle abartamamak koşuluyla sadece o gün ye böylece canın da çekmemiş olur

Taylorcım, sen çok güzel su içiyorsun canım. Ancak suyun fazlası vücuttaki vitamin ve mineralleri götÜrüyor, istersen diyetisyeninle bu konuyu bi görüş ))) hayatım, azminin elinden hiç bi şey kurtulamaz, tebrik ediyorum ))))) 800 gr nedir ki!!!!

Baharım, o kadar çok sınavla boğuşurken bu kadarı bile büyük başarı. Sen temmuzdan itibaren (KPSS den sonra) yükseleceksin ))))

Kızlar bu saate kadar herşey normal seyrindeydi. 1,5 lt su içtim. 2 kupa yeşil çay içtim ama okula çubuk tarçın götürmeyi unutmuşum, sade oldu. Saat 17 de sütüm, sonra da akşam yemeğim var ))

ben geldim çok şükür
geçmişi hala okuyamadım ablamı yolcu ettim bugün ( şimdiden özledim
kilo aldım moralim bozuk şimdi daha çok çıkıyorum (
p.tesi komşularımla yürüyüşe çıkıyorum artık
aslında psikolojik olarak ypğun ve stresli bi döneme girdim kızlar bana dua edin
bazı konularda sıkıntılarım var ( anlatamıyorum şimdilik ama inş. en kısa zamanda çözüm bulurum
sizler nasılsınız?? okuyabildiğim kadar geçmişe göz atayım
önemli bi gelişme varmı??

selam kızlar nasılsınız ben internetim olmadığı için sık giremiyorum maalesef geçmişi okumadan yazayım dedim ben dikkat etmeye çalışıyorum ama kilo vermedim sanırım almadım da gibi sizler nasılsınız iyisnizdir umarım

Hoşgeldin dosbikim, seni merak ettik. Allah kavuştursun en kısa zamanda...
Umarım canım kısa zamanda sıkıntıların çözülür. Dualarımız seninle..
Canım, kısa zamanda alınan kilo kısa zamanda verilir. Sen suyunu, yeşil çayını ihmal etme, düzenli yürüyüşe de başlıyorsun, kısa zamanda son zamanda aldığın fazlalıkları verirsin canım...

Ethoscum, seni gördüğüme çok mutlu oldum. Deden nasıl, senin moralin nasıl, umarım eşin de iyidir :))) Ailenin yanında olman elbette ki moralini daha iyi yapmıştır. Kilo almamana da çok sevindim, bu da bir başarı. Yazlığa geçince daha hızlı verirsin sanırım.

kızlar merakta bırakmışım kusura bakmayın
artık aranızdayım
nac canım sıkıntılarımın nedeni belli ama çözümüne karar veremiyorum ve hep problem olarak kalıyor (
neyse karışık bi açıklama oldu
biraz geçmişe baktım seni çok çok tebrik ediyorum çok güzel vermişsin bende ümitlendim bende tekrar yapabilirim dedim

yeşil çayımı içmeye başladım 2 kupa oldu bugün
şimdi de acıkmaya başladım düzenim çok bozuldu ama günlerim çok güzel geçti
sanırım ablam gidince duygusallaştım ve problemlerime sardırdım :))
dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…