Canımmm çok teşekkür ediyorum. Dediklerin çıkmaya başladı
Hep beraber çok güzel zayıflayacağız inşallah. Diyet+Spor+Uyku bu üçüne uzun süre dikkat edince vücut da bir süre sonra zayıflamaya başlıyor gerçekten. Yılmadan devam hihoyyyt
Şimdi daha iyi olmana sevindim canım. Bu da kilo vermek gibi, sabredince iyi olmaya başlıyor insan. Herşey çok güzel olacak inşallah.
Canım benim, ben de 85'i görmüştüm, şimdi de 60'lı rakamlardayım, yakında 50'li rakamları göreceğim inşallah. Elinden geleni yapıp sabredince oluyor. Sen de derslerin olmasına rağmen yine geliyorsun, kopmuyorsun takımdan. Yediğine içtiğine de elinden geldiğince dikkat ediyorsun. Tebrikler canım. Lütfen devam et. Doktora gidecektin onu da ihmal etme lütfen. Bir de diyetisyene gidebilsen süper olur tabii.
Çok tebrik ediyorum canım. Kuru kayısıyı da iyi ki yemişsin, yoksa tatlı krizine falan girebilirdin. Öğrenciler de browni yemesin boşver, egzotik meyve, ananas falan götür. Canın çekmesin durduk yere :)
Elacım yediklerini çok da azaltma istersen. Sonra normal yemeye başladığında kilo almayasın. İnşallah biraz spor da yapabilirsin.
Diyetisyene sorarsın canım. Benim diyetisyen 2 öğün arasında maksimum 3-4 saat istiyor.
İyi ki hatırlattın canım, ben de şimdi çubuk tarçınlı yeşil çay yaptım, içiyorum
Uykunu alınca daha iyi hissedersin eminim. Umarım güzelce uyumuşsundur. Uykusuzluk ödem de yapıyor.
Afiyet olsun canım. Yakında tatil olunca diyet, spor hepsi daha kolay olacak.