Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen çok tatlısın ama yaaaaaaaaaaaaaa
N Nisaca Canım çok tebrik ederim tekrardan maşallah

LAydLiNe Tamam kaptanım ben güncel durumun resmini atayım whatsaptan daha bir kaç kişi göndermedi cumadan beri olanı
Ellerine sağlık canım

Tebrik ederim canım. Bence öyle olmuştur. Bundan sonra her hafta kilo vereceksin, siz inanıyoruz. Hedef 90’lı rakamlar. Bunu hep beraber kutlayacağız.

evet bence de bu mehter modundan çıkmak lazım...
hayaller sıfır beden, gerçekler sallanan göbüş, pantalonlara sığamayan basen...
ahhh...ahhh....

Aklıma zayifken aldığım güzelim pantolonlar krep şifon bluzlar geliyor,yemeden içmeden soguyorum
Benimde dolabimda etiketiyle duran elbise eteklerime bakip bakip ic geciriyorum kilo versem heralde coook uzun sure kiyafet almama gerek kalmayacak...

Amaaaaa basaracagiz hep birlikte )

Inşallah canım

Daha once yapmıştim baktim kilo veremiyorum silmistim biraz kilo vereyim yazarim..
Ben 76.800 ile baslamistim diyet seruvenime baska bi takimdaydim o zaman 66.700lere kadar kilo vermistim.. ama cook uzun surede bir leri iki geri seklinde 5.5 ay da ....
Bu takima geldim Uzun sure 69larda kaldim sonra tekrar izine ayrılınca 72lere kadar ciktim... simdi bakalim ne kadar surede verecem....

silme gerekçen çok mantıklı ama göz görmeyince gönül de katlanıyor. belki kilonu görmek daha çok motive edebilir seni.
umarım bir an önce 60 lı kilolara düşersin canım

silme gerekçen çok mantıklı ama göz görmeyince gönül de katlanıyor. belki kilonu görmek daha çok motive edebilir seni.
umarım bir an önce 60 lı kilolara düşersin canım
Insallah canim teşekkürler... uzun sure takimda yoktum sağolsun kaptanimiz beni hic bırakmadı LAydLiNe bu sefer basarmak istiyorum...

LAydLiNe solmez M melis08 anneyim83 ada81 Birprensess
Girdiğim mesaj sayısından anlaşılacağı üzere, bugün bilgisayar başında çalışıyorum ve yine durmadan acıkıyorum.
masa başı yoğun çalıştığımda durmadan birşeyler yiyesim geliyor yaaaa...
durduk yere dolma sarma yedim
bana az kalorili ne önerebilirsiniz?
sudan başka tabi
yarın da bilgisayar başında dallanıp budaklanacağımmmmm

Beyaz leblebi olabilir diye düşünüyorum. Ara öğün olarak kuru kayısı yoğurt ve tarcın yaparsan hem tok tutuyor hemde tatlı ihtiyacını karşılıyor

Beyaz leblebi olabilir diye düşünüyorum. Ara öğün olarak kuru kayısı yoğurt ve tarcın yaparsan hem tok tutuyor hemde tatlı ihtiyacını karşılıyor

beyaz leblebiye bayılırımmmm... ama kalorisi yüksek diye yemeye korkuyorum
harika bir seçenek...
teşekkürler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…