inşallah canım 7ler bidaha uğramaz hatta 6larıda yok edeyim 5ler gelsin inşallahhhh ... kaç kilosun ? 59 vayyy beee çok güzel söyleniyorSağol canım
Tebrikler canim
Tebrikler canim bir daha 7 leri gormezsin inşallah
Tebrikler canim
Çok iyi canım maşallah
Telafi edersin canim haftaya
Inşallah olur en kisa zamanda
Maşallah canım tebrikler
Tebrikler canim
Bu hafta toparlasın canım
Sen hemen toparlasın canım
Tebrikler canim
Verirsin canım insallah
Inşallah canim
Aslında yapıyorum ama boyle mesela bugün çok midem bulanıyor kahvaltı yapamadım biraz tuzlu cacık yapıp yedim aksama kadar geçmezse doktora gideceğim bazen böyle oluyorcanım düzenli ve doyurucu kahvaltı şart , yanlış hatırlamıyorsun bir kaç gün kahvaltın doyurucu değildi... kahvaltıdan sonra metabolizma çalışıyor...
geçmiş olsun canım ihmal etme git dr ...Aslında yapıyorum ama boyle mesela bugün çok midem bulanıyor kahvaltı yapamadım biraz tuzlu cacık yapıp yedim aksama kadar geçmezse doktora gideceğim bazen böyle oluyor
Biraz büyüsünler canım, tam adapte olamazsın şu an bence de.Çok istedim ,geçen yıl araştırdım ama dersleri akşam olacak. Üç dört gün akşam derse girince çocukları ne ara gorecegim bilemedim. Ama hala aklımda bir gün olacak insallah
Şükürler olsun ki yerleştim ama o da neee bugun ev sahibim dediki komşular hayirli olsuna geleceklermişcanım yerleştin mi ? hadi artık dön aramıza buradan uzak olunca motivasyon gidiyor
Ben de matematik ağırlıklı dersler veriyorum canım, sayısalcıyız oradan tutturabiliriz :)Fen edebiyat ben de...
Ayrı dünyaların insanıyız
Ayyyy ben de mesut oldum sen kilo verince sorma sorma nasıl sevindim anlatamam
Ben de matematik ağırlıklı dersler veriyorum canım, sayısalcıyız oradan tutturabiliriz :)
korseyede gerek kalmadı desenetebrikler canım
Aslında yapıyorum ama boyle mesela bugün çok midem bulanıyor kahvaltı yapamadım biraz tuzlu cacık yapıp yedim aksama kadar geçmezse doktora gideceğim bazen böyle oluyor
Ben lanetlendim heralde her hafta birşey çıkıyor 94leri göremedim bir türlü
Gelelim benim kilo bildirimime.
Geçen hafta : 63.9
Bu hafta: 64.1
fark : + 200 gr
Bütün bir hafta dışarıda yemek yedim. İçinde fast food yiyecekler var, dürümler var ve bilumum yenilmemesi gereken bir çok yiyecek var. Ona rağmen sadece 200 gr almış olmam büyük bir mucize. Bu nedenle sizler kilo aldığınızda benim aklıma ilk yapılan büyük kaçamaklar geliyor. Çünkü 500 gram almak demek sağlam kaçamak yapılmış demek.merryangel polokey2244 @Birprensess haftaya gözüm üzerinizde. Üçünüzden de en az 1 kilo bekliyorum. Artık kötü kaptan olmaya karar verdim yoksa sizin kilo vereceğiniz yok
dışarda yemelere rağmen +200 yinede iyi kaptanım ben olsam 1 kilo ile dönerdim
Önceden alıntılamışım ama cevabını son mesajımda toplu olarak verdim yeniden yazmayayım aynı şeyleriÇook teşekkür ederim kaptanımmmm, önceki diyetlerimde de çook kaçamak yapmıyordum ama ara öğün yapıyordum.. ara öğün bana yaramıyor.. hep diyordum ya yedikçe yiyesim geliyor ara öğün olmayınca leptinde çalışıyor bu sefer ....haftaya cuma regli günüm inşallah ona rağmen 1 kilo vermeyi başarırım )
Yarısı regl kaynaklıysa geri kalan kısmı düşünce kaynaklı. Regl döneminde artı çıkacağım diye şartlandırma kendini. Regl döneminde de kilo verilebiliyor. Haftaya ben de regl olacağım. Ve ona rağmen sana tam 1 kilo verme sözü veriyorum. Haftaya tartıda 63.1 kilo göreceğim. O zaman demek istediğimin ne kadar mantıklı olduğunu göreceksin.Olumsuz düşündüğüm için mi gerçekten verdiğim kiloları almış oluyorum ki kendimi de hiç salmadım zaten regl olucam + cikicam gibisinden ay kaptan ne dicegimi bilemedim bu hafta dikkat ettiğimi düşünüyorum her bünye ayrıdır ben diyete başladığımdan beri regl döneminde + çıkıyorum sadece bugüne özel değil ki bu. Reglin 2-3 günü zaten şişkinliğim gidiyor şuan 1-2 gün var diye böyle. Bana yazdığın gerçekten hiç mantıklı gelmedi kaptan kızma ama
Bence de biran önce git doktora. Mide bulantısı normal bir şey değil çünkü. Geçmiş olsun canım.Aslında yapıyorum ama boyle mesela bugün çok midem bulanıyor kahvaltı yapamadım biraz tuzlu cacık yapıp yedim aksama kadar geçmezse doktora gideceğim bazen böyle oluyor
Gelsinler gelsinler iyi olur. Akşama menünü bekliyorum kaçamak olursa vay halineŞükürler olsun ki yerleştim ama o da neee bugun ev sahibim dediki komşular hayirli olsuna geleceklermiş
Bu emojiler bana da yetmiyor tam olarak kendimi ifade edemiyorumŞimdi bir dans eden emoji olsa ne giderdi... ohhhh yandan yandan...ponpon kızla idare etçez artık
Evet... artık korseyi ihtiyaç sahibi birine vereyim... sevaptır
Ahanda ofsayt oldumBak işte böyle düşündükçe inemiyorsun aşağıya. Daha önce hatırlıyor musun herkese hedef belirleyin ve bir hafta sürekli o hedefi düşünün demiştim ve herkes hedefinin 100 gram aşağısını görmüştü. Düşünce yöntemiyle zayıflama deneyimim var. Veeee sen sürekli kilo veremeyecekmişsin gibi düşünüyorsun.cankizzzz da senin gibi düşünüyor ve düşünceleriniz bedeninizi yönlendiriyor. Artık karamsar düşünmeni istemiyorum. Kilo vereceğim diye düşün ve kilo ver lütfen.
Teşekkür ederim kaptanımÖnceden alıntılamışım ama cevabını son mesajımda toplu olarak verdim yeniden yazmayayım aynı şeyleri
Yarısı regl kaynaklıysa geri kalan kısmı düşünce kaynaklı. Regl döneminde artı çıkacağım diye şartlandırma kendini. Regl döneminde de kilo verilebiliyor. Haftaya ben de regl olacağım. Ve ona rağmen sana tam 1 kilo verme sözü veriyorum. Haftaya tartıda 63.1 kilo göreceğim. O zaman demek istediğimin ne kadar mantıklı olduğunu göreceksin.
Bence de biran önce git doktora. Mide bulantısı normal bir şey değil çünkü. Geçmiş olsun canım.
Gelsinler gelsinler iyi olur. Akşama menünü bekliyorum kaçamak olursa vay haline
Bu emojiler bana da yetmiyor tam olarak kendimi ifade edemiyorumYönetim duysa da biraz daha eklese ne iyi olur
Ahanda ofsayt oldumTamam kaptanım zaten haftaya da veremezsem liste dışı oluyorum heralde
Ayy ben niye böyle oldum ilk geldiğim zaman ne kadar güzeldim herşey mükemmeldi ilk hafta 3 kg vermiştim ben evet evet inanıyorum 8 leri görmek istiyorum artık az kaldı zaten 8lereBak hala veremezsem diyor yaaaaaaaa, veremezsem yok vereceksin, vereceğim de kendi kendine. İnan artık kilo verebileceğine. Bu bu hafta @Nisaca ne kadar güzel verdi. Sen de verebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?