Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar kahvaltı vaktim kaçmak üzere hemen kilomu yazayım, yine gelirim.

64.4 kiloyum. Geçen hafta da olduğu gibi yine 300 gr vermişim.

Bu sefer belden hiç gitmemiş, kalçadan ve bacağın tepe noktasından yarımşar santim gitmiş.

Gelicem.

günaydın kızlar. tartılmadım,kilomu bilmiyorum. bugün berbat durumdayım. hatta öğleden sonra izin eve gitmeyi planlıyorum,bir aksilik çıkmazsa tabi. adet oldum,oğlum gece boyunca öksürdü. hiç uyuyamadım. boğazlarım yanıyor sanırım bende grip oldum. bu kadar bayma yeter size.
azcuk geçmişe bakem.

öncelikle gunaydın :)

Kızlar bu arada normalde kilo verdikçe metabolizma hız değerim azalıyordu. Şimdi kilo verdiğim halde, yağ verip kas aldığım için metabolizma hızım 12 puan artmış, ona da sevindim.

yagdan verınce metabolızmanın hızlandıgını bılmıyordum bu cok guzel bırsey canım ya.. su metabolızmayla alakalı bıraz arastırma yapayım en iyisi..

saol canımda bu hafta hıc vermememısım ogle yemegını ıkı kere kacırdım ondan mı yada aradakı kacamaklardan mı cunku eskı dıyetısyenım kacamagın oldugunda vucudunda ödem oluyor demıstı oof

Kızlar, çok mutluyummmmm, 1 kilo gitmiş :)))))))))))))))) Grubumuza girdiğimden beri ilk büyük başarım :)))
Şimdi klasik kahvaltımı yapıyorum: 2 dilim ekmek, peynir :))))

tebrıkler canım azmin sonucu işte :) inş bu sekılde guzel guzelş devam edersın vermeye :)

oglunada sana da gecmıs olsun canım.. akşama kadar toparlanırsınz umarım :)

iki kişi kaldı kızlar onlarda gelince tamam olacak

bende geldım.. kilom aynı 86,6

kızlar geçmişe bakarım dedim ama çok fazla bakamadım açıkçası. ama inanın yazacak halimde yok. ağrı kesici aldım biraz iyi geldi.
celudar canım sağolasın. inşallah düzeliriz.

Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım bir türlü giremedim kızım izin vermedi
sağolsun malyezitim msnden aldı kilomu
kilom 69.9 100 gram verebilmişim sonund inş haftaya hızlanır
birazdan kahvaltı yapacam eşim yok kızımıda kahvaltısını yaptırıp uyuttum

Canım bir keresinde saatlerce House izlemiştim peş peşe. Sonra doktor gibi dolandım ortalıklarda :))) Yine öyle olacak galiba.

Yürüyüş çok önemli canım. Geçen yaz ben bazen geceleri yürüyordum. Yanımda birileri oluyordu tabii ve çok güvenli yerlerde yürüyorduk. Diyete tam uymana çok sevindim. Yürüyüş de eklendi mi çok güzel sonuçlar alacaksın inşallah.

Evet canım, vücut kitle endeksine göre normal kiloda değilim henüz, ama diyetisyen dedi ki yağ-kas oranına göre artık normal kategorisindeymişim :)))) İnşallah uyku düzenim de oturunca çok daha iyi olacak.

Canım diyetisyen kiloyu ölçüyorya, tartının üstüne çıkıyorum, bir süre sonra elle tutulmasaı gereken sapları var aletin o sapları tutuyorum. Sonra da bir kağıt çıkıyor aletten. İngilizce yazılmış. Böyle 25 santim uzunluğunda yazarkasa fişi gibi. Orada tüm yağ-kas oranları kol-bacak-gövde, tüm vücut olarak yazıyor. Hatta bazen çok fazla bacak çalıştırıp kolları hiç çalıştırmazsam sonucu burada görüyorum. Bacakların yağ oranı azalıyor, kollarınki aynı kalıyor falan. Bir sonraki hafta ona göre ayarlıyorum egzersizlerimi.

İşte bu kağıtta BMR (bazal metabolizma hızı) diye bir değer var. Karşısında kJ ve kcal diye iki değer var. Onlardan kcal olan vücudun metabolizma hızının kalori olarak cinsi. Benimki şu anda 1399 kcal. Bir önceki kağıtla karşılaştırıp ne kadar değişmiş ona göre bakıp yazdım. 1399 kcal demek ben yatsam hiç kımıldamasam bir günde 1399 kalori yakıyormuşum. Bunu diyetisyen söylemedi internette öyle yazıyor. Sporcu erkeklerde 3000'li rakamlara kadar çıkabiliyormuş.

Ortalama olarak merak edersen internette "metric bmr calculator" yazarsan çıkan sitede değerlerini (boy, kilo, yaş) girersen ortalama bir değer veriyor. Benimki neredeyse tam ortalama kadar şu anda.

Kızlar, çok mutluyummmmm, 1 kilo gitmiş :)))))))))))))))) Grubumuza girdiğimden beri ilk büyük başarım :)))
Şimdi klasik kahvaltımı yapıyorum: 2 dilim ekmek, peynir :))))

Canım çoooook tebrik ediyorum! :dance: :dance: :dance:

Bak ne güzel veremeyince yılmadın, devam ettin, meyvelerini toplamaya başladın. Mutlaka devam et canım.

günaydın kızlarr
nac tebrikler cnmmm
kilo vermişim miii ynii 60.600
200 grm cık

Tebrikler canım. Kaçamakların olmasına rağmen vermişsin, tebrikler.

[/B]

kızlar ben çok kilo aldım takımdan ayrılmam en mantıklısı

nach canım yanlış hesaplamışsı n ben düzelttim

Canım sen daha iyi bilirsin ama inşallah en kısa zamanda dönersin. Bir de sebepsiz yere kilo alıyorsan bir doktora görün istersen. Tiroite, demire falan bakarlar.

günaydin kizlar nasilsiniz ben bu hafta fazla paylasimda bulunamadim biliyorum ne yedim ne ictim yazmadim ama söz hafatya daha iyi oolacak
kilom 63
simdi cikmam lazim sonra görüsürüz yine

700 gr vermişsin karamanlicim, tebrikler.

Çok geçmiş olsun adcığım. İnşallah bugün çok güzel geçer.

Sen de araştır canım. Ben de araştırmıştım yukarıda Nac'a da yazdım.

Haftaya kaçamak yapmazsın, verirsin. Ödem için sabahları aç karnına maydanoz suyu bana iyi geliyor. Bir de kabuk tarçınlı yeşil çayı deniyorum şimdi. Yeşil çayın metabolizmayı hızlandırdığı kanıtlanmış sanırım.

Nurcum 100 gr 100 gr'dır. Vermiş olmak güzel, tebrikler canım. Haftaya hayırlısıyla hepimiz daha çok zayıflarız inşallah.

1 ela 22.3
2 karamanli 22.9
3 ad 23.4
4 Nachtingall 23.8
5 dosba 25.31
6 nur 25.37
7 taylor 25.47
8 celudar 31.4

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Ela'nın değeri olan 22.3 yanılmıyorsam şu ana kadar gördüğümüz en güzel değer. Tebrikler! Hayırlısıyla darısı hepimizin başına.

Üç kişinin değerleri birbirine çok yaklaştı ama sıralama değişmedi. Benimle nur arasında 0.10, nurla dosba arasında 0.06 fark kaldı. Haftaya sıralama değişikliği olursa bu 3 kişi arasında olabilir.

Kızlar Che'yi merak ediyorum ne yaptı, nasıl acaba. Che okuyorsan bir haber et, merak ettim. Umarım herşey iyi gidiyordur veya en kısa zamanda çok güzel olur canım.

Kızlar az kilo verdim ama uçağıma bakıyorum da yarı yolu çoktan geçti, neredeyse gittiği yolun yarısı kadar yolu kaldı. 1.4 kilo versem de artık BMI'da normale geçsem çok sevinicem.

Şimdi çıkıyorum. Görüşürüz.

taylor,çok sağol canım. şimdi biraz daha iyiyim.
ne yalan söyliyim che yi bende merak ediyorum.dilerim güzel günler geçiriyordur.
canım,sen zoru başarmış bir insansın.okadar kiloyu vermek herkesin harcı değil. inanıyorumki 60 ın altınada ineceksin yakında. çok tebrik ediyorum.

selam kızlar nasılsınız?
adcım geçmiş olsun canım dinlen iyice toparla kendini bebiş de hastaymış kötü olmuş ikinizin birden hasta olmasın
taylorcum akşam akşam pilav yemek benim de canımı sıktı ama pilavın yanında ekmek yemedim tek tesellim o canım artık bugün sebze ağırlıklı gidip telafi edicem inşallah kas oranının arttığını da yazmışsın bu çok güzel canım hatta kilo vermekten dahi daha güzel bir şey artık yediğin şeyleri daha kolay yakabileceksin anlamına geliyor :)
celudarcım dün öyle yorgundum ki geldim okudum çıktım yazacak dermanım yoktu
nactigallcim öyle sevindim ki senin adına çok üzülüyodun kilolar gitmiyo diye inşallah gidecek bak vermeye başladın bile
dosbacım 600 gram almışsın sanırım ama ablan gelmişti hatırladığım kadarıyla biraz kaçamak yapmışsan o yüzden fazla görünmüşsündür tartıda birkaç gün dikkat edince geçer sanırım canım
nurcum 100 gram 100 gramdır olsun canım 6 lı rakamları görmek bile motive etmiştir eminim ki :)
unuttuğum arkadaşlarım var mı bilemiyorum varsa kusura bakmasınlar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim :)

melzeyit cim ben listeni kontrol ettim canım kalliste bi uğradı ama bakamadı çıktı hemen.. doğru listen.. o zaman paylaşıma koy bizimkini de.. ben bilmiyorum pek ne nasıl oluyor..

kızlar ticker ımı yeniledim hedefimi düşürdüm gözümde büyümesin diye bundan sonra kendime 5 e kiloluk hedefler koyacağım umarım başarırım ticker ımdada gördüğünüz gibi tartıda 86,8 i bile gördüm o yüzden kaç zamandır keyifsizdim neyseki vermeye başladım onları işte geçen günkü acil diyetisyen arayışlarım da bu yüzdendi kendime bile itiraf edemezken gelip bir de burada itiraf edemedim o kiloya çıktığımı eyvahedigeldismile

arkadaşlar listeleri verdim hepinizi teBrik ediyorum az yada çok vermişsiniz bu çok önemlii

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız kızımın pek keyfi yok uyuyamıyor sürekli mızırtı halinde bi duş aldırdım uyutacam şimdi tekrardan

Kızlar, okuldan çıktım, doğru derse....
Yemeklerim gene aynıydı. Kaçamak yapmadım. 10. Sınıfımdan sınavdan 85 ve üstü alanlara çikolatalı gofret alacağımı söylemiştim. Bugün onlara dersim vardı, 3 tane browni aldım ve browniler aklımı çelmedi... Bugün tek bi kusurum var: diyetisyen meyve olarak kuru kayısı yeme, karbonhidrat oranı diğerlerlne göre daha yüksek demişti. Ama yanıma yeteri kadar çiğ meyve almamışım, öğleden sonra arası olarak kuru kayısı yedim. Düşündüm, hlç yememekten daha iyi. Umarım bu bütün diyetimi etkilemez...
Canlarım, yazdıklarınızı okudum ama cepten mq yapamıyorum, tek tek alıntı yapmak da çok zamanımı alacak, zaten derse varmak üzereyim.
Akşam gelirim...

Kızlar, okuldan çıktım, doğru derse....
Yemeklerim gene aynıydı. Kaçamak yapmadım. 10. Sınıfımdan sınavdan 85 ve üstü alanlara çikolatalı gofret alacağımı söylemiştim. Bugün onlara dersim vardı, 3 tane browni aldım ve browniler aklımı çelmedi... Bugün tek bi kusurum var: diyetisyen meyve olarak kuru kayısı yeme, karbonhidrat oranı diğerlerlne göre daha yüksek demişti. Ama yanıma yeteri kadar çiğ meyve almamışım, öğleden sonra arası olarak kuru kayısı yedim. Düşündüm, hlç yememekten daha iyi. Umarım bu bütün diyetimi etkilemez...
Canlarım, yazdıklarınızı okudum ama cepten mq yapamıyorum, tek tek alıntı yapmak da çok zamanımı alacak, zaten derse varmak üzereyim.
Akşam gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…