Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım, hislerin sana doğru yolu gösterecektir. Ben de sana bu yönde dua edeyim, dosbikim doğru çözümü bulsun diye...
Canım,zor kilo veriyorum, biliyorsun. Geçen pazartesi diyetisyende gram veremediğimi görünce çok üzülmüştüm. Ertesi gün vermeye başladım. Umarım sonucunu görebilirim. Darısı başına dosbikim... Sen de yapabilirsin, iraden güçlü :))))

Olabilir canım, umarım bu akşam uyuyup yarına kendini daha iyi hissedersin :)))

şimdi yemek hazırlamaya gideyim yine buralardayım
özledim hepinizi

Afiyet olsun canım, biz de seni özledik :)))))

değişik bi menü oldu benimkisi
2 yemek kaşığı kuskus
2yk madımak
2adet efelik sarması
yoğurt
akşam yemeğim erken oldu inş. acıkmam

Baharım, o kadar çok sınavla boğuşurken bu kadarı bile büyük başarı. Sen temmuzdan itibaren (KPSS den sonra) yükseleceksin ))))

inşallah canım zaten şu durumda çok sıkı diyet yapamıyorum ders çalışırken insan doymuyor miktarlar biraz fazla olabiliyor yemeklerde ama eskiye nazaran daha az açlık hissediyorum sanırım aylardır diyette olmamın tek iyi yanı midemin küçülmesi oldu :))

inşallah problemlerin en kısa süreçte hallolur canım dua edeceğim senin için ablanda gittiği için iyice duygusallaşmışsındır ondan gözünde iyice büyür problemlerin gözünde atlatırsın umarım dosbikim :teselli:

özledim hepinizi

afiyet olsun canım bizde seni özledik...

değişik bi menü oldu benimkisi
2 yemek kaşığı kuskus
2yk madımak
2adet efelik sarması
yoğurt
akşam yemeğim erken oldu inş. acıkmam

Afiyet olsun canım. Acıkırsan yoğurt ve meyve yersin :))),
Ben de şimdi akşam yemeğimi yiyeceğim. 60 gr köfte ve salata. 2.5 lt su içtim, tabi açlığımı bastırmak için.
Görüşürüz :))))

kızlar ben de bugün arkadaşımda kalıyorum şu saate kadar neler yedik bi bilseniz bugün diyet gitti resmen şöyle bir özet geçecek olursam en kötüsü makarna patlamış mısır ve rondonun fındık kremalısı var ya işte bir paket yedim yanında birer bardak da kola güya pazartesi günleri tartı günüm olacaktı artık pazartesi günü korkumdan tartıya da çıkamam yarın dikkat etsem tüm gün acaba yine de fazla çıkar mıyım ki bilmiyorumkismile

Baharım, midenin küçülmesi de çok iyi bi şey. Kendini daha rahat kontrol edebilirsin :))))
Canım, ben şimdi yemek yemeye gidiyorum. Gelirim gene, öpüyorum :)

Baharım, bilmiyorum ki. Sen gene yarın dikkat et. İyi olur. Bu saatten sonra da başka bi şey yememeye çalış canım :)

Baharım, bilmiyorum ki. Sen gene yarın dikkat et. İyi olur. Bu saatten sonra da başka bi şey yememeye çalış canım :)

daha nereme yiyeyim canım yer mi kaldı ki kaydirigubbakcemile3 bu saatten sonra bol su içeyim dur bi de bakayım burada yeşil çay var mı olmadı bi cezvede maydonoz suyu kaynatırım beni yediren o arkadaşımı da merdaneyle kovalıycam birazdan klava: :mymeka:

Kızlar, akşam yemeğimi yedim, şimdi de son aramı bekliyorum. Bugünkü et menü beni biraz yordu, malum sadece 2 dilim ekmek vardı gün içinde. Neyse, bitti..
Yeşil çayımı da 3 ledim.

Kızlaaaar BMI'da normal kategorisine girmeme 800 gr kaldı hihoyyyt

Hayırlısıyla inşallah bu hafta Cuma'ya kadar 800 gr. veririm de Cuma günü normal kategorisinde olurum opuyorumnanaktan

canıııım kendım vermıs gıbı sevındım inan kaydirigubbakcemile3 canı gonulden tebrık edıyorum... azmının her zaman hayranıyım... 50 li li kilolarına az kaldı sakın yılma yapacaksın olacak bak bunlarda gostergelerı... bravo yaa maşallahh :))) citi pıtı olmaya cok az kaldıı opuyorumnanaktan
darısıda basıma artık :))

kolay gelsın dersler falan.. benımde haftaya zorlasıyor artık finaller yakın.. notlarda pek ıstedıgım gıbı deıl 77 den dusuk notum yok ama dersım 4 tane zatn AA olsunlar ıstıyordum.. 3 ders ıcın cok calısmam gerek artık.. bılgısayarımı okulun ınternetıne kayıdettıreyımde bılgısayarımıda alıp yenı acılan kocamaaan ferah kutuphanemıze tasınayım :))

yedıgıme dıkkat etme konusunda da artık asla ama asla kacamak yapmıycam onumuzdekı 4 ay boyunca... ondan sonra kendıme kacamak gunu ayırabılırım sanırım. ama sımdı boyle dusunuyorum. p.tesıdende tam olarak baslıycam. sıfır kacamakla ... denetleyın benı olur mu (

sorunların hallolur inş canım.. cok muhim konular degıllerse dusunmemek bazen bosvermek cok daha ıyı gelebılıyor :)

özledim hepinizi

bizde seni özlediik :))

bugun cok yogun bı gun bızım evde.. teras sezonunu actık o yuzden cıcek dıkımlerı yukarıdakı mutfagın temızlenmesı vs var ev aldı basını gıdıyor
gec vakte kadar gıremeyebılırım..
öptüm hepinizi...

Ne güzellll :)))) Teras sefası harikadır.... Hele akşamları.. Canım, kendini fazla yormadan, dinlenerek işlerini yap. İyi çalışmalar :)))))

Selam kızlar. Bugün yine spora gidemedim. Uykumu almaya başladım şimdi de spora gitmiyorum kaç gündür. Hepsini bir arada yapamadım bir türlü. Birinden birine vakit kalmıyor. Yarın da yapamayacağım. Pazartesi başlıyorum inşallah.

Baharcım, çok sağol canım. Sen de sınavlarını falan bitir o zaman başlarsın spora. Ben de yapamadım ne zamandır. Kaçamakların olmuş ama sonrasında dikkat ettiysen belki tartıya yansımaz. Hem Pazartesi'ye daha 1 günden fazla var. Yeşil çay ve maydanoz suyu iyi fikir canım

Nac. haklısın canım. Bugün 4 litre falan içtim. Daha da içerdim ama suyum bitti yaa. 1 litre su kaldı, idareli kullanmam lazım. Bugünü 5 litreyle kapatacağım. Diyetisyene de soracağım. İnternetten de bakarım. Ama dün çok su içip bugün kilo verince çok fena gaza geldim. Gerçi dün iyi uyudum onun da etkisi var. Sen diyetini çok güzel yapıyorsun canım. Spor da yapsan süper olur diyemeyeceğim ben kendim de yapamadığım için :)

dosbacım hoşgeldin, özledik seni. Nac.ın dediği gibi kısa sürede aldın, kısa sürede verirsin onları. O hızla kalanları da kolayca verirsin inşallah. Aklına takılan konularda en doğru kararı vereceğine eminim canım, içini ferah tut :1hug:

ethoscum kilo almadığına sevindim. Dikkat etmeye devam et canım.

celudar canım benim çok sağol. Hep beraber çıtı bayanlar olucaz kaydirigubbakcemile3 İnşallah istediğin notları alırsın. Pazartesi sen kaçamaksız diyete ben de spora başlayacağım canım. Teras sefası çok güzel oluyor. Hele akşamları püfür püfür eserse süper olur.

Uyku: 8 saat

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 2 d. peynir, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 elma

İçecekler: 5 litre su, 1 bardak çubuk tarçınlı yeşil çay

Spor: Yok :mymeka:

yazın gercekten guzel oluyor beklerıım caya :))

Gelirim canımcım :))) Teşekkür ederim güzel davetin için :))

Uykunu düzene başlamakla çok iyi ettin canım:))) Uykusuzluk sinir de bozuyor, 8 saat herkes için gerekli :))))
Aynen ben de bu hafta hiç yürüyüş yapamadım. Et günleri de enerjimi düşürdü. Umarım yarından itibaren yürüyüşe bsşlsrım ben de :)))) Dediğin gibi herşey bir arada yetişmiyor.

Beslenmen her zamanki gibi mükemmel canım :))))))

Günaydın kızlar,
Sabah çok erken uyandım. Açlık şeker tahlili için kan verdim ve az önce kahvaltımı yaptım. İçim caldır culdur oldu. Sanki şeker komasına gireceğim..
Diyetisyenin talimatı üzerine 3 dilim beyaz ekmek, 2 tatlı k. bal, 2 tatlı k. reçel ve 2 bardak meyve suyu içtim. Ben, toplasanız 3 yılda bu kadar çok tatlıyı toplamda tüketmemişimdir :))))
Saat 10 gibi gideceğiz ve gene kan vereceğim. İnşallah tahlillerim temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…