Kızlar bu arada normalde kilo verdikçe metabolizma hız değerim azalıyordu. Şimdi kilo verdiğim halde, yağ verip kas aldığım için metabolizma hızım 12 puan artmış, ona da sevindim.
saol canımda bu hafta hıc vermememısımCanım, çok güzel yürüyorsun, tebrik ediyorum ve seni örnek alıyorum :)))) İradenden ötürü taktir ediyorum. Kuru pastayı yürüyüşle yakmışsındır heralde canım ama öğle yemeğini atlayarak metabolizmanı yavaşlatmandan korkuyorum :))))
Kızlar, çok mutluyummmmm, 1 kilo gitmiş :)))))))))))))))) Grubumuza girdiğimden beri ilk büyük başarım :)))
Şimdi klasik kahvaltımı yapıyorum: 2 dilim ekmek, peynir :))))
günaydın kızlar. tartılmadım,kilomu bilmiyorum. bugün berbat durumdayım. hatta öğleden sonra izin eve gitmeyi planlıyorum,bir aksilik çıkmazsa tabi. adet oldum,oğlum gece boyunca öksürdü. hiç uyuyamadım. boğazlarım yanıyor sanırım bende grip oldum. bu kadar bayma yeter size.
azcuk geçmişe bakem.
iki kişi kaldı kızlar onlarda gelince tamam olacak
Dün de House'ın yeni bölümünü indirdik :))) Aslında bölümleri biriktirmen iyi olabilir, bu şekilde yeni bölümleri arka arkaya seyredebilirsin :)))
Canım yaa, haftada 3 kere yürümem gerekiyordu. Bu hafta yapamadım. Hava nasıl sıcak, boğuluyorum. Hava serinlediğinde saat 20 yi bulmuş oluyor, o saatten sonra ben üşeniyorum( Ama yarın kesinlikle yürümeyi düşünüyorum.
Et günlerini diyetisyen söyledi. İstediğin iki gün yap dedi. Ben de arka arkaya olmasın diye bölüştürdüm. Diyetisyenin her sözünü dinliyorum, dediklerinin dışına çıkmıyorum. Uslu bir öğrenciyim :)))))bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
Tebrik ediyorum canımmmm. 1600 gr çok güzel bir sonuç. Sen artık normal kilolusun :)))))) Kasının artması da ayrı bir meziyet. Çabalarının sonuçlarını alıyorsun :))))
Bence sen uyku düzenini de düzene oturtacaksın :)))))))
Ne güzelll :)))) Bunu diyetisyeninde mi hesaplattın canım? Formülü biliyor musun?
Kızlar, çok mutluyummmmm, 1 kilo gitmiş :)))))))))))))))) Grubumuza girdiğimden beri ilk büyük başarım :)))
Şimdi klasik kahvaltımı yapıyorum: 2 dilim ekmek, peynir :))))
günaydın kızlarr
nac tebrikler cnmmm
kilo vermişim miii ynii 60.600
200 grm cık
[/B]
kızlar ben çok kilo aldım takımdan ayrılmam en mantıklısı
nach canım yanlış hesaplamışsı n ben düzelttim
günaydin kizlar nasilsiniz ben bu hafta fazla paylasimda bulunamadim biliyorum ne yedim ne ictim yazmadim ama söz hafatya daha iyi oolacak
kilom 63
simdi cikmam lazim sonra görüsürüz yine
günaydın kızlar. tartılmadım,kilomu bilmiyorum. bugün berbat durumdayım. hatta öğleden sonra izin eve gitmeyi planlıyorum,bir aksilik çıkmazsa tabi. adet oldum,oğlum gece boyunca öksürdü. hiç uyuyamadım. boğazlarım yanıyor sanırım bende grip oldum. bu kadar bayma yeter size.
azcuk geçmişe bakem.
yagdan verınce metabolızmanın hızlandıgını bılmıyordum bu cok guzel bırsey canım ya.. su metabolızmayla alakalı bıraz arastırma yapayım en iyisi..
saol canımda bu hafta hıc vermememısımogle yemegını ıkı kere kacırdım ondan mı yada aradakı kacamaklardan mı cunku eskı dıyetısyenım kacamagın oldugunda vucudunda ödem oluyor demıstı oof
bende geldım.. kilom aynı86,6
Merhabalar kızlar nasılsınız bakalım bir türlü giremedim kızım izin vermedi
sağolsun malyezitim msnden aldı kilomu
kilom 69.9 100 gram verebilmişim sonund inş haftaya hızlanır
birazdan kahvaltı yapacam eşim yok kızımıda kahvaltısını yaptırıp uyuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?