Sen çok tatlısın ama yaaaaaaaaaaaaaaN Nisaca
tebrikler canım... çok sevindim, hem senin hem de takım adına... sen böyle böyle gönder kiloları, uğraş, takım olarak bizi yukarılara taşı hep...
LAydLiNe
takıma ne zaman girdim bilemiyorum, 2 aydan fazla oldu ama 3 ay olmadı henüz... şaka maka 4,1 kilo gitmiş. ilk girdiğimde 62,7 kiloydum. şimdi 58.6... göbeğim bile belli ediyor.. elbisem kapanmıyordu gerçekten de... şimdi çok rahat oldu... iyi ki takıma girmişim... benden çok şey aldı götürdü
Ellerine sağlık canım
Tebrik ederim canım. Bence öyle olmuştur. Bundan sonra her hafta kilo vereceksin, siz inanıyoruz. Hedef 90’lı rakamlar. Bunu hep beraber kutlayacağız.Teşekkürler kızlar
geçen hafta +2 olunca bu hafta dikkat etmeye çalıştım
Dün için kötü bi menü olunca canım sıkıldı epey kendime.
Aslında giden 3.1 değil çünkü +2 gitmesiyle 1.1 kg oldu ama buna şükür
İnşaallah her hafta düzenli kilo verimi dönemin e girmişimdir artık
Teşekkürler kızlar
Sen çok tatlısın ama yaaaaaaaaaaaaaa
Bu hafta gerçekten daha kararlıyım,Karatay ve her gün yürüyüş en az.iki litre suBu hafta seni almaya niyetliydim de çok az kilo verdiğin için alamadım. Haftaya daha iyi menüler ve daha iyi bir kilo bekliyorum senden.
Bi karatayci dahaBu hafta gerçekten daha kararlıyım,Karatay ve her gün yürüyüş en az.iki litre su
Bir de onu deneyeyimBi karatayci daha
Benimde dolabimda etiketiyle duran elbise eteklerime bakip bakip ic geciriyorum kilo versem heralde coook uzun sure kiyafet almama gerek kalmayacak...Aklıma zayifken aldığım güzelim pantolonlar krep şifon bluzlar geliyor,yemeden içmeden soguyorum
Ozelden yazayim sana bi video var izleyebilirsin ben ondan cok etkilendim...Bir de onu deneyeyim
Teşekkürler kızlar
Daha once yapmıştim baktim kilo veremiyorum silmistim
Daha once yapmıştim baktim kilo veremiyorum silmistimbiraz kilo vereyim yazarim..
Ben 76.800 ile baslamistim diyet seruvenime baska bi takimdaydim o zaman 66.700lere kadar kilo vermistim.. ama cook uzun surede bir leri iki geri seklinde 5.5 ay da ....
Bu takima geldim Uzun sure 69larda kaldim sonra tekrar izine ayrılınca 72lere kadar ciktim... simdi bakalim ne kadar surede verecem....
Insallah canim teşekkürler... uzun sure takimda yoktum sağolsun kaptanimiz beni hic bırakmadısilme gerekçen çok mantıklı ama göz görmeyince gönül de katlanıyor. belki kilonu görmek daha çok motive edebilir seni.
umarım bir an önce 60 lı kilolara düşersin canım
Beyaz leblebi olabilir diye düşünüyorum. Ara öğün olarak kuru kayısı yoğurt ve tarcın yaparsan hem tok tutuyor hemde tatlı ihtiyacını karşılıyorLAydLiNe solmez M melis08 anneyim83 ada81 Birprensess
Girdiğim mesaj sayısından anlaşılacağı üzere, bugün bilgisayar başında çalışıyorum ve yine durmadan acıkıyorum.
masa başı yoğun çalıştığımda durmadan birşeyler yiyesim geliyor yaaaa...
durduk yere dolma sarma yedim
bana az kalorili ne önerebilirsiniz?
sudan başka tabi
yarın da bilgisayar başında dallanıp budaklanacağımmmmm
Beyaz leblebi olabilir diye düşünüyorum. Ara öğün olarak kuru kayısı yoğurt ve tarcın yaparsan hem tok tutuyor hemde tatlı ihtiyacını karşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?