• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım düzenli ve doyurucu kahvaltı şart , yanlış hatırlamıyorsun bir kaç gün kahvaltın doyurucu değildi... kahvaltıdan sonra metabolizma çalışıyor...
Aslında yapıyorum ama boyle mesela bugün çok midem bulanıyor kahvaltı yapamadım biraz tuzlu cacık yapıp yedim aksama kadar geçmezse doktora gideceğim bazen böyle oluyor

Ben lanetlendim heralde her hafta birşey çıkıyor 94leri göremedim bir türlü :KK70:

Bak işte böyle düşündükçe inemiyorsun aşağıya. Daha önce hatırlıyor musun herkese hedef belirleyin ve bir hafta sürekli o hedefi düşünün demiştim ve herkes hedefinin 100 gram aşağısını görmüştü. Düşünce yöntemiyle zayıflama deneyimim var. Veeee sen sürekli kilo veremeyecekmişsin gibi düşünüyorsun. cankizzzz cankizzzz da senin gibi düşünüyor ve düşünceleriniz bedeninizi yönlendiriyor. Artık karamsar düşünmeni istemiyorum. Kilo vereceğim diye düşün ve kilo ver lütfen.

Gelelim benim kilo bildirimime.

Geçen hafta : 63.9

Bu hafta: 64.1

fark : + 200 gr

Bütün bir hafta dışarıda yemek yedim. İçinde fast food yiyecekler var, dürümler var ve bilumum yenilmemesi gereken bir çok yiyecek var. Ona rağmen sadece 200 gr almış olmam büyük bir mucize. Bu nedenle sizler kilo aldığınızda benim aklıma ilk yapılan büyük kaçamaklar geliyor. Çünkü 500 gram almak demek sağlam kaçamak yapılmış demek. merryangel merryangel polokey2244 polokey2244 @Birprensess haftaya gözüm üzerinizde. Üçünüzden de en az 1 kilo bekliyorum. Artık kötü kaptan olmaya karar verdim yoksa sizin kilo vereceğiniz yok :KK20::KK20:

Kilo olayı da borsa gibi direnç sınırlarına sahip. Uzunca bir dönem belli bir kiloda seyrediyorsan 1 hafta yoldan çıksan da kiloya yansımıyor. Ama Ana kilo verdiğin süreçte çok değişken oluyor. Bende kesinlikle öyle...

dışarda yemelere rağmen +200 yinede iyi kaptanım ben olsam 1 kilo ile dönerdim :KK66:

Sanırım artık dengelemeyi öğrendim. Şimdi yavaş yavaş kalan 5 kiloyu verip korumaya devam edeceğim. Bazen insan bocalıyor şuan öyle bir dönemdeyim. Hatırlarsan bir ara kararlıydım ve her hafta 1 kilo veriyordum. Böyle dönemlerde kendimize bahaneler üretiyoruz. Şöyleydi böyleydi diye ama biliyoruz ki istesek kilo verebileceğiz. Bugün bunun örneğini sen kendin verdin. Her ne kadar daha önce kaçamak yapmadım desen de sen hatırlamıyorsun menülerinde kaçamaklar oluyordu. Tam anlamıyla yapmıyordun. Bir gün iyiyse menün diğer güne ufacık kaçamaklar oluyordu. Hep diyorum yaaaa bir ısırıktan, bir lokmadan çok şey oluyor biz farkında olmadan. O nedenle tam kararlı olup sonuna kadar götürmemiz lazım. Regl haftasında eğer dikkat edersen daha fazla kilo verebiliyorsun çünkü vücut kendini yeniliyor ve bu süreçte de ekstradan kalori harcıyor. Haftaya senden 68.8 i görmeni istiyorum tartıda. Veeee bu bir hafta sürekli bu rakamı düşün tamam mı?

Çook teşekkür ederim kaptanımmmm :KK200:, önceki diyetlerimde de çook kaçamak yapmıyordum ama ara öğün yapıyordum.. ara öğün bana yaramıyor.. hep diyordum ya yedikçe yiyesim geliyor ara öğün olmayınca leptinde çalışıyor bu sefer ....haftaya cuma regli günüm inşallah ona rağmen 1 kilo vermeyi başarırım :KK66:)
Önceden alıntılamışım ama cevabını son mesajımda toplu olarak verdim yeniden yazmayayım aynı şeyleri :KK70::KK70:
Olumsuz düşündüğüm için mi gerçekten verdiğim kiloları almış oluyorum ki kendimi de hiç salmadım zaten regl olucam + cikicam gibisinden ay kaptan ne dicegimi bilemedim bu hafta dikkat ettiğimi düşünüyorum her bünye ayrıdır ben diyete başladığımdan beri regl döneminde + çıkıyorum sadece bugüne özel değil ki bu. Reglin 2-3 günü zaten şişkinliğim gidiyor şuan 1-2 gün var diye böyle. Bana yazdığın gerçekten hiç mantıklı gelmedi kaptan kızma ama :olamaz:
Yarısı regl kaynaklıysa geri kalan kısmı düşünce kaynaklı. Regl döneminde artı çıkacağım diye şartlandırma kendini. Regl döneminde de kilo verilebiliyor. Haftaya ben de regl olacağım. Ve ona rağmen sana tam 1 kilo verme sözü veriyorum. Haftaya tartıda 63.1 kilo göreceğim. O zaman demek istediğimin ne kadar mantıklı olduğunu göreceksin. :KK39:
Aslında yapıyorum ama boyle mesela bugün çok midem bulanıyor kahvaltı yapamadım biraz tuzlu cacık yapıp yedim aksama kadar geçmezse doktora gideceğim bazen böyle oluyor
Bence de biran önce git doktora. Mide bulantısı normal bir şey değil çünkü. Geçmiş olsun canım.
Şükürler olsun ki yerleştim ama o da neee bugun ev sahibim dediki komşular hayirli olsuna geleceklermiş
Gelsinler gelsinler iyi olur. Akşama menünü bekliyorum kaçamak olursa vay haline :sopa:
Şimdi bir dans eden emoji olsa ne giderdi... ohhhh yandan yandan...:KK73::KK73:ponpon kızla idare etçez artık :KK70::KK70:
Bu emojiler bana da yetmiyor tam olarak kendimi ifade edemiyorum :KK53::KK53: Yönetim duysa da biraz daha eklese ne iyi olur :KK48:
Evet... artık korseyi ihtiyaç sahibi birine vereyim... sevaptır :KK53::KK45:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bak işte böyle düşündükçe inemiyorsun aşağıya. Daha önce hatırlıyor musun herkese hedef belirleyin ve bir hafta sürekli o hedefi düşünün demiştim ve herkes hedefinin 100 gram aşağısını görmüştü. Düşünce yöntemiyle zayıflama deneyimim var. Veeee sen sürekli kilo veremeyecekmişsin gibi düşünüyorsun. cankizzzz cankizzzz da senin gibi düşünüyor ve düşünceleriniz bedeninizi yönlendiriyor. Artık karamsar düşünmeni istemiyorum. Kilo vereceğim diye düşün ve kilo ver lütfen.
Ahanda ofsayt oldum :KK70: Tamam kaptanım zaten haftaya da veremezsem liste dışı oluyorum heralde :işsiz:

Önceden alıntılamışım ama cevabını son mesajımda toplu olarak verdim yeniden yazmayayım aynı şeyleri :KK70::KK70:

Yarısı regl kaynaklıysa geri kalan kısmı düşünce kaynaklı. Regl döneminde artı çıkacağım diye şartlandırma kendini. Regl döneminde de kilo verilebiliyor. Haftaya ben de regl olacağım. Ve ona rağmen sana tam 1 kilo verme sözü veriyorum. Haftaya tartıda 63.1 kilo göreceğim. O zaman demek istediğimin ne kadar mantıklı olduğunu göreceksin. :KK39:

Bence de biran önce git doktora. Mide bulantısı normal bir şey değil çünkü. Geçmiş olsun canım.

Gelsinler gelsinler iyi olur. Akşama menünü bekliyorum kaçamak olursa vay haline :sopa:

Bu emojiler bana da yetmiyor tam olarak kendimi ifade edemiyorum :KK53::KK53: Yönetim duysa da biraz daha eklese ne iyi olur :KK48:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Teşekkür ederim kaptanım

Ahanda ofsayt oldum :KK70: Tamam kaptanım zaten haftaya da veremezsem liste dışı oluyorum heralde :işsiz:

Bak hala veremezsem diyor yaaaaaaaa, veremezsem yok vereceksin, vereceğim de kendi kendine. İnan artık kilo verebileceğine. Bu bu hafta @Nisaca ne kadar güzel verdi. Sen de verebilirsin.

Bak hala veremezsem diyor yaaaaaaaa, veremezsem yok vereceksin, vereceğim de kendi kendine. İnan artık kilo verebileceğine. Bu bu hafta @Nisaca ne kadar güzel verdi. Sen de verebilirsin.
Ayy ben niye böyle oldum ilk geldiğim zaman ne kadar güzeldim herşey mükemmeldi ilk hafta 3 kg vermiştim ben evet evet inanıyorum 8 leri görmek istiyorum artık az kaldı zaten 8lere :confused: su 94 u göremedim gitti resmen 1 aydır ama bu hafta görür o nasıl gorucem onu inat ettim :KK70::KK70:

***13.TAKIM 579. ETAP***

polekey2244(62.5/62.6/-0.1/%-0.18)
merryangel (67.7/68.2/-0.5/%-0.74)
solmez (86.9/86.4/0.5/%0.58)
Birprensess (95.6/95.9/-0.3/%-0.31)
Latiska (59/58.6/0.4/%0.68)

13. Takım ortalaması: %

13. TAKIM 579. Etap Free Liste

ada81 (71.5/69.9/1.6/%2.38) 562. Etapta izne ayrılan üye
LAydLiNe (63.9/64.1/-0.2/%-0.31) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8
Nisaca (119/115.9/3.1/%2.61)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75

umudum2 (56.9/56.1/0,8/%1.41) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 55.1
Kriziantemcicegi(74///%) Bildirim yapmadı. İzne ayrıldı. (576. Etap)
aylahl (74.3///%) 575. Etapta 75.2 kiloyla izne ayrılan üye
cankizzzz (85.6/87.9/-2.3/%-2.69) 577. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye
bekolim (72.7/71.7/1/%1.38) Yeni Üye Baş. Tar: 6 Temmuz 2018 Baş.Kil:76.7 Hedef:50
teacheralla(59.7///%) Yeni Üye Baş. Tar: 6 Temmuz 2018 Baş. Kil: 60 Hedef: 57
anneyim83(67.3/67.2/0.1/%0.15) Yeni Üye Baş. Tar: 13 Temmuz 2018 Baş. Kil:69 Hedef:60
Sekerpare87(67/66.4/0.6/%0.90) Yeni Üye Baş. Tar: 13 Temmuz 2018 Baş. Kil:68 Hedef:60
melis08 (77.1/76.5/0.6/%0.78) Yeni Üye Baş. Tar: 19 Temmuz 2018 Baş. Kil: 78.5 Hedef:65
istanbullu ipek (68///%) Yeni Üye Baş.Tar: 20 Temmuz 2018 Baş.Kil: 67 Hedef:55

13. Takım free ortalaması:%

Kızlar bundan sonra mesaj sayılarını özelden göndermeyin lütfen. Herkes buraya yazsın. Hem ben daha çabuk görüyorum. Birprensess Birprensess canım sen yine notunu almaya devam et. Eksik olanları hatırlatırsın. Paylaşımlarımızı çoğaltmamız lazım. Herkesi tek tek kontrol edeceğim.

Back
X