günaydınnn
çok uykumm var gece uyuyamadımm ela uyandıı garip sesler duydumm korktumm ağladımm kötü bi geceydiii
nac cnmm suan marmariste görev yapıyoruz lojmandayız istemiyoz yazmıştık ama görev süremiz dolmuştu belki çıkaar diyodukk ben marmarisin tadını çıkaramadımm üçüncü seneye gircez ağustosta bir yaz geldim yeni evliydik ramazandı bitti yaz gecen sene çok memlekete gittim hamileliğim yüzünden doğum orada yaptım felan yine yaz sonu geldikk bu sene allah nasip ederse tadını çıkarmak istiyommm acıkcasıı eşimin görevi gereği çok gidiyoo denizci yanlız kalıyozz arkdaşlarla görüşüyoduk onlarda gidince kötü oldummm
Canımm, ben de tek başıma olduğum geceler sesler duyarım, lojmandasın, ortam güvenli, moralin bozulmuş senin :))
Eşinin tayininin çıkmamasına çok sevindim cnaım, arkadaşlarının gidecek olmasına üzüldüm ama yeni insanlar gelecek, inşallah onlarla da iyi ilişkiler kurabilirsin, kafa dengi insanlar olurlar...
saolun kızlar eşim işine alşıyorum kızım olunca vakit geciyoo artık korkuu yoktaa eşim aramamıştı 2 gündür merak etmiştim teirgin yattım ondan yoksa güvenli lojmandayıızz gelecek kimse yok yanıma eşim salı gelcekk inşş haftaya annemlerr alışcam başka yapcak bişey yok hamileyken ailemin yanına gidiyodum aama olmuyoo kendi evin gibisi inş gecer buğünlerde cabukkk
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurtayedimmm
istahım yokk cnm istemiyoo öyle zoraki atıştırıyomm
Canım, kahvaltın çok güzel olmuş da az besleniyorsun. Bi parça diyet bisküvi yeseydin keşke :))) Öğlen ne yedin acaba?
celudar canım,çalışmak iyi oluyor ama isteyerek çalışmıyorum açıkçası benimki mecburi. ev yaptırdık ve onun borçlarını ödemeye çalışıyoruz.
kızlar,önceleri oğlum beni özler diye dert ediyordum çalışmayı,bazen arkamdan ağlardı ama bazen.şimdi ise hiç umrunda değil. dün eşime oğlumun sanki benden uzaklaştığını söyledim. oda '' olurmu öyle şey'' dedi. sonra oğluma anneni seviyormusun diye sorduğunda oda '' ıı '' dedi o an çok kötü oldum.dün akşamım nasıl geçti anlatamam. mutsuzdum açıkçası. hala daha öyleyim. tamam daha 2 yaşında,birçok şeyin farkında değil. ama bana bazen babanne diyor,dün abla dedi. çok kötüyüm anlayacağınız.babannasine çok düşkün oldu. üstkata çıkmak ona mutluluk veriyor. orda teras var orayı çok seviyor. ne yapacağım bilmiyorum. babaanne dedeyi seviyormusun diye soruyoruz hemen ebet diye bağırıyor(evet diyemiyor) anne babayı seviyormusun diye soruyoruz ses yok. çalışmaktan nefret ediyorum.
Canımmm, ama bu yaştaki çocuklarda böyle davranışlar oluyor. Sen onun annesisin, nasıl sevmez seni... Böyle bir şey asla mümkün olamaz. Bunlar hep geçici davranış. Üstelik, bak diyorsun, teras var yukarıda. Bir çocuk için daha cazip ne olabilir ki.. Üstelik anneanneler, babaanneler her zaman anne ve babalara göre kurallar konusunda daha gevşektir, çocuğun isteklerini yaparlar. Çocuk da onları tercih eder.. Bunlar geçer cnaım benim, bozma moralini..
canım işte calışan annelerde fedakarlıkyapıyoo evlatları için ama farkına varmaları zaman alıyo sonuçta sen onun geleceği için bişeyler yapıyosun benim kızımda anne demiyo baba diyoo o bile gücüme gidiyoo senin için daha zorr ama sunu düşün en fazla biirkaç sene sonra farkına varacakk istekleri yerine gelecek senin onuniçin calıştığını bilecek üzülmecnmm zor bir durum bol bol vakit geçirmeye calışş evladınla benceee
Kesinlikle cnaım, çok haklısın. Bu da işin diğer bir boyutu.. Sen gene evladın için çalışıyorsun :)))
inan elimde değil canım,çok kafama taktım dün akşam. bizimkide öyle acayip bir çocukki anlatamam,keyfine çok düşkündür. istediği birşeyi görsün istemediğini asla veremezsiniz.
beni hiç emmedi mesela ki ondan önce sütüm gelmediği için biberonla mama vermişlerdi. o rahata alışınca hiç istemedi beni. çok üzülmüştüm ozaman.diyorum burdan başladı zaten beni sevmiyeceğinin belirtileri. emen çocuk daha düşkün oluyor sanırım anneye. bazen diğer çocuklara bakıyorum annelerine ne kadar düşkünler benimkinde hiç öyle birşey yok. dilerin yanılırım. inşallah dediğin gibi olur,yoksa çok üzülecem anlaşılan.
canım eve gidince yemek ve mutfak faslından sonra yatasıya kadar onunlayım,oynarız zıplarız.bu her akşam olmuyor tabiki. bazen çok fazla ilgilenmiyorum kendi oynasın diye ama yine gelip beni kaldırır genelde. onu çok seviyorum üstüne çok düşüyorum.
aslında sarılır beni öper ama yap deyince yapar. yoksa hiç işi olmaz. of ne bileyim. bu hafta sonu biryerlere gideyim onunla yalnız babası olmadan.
benimkide ilk baba dedi canım,anne yi kaçay sonra söyledi. üzülüyorsun malesef ama birşey yapamıyorsun. inşallah bizi çok severler.
Canımmm, ne ben ne de kardeşim annemizi emmişiz. Valla özellikle kardeşim, annemize düşkünlüğümüz konusunda hiç bi sorunumuz yok.... Ve o kadar çok kadın çocuğunu emziremiyor ki çeşitli sebebplerden ötürü. Çok duygusallaşmışsın arkadaşım sen.. Kendini böyle hırpalama.. Bi de can evinden vurmuşsun sen kendini... Et tırnaktan ayrılmaz. Hele oğlan çocukları annelerine kızlardan çok daha düşkün olur :)))
Bu arada tüm bebekler önce baba der, sonra anne der. Çünkü söylemesi kolaydır. Baba derler, dede derler, mama derler :))))))