kızlar merakta bırakmışım kusura bakmayın
artık aranızdayım
nac canım sıkıntılarımın nedeni belli ama çözümüne karar veremiyorum ve hep problem olarak kalıyor(
neyse karışık bi açıklama oldu
biraz geçmişe baktım seni çok çok tebrik ediyorum çok güzel vermişsin bende ümitlendim bende tekrar yapabilirim dedim
yeşil çayımı içmeye başladım 2 kupa oldu bugün
şimdi de acıkmaya başladım düzenim çok bozuldu ama günlerim çok güzel geçti
sanırım ablam gidince duygusallaştım ve problemlerime sardırdım :))
dua edin
şimdi yemek hazırlamaya gideyim yine buralardayım
özledim hepinizi
Baharım, o kadar çok sınavla boğuşurken bu kadarı bile büyük başarı. Sen temmuzdan itibaren (KPSS den sonra) yükseleceksin ))))
ben geldim çok şükür
geçmişi hala okuyamadım ablamı yolcu ettim bugün( şimdiden özledim
kilo aldım moralim bozuk şimdi daha çok çıkıyorum(
p.tesi komşularımla yürüyüşe çıkıyorum artık
aslında psikolojik olarak ypğun ve stresli bi döneme girdim kızlar bana dua edin
bazı konularda sıkıntılarım var( anlatamıyorum şimdilik ama inş. en kısa zamanda çözüm bulurum
sizler nasılsınız?? okuyabildiğim kadar geçmişe göz atayım
önemli bi gelişme varmı??
özledim hepinizi
değişik bi menü oldu benimkisi
2 yemek kaşığı kuskus
2yk madımak
2adet efelik sarması
yoğurt
akşam yemeğim erken oldu inş. acıkmam
kızlar ben de bugün arkadaşımda kalıyorum şu saate kadar neler yedik bi bilseniz bugün diyet gitti resmen şöyle bir özet geçecek olursam en kötüsü makarna patlamış mısır ve rondonun fındık kremalısı var ya işte bir paket yedim yanında birer bardak da kola güya pazartesi günleri tartı günüm olacaktı artık pazartesi günü korkumdan tartıya da çıkamam yarın dikkat etsem tüm gün acaba yine de fazla çıkar mıyım ki bilmiyorumkismile
Baharım, bilmiyorum ki. Sen gene yarın dikkat et. İyi olur. Bu saatten sonra da başka bi şey yememeye çalış canım :)
Kızlaaaaaaaaaaaarrrr 63.8 kiloyum :dance: :dance: :dance:
Bu sabah kendimi hafif hissettim tartıldım ve çook sevindim. 2 kere tartıldım hep 63.8 kilo. Düne göre 600 gr. gitmiş. Mezurayla da ölçtüm. Kalça aynı ama düne göre belden ve bacagın tepe noktasından yarımşar santim gitmiş.
Kaç gündür uykusuzdum. Perşembe de 6 saat uyuyabildim. Yine azdı yani. Dün gece nihayet 8 saat uyudum ve sonuç çoook güzel :) Ya sizi bilmiyorum ama benim kilomu neredeyse diyet kadar etkiliyor uyku.
23 Nisan'dan beri, yani 22 günden beri ilk kez doğru düzgün kilo verdim. Ve düşünün o kadar süre boıyunca hem diyetime hem sporuma dikkat ediyordum. O zamandan beri her Cuma verdiğim kilolar şöyleymiş 200 gr, 300 gr, 300 gr. Yani, çok dikkat etmemize rağmen veremiyoruz diye üzülmeyelim, moralimizi bozmayalım, yılmayınca, azimli olunca o direnç bir şekilde kırılıyor. Tabii diyete, spora, uykuya dikkat etmek lazım.
Şimdi geçmişi okuyamıyorum. Kahvaltı saatim kaçmak üzere. Kahvaltımı yapıp gelicem.
Kızlaaaar BMI'da normal kategorisine girmeme 800 gr kaldı hihoyyyt
Hayırlısıyla inşallah bu hafta Cuma'ya kadar 800 gr. veririm de Cuma günü normal kategorisinde olurum opuyorumnanaktan
mrb arkadaşlar nasılsınız diye bir bakayım dedim yine dersler birikti 2 hafta sonra aöf finallerim var 2 dersi büte bırakıcam bütte çalışırım yoksa yetişmeyecek diğer 2 derse yoğunlaşmalıyım bir yandan da kpss kafam bulandı artık :bbo:
taylorcum tebrik ederim canım çok güzel gidiyorsun demek ki vücut direniyodu artık kilo vermen de hızlandı darısı başıma :) ben her ne kadar dikkat etsem de hayatımda spor yok canım demek ki sadece dikkat ettiğim süreçte kilomu koruyorum ya da gram gram veriyorum diyetin yanında spor şart olmuyo yoksa haftada 3 gün belirleyeyim diyorum yarım saat bile olsa yapmaya çalışayım belki etkisi olur bakalım..
elacım temizlik bitmez biz bayanlar için bayram temizliği bahar temizliği yaz temizliği kış temizliği vs vs vs :)))
celudarcım hepimizin kaçamakları oluyo istersen kendine haftada bir gün belirle abartamamak koşuluyla sadece o gün ye böylece canın da çekmemiş olur
ben geldim çok şükür
geçmişi hala okuyamadım ablamı yolcu ettim bugün( şimdiden özledim
kilo aldım moralim bozuk şimdi daha çok çıkıyorum(
p.tesi komşularımla yürüyüşe çıkıyorum artık
aslında psikolojik olarak ypğun ve stresli bi döneme girdim kızlar bana dua edin
bazı konularda sıkıntılarım var( anlatamıyorum şimdilik ama inş. en kısa zamanda çözüm bulurum
sizler nasılsınız?? okuyabildiğim kadar geçmişe göz atayım
önemli bi gelişme varmı??
kızlar merakta bırakmışım kusura bakmayın
artık aranızdayım
nac canım sıkıntılarımın nedeni belli ama çözümüne karar veremiyorum ve hep problem olarak kalıyor(
neyse karışık bi açıklama oldu
biraz geçmişe baktım seni çok çok tebrik ediyorum çok güzel vermişsin bende ümitlendim bende tekrar yapabilirim dedim
yeşil çayımı içmeye başladım 2 kupa oldu bugün
şimdi de acıkmaya başladım düzenim çok bozuldu ama günlerim çok güzel geçti
sanırım ablam gidince duygusallaştım ve problemlerime sardırdım :))
dua edin
özledim hepinizi
bugun cok yogun bı gun bızım evde.. teras sezonunu actık o yuzden cıcek dıkımlerı yukarıdakı mutfagın temızlenmesı vs var ev aldı basını gıdıyor
gec vakte kadar gıremeyebılırım..
öptüm hepinizi...
yazın gercekten guzel oluyor beklerıım caya :))
Nac. haklısın canım. Bugün 4 litre falan içtim. Daha da içerdim ama suyum bitti yaa. 1 litre su kaldı, idareli kullanmam lazım. Bugünü 5 litreyle kapatacağım. Diyetisyene de soracağım. İnternetten de bakarım. Ama dün çok su içip bugün kilo verince çok fena gaza geldim. Gerçi dün iyi uyudum onun da etkisi var. Sen diyetini çok güzel yapıyorsun canım. Spor da yapsan süper olur diyemeyeceğim ben kendim de yapamadığım için :)
Uyku: 8 saat
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 2 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 2 d. peynir, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 elma
İçecekler: 5 litre su, 1 bardak çubuk tarçınlı yeşil çay
Spor: Yok :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?