Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar. Şimdi kabuk tarçınlı (rulo şeklinde olanlardan) yeşil çayımı içiyorum. Pek nefis. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yalnız tarçın şekeri düşürüyormuş. Düşük şeker problemi olanların dikkatli içmesi lazım.

Neler yapmışsınız bir bakayım.

İstediğin gibi bir diyetisyen bulursun umarım canım. Gerçi bu diyetisyen sana kilo verdiriyor, neden memnun değilsin?

Porsiyon yiyecekten yiyeceğe değişiyor. Benim diyetisyen bana liste verdi ama bu herkes tarafından kabul edilen miktarlar. İnternetten de bulabilirsin. Örneğin 1 porsiyon meyve dendiğinde, 1 orta boy elma veya 2 orta boy mandalina, veya 4 kuru kayısı falan oluyor.

Çok güzel yürümüşsün, çok tebrik ediyorum. Ben de bazen abuk sabuk yerlerden yürümek zorunda kalıyorum. Kaldırım bitiyor, arabaların arasından akrobasi yapıyorum falan. En sevdiğim şey ağaçların arasında, yeşillikler içinde yürümek. Bol oksijen olduğu için sağlık açısından da çok faydalı. Ama şehir hayatında artık en uygun neresi varsa orada yürüyoruz. Ama fırsat buldukça ağaçlı, trafikten uzak yerlerde yürümeye çalışıyorum.

Yok ben sınava hazırlanmıyorum. Normal işyerindeki işleri yetiştiremiyorum bazen. Ondan uykusuz kalıyorum. Eskiden yetiştiriyordum çünkü aklıma ne gelirse yiyip çok verimli çalışıyordum. Öğrencilikten beri öyle alıştırmışım kendimi. Şimdi sağlıklı beslenince çalışma alışkanlığım da değişti. Zamanla düzene oturacak inşallah. Gündüz de uyuduğum oluyor ama en faydalısı aralıksız 7-8 saat uyumakmış. İnşallah uyku düzenimi de oturtacağım. Artık ne kadar uyuduğumu da yazacağım ki o konuda da daha dikkatli olayım.

bende yatıyorum bırazdan.. once bı ıkı bolum House izliyeym
iyi geceler..

Yaaa ben de çok seviyorum House'u. Ne zamandır izleyemedim. İşlerimi düzene sokunca bol bol izleyeceğim :) Bir sürü bölüm hatta sezon birikti izlemediğim.

Ufff, çok uykusuz kalıyorsun canım. Dikkat et kendine :)))
Beslenmen de çok güzel olmuş. Umarım bugün diyetisyeninde uykuya bağlı şişkinlik çıkmaz :)))

Canım yaa dün gece de 2 saat uyudum. Neyse ki diyetisyende 2 haftada 900 gr vermiş görünüyordum. Bakalım yarın nasıl olacak sonuç. Bugün işten gelince biraz uyudum. Bu gece de güzel uyuyacağım inşallah.

O sesler gece-gündüz ısı farklılıklarından oluyormuş canım. Bu sene marmaris'in tadını bol bol çıkarırsın inşallah.

Canım ben evlenene kadar güzelce zayıflayabilmek için kredi çekmeyi düşünüyorum. Sen ne güzel evlenmişsin, çocuğun olmuş. İnşallah evlenip çocuk sahibi olayım da diyetisyen yerine ev almak için kredi ödemeleriyle uğraşayım :)

adcığım sen de demişsin zaten daha 2 yaşında, farkında değil. Kimi daha çok görüyorsa ona mavi boncuk dağıtıyor. Bir de benim bir arkadaşımın başına gelmişti. Önceleri çok ağlıyordu çocuğu o işe giderken sonra hiç takmıyor gibi yapmaya başladı. Araştırmış okumuş, bazen çocuklar herşeyin farkında olup işe giden anneye ceza verir gibi yapıyorlarmış bunu. Aman çok da umrumdaydı, gidersen git gibilerinden. Tabii bilinçli yapmıyorlar. Belki öyle de olabilir. Ama ne olursa olsun suçlu hissettiğini belli etmemek gerekiyormuş, yoksa bunu anlayıp istedikleri şeyleri yaptırmak için kullanıyorlarmış bacak kadar boylarıyla :)

Tebrikler canım, çok güzel gidiyorsun. Diyetisyen spor için ne diyor? Ne zaman başlamanı tavsiye etti?

Dün az ekmek yedim, Cumartesini et günü yapacağım demişsinya, bunlara kendin karar verebiliyor musun canım? Diyetine uygun oluyor mu?

Afiyet olsun canım. Pilav için ders çalıştığın için birşey diyemiyorum. Yine iyi gidiyorsun maşallah. Zaten pilav dışında da kaçamağın olmamış. Elinden gelenin en iyisini yap, gerisini boşver canım.

kızlar geçmişi okuyamadım kilo aldım 68.9 ( sabah giremem ( görüşürüz

dosbacım sanırım 600 gr almış gibi görünüyorsun ama ne yediğini neler yaptığını tam bilmediğim için yorum yapamıyorum. Diyetine uyuyorsan belki gerçek kilo değildir de ödem falandır. Gerçek kiloysa da kafana takma, bir iki gün dikkat edip, spor yapıp verirsin.

bende uymak ıstıyorum bugun yogun bı gundu... bı kac konferans vardı onlara gır cık kursta telafı ders derken 9 u gecıyordu evdeydım
yedıklerım cok karman corman oldu nasıl yazabılırım bılmıyorum :))
evde gene mısafir vardı pasta borek anlıycagınız (
ama yemedım oyle cok az aksam yemegının yanın ekmek nıyetınde yarım dılım borek yedım.
ama gun ıcınde kuru pasta yedım bıraz yogunluk yuzunde.. ogle yemegıde gume gıtti (

yarın daha duzgun olur umarım.. bırde yururum... bugun yurumedım..
sabah hesapladım google eart den toplamda 5 km den fazla yuruyormusum kurs cıkısında :) fena deıl heralde.. hatta dun baska bı yoldan gelmıstım (kızlaydan kurtulus sıhhıye ulus dıskapıdan bindim artık otobuse zor ama guzldi :) ) 6 km den fazla o yolda.. ve daha yesillikli :) heralde eve bı 3- 4 km kalmıstı kaydirigubbakcemile3 o arada da köpru var tekın degıl dıye bınıyorum artık..
yarında oyle yaparım belkı :)

Kızlar bugün diyetisyene gittim. 900 gr. vermiş görünüyorum. 1600 gr yağ vermişim, 700 gr kas almışım. Bu çok güzel bir sonuç. Ama santim olarak bir fark yoktu. İnşallah uykusuzluktandır da yarın santim olarak da farkeder. Bakalım yarın kilom kaç olacak. Ne zamandır ölçülmedim. Merakla bekliyorum.

Diyet listem değişti:
  • Kahvaltıda zeytin ve reçel/bal kalktı. Onların yerine bir ekstra dilim peynir (veya yumurta) geldi.
  • Aralardan birindeki 1 d. ekmek-1 d. peynir yerine 2 d. ekmek-2 d. peynir geldi.
  • Diğer aralar aynı, toplamda 3 porsiyon meyve.
  • Öğle-akşam yemeğindeki porsiyonlar azaldı. 2 porsiyon et veya 4 kaşık sebze yemeği+1 porsiyon et veya 5 kaşık kıymalı/etli sebze yemeği var.

Bu liste yarın başlıyor. Bugün neler yaptım yazayım.

Yaaa ben yazmayı unuttum. Dün gece 2 saat uyuyunca çok acıktım ve abarttım. Ekstradan 3 dilim ekmek, 4-5 dilim peynir yedim. Bugün kaçamak yapmadım çok şükür. Dur neler yaptım yazayım.

bıraz daha sıkı bı dıyetısyen ıstıyorum.. bunda ben cok cabalıyorum istıyorumkı dıyetısyenımde bıraz cabalayan sıkan (tabı kıza kıza deıl cok sirin sekılde yapanlar var :)) ) bırı olsun ıstıyorum.. bakalım artık..bu aralar vermıyorum zaten.. bırseylerı unutuyorum atlıyorum heralde bu aralar.. bu hafta daha cok dıkkat etcem..

House da yenı basladııım 1. sezon bıtmek uzre ama bayıldım yaa :) hipnotize olmus gıbı ızlıyorum bide kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neyse ıyı geceler herkese
baharda sessız sessız buralarda :))

hımm yagdan iyi vermıssın canım tebrıkler :)
yeni listende hayırlı olsuun :))

hadi ben kacar öptüüümm iyi gecelerr
opuyorumnanaktan

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 zeytin, 1 tatlı k. reçel, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 3 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, yarım b. süt
Ara: 2 elma

Spor: Yok

Uyku (tabii bu geceki değil, dün geceden şu zamana kadar olan uykumu yazıyorum): Dün gece 2 saat uyudum. Bugün işten gelince de 2.5 saat uyudum. Uykudaki amacım hergün 8 saat aralıksız uyumak. Özellikle 00:00-02:00 arasındaki uyku çok kıymetliymiş, vücut kendini o saatlerde çok hızlı yeniliyormuş. O yüzden o sırada uykuda olmaya özen göstereceğim. Bu gece artık olmaz tabii. Neyse, inşallah bu gece en azından 8 saat hedefimi tuttururum.

Pasta börek olmasına rağmen kaçamak yapmamışsın tebrikler canım. Öğlen kuru pasta olmasaydı keşke. Yarın toparlarsın artık. Çok güzel yürüyorsun, tebrikler.

ınşallah sen de bahar da tam istediğiniz gibi diyetisyenler bulursunuz. Zayıflamakta çok etkisi oluyor.

Ooo ben House'da senden öndeymişim. Dur daha çok saracak seni :)

Bahar ders çalışıyorya, arada gelip bakıyor canım. Yoğun olunca ben de öyle yapıyorum bazen.

Yağdan vermişim de yarın tartıda da gülerim inşallah. En iyisi uyuyayım bir an önce :) Öpüyorum canım.

Kızlar bu arada normalde kilo verdikçe metabolizma hız değerim azalıyordu. Şimdi kilo verdiğim halde, yağ verip kas aldığım için metabolizma hızım 12 puan artmış, ona da sevindim.

Afiyet olsun canım, gündüz biraz aç kalmış gibi olmuşsun ya, ondan akşam pilava ihtiyaç duymuşsunsen zihinsel faaliyetle yediğin pilavı çabucak yakarsın :)))

kızlar geçmişi okuyamadım kilo aldım 68.9 ( sabah giremem ( görüşürüz

Hoşgeldin cnaım. Merak ettik seni, herşey yolunda mı?

Dün de House'ın yeni bölümünü indirdik :))) Aslında bölümleri biriktirmen iyi olabilir, bu şekilde yeni bölümleri arka arkaya seyredebilirsin :)))
Canım yaa, haftada 3 kere yürümem gerekiyordu. Bu hafta yapamadım. Hava nasıl sıcak, boğuluyorum. Hava serinlediğinde saat 20 yi bulmuş oluyor, o saatten sonra ben üşeniyorum ( Ama yarın kesinlikle yürümeyi düşünüyorum.
Et günlerini diyetisyen söyledi. İstediğin iki gün yap dedi. Ben de arka arkaya olmasın diye bölüştürdüm. Diyetisyenin her sözünü dinliyorum, dediklerinin dışına çıkmıyorum. Uslu bir öğrenciyim :)))))bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

Canım, çok güzel yürüyorsun, tebrik ediyorum ve seni örnek alıyorum :)))) İradenden ötürü taktir ediyorum. Kuru pastayı yürüyüşle yakmışsındır heralde canım ama öğle yemeğini atlayarak metabolizmanı yavaşlatmandan korkuyorum :))))

Tebrik ediyorum canımmmm. 1600 gr çok güzel bir sonuç. Sen artık normal kilolusun :)))))) Kasının artması da ayrı bir meziyet. Çabalarının sonuçlarını alıyorsun :))))

Yaaa ben yazmayı unuttum. Dün gece 2 saat uyuyunca çok acıktım ve abarttım. Ekstradan 3 dilim ekmek, 4-5 dilim peynir yedim. Bugün kaçamak yapmadım çok şükür. Dur neler yaptım yazayım.

Ondan bi şey olmaz:))))

Bence sen uyku düzenini de düzene oturtacaksın :)))))))

Kızlar bu arada normalde kilo verdikçe metabolizma hız değerim azalıyordu. Şimdi kilo verdiğim halde, yağ verip kas aldığım için metabolizma hızım 12 puan artmış, ona da sevindim.

Ne güzelll :)))) Bunu diyetisyeninde mi hesaplattın canım? Formülü biliyor musun?

Kızlar, çok mutluyummmmm, 1 kilo gitmiş :)))))))))))))))) Grubumuza girdiğimden beri ilk büyük başarım :)))
Şimdi klasik kahvaltımı yapıyorum: 2 dilim ekmek, peynir :))))

13.TAKIM 156. ETAP

Dosba ( 68.3 /68.9 /-0.6 /-0.9 % )
Ad1 (57 / / / %)
Nachtigall ( 62 /61 /1 /1.6 % )
Melzeyit ( 78.2 / / / % )
Nur_84 ( 70.0 / / / %)
taylor ( 64.7 / / / % )
ethos ( 74.5 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Ela ( 60.8 / / / % )
Celudar ( 86.6 / / / % )
Karamanli (63.7/ / / %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 611.3 / / / % )

13.TAKIM 156. ETAP

kızlar ben çok kilo aldım takımdan ayrılmam en mantıklısı

nach canım yanlış hesaplamışsı n ben düzelttim

Son düzenleme:
13.TAKIM 156. ETAP

]Dosba ( 68.3 /68.9 /-0.6 /-0.88 % )
Ad1 (57 / 57/0,0 /0,0 %)
Nachtigall ( 62 /61 /1 /1.61 % )
Melzeyit ( 78.2 / / / % ) [/B](Geri dönmek üzere ayrıldı)
Nur_84 ( 70.0 /69,9 /0,1 /0,14 %)
taylor ( 64.7 /64,4 /0,3 /0,46 % )
ethos ( 74.5 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Ela ( 60.8 /60.6 /0.2 / 0,33 % )
Celudar ( 86.6 /86,6 /0,0 /0,0 % )
Karamanli (63.7/63 / 0,7/ 1,10%)

13.TAKIM TOPLAM KıLO ( 533.1 /531,4 /1,7 /0,32 % )

Son düzenleme:
günaydin kizlar nasilsiniz ben bu hafta fazla paylasimda bulunamadim biliyorum ne yedim ne ictim yazmadim ama söz hafatya daha iyi oolacak
kilom 63
simdi cikmam lazim sonra görüsürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…