• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gelelim benim kilo bildirimime.

Geçen hafta : 63.9

Bu hafta: 64.1

fark : + 200 gr

Bütün bir hafta dışarıda yemek yedim. İçinde fast food yiyecekler var, dürümler var ve bilumum yenilmemesi gereken bir çok yiyecek var. Ona rağmen sadece 200 gr almış olmam büyük bir mucize. Bu nedenle sizler kilo aldığınızda benim aklıma ilk yapılan büyük kaçamaklar geliyor. Çünkü 500 gram almak demek sağlam kaçamak yapılmış demek. @merryangel @polokey2244 @Birprensess haftaya gözüm üzerinizde. Üçünüzden de en az 1 kilo bekliyorum. Artık kötü kaptan olmaya karar verdim yoksa sizin kilo vereceğiniz yok :KK20::KK20:
Kaptan ben zaten yeterince dikkat ettim menülerimi görmüyor musun kaçamak falan yapmadım ki. Lanet olsun su regle çok üzgünüm :KK43:

Son düzenleme:
Kilo bildirimi
Geçen hafta:86.9
Bu hafta : 86.4
Fark:500 gr

Kabak detoksundan sonra sabit kaldım. Pazartesi den beri günlük 100 gr düşmeye başladı. Bu hafta daha çok düşer inşallah
Haftaya ki hedefim 85.4
tebrikler canım , haftaya inşallah daha bir sonuç alırsın ;)

Aynen öncesinde hazırlığını yap ki tatilde de rahat et. Ama yine de kendini bırakma. Baktın bir öğün çok yedin diğer öğün dengele. Biliyorsun almak çok kolay ama vermek çok zor. En az zararla çıkmaya çalış tatilden.
Aynen canım. Gerçekten almak çok kolay ye iç al..ama vermek emek istiyor sabır istiyor.inş. az bi zararla kurtaririm

Liste dışı kilo bildirimi
Geçen cumayı hatırlamıyorum ama bu cuma 56.1 çıktım malesef
Şuan reglm. Ama sanırım 1 kilo aldım ben mezuniyet kilomdan artık haftaya telafi etmem lazım saldım epey ucunu.
LAydLiNe LAydLiNe
sen halledersin canım azimlisin maşallah ;))

Afiyet olsun şimdiden..

Sağol canım

Merhaba arkadaslar Gunaydin herkese insallah bol eksili birgun Olur hepimiz icin

Gecen hafta:72.7
Bu hafta:71.7
Giden: 1 kg

Tebrikler canim

Eki Görüntüle 2175462

KARATAY CAN CAN :KK66:)

Gecen hafta : 71.500
Bu hafta : 69.900
Giden : 1.600
Yuzde : 2.23

HOSGELDIN 6LARRRRR :halay:

Tebrikler canim bir daha 7 leri gormezsin inşallah

Geçen hafta:67.1
Güncel:66.4
Fark:700gr
:21:

Tebrikler canim

Geçen cuma 111.0
Bu cuma 109.5
2 hafta hic kilo veremedim bu hafta mutlu oldum

Çok iyi canım maşallah

Liste dışı kilo bildirimi
Geçen cumayı hatırlamıyorum ama bu cuma 56.1 çıktım malesef
Şuan reglm. Ama sanırım 1 kilo aldım ben mezuniyet kilomdan artık haftaya telafi etmem lazım saldım epey ucunu.
LAydLiNe LAydLiNe

Telafi edersin canim haftaya

Bende iktisat mezunuyum alandan atanmaya çalışıyorum zamanında üniversite hocam çok dedi gel kal üniversite de diye ben alanı tercih ettim 4 yıl oldu hep eleniyorum.

Inşallah olur en kisa zamanda

Gün hft 119
Gnc 115.9
-3.1 kg
%2.6
LAydLiNe LAydLiNe

Maşallah canım tebrikler

Kilom:
Geçen hafta 77.1
Bu hafta 76.5
Fark 600 gr

2 haftada toplamda 2 kilo gitti. Tatilden hep kilo alıp dönerim, güzel gidiyor bu sene tatil.

Tebrikler canim

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Ama bende durum kötü malesef :KK43: Çok üzgünüm. Tam kaptanın dediği gibi oldu + dayım.
Geçen hafta 67.7
Bugün 68.2
Fark : + 500 gram

LAydLiNe LAydLiNe

Bu hafta toparlasın canım

Fen edebiyat ben de...
Ayrı dünyaların insanıyız :KK11::KK70::KK70:

:KK70::KK70::KK70:

Bütün bir hafta dışarıda yemek yedim. İçinde fast food yiyecekler var, dürümler var ve bilumum yenilmemesi gereken bir çok yiyecek var. Ona rağmen sadece 200 gr almış olmam büyük bir mucize. Bu nedenle sizler kilo aldığınızda benim aklıma ilk yapılan büyük kaçamaklar geliyor. Çünkü 500 gram almak demek sağlam kaçamak yapılmış demek. @merryangel @polokey2244 @Birprensess haftaya gözüm üzerinizde. Üçünüzden de en az 1 kilo bekliyorum. Artık kötü kaptan olmaya karar verdim yoksa sizin kilo vereceğiniz yok :KK20::KK20:

Sen hemen toparlasın canım

Kilo bildirimi yapıyorum

Geçen cuma 59.0
Bugün 58.6
Fark -400 g
% 0.68

Göbeğim belirgin küçülmüş. Çok mesudum

Tebrikler canim

Çook teşekkür ederim kaptanımmmm :KK200:, önceki diyetlerimde de çook kaçamak yapmıyordum ama ara öğün yapıyordum.. ara öğün bana yaramıyor.. hep diyordum ya yedikçe yiyesim geliyor ara öğün olmayınca leptinde çalışıyor bu sefer ....haftaya cuma regli günüm inşallah ona rağmen 1 kilo vermeyi başarırım :KK66:)

Verirsin canım insallah

tebrikler canım , haftaya inşallah daha bir sonuç alırsın :KK66:

Inşallah canim

dışarda yemelere rağmen +200 yinede iyi kaptanım ben olsam 1 kilo ile dönerdim ;)

Back
X